2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çiçek olmasın lokum olsun

burda babyshoweri surpriz parti seklinde yapiyor arkadaslar, bizde o arkadasa oyle yapmistik

yaparlarsa ki yaparlar diye tahmin ediyorum :)) paylasirim elbette

çiçek olmasın lokum olsun

kiz burda nerde bulayim Turkish delight :))

sagolun fikirleriniz icin kizlar disarda da bi karis kar var yagmaya da devam ediyor insallah gidebiliriz:26:

Son düzenleme:
Kenar korumalı olanda war bu modeldn uyku seti 80tl fln olması lazm yanls hatirlamiosam bn bunu aldm btane daha siparis ettm bugn bitanede uyku seti alcm yeterli olur hralde

uyku setini bende düşündüm ama çeyimiden çıkan bebe yorganını kullanmak istiyorum(burdan ben 16 yaşındayken bana 2 takım yorgan bir de bebe yorganı yatıran anneme teşekkür etmek istiyorum) bir de korumaları düz mavıydi ya daha içime sinen bişey arayacaüğım ama cotton box ın fiyatları uygun. bişey bulamazsam burdan alcam. kargo kaç günde geliyordu. sitenin birinden bişeyler almıştım hala gelmedi.kampanyalı sitede değildi ama hala yok

sende çift hanelere düşmüşsün
yakında il il plaka saymaya başlarız
cumaya daha çok var
valiz hazırlamak yerine valize konacakları listele
son yarım saatte halledersin

ahh ahh sen beni tanımıyorsun tabii.. o liste tam 1 aydır sıralanıyor zaten.. bir gidişim var benim akıllara zarar hele birde dönüşüm oluyor ordan ki 3 gidip 5 geliyorum yıllardır..
listem hazır ama valizin yerleşmesi işi var.. birde yıkanıp kuruyup ütülenecekler.. bitmiyo ki çamaşırlar..
birde 1 ay olmayacağım, eşimin kıyafetleri, yedek yastık yorganlar.. en zor kısmı bu işte.. o kılıf geçirmeler yoruyor beni çok..
99 da bitmek üzere.. zaman çok hızlı geçiyormuş da ben anlamıyormuşum..

köşedeki türk bakkalda yok mu
hani hep anlatırlar ya

umarım canın çekmemiştir zira çok üzülürüm. zinhar kendimi affetmem

papyonunu yesinler senin/
lacivert olsun üç kuruş fazla olsun muydu bir laf vardı
erkeğe çok yakışıyor vesselam

güle güle kullanın

Teşekkür ederim teyzesi, ama lacivert değil cicimiz siyah :)

hmmm.. güle güle giysin Çınar.. adresi yolla bana da istersen, benimki de nasılsa sende var

Teşekkür ederim sana da teyzesi, eşime de söylediğimde çok fenasın demişti

Selamun aleykum arkadaşlar
Geçen hafta detaylı ultrasonum vardı
Yazmıştım , bebeğimin kalbinde sol venrikülde hiperekojen odak
Gördü Dr. Ama kendi Dr um her zamanki gibiyoğun olduğundan
İlgilenmedi fazla
Valla bir haftadır endişe içindeyim
Hep kabuslar görüyorum napıcamı bilmiyorum
Nolur dualarınızı bizden esirgemeyin
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

aaa ne güzel bi bilgi oldu ya, valla bilmiyodum saol cnm :)

3 gün icinde gelmisti cnm. Ewt fiyatlr ck uygn bnde arastryrm btane uyku seti almam gerek uygun biseylr bulursam paylasırm burda

perilous ve hanipeks cicileriniz güle güle giyin
bende aldım dün ama bugün ekleyemicem, yarın çekiym resimleri eklicem
bugünde kendi resmimi çekiym dedim, öle tuttum telefonu, böle tuttum olmadı,
okulun tuvaletine gittim,aynaya tuttum yine olmadı
ben hamile değilde şişmanlayan bi insan görünümündeyim

voltajjjj uyuma kıs öle, uyku kırk kantarmış uyudukça artarmış, senin gözler bulanıklaşıyo tabi,
ondan böle oluyo:))

papyonunu yesinler senin/
lacivert olsun üç kuruş fazla olsun muydu bir laf vardı
erkeğe çok yakışıyor vesselam

güle güle kullanın

kırmızıydı kıs o:))

benimki marketten kucuk cikolatalar bulmus ondan almis, ama hastaneye gidemicez hem yollar cok fena hem de esi eve gecince gelseniz daha iyi olur demis esime, bebekler kucuk dogduklarindan guvenlik icin doktorlar odaya baskalarini sokmak istemiyormus pek, tabi haklilar, artik cuma yada cumartesi evlerine gideriz

insallah sabaha kadar duzelir yollar biraz yoksa biz kontrole de zor gideriz yarin:26:

ayrı ayrı alıntı yapamadım ama dua eden herkese çok teşekkür ederim.Doktorumuza gittik 1 saate yakın baktı bebişimizin herşeyi normalmiş ritm bozukluğuna gelince net bişi yok dedi ilaç tedavisi falan vermiyorum dedi muhtemelen 2-3 haftaya geçecek bişi dedi stres kafein çay kahve çikolotadan uzak dur dedi soluna yat ve dinlen dedi .yapısal bi bozukluk yok dedi o kadar çok mutlu oldum ki üstümden öyle bi yük kalktı ki anlatamam.ben aslen kırıkkaleliyim ama niğdede oturuyoruz kayserideki Prof mustafa başbuğa gittim memnun kaldım baya inceledi her türlü herkese çok çok teşekkür ederim Allahım sağlıklı hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin amiiinnnn...

gözün aydın canım, sevindim çok, maşallah bebişine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…