günaydın kuzum bugun takviminde neler yazıor öle
Sen boşver beni bak pempe33 te neler yazıyor
abooooo ben o günleri geçtim ya azıcık hava atayım
Voltajcım sen öyle dedin diye 1987 yi benim doldurasım geldi :)
günaydınnnn kızlarrrrr
hanimiş benim hanipeksimyerim ben seni :) sen Çınarına ne ciciler almışsın öyle. senin oğlun çok güzel giyinecek belli şimdiden.. sen 87 li misin kuşum yaa. kıyamam sana.. genç anne :) herşeye de yetişirmiş..
güzel bir gün geçirirsin inşallah azcık da toton sandalye görsün de oğlunun tekmelerini hisset
Akşam uzanırken göbüşümü açtım seviyordum sonra kocişi çağırdım, o daa izlemeye başladı sonra bizim çınar pıt pıtlamaya başladı, nerede pıtpıtladıysa kociş gösterdi, gülmekten öldüm, köstebek oyunu vardı onun gibi oldu :) ama minnacık seğiriyormuş, olsun ona da razıyım de mi?
ölümüne gangayık hahahahaha :13:
​ya kızlar benim göbüşün altında kırmızı bir çizgi oluşmuş dik bir çizgi, bazen kayboluyor, dün göbüşü açınca kociş de farketti, şimdi o çatlak dediğiniz şey mi oluyor?
çocuğu öyle yoruyorsun ki tekme atacak hali kalmıyo demek ki sadece seğiriyo :))) kız çok uslu olacak sanırım Çınarcık
WALLA BİZİMKİDE ANASI GİBİ CADI OLACAK GALİBA TEKMELERİ SAVURUO:d
günaydın canım . oğlun uyuyordur. benimki de hep hareketsiz olurdu bu saatlerde bugün uyandığımdan beri dönüyo içerdegünaydın herkese, nasılsınız?
benim dün akşam sol tarafımda bir sancı vardı. şimdiye kadar böyle bir sancım hiç olmadı . çok korktum akşam 9 da uyumuşum hürremede bakamadım. gözümü açtığımda sabahın 7'siydi. gece lavaboya kalkıyorum ama çoğu zaman gözüm kapalı gidip geliyorum. bu nasıl bir uyku böyle. oğlum bu saatlerde hep hareketli olurdu bugün ses seda yok.
canım tefriciyem bitmedi onu okuyayım diye yatmadım ama gözüm yatakta valla. off bi de uyku bana kilo aldırıyor.günaydın canım . oğlun uyuyordur. benimki de hep hareketsiz olurdu bugün uyandığımdan beri dönüyo içerdeama çok acıtıyo canımı artık benimde feci uykum var. kız evdesin ne güzel yat uyu işte ahhh ah yerinde olaydım keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?