2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Akşam uzanırken göbüşümü açtım seviyordum sonra kocişi çağırdım, o daa izlemeye başladı sonra bizim çınar pıt pıtlamaya başladı, nerede pıtpıtladıysa kociş gösterdi, gülmekten öldüm, köstebek oyunu vardı onun gibi oldu :) ama minnacık seğiriyormuş, olsun ona da razıyım de mi?

Voltajcım sen öyle dedin diye 1987 yi benim doldurasım geldi :)

günaydınnnn kızlarrrrr

hanimiş benim hanipeksim yerim ben seni :) sen Çınarına ne ciciler almışsın öyle. senin oğlun çok güzel giyinecek belli şimdiden.. sen 87 li misin kuşum yaa. kıyamam sana.. genç anne :) herşeye de yetişirmiş..
güzel bir gün geçirirsin inşallah azcık da toton sandalye görsün de oğlunun tekmelerini hisset

​Ya kızlar benim göbüşün altında kırmızı bir çizgi oluşmuş dik bir çizgi, bazen kayboluyor, dün göbüşü açınca kociş de farketti, şimdi o çatlak dediğiniz şey mi oluyor?

Teşekkür ederim canım benim, sizin kızlara kendini beğendirmesi lazım napsın çocuğum :) Genç menç hikaye, kendimi 35 yaşında yolun yarısında hissediyorum

çocuğu öyle yoruyorsun ki tekme atacak hali kalmıyo demek ki sadece seğiriyo :))) kız çok uslu olacak sanırım Çınarcık

​ya kızlar benim göbüşün altında kırmızı bir çizgi oluşmuş dik bir çizgi, bazen kayboluyor, dün göbüşü açınca kociş de farketti, şimdi o çatlak dediğiniz şey mi oluyor?

göbek deliğinin altından dikmi iniyor bu çizgi hafif kahverengimsi ise doğum çizgisi imiş bendede var doktor doğumdan sonra geçecek dedi

günaydın herkese, nasılsınız?

benim dün akşam sol tarafımda bir sancı vardı. şimdiye kadar böyle bir sancım hiç olmadı . çok korktum akşam 9 da uyumuşum hürremede bakamadım. gözümü açtığımda sabahın 7'siydi. gece lavaboya kalkıyorum ama çoğu zaman gözüm kapalı gidip geliyorum. bu nasıl bir uyku böyle. oğlum bu saatlerde hep hareketli olurdu bugün ses seda yok.

günaydın canım . oğlun uyuyordur. benimki de hep hareketsiz olurdu bu saatlerde bugün uyandığımdan beri dönüyo içerde ama çok acıtıyo canımı artık benimde feci uykum var. kız evdesin ne güzel yat uyu işte ahhh ah yerinde olaydım keşke

Son düzenleme:
canım tefriciyem bitmedi onu okuyayım diye yatmadım ama gözüm yatakta valla. off bi de uyku bana kilo aldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…