gitmiş izlemişler müdürle ama görememiş biliomusun allah dualarımı kabul etti walla sonra paşa paşa geldi eve
zapzup kız dün akşam senin poğaça tarifini denedim. çok güzel oldu. sabah kahvaltımızı onunla ettik eşim bayıldı şimdi de işyerine getirdim hızımı alamadımtşkler
kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....
günaydın kızlar; nasılsınız? benim çooook uykum var. of doğum iznim gelse de doya doya uyusam. akşam oğluma ördüğüm kazağı bitireceğim diye oturdum 11 e kadar sonra yattım eşim uyumaz genelde beni bekler yatakta neyse sarıldık falan amaan dedim böyle de evliliğin hiç tadı çıkmıyor kanka kanka. demez olaydımm :)) adam pusuda bekliyormuş meğer. iyice uykusuz kaldım valla. tam artık uyuyacağım derken de oğluş uyandı. gittim onunla yattım gecenin bir yarısına kadar. bi kalktım fıtığım tutmuş ölüyorum ağrıdan. bu gece uykuyla çook hasret kaldık. sabah yataktan kazıdım kendimi resmen(
ahhh şimdi evde olsam tv karşısında ayağımın altında sıcak su torbası üstümde battaniye yanımda oğluşş ayyy çok fenayım. ayakta uyuyorum((
kanka olmayan bir ben varım sanırım
Acaba bir gün ben de poğaça yapabilecek miyim? Hep peynirli kek hep peynirli kek.
deme yaaa
ben bayadır buraya gidiyordum ama artık değiştirmek şart oldu o zaman. şaştım kaldım bende, ilk defa başıma geldiği için belki normaldir diye düşündüm. ne bileyim daha hassas filan davranıyorlar ya...
dmtttttt bende uyumak istiyom kuzummm çay üstüne çay içiyorum açılmak için geldiğimden beri(
gece hareketli geçmiş senin
bende eve gitmek istiyommmmm
bende varım bizde bi sey değişmedi hamilelikten sonra, doktorda serbest dedi. ama böyle herkes pimpiriklenince ben de korkmaya başladım
kuzucum zapzup un tarifi yap bende ilk kez poğaça yaptım ama çok güzel oldu
kuzucum zapzup un tarifi yap bende ilk kez poğaça yaptım ama çok güzel oldu
canım acaba farklı bir adetleri mi var diyeceğimde ama seninki 3 yıldır böyleymiş sözde de aynısını yapmış.evet akşam ki durumumuzu hemen size anlatayım özetle şimdi dün kaynanam ve eşim alışveriş yaptılar bebişe kaynanam aldıklarını toplayıp evine götürdü zaten her zman aldığını vermez evine götürür konu, komşu kim varsa hepsine gösterirş yapar meraasimle bana getiri verir neyse akşam geldi elinde torbalar aldıklarımız geitrdim ama geri götürcem dedi eee neden ki dedim götüreyim annem görsün dedi( eşimin anneannesi) ağzım açık kaldı gerçi doğumdan sonra eve gelincede görür ama ben göstereyim dedi bende dayanamadım 3 senedir hiç görmedik geldiklerini işallah gelirler doğumdan sonra dedim eşim de biz davet etmedik diyor kızdırdı beni benim dede mi de davet etmedik geldi canım dedim davetiye bastırcam gelsinler diye eşimin ailesinden kimse gelmez bize bir kere zar zor teyzesi geldi o kadar herkes davet bekliyor evlendik yemeğe kimse bizi davet etmedi onlar görülmüyor neyse işte akşam bu konuşmanın üzerine bile aldı götürdü anneme göstereyim diye artık bando takımıyla getirir çocuk doğunca mı getirir doğmadan mı bilemiyorum
ayrıca eşimle kanka olduk adam korkuyor ben hadi desemde durrrr diyor ehh ölümüne kankayık:13::13::13::13:
.
Acaba bir gün ben de poğaça yapabilecek miyim? Hep peynirli kek hep peynirli kek.
evet akşam ki durumumuzu hemen size anlatayım özetle şimdi dün kaynanam ve eşim alışveriş yaptılar bebişe kaynanam aldıklarını toplayıp evine götürdü zaten her zman aldığını vermez evine götürür konu, komşu kim varsa hepsine gösterirş yapar meraasimle bana getiri verir neyse akşam geldi elinde torbalar aldıklarımız geitrdim ama geri götürcem dedi eee neden ki dedim götüreyim annem görsün dedi( eşimin anneannesi) ağzım açık kaldı gerçi doğumdan sonra eve gelincede görür ama ben göstereyim dedi bende dayanamadım 3 senedir hiç görmedik geldiklerini işallah gelirler doğumdan sonra dedim eşim de biz davet etmedik diyor kızdırdı beni benim dede mi de davet etmedik geldi canım dedim davetiye bastırcam gelsinler diye eşimin ailesinden kimse gelmez bize bir kere zar zor teyzesi geldi o kadar herkes davet bekliyor evlendik yemeğe kimse bizi davet etmedi onlar görülmüyor neyse işte akşam bu konuşmanın üzerine bile aldı götürdü anneme göstereyim diye artık bando takımıyla getirir çocuk doğunca mı getirir doğmadan mı bilemiyorum
ayrıca eşimle kanka olduk adam korkuyor ben hadi desemde durrrr diyor ehh ölümüne kankayık:13::13::13::13:
evet akşam ki durumumuzu hemen size anlatayım özetle şimdi dün kaynanam ve eşim alışveriş yaptılar bebişe kaynanam aldıklarını toplayıp evine götürdü zaten her zman aldığını vermez evine götürür konu, komşu kim varsa hepsine gösterirş yapar meraasimle bana getiri verir neyse akşam geldi elinde torbalar aldıklarımız geitrdim ama geri götürcem dedi eee neden ki dedim götüreyim annem görsün dedi( eşimin anneannesi) ağzım açık kaldı gerçi doğumdan sonra eve gelincede görür ama ben göstereyim dedi bende dayanamadım 3 senedir hiç görmedik geldiklerini işallah gelirler doğumdan sonra dedim eşim de biz davet etmedik diyor kızdırdı beni benim dede mi de davet etmedik geldi canım dedim davetiye bastırcam gelsinler diye eşimin ailesinden kimse gelmez bize bir kere zar zor teyzesi geldi o kadar herkes davet bekliyor evlendik yemeğe kimse bizi davet etmedi onlar görülmüyor neyse işte akşam bu konuşmanın üzerine bile aldı götürdü anneme göstereyim diye artık bando takımıyla getirir çocuk doğunca mı getirir doğmadan mı bilemiyorum
evet maşallah demelisin bence demaşallah diyim bizde hiç kanka durumuna düşmedik eşimle bakalım bundan sonra nasıl olucak:)
Yapamayacakmışım gibi geliyor, uğraşasım gelmiyor bir de
günaydın kızlar..
Geçmişi okudum bitmek bilmedi..tıkla katinamm son sayfayı dedim ve yazdım ahada..
Nasılsınız..
Sedacımm aklımdaydın bak mezoşumun düşündüğü gibi olmus..hadi atlattın..ders olsun buda sana :)
kızlar dünde ben bişi öğrendim..sizde belki biliyosunuzdur..
bu pastane poğaçalarının üzerleri nar gibi kızarıyo ben bol yumurta sarısı sürdüklerinden sanıyodum..
mmeğerse yumurtanın içine pekmez karıstıyolarmıs..
bende denicem en yakın zamanda..
ama ama ama napiimonun geleceği için bu kadar çok çalışıyorum
acaba ne fantaziler önerilecek takvimde hihihihihiii :124:
evet canım evet evet tam da o dediğinden
hehehehee yalnız değilim :113:
ama ama ama napiimonun geleceği için bu kadar çok çalışıyorum
Acaba ne fantaziler önerilecek takvimde hihihihihiii :124:
Evet canım evet evet tam da o dediğinden
Hehehehee yalnız değilim :113:
kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....
ANAAAA Bİ BEN FAALİYETTEYİM GALİBA ÇOK UTANDIM ŞİMDİ Bİ ARKADAŞIMIZ ANLATMIŞTI ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ ONUNDA Bİ ARKADAŞI SON DOĞUMA GİDECEĞİ GÜN BİLE YAPIP GİTMİŞ BENİMDE İDOLUM O HADE BAKEM :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?