Sen boşver beni bak pempe33 te neler yazıyor
abooooo ben o günleri geçtim ya azıcık hava atayım
Ölümüne gangayık hahahahaha :13:
seda dün ne oldu eşin gitmiş mi kameraya bakmaya ??
biz 23 haftadır etkilenmiş durumdayız zaten canlarım
ok tatlım burdan paylaşayım belki yapmak isteyen olurben henüz denemedim canım netten baktım nasıl yapıldığına huysuz melek söyleyince aklıma geldi benimde doğum için önceden yaparım gelen misafirlere ikramlık güzel olur diye sendeki tarifi gönderir misin canım bana
şu şeker olayını atlataım yapıp denicem bakalım
denemek için aktardan loğusa şebetide aldım ama şekerim yüksek çıkınca onuda yapmayıp bıraktım :26:
teşekkürler canım bende balla mı yapsam reçelle mi yapıştırsam diye düşünüyorum reçel olursa güzel tatda verir deneyeceğim paylaşırım sizinledehiç farketmez cnm bal ile yapıştırdım ewde bulununca
ama eğer olmasaydı şekerli su olcaktı
olunca tercihim bal bitanem
at at seninki de yapsın bende benimkine söyledim bir arkadaşın eşi süpriz yapmış sende yap diye bunları dürtmek lazım ki çalışsınlarşu ekran görüntüsünü hemen kocaya atmak istiyorum. darısı benim şifonyerin başına
Ama çok güzel bu ya çok yakışıklı olacak çınarcık kızımdan sonra benimde bir çınarım olsun çok severim çınar ,smini oğlum olsaydı çınar olacaktı ama kızıma cimcimeme de güzel isim koyacağız tam netleşmedi ama yakında netleşir
işallah düzelir 2 hafta içindede hepimiz rahatlarız sadece sen değil bizde üzülüyoruz hepimiz birbirimizin derdini sevincini paylaşıyoruz benim bebeişimdede şüphelendi doktor beyaz leke önemli değilmiş riskli değil işallah da iyi olurlar dualarımız seninle Rabbim bebeğini iyi etsin hiç bişeyciği kalmasınayrı ayrı alıntı yapamadım ama dua eden herkese çok teşekkür ederim.Doktorumuza gittik 1 saate yakın baktı bebişimizin herşeyi normalmiş ritm bozukluğuna gelince net bişi yok dedi ilaç tedavisi falan vermiyorum dedi muhtemelen 2-3 haftaya geçecek bişi dedi stres kafein çay kahve çikolotadan uzak dur dedi soluna yat ve dinlen dedi .yapısal bi bozukluk yok dedi o kadar çok mutlu oldum ki üstümden öyle bi yük kalktı ki anlatamam.ben aslen kırıkkaleliyim ama niğdede oturuyoruz kayserideki Prof mustafa başbuğa gittim memnun kaldım baya inceledi her türlü herkese çok çok teşekkür ederim Allahım sağlıklı hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin amiiinnnn...
zapzup kız dün akşam senin poğaça tarifini denedim. çok güzel oldu. sabah kahvaltımızı onunla ettik eşim bayıldı şimdi de işyerine getirdim hızımı alamadımtşkler
çocuğu öyle yoruyorsun ki tekme atacak hali kalmıyo demek ki sadece seğiriyo :))) kız çok uslu olacak sanırım Çınarcık
kuzum ya her hafta geçtikçe daha güzel oluo hamilelik bakalım ilerleyen haftalar da neler olacak die insan hep bi merak içinde
göbek deliğinin altından dikmi iniyor bu çizgi hafif kahverengimsi ise doğum çizgisi imiş bendede var doktor doğumdan sonra geçecek dedi
Günaydın fıstıklar
Ay ben de kankalar kervanındayım
Ama çok güzel bu ya çok yakışıklı olacak çınarcık kızımdan sonra benimde bir çınarım olsun çok severim çınar ,smini oğlum olsaydı çınar olacaktı ama kızıma cimcimeme de güzel isim koyacağız tam netleşmedi ama yakında netleşir
ayrı ayrı alıntı yapamadım ama dua eden herkese çok teşekkür ederim.Doktorumuza gittik 1 saate yakın baktı bebişimizin herşeyi normalmiş ritm bozukluğuna gelince net bişi yok dedi ilaç tedavisi falan vermiyorum dedi muhtemelen 2-3 haftaya geçecek bişi dedi stres kafein çay kahve çikolotadan uzak dur dedi soluna yat ve dinlen dedi .yapısal bi bozukluk yok dedi o kadar çok mutlu oldum ki üstümden öyle bi yük kalktı ki anlatamam.ben aslen kırıkkaleliyim ama niğdede oturuyoruz kayserideki Prof mustafa başbuğa gittim memnun kaldım baya inceledi her türlü herkese çok çok teşekkür ederim Allahım sağlıklı hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin amiiinnnn...
Bugece sadece ben varım galiba
Herkes uyumuş benim midem varya bir yanıyor cayır cayır
Esimede kızdım arkadas geldi ya bugun"birsey deme üzülmesin kapat konuyu"dedi
Halbuki hiç ne konu actım nede öyle bir yapım var
Ben üzüleyim dert değil ama yazık onlara
Zorla demeyeceğim seyleri dedirtecek
Ben gıtmıyorum bir yere tuncss yemeyecegimde esimle yemek
Cok kusum cok
Konuşmayacağım aha sizde şahit olun
gitmiş izlemişler müdürle ama görememiş biliomusun allah dualarımı kabul etti walla sonra paşa paşa geldi eve
kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....
WAH YAWRUM SENİDE KANKALAR KERVANINA YAZDIK:d
kanka olmayan bir ben varım sanırımGünaydın fıstıklar
Ay ben de kankalar kervanındayım
canım yaa ne alaka hamile tarifesi. neden farklı ücret alıyorlar ki anlamadım. ne değişiyor sanki hamile olunca. ben ilk hamileliğimde son güne kadar ağdacıma gittim. aynı ücreti ödemeye devam ettim. bunda da ilk başta ağdaya gittim ama hem kasık fıtığım şişince hem de varislerim çok artınca korkudan gidemez oldum. zarar verebilir düşüncesiyle ağda bantlarıyla evde kendim yapıyorum sorunlu bölgelere dokunmadan.
bence bahane uydurmuşlar fazla ücret almaya
kanka olmayan bir ben varım sanırım
canım yaa ne alaka hamile tarifesi. neden farklı ücret alıyorlar ki anlamadım. ne değişiyor sanki hamile olunca. ben ilk hamileliğimde son güne kadar ağdacıma gittim. aynı ücreti ödemeye devam ettim. bunda da ilk başta ağdaya gittim ama hem kasık fıtığım şişince hem de varislerim çok artınca korkudan gidemez oldum. zarar verebilir düşüncesiyle ağda bantlarıyla evde kendim yapıyorum sorunlu bölgelere dokunmadan.
bence bahane uydurmuşlar fazla ücret almaya
Giden arkdaşlarım vardı, İlk kez duyuyorum bu nasıl bir uygulama :)
Ben laser yaptımıştım. Ama şimdi çok ince ve belli bölgelerde var, Çok kafaya takacak gibi değil, Yinede bi ağda bandı ile almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?