2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar..
geçmişi okudum bitmek bilmedi..tıkla katinamm son sayfayı dedim ve yazdım ahada..
nasılsınız..
sedacımm aklımdaydın bak mezoşumun düşündüğü gibi olmus..hadi atlattın..ders olsun buda sana :)

zapzup kız dün akşam senin poğaça tarifini denedim. çok güzel oldu. sabah kahvaltımızı onunla ettik eşim bayıldı şimdi de işyerine getirdim hızımı alamadım tşkler

ok tatlım burdan paylaşayım belki yapmak isteyen olur
LOKUMLU ŞEKER HAMURU TARİFİ

-5 lokum
-2 çorba kaşığı pudra şekeri
-2 çorba kaşığı nişasta

yapılışı

lokumları hamur haline gelinceye kadar yoğurunuz sonra pudra şekeri ve nişastayı ekleyip yine yoğuruyoruz isteğe göre gıda boyası ilave edilir gıda boyası yoğun bir renge sahiptir çok az az eklenmelidir çay kaşığının ucunda gibi eklenebilir az gelirse ilave ederseniz .

hiç farketmez cnm bal ile yapıştırdım ewde bulununca

ama eğer olmasaydı şekerli su olcaktı

olunca tercihim bal bitanem
teşekkürler canım bende balla mı yapsam reçelle mi yapıştırsam diye düşünüyorum reçel olursa güzel tatda verir deneyeceğim paylaşırım sizinlede

şu ekran görüntüsünü hemen kocaya atmak istiyorum. darısı benim şifonyerin başına
at at seninki de yapsın bende benimkine söyledim bir arkadaşın eşi süpriz yapmış sende yap diye bunları dürtmek lazım ki çalışsınlar

Oğluşumun cicisi teyzeleri, bugün kargodan geldi teyzeleri.

Eki Görüntüle 588790
Ama çok güzel bu ya çok yakışıklı olacak çınarcık kızımdan sonra benimde bir çınarım olsun çok severim çınar ,smini oğlum olsaydı çınar olacaktı ama kızıma cimcimeme de güzel isim koyacağız tam netleşmedi ama yakında netleşir

işallah düzelir 2 hafta içindede hepimiz rahatlarız sadece sen değil bizde üzülüyoruz hepimiz birbirimizin derdini sevincini paylaşıyoruz benim bebeişimdede şüphelendi doktor beyaz leke önemli değilmiş riskli değil işallah da iyi olurlar dualarımız seninle Rabbim bebeğini iyi etsin hiç bişeyciği kalmasın

zapzup kız dün akşam senin poğaça tarifini denedim. çok güzel oldu. sabah kahvaltımızı onunla ettik eşim bayıldı şimdi de işyerine getirdim hızımı alamadım tşkler

ahh afiyet olsun tatlım bende çok severim o poğaçayı ve kesinlikle güzel oluyor eline koluna sağlık afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın

çocuğu öyle yoruyorsun ki tekme atacak hali kalmıyo demek ki sadece seğiriyo :))) kız çok uslu olacak sanırım Çınarcık

ama ama ama napiim onun geleceği için bu kadar çok çalışıyorum

kuzum ya her hafta geçtikçe daha güzel oluo hamilelik bakalım ilerleyen haftalar da neler olacak die insan hep bi merak içinde

Acaba ne fantaziler önerilecek takvimde hihihihihiii :124:

göbek deliğinin altından dikmi iniyor bu çizgi hafif kahverengimsi ise doğum çizgisi imiş bendede var doktor doğumdan sonra geçecek dedi

Evet canım evet evet tam da o dediğinden

biz 23 haftadır etkilenmiş durumdayız zaten canlarım

Günaydın fıstıklar
Ay ben de kankalar kervanındayım

Hehehehee yalnız değilim :113:

İnşallah olur kuzucum kardeş kardeş kullanırlar isimlerini

kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....

günaydın kızlar; nasılsınız? benim çooook uykum var. of doğum iznim gelse de doya doya uyusam. akşam oğluma ördüğüm kazağı bitireceğim diye oturdum 11 e kadar sonra yattım eşim uyumaz genelde beni bekler yatakta neyse sarıldık falan amaan dedim böyle de evliliğin hiç tadı çıkmıyor kanka kanka. demez olaydımm :)) adam pusuda bekliyormuş meğer. iyice uykusuz kaldım valla. tam artık uyuyacağım derken de oğluş uyandı. gittim onunla yattım gecenin bir yarısına kadar. bi kalktım fıtığım tutmuş ölüyorum ağrıdan. bu gece uykuyla çook hasret kaldık. sabah yataktan kazıdım kendimi resmen (
ahhh şimdi evde olsam tv karşısında ayağımın altında sıcak su torbası üstümde battaniye yanımda oğluşş ayyy çok fenayım. ayakta uyuyorum ((

canım gözün aydın çok sevindim iyi haberlerine..

ayy aynı benim eşim valla. herkesin psikolojisini düşünür ama sağolsun benimkini sk sık ihmal eder. birine bi laf söyleyeceğim diye ödü kopar ama millet bana laf söylese beni susturur hemen. geçen ki kazada bile aradım kaza yaptım gel diye. nasıl oldu dedi telde. dedim sol şeritteydim böyle böyle. hiç beni dinlemedi bile. geldi adamlara sordu zararınız var mı vs. yok dediler gönderdi adamları gittiler. neyse eve geldik falan soruyor nasıl oldu. anlattım hala diyor sen şöyle sollamışsındır böyle sollamışsındır. halbuki ben zaten sol şeritteydim adam arabayı üstüme sürdü. babam aradı sonra olayı ona anlatırken adamları suçlayıcı konuştum diye teli kapatınca eşim yine bana kızdı. ben artık patladım tabi. ağzıma geleni saydım. sonra herkes benim suçsuz olduğumu söyleyince ertesi gün kalkmış plaka soruyor. neymiş adamları bulacakmış da hesap soracakmış. dedim geçti bor'un pazarı... çok iyi niyetlidir insanları kırmaktan çekinir ama bana gelince öyle değil maalesef. demek ki böyle alıştı mı böyle gidiyor

gitmiş izlemişler müdürle ama görememiş biliomusun allah dualarımı kabul etti walla sonra paşa paşa geldi eve

canım gözün aydın çok sevindim. boş yere bir sürü strese girdin şu halinle yaa

Günaydın kızlar,

Herkesler iyi umarım, Geçmişi çok okuyamadım her zaman ki gibi

Ben dün yine dayanamadım dr. a gittim . Birkaç zamandır kilotumun ıslaklığını hissediyorum ve sanki sıvı geliyor gibi oluyor . Dr.u aradım normal midir diye, Kontrol etmem lazım dedi. Akşam gittik annem kızıyor bana böyle hamilelik mi olurmuş yok efendim ne pimpirikmişim yok efendim doğuncada bebek nefes alıyor mu diye başında mı beklicekmişim :))

Neyse kontrol oldum. Alttan muayene etti böyle pergel gibi bişeyle aktı çok akıntı varmış .Fitil verdi bir hafta yapcam, Sonra bir hafta bakaz geçmezse yine bir hafta. fitil süesinde ilişki yasak dedi . Güldüm zaten ilişki yoktu ki :) Bizdede kankalık sürüyor tedirgin oluyoruz.

Bu arada annemin yanında dr. dedi bu gibi telefonlarda hemen görmek istiyorum Allah korusun sıvı kaybı olabilir onuda görmeden bilemeyiz. Bende suçlandım ya bir kere annem çok kızdı bana çok pimpiriksin dedi demişim çocuk gibi dr.uma , Güldü yok iyi yaptın tabi dedi. Hehehe anneme baktım Alttan alttan gülüyor

Güzel gününüz olsun , Sevgiler benden size :)))

canım yaa ne alaka hamile tarifesi. neden farklı ücret alıyorlar ki anlamadım. ne değişiyor sanki hamile olunca. ben ilk hamileliğimde son güne kadar ağdacıma gittim. aynı ücreti ödemeye devam ettim. bunda da ilk başta ağdaya gittim ama hem kasık fıtığım şişince hem de varislerim çok artınca korkudan gidemez oldum. zarar verebilir düşüncesiyle ağda bantlarıyla evde kendim yapıyorum sorunlu bölgelere dokunmadan.
bence bahane uydurmuşlar fazla ücret almaya

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..................................200
Mergen...................................200
Zapzup....................................200
Hanipeks..................................204
Wosgi.......................................200
Sernil........................................440
Dertsiz.......................................200
Yüksek Voltaj...............................500

Eksik Olan...................1514 Salat-ı Tefriciye

Giden arkdaşlarım vardı, İlk kez duyuyorum bu nasıl bir uygulama :)

Ben laser yaptımıştım. Ama şimdi çok ince ve belli bölgelerde var, Çok kafaya takacak gibi değil, Yinede bi ağda bandı ile almayı düşünüyorum.

deme yaaa
ben bayadır buraya gidiyordum ama artık değiştirmek şart oldu o zaman. şaştım kaldım bende, ilk defa başıma geldiği için belki normaldir diye düşündüm. ne bileyim daha hassas filan davranıyorlar ya...

bin pişmanım lazer yaptırmadığıma. çok acıdı diye 2. seansta bırakmıştım. ahhh kafam ah bugünleri düşünmek lazımmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…