kızlar günaydınn..
muhabbetinizin arasına çok sevimsiz bir konuyla giricem ama size de sormak istedim.
siz ağda işini kuafördemi yapıyorsunuz?bende görüş açısı kesildi artık en son kuaföre gittim resmen benden hamile tarifesi aldılar en az 2,5 katı fazla para aldılar. normal mi bu diye merak ediyorum açıkcası...
nedir bu çektiğimiz bilmem, kıyafetleri ayrı pahalı, özel işi ayrı....
evet akşam ki durumumuzu hemen size anlatayım özetle şimdi dün kaynanam ve eşim alışveriş yaptılar bebişe kaynanam aldıklarını toplayıp evine götürdü zaten her zman aldığını vermez evine götürür konu, komşu kim varsa hepsine gösterirş yapar meraasimle bana getiri verir neyse akşam geldi elinde torbalar aldıklarımız geitrdim ama geri götürcem dedi eee neden ki dedim götüreyim annem görsün dedi( eşimin anneannesi) ağzım açık kaldı gerçi doğumdan sonra eve gelincede görür ama ben göstereyim dedi bende dayanamadım 3 senedir hiç görmedik geldiklerini işallah gelirler doğumdan sonra dedim eşim de biz davet etmedik diyor kızdırdı beni benim dede mi de davet etmedik geldi canım dedim davetiye bastırcam gelsinler diye eşimin ailesinden kimse gelmez bize bir kere zar zor teyzesi geldi o kadar herkes davet bekliyor evlendik yemeğe kimse bizi davet etmedi onlar görülmüyor neyse işte akşam bu konuşmanın üzerine bile aldı götürdü anneme göstereyim diye artık bando takımıyla getirir çocuk doğunca mı getirir doğmadan mı bilemiyorum
kızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
Eki Görüntüle 589389 Eki Görüntüle 589390
Eki Görüntüle 589391 Eki Görüntüle 589392
sevgili adaşım :))
sende taş hamilelerdensin görünüşe bakılırsabi göbüş çıkmış başka bi fazlalık görünmüyo
kuşum senin hamile olduğun bile belli olmuyo hala cazibeni koruyorsun biliyoruz kio sebeple sen devam et :))
şaka bi yana ne güldüm o yoruma ya. somewherecold yazmıştı galiba :)) biz evdeki adamın dikkatini çekemiyoz sen sokaktaki delikanlının dikkatini nasıl çektin diye.. koptum okurken yadoğru ama hani
ben hep epilatör kullanırdım artık göremiyorum ama onada çare buldum aynaHiç görmediğim yerler varmış meğerse hepsini görmüş oldum
Peki adamlar bu iyi halini görünce"vay anasını ne babacan adam" Yada "Allah razı olsun ya hoşgörü timsali"ayy aynı benim eşim valla. herkesin psikolojisini düşünür ama sağolsun benimkini sk sık ihmal eder. birine bi laf söyleyeceğim diye ödü kopar ama millet bana laf söylese beni susturur hemen. geçen ki kazada bile aradım kaza yaptım gel diye. nasıl oldu dedi telde. dedim sol şeritteydim böyle böyle. hiç beni dinlemedi bile. geldi adamlara sordu zararınız var mı vs. yok dediler gönderdi adamları gittiler. neyse eve geldik falan soruyor nasıl oldu. anlattım hala diyor sen şöyle sollamışsındır böyle sollamışsındır. halbuki ben zaten sol şeritteydim adam arabayı üstüme sürdü. babam aradı sonra olayı ona anlatırken adamları suçlayıcı konuştum diye teli kapatınca eşim yine bana kızdı. ben artık patladım tabi. ağzıma geleni saydım. sonra herkes benim suçsuz olduğumu söyleyince ertesi gün kalkmış plaka soruyor. neymiş adamları bulacakmış da hesap soracakmış. dedim geçti bor'un pazarı... çok iyi niyetlidir insanları kırmaktan çekinir ama bana gelince öyle değil maalesef. demek ki böyle alıştı mı böyle gidiyor
ne bileyim ben sevmem öyle adet olaylarını nişanda falan tepsi yaptık elimizde tepsi aldıklarımızı götürdük onlar getirdi gereksiz geliyor bana vakit o kadar bol değil ya zamane genciyiz ondan belki gereksiz geliyor benim annemde aldı araba aldılar kıyafetler onları biz aldık eve getirdik vereyim bari annem de gösteriş yapsın :)) neyse sorun çıkarmasın yeter dün eşimin canını sıkmış eşimde keyifsiz gergindi bebişe havlu alacaklardı bende bir sürü yerde baktım havlular sert sert beğenmedim eşimde bildiğinden onun beğendiği havlu için sert zapzup istemiyo yumuşak istiyo demiş ağzını burnunu kıvırmış kızmış eşimde bana dokunmasın da ne yaparsa yapsın karışmamcanım acaba farklı bir adetleri mi var diyeceğimde ama seninki 3 yıldır böyleymiş sözde de aynısını yapmış.
benim bursadan getirdiklerimi bir arkadaşım gördü. keşke getirmeseydin annen getirseydi dedi. neden dedim. bizde süslü bohça yapılır, saten hurcun içine konulur, kıyafetler için falanda süslü kese yaptırılır dedi. annem olsun ben yine yaptırırım istiyorsan gelince koyarsın dedi. böyle bişey mi var ki?
ne güzel yapmışsın bende foto çekilmek istemiştim her ay foto çekileyim ama unuttum gitti çok koşturmaca hayatımız dinlenmeye bile vakit yok şimdiden yorgunuz bebek olunca nasıl ayakta duracaz bilmiyorum allah güç kuvvet versinbiraz geç başladım ama dün kızıma günlük tutmaya başladım
ilk ultrason fotoğrafından bugüne kadar olanları da yerleştirdim .. hepsinin altına duygularımı yazdım. . ama duman etti beni... salya sümük oldum.. bakıyorum da mercimek tanesinden başlamış koca kız olmuş. bugün de bagımsızlıgını ilan etmiş. benim hamilelik günlüğüne baksanıza artık benden bagımsız da yaşayabilirmişonu verene kurban olurum ya.. binlerce şükürler olsun
bir tanesine dene canım pastanelerde susamlı halka olur kurabiye onun da yapılışında pekmeze batırıp sonra susama batırma var ben beğenmedim mesela yumurta akı daha iyi beğenirsen tüm tepsiye yap ayrıca tuzlu kurabiyeye mahlep koyunca aynı hazır gibi oluyor tavsiye ederim mahlepli kurabiye ben çok sever yapardım malum durumdan biraz dinlenmeye aldım kendimikızlar dünde ben bişi öğrendim..sizde belki biliyosunuzdur..
bu pastane poğaçalarının üzerleri nar gibi kızarıyo ben bol yumurta sarısı sürdüklerinden sanıyodum..
mmeğerse yumurtanın içine pekmez karıstıyolarmıs..
bende denicem en yakın zamanda..
tabi doğru diyorsun almasa da kötü ben gösteriş yapmasını sevmiyorum oda onu seviyor dedikodu seviyor ondan kızıyorum ben fazla gitmem ona ağzının ayarı yoktur diye kalbimi çok kırıyor çünkü gitmiyorum diye bile dedikodu yapmış mahaaledeki kadının birinden duydum kaynanana gitmiyormuşsun diye ama seninde ailen yapıyor insan ailesinden gelene daha çok seviniyorKız en azından gösteriş yapsada alıyor bir şeyler.
Ben daha kaynanamdan oğluşumla ilgili tek bir iğne göremedim.
Hiç konusuda geçmiyor,şunuda ben alırım yaparım diye.
Anneciğimde sen hiç acele etme hepsini halledicez diyor.
Doğuma 500 lira elime nakit vercekler,800 lira bir tane bileklik beğenmişdim onu alıcaklar.
Ayrıca annem 5 marttaki maaşım senindir.Torunumun herşeyini alıcam.Beşik,puset kyafet sen dert etme diyor.
Kardeşim beşik bakıyor,benimkileri beğenmiyor.Ayrıca oğluşun ilk maşallahı dayısından olacak,banada kolye alacak.
Evde benim için kumbara yapmışlar para biriktiriyorlar.Annem hastaneden çıkarız 1 hafta senin evinde oluruz.
Kaynananda gelir görür,sonra benim yanımdasın diyor.Annemin yanında olursam da hiç bir eksiğim olmaz.
Oğluşun her ihtiyacını karşılarlar.Babişkomun geçen gün omzuna yattım,diyorki bir süre daha yat ersnil hanım.
Sonra omzum torunuma ait olacak
Bizde kocişimle kankayız..Ben dürtüyom arada senin gibi cıks diyor.
Bir şey olacak diye ödü kopuyor...
gösteriş seviyo bu kaynanalar.. acaba yaşlanınca bizde mi öyle olacagız .. benimki de yaptıklarını getirdi verdi ama amcaların yengelerin önünde :)) amcalardan çekinirim bende koca koca adamlaar yani.. iyi niyetliydi ama garibim. o öyle milletin içinde verince ben de utanmadan dedim ki anne aynılarından bana da yapsana kızımla bir örnek giyelim :)) gecelik falan dikmiş kızıma mevlüt elbisesi dikmiş hepsinin aynından bende istiyom dedim kızardı bozardı ama kendi kaşınmıştı :))) seviyom lan ben onu.. oğlunu çok seviyom ya kıyamıyom ona da
evet maşallah demelisin bence de
bence bi dene kuzum ya. aynı sen gibiyim bende dedim elime yapışacak vıcık vıcık.. hamur yoğurmaktan nefret ederim bende. ama bu tarif çabucak oluyo. öyle zorlamadı beni.. yoksa bende sen gibiyim . bi de ufak ufak yapıyorsun ya tam atıştırmalık oluyo. pazar günü dene. hafta içi hali olmuyo insanın böyle şeylere
Gunaydin...
Peki adamlar bu iyi halini görünce"vay anasını ne babacan adam" Yada "Allah razı olsun ya hoşgörü timsali"
Diyorlar mı?ben duymadım da hani size dıyorlarsa daha bir percinlesin benim esim.
Amir memur olmaz,sonuçta arkadaslarımız -mis.
Ben sormadan cvp veriyor ama hakikaten bunu haketmedim.
Hala cok kırgınım.bana yemeği bıraktırmaya değecek kadar değerliler .
Bundan sonra hiç bir sekilde kabul etmeyeceğim ,olaki edersemde sus pus tv izleyeceğim .
Sesini hele bir çıkarsın onların yanında ayağının üstüne dikmezsem eğer ...
Neyse ya basım midem öldürüyor bugun.
yok be adaşım nerdeeeee arkası görünmüyorya ondankalçam büyüdü herkeste dile getirmeye başladı anaaaaam milletin gözü neremdeymiş meğerse
Gunaydin...
Peki adamlar bu iyi halini görünce"vay anasını ne babacan adam" Yada "Allah razı olsun ya hoşgörü timsali"
Diyorlar mı?ben duymadım da hani size dıyorlarsa daha bir percinlesin benim esim.
Amir memur olmaz,sonuçta arkadaslarımız -mis.
Ben sormadan cvp veriyor ama hakikaten bunu haketmedim.
Hala cok kırgınım.bana yemeği bıraktırmaya değecek kadar değerliler .
Bundan sonra hiç bir sekilde kabul etmeyeceğim ,olaki edersemde sus pus tv izleyeceğim .
Sesini hele bir çıkarsın onların yanında ayağının üstüne dikmezsem eğer ...
Neyse ya basım midem öldürüyor bugun.
ne güzel yapmışsın bende foto çekilmek istemiştim her ay foto çekileyim ama unuttum gitti çok koşturmaca hayatımız dinlenmeye bile vakit yok şimdiden yorgunuz bebek olunca nasıl ayakta duracaz bilmiyorum allah güç kuvvet versin
biz kokoş anne olcaz kaynana değil anne olcaz çok sevcekler bizi :)sevmezse sevdirirz
kızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
tabi doğru diyorsun almasa da kötü ben gösteriş yapmasını sevmiyorum oda onu seviyor dedikodu seviyor ondan kızıyorum ben fazla gitmem ona ağzının ayarı yoktur diye kalbimi çok kırıyor çünkü gitmiyorum diye bile dedikodu yapmış mahaaledeki kadının birinden duydum kaynanana gitmiyormuşsun diye ama seninde ailen yapıyor insan ailesinden gelene daha çok seviniyor
izninizle forumun enlerini belirlemek istiyorum
en iyi niyetli :hanipeks (kaynana yorumlarından dolayı)
en aşk böcüğü :ersnill ( bkz:kocişiyle maceraları)
en tırsak :mezopotamya (bknz: doğum korkusu)
en sabırlı : voltaj ( en anaç, en merhametli de diyebilirim herşey yakışır ona)
en marifetli : zapzup (bak poğaçadan dolayı torpil geçiyom sana)
eeee hadi yardım edin sizde :))) tespitlerinizi bekliyorummmm
sağol canımÇok şeker görünüyorsun kuzucum ya.
Maşallah tütütütü
evet 10grlık minik paket kullanacaksınzapzupcum bu maya paketleri iki tür ya ben küçüklerden koydum 10 grlık acaba büyük paket mi senin tarif :26:
maşallah ne güzel göbek bu böylekızlar göbüşş fotoları geldi :) nasıl göbeğimin büyüklüğü?
ahh mersi şekerim teşekkür ederim bu tespitinden dolayı sizinle bir tarif daha paylaşmak isterim ama canınız çeker dyapamazsanız diye korkuyorum sonra eşleriniz izmiri basar yazayım mı yazmayım mı sana sorayım tatlı kurabiye tarifiizninizle forumun enlerini belirlemek istiyorum
en iyi niyetli :hanipeks (kaynana yorumlarından dolayı)
en aşk böcüğü :ersnill ( bkz:kocişiyle maceraları)
en tırsak :mezopotamya (bknz: doğum korkusu)
en sabırlı : voltaj ( en anaç, en merhametli de diyebilirim herşey yakışır ona)
en marifetli : zapzup (bak poğaçadan dolayı torpil geçiyom sana)
eeee hadi yardım edin sizde :))) tespitlerinizi bekliyorummmm
bende akşam bitiricem işallahDua,
Laternenin duası bitti sukur Allah kabul etsin.
Kizlairin tefriciyeden arş ve tefriciyeden 300 U bitti .200 kaldı
Bugun bitiririm inşallah.
kendi fotomu koymadım canım sadece kızımın ultrason fotoları ilk aydan bu aya kadar :))
bu arada sevdiririz falan ne iş kız :)) karşıyakalı değilsin di mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?