2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben hep epilatör kullanırdım artık göremiyorum ama onada çare buldum AYNA hiç görmediğim yerler varmış meğerse hepsini görmüş oldum

Ya aslında kaynana konusunda yorum yazıp da kızların sinirini zıplatmayayım diyorum ama dayanamıyorum

Benim kaynana da bohça yapacam dedi, vermedi ama istersen götürebilirsin kızım dedi.
Yok anne toplu alırım daha iyi olur dedim, hem dolabı gelince beraber yerleştiririz dedim.
Ben bir mahsuru var gibi düşünmedim.
Her geldiğimizde çıkarıp çıkarıp aynı şeyleri gösteriyor yenileri ile beraber, çınarım yavrum diye seviyoruz.
Belki gıcık gitsek birbirimize bana da batardı her davranışı.
Sizler de sıkmayın canınızı, alıyor ya sağolsun heveslensin deyin geçin.
Aman biz de alıp hemen birbirimize göstertmiyor muyuz onlar da yaşlandıkça daha çocuk oluyor yaşlandıkça kendilerini çevrelerine karşı gururlandırmak istiyorlar, niyetleri kötü bile olsa amann boşverin sevinsinler :)

sevgili adaşım :))
sende taş hamilelerdensin görünüşe bakılırsa bi göbüş çıkmış başka bi fazlalık görünmüyo

yok be adaşım nerdeeeee arkası görünmüyorya ondan kalçam büyüdü herkeste dile getirmeye başladı anaaaaam milletin gözü neremdeymiş meğerse

WALLA BENDE ANLAMADIM BİDE HALİMİ Bİ GÖRSEN MEDİNE FUKARASI GİBİ SADAKA VERESİN GELİR YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞ SEN KIZKEN BAKMAZSIN AMA NE BİLEM ÇOCUKDA YA KÖR YADA ABAZANDI GALİBA:d

Gunaydin...

Peki adamlar bu iyi halini görünce"vay anasını ne babacan adam" Yada "Allah razı olsun ya hoşgörü timsali"
Diyorlar mı?ben duymadım da hani size dıyorlarsa daha bir percinlesin benim esim.
Amir memur olmaz,sonuçta arkadaslarımız -mis.
Ben sormadan cvp veriyor ama hakikaten bunu haketmedim.
Hala cok kırgınım.bana yemeği bıraktırmaya değecek kadar değerliler .
Bundan sonra hiç bir sekilde kabul etmeyeceğim ,olaki edersemde sus pus tv izleyeceğim .
Sesini hele bir çıkarsın onların yanında ayağının üstüne dikmezsem eğer ...

Neyse ya basım midem öldürüyor bugun.

ne bileyim ben sevmem öyle adet olaylarını nişanda falan tepsi yaptık elimizde tepsi aldıklarımızı götürdük onlar getirdi gereksiz geliyor bana vakit o kadar bol değil ya zamane genciyiz ondan belki gereksiz geliyor benim annemde aldı araba aldılar kıyafetler onları biz aldık eve getirdik vereyim bari annem de gösteriş yapsın :)) neyse sorun çıkarmasın yeter dün eşimin canını sıkmış eşimde keyifsiz gergindi bebişe havlu alacaklardı bende bir sürü yerde baktım havlular sert sert beğenmedim eşimde bildiğinden onun beğendiği havlu için sert zapzup istemiyo yumuşak istiyo demiş ağzını burnunu kıvırmış kızmış eşimde bana dokunmasın da ne yaparsa yapsın karışmam

ne güzel yapmışsın bende foto çekilmek istemiştim her ay foto çekileyim ama unuttum gitti çok koşturmaca hayatımız dinlenmeye bile vakit yok şimdiden yorgunuz bebek olunca nasıl ayakta duracaz bilmiyorum allah güç kuvvet versin

bir tanesine dene canım pastanelerde susamlı halka olur kurabiye onun da yapılışında pekmeze batırıp sonra susama batırma var ben beğenmedim mesela yumurta akı daha iyi beğenirsen tüm tepsiye yap ayrıca tuzlu kurabiyeye mahlep koyunca aynı hazır gibi oluyor tavsiye ederim mahlepli kurabiye ben çok sever yapardım malum durumdan biraz dinlenmeye aldım kendimi

tabi doğru diyorsun almasa da kötü ben gösteriş yapmasını sevmiyorum oda onu seviyor dedikodu seviyor ondan kızıyorum ben fazla gitmem ona ağzının ayarı yoktur diye kalbimi çok kırıyor çünkü gitmiyorum diye bile dedikodu yapmış mahaaledeki kadının birinden duydum kaynanana gitmiyormuşsun diye ama seninde ailen yapıyor insan ailesinden gelene daha çok seviniyor

yok ya ben böyle olmam tamam adet diye bişey vardır da insanları zorlamazsın adettir yap yap yap yok ya eskiden di onlar ee adettendir 10 bilezik taksaydın o zman incecik 1 bilezik kaynanam 1 bilezik kocası taktı düğünde birde takı seti bunda adet yokmu biz kokoş anne olcaz kaynana değil anne olcaz çok sevcekler bizi :)sevmezse sevdirirz

izninizle forumun enlerini belirlemek istiyorum

en iyi niyetli :hanipeks (kaynana yorumlarından dolayı)
en aşk böcüğü :ersnill ( bkz:kocişiyle maceraları)
en tırsak :mezopotamya (bknz: doğum korkusu)
en sabırlı : voltaj ( en anaç, en merhametli de diyebilirim herşey yakışır ona)
en marifetli : zapzup (bak poğaçadan dolayı torpil geçiyom sana)

eeee hadi yardım edin sizde :))) tespitlerinizi bekliyorummmm

Dua,
Laternenin duası bitti sukur Allah kabul etsin.
Kizlairin tefriciyeden arş ve tefriciyeden 300 U bitti .200 kaldı
Bugun bitiririm inşallah.

yok canım yaa kim neyi takdir edecek ki. ben kızdığımla kalıyorum o kadar canı ciğeriyim benden değerlisi yok ama en ufak bir sorunda hemen beni susturuverir. bende her şeyde ille onu haklı göreceğim kırmayacağım diye uğraşırım. demek ki yapı meselesi.
geçen bi arkadaş eşiyle ayrı yaşıyordu gelmiş demiş benim hatun benim yaptıklarımdan haberdar oluyormuş demetten şüpheleniyorum ona güvenmiyorum. düşün yani güya ben laf taşıyormuşum. bu da demiş ben görüşmüyorlar biliyorum ama yine de sorayım. ben bi köpürdüm. sen benim görüşmediğimi bilmiyor musun, neden sorayım diyorsun ben olsam böyle yapmazdım benim kocam ne dediyse odur der çıkardım sen gelmiş soruyor musun bi de. saydım saydım bi daha yüzüne bakmam konuşmam bilmem ne. ne dese beğenirsin onun psikolojisi bozuk. dedim dellendirme beni benim psikolojim ne durumda sen bilmiyor musun? ben hamileyim iftira atıyorlar resmen sen hala elin adamının psikolojisini düşünüyorsun. ben bunu böyle sarsınca gitmiş adama baya bi saydırmış. ee geçti artık daha o ilk söylediğinde verecektin cevabını. şimdi ne faydası var ki. iyi niyet iyi güzel de önce evde sonra başkalarına bence. amaaan boşver canım sıkma canını. o böyle bişey derse ver cevabını sen üzüleceğine o üzülsün. biz onlara kıyamıyoruz da ne oluyor

yok be adaşım nerdeeeee arkası görünmüyorya ondan kalçam büyüdü herkeste dile getirmeye başladı anaaaaam milletin gözü neremdeymiş meğerse

allah iyiliğini versin :)

yaw bu erkeklerin hepsi dışarda melek demek ki.. benim kocama göre de herkes haklıdır ben haksız. kimseye laf söyletmez. geçen bir olaya denk geldi. söylendim birine, hemen savundu dedim ki haksız olsam da insanların içinde beni savunacaksın çünkü ben öyle yaparım.o haksız da olsa onu savunurum.. o da dedi ki '' haklı, mazlum kimse onu savunurum, tarafsızım''
verecek cevap bulamadım kızgınlıkla o zaman git seni onlar sevsin dedim :))
çocuk kavgasına dönünce barıştık ben salakça cevap vermesem cidden uzayacaktı. geçen gün de netten sipariş verdim bi sorun çıktı onun kartıyla almıştım onun araması gerekti ben aramam dedi. bende aradım eşim yoğun siz ona dönün dedim tmm dediler. bende sabırsızladım sıkıştırıyom aramadılar mı diye. dün aramış kız eşiniz cep numaranızı vermedi demiş. ben verdim diyorum kız yalan mı söyleyecek diyo. ulen dedim çıldırtma beni elin telefondaki kızına inanıyon savunuyon karına inanmıyon bu nasıl iştir. bak yine hatırladım

kendi fotomu koymadım canım sadece kızımın ultrason fotoları ilk aydan bu aya kadar :))

bu arada sevdiririz falan ne iş kız :)) karşıyakalı değilsin di mi :)))

Çok şeker görünüyorsun kuzucum ya.
Maşallah tütütütü

Sende haklısın.Bizimkide alıp öyle yapsa bende sinirlenebilirdim.
Tabi şimdiki düşüncem keşke alsada yapsa oluyor

Ayy çok beğendim yaa süpersinnn :) Tespitlerinde çok ama çok doğru.

kaynanasından müzdarip olmayan çok az sanırım.

biz ayrı şehirlerde oturuyoruz, evleneli 2,5 yıl oldu bir kere bile gelmedi evime. hani uzak tamam ama insan merak eder yahu.
onu geçtim, hamile olduğumu eşim telefonda söyledi, " iyi hadi hayırlı olsun" demiş o kadar. beni bir kere bile arayıp hayırlı olsun, nasılsın diye sormadı.
geçen ay ev taşıdık, yardıma kimsecikler gelmedi. 4,5 aylık hamile halimle eşimle ikimiz yaptık herşeyi.
ne arar, ne sorar.... ama oğluyla telefonda konuşunca sanırsın aklı fikre bizde... ama bana karşı gösterdiği zırnık kadar bile sevgisini görmedim. doğuma filan da gelmezler diye düşünüyorum, beklemiyorum da. maddi de birşey beklemiyorum. haaa yaparlarsa da iki çift lafım var, aldıklarını da geri çeviricem. ahtım var çünkü.

zapzupcum bu maya paketleri iki tür ya ben küçüklerden koydum 10 grlık acaba büyük paket mi senin tarif :26:
evet 10grlık minik paket kullanacaksın

maşallah ne güzel göbek bu böyle ya şimdiki zamane anneleri böyle şekerim hiç kilo almıyorlar işi biliyorlar sadece göbek şirin şirin dolaşıyorlar

ahh mersi şekerim teşekkür ederim bu tespitinden dolayı sizinle bir tarif daha paylaşmak isterim ama canınız çeker dyapamazsanız diye korkuyorum sonra eşleriniz izmiri basar yazayım mı yazmayım mı sana sorayım tatlı kurabiye tarifi

Dua,
Laternenin duası bitti sukur Allah kabul etsin.
Kizlairin tefriciyeden arş ve tefriciyeden 300 U bitti .200 kaldı
Bugun bitiririm inşallah.
bende akşam bitiricem işallah

kendi fotomu koymadım canım sadece kızımın ultrason fotoları ilk aydan bu aya kadar :))

bu arada sevdiririz falan ne iş kız :)) karşıyakalı değilsin di mi :)))

yok kız ne karışayakası aman hiç sevmem uyumlu oluruz damadımız sever bizi demek istedim ayrıca albüme kendi fotonu da koy güzel olur kız

kızlaarr benim oğlan bugün acaip dürtüyor beni mahvoldum yaa sanki karnım deliniyor gibi. nasıl duracağımı şaştım valla. bi sallıyor tekmeyi hopluyorum resmen. noldu benim küçük kuzuma anlamadım ki.

selam kızlar

çocuklar etkinliği yaparken bi girip selam veryim dedim,
geçmişi okucam şimdi,
bu dersten sorada yemek yicem, acıktım bugün çok
siz napıyosunuz bakeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…