Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben çok fenayım(((((((
gece ne uyku bildim ne de bişe yiyebildim şu saate kadar mahwoldum yaa
burnum akıyo elimi kaldırcak halim yok mu bi de öksürük başladı mı,hmde boğazım yırtılıyo resmen , migren geliorum diyo![]()
naapsam bilemedim yaaaaa
sizce ?
merhaba kızlar :) nasılsınız inşallah :)
çok geçmiş olsun..
ıhlamur içine bal ekleyip içebilirsiniz..
kıssslar hiç çalışasım yok
uyuyasım var
işten kaçasım var
yorganımı - yastığımı özledim![]()
burnum akıyo elimi kaldırcak halim yok mu bi de öksürük başladı mı,hmde boğazım yırtılıyo resmen , migren geliorum diyo![]()
naapsam bilemedim yaaaaa
sizce ?
maşallah kuzuna Allah nazardan korusun tüm bebişlerimizi:)
masallah canimm cok sevindimseninde icin rahatlamistir ne guzel...
maşallah kız ne dudak uçuklaması, çok tatlı göbüşün bence
çok üzüldüm bebek ve annesi için canım yaaa, inşallah hiçbir sorun kalmaz düzelir durumu, vakum olayı çok zorda kalınırsa yapılıyo, zararı var çünkü, ne stres ne endişeler yaşıyoruz şu 9 ay boyunca, sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah, kolayca doğururuz inşalllah
çok sevindim canım, geçmiş olsun güzel haberleri almışsınız maşallah,
bak şimdide ilerden ilerden gidiyo senin kuzu![]()
canım maşallah göbüşinede bebeşinede bencede çok fazla birşey görünmüyor gibihem bu kadar çok takılmayın ya içinizde en çok kiloyu ben ve mergen aldık ama ikimizde çok takılmıyoruz sağlıklı olsunlar yeterki doğumdan sonra veririz kilolarııııı
gözün aydın canımmm kikosu da boyuda gayet iyi çıkmışsağlıkla kuıcağına lamayı nasip etsin inşallah allahhh
maşallah canımbiz bebeğinin iyi olduğunu biliyoruk tatlım. seninde içinin rahatlamasına sevindim. sağlıklı günler diliyorum tatlım.
mezo bi bilse ne yapacağını.. ama bu parmaklama olayını herkes anlatıyo zaten.. birkaç kişi söyledi. sancıyı evde çek sona doğru git diye. ama ben ne bilicem başını sonunu. inşallah Voltajın duası gibi olur :)) giderim kafası çıkmıştır zaten![]()
şekerim ben doktorla anlaştım bi aksilik olmazsa uyutacak beni alacak.. bi uyanıcam kızım gelmiş
canım ben hiç doğum hikayesi dinlemiyordum, herkesin doğumu kendine sende öyle olmuş diye bendede öyle bişey olacak değil deyip kestirip atıyordum.nettede okumuyordum.
ama dün ilk defa dinledim veoldum. çatır çatır normal yapıcam diyordum ama şimdi yusuf yusufum canım.
merhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar. tüm hamişlerimiz ve bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. bizleri onlarla imtihan etmesin rabbim.
dün dr kontrolum vardı. ayrıntılı usg yapıldı. kızımın herşeyi normaldi. ama oğlumun kalbinin çevresinde bi beyazlık olduğunu söyledi.
tıp bilimindeki adını bilmiyorum ama kalpte odak ta diyolar. kreçlenme gibi bişey dedi.
bizi çocuk kardiyoloğuna gönderdi. ayrıntılı bakılsın diye.
çocuk dr u bunun tek başına bişey ifade etmediğini ama yanında başka bulgularada
raslanırsa o zaman ciddi problemlerin olabileceğini söyledi.
ben o zamana kadar iyiydim. ama doktor böyle deyince usg esnasında baygınlık geçirdim.
doktorda korktu. ve devam etmedi. ben nolur devam edelim ben iyiyim dedim ama yoruldun zaten olmaz diyip pazartesiye randevu verdi.
şimdi korku ve endişeyle pazartesiyi bekliyorum. kızlar lütfen bize dua edin herşey normal çıksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum kuzum iyi görünüyor maşallah ama tabiki amniyosentez yapılmadan kesin birşey söylemiyor doktor haklıda zaten hiç bir doktor kesin birşey söyleyemez bebeğimin kalbindeki parklaklık içinde beni hiçbir yere yönlendirmedi çünkü önemli olmadığını söyledi zaten doktorum riskli gebelik uzmanı doktoruma güvendim ha ne olursa olsun amniyosentez yaptırmadığım için içimde hep bir kuşku olacak ta ki kuzum doğana onu kucağıma alana dek ama amniyosentezde yaptırmak istemiyorum hadi bebeğim down sendromlu çıkarsa ben o zor kararı veremem yapamam kuzuma kıyamam artık gerisi Allah'ın takdiri eğer O isterse down sendromlu olsada o bebek her şekilde dünyaya gelirperilous
suudenaz
canım benim bebeğimde de vardı beyaz leke dün çocuk hastanesine gittim oraya gittim ama benden doğum hastanesinden sevk getir dediler o yüzden sevk alıp tekrar hastaneye gittim. Çocuk hastanesinden pediyatri kardiyaloji bölümüne gidiyorsunuz ve FETAL EKO çekilmesini istiyorsunuz bebeğin kalbinde leke, parlaklık neyse artık görülen onu söyleyince fetal ekoya yönlendiriyorlar aç karna gitmeye gerek yok ben dün saatlerce aç kaldım ultrasonla kalp uzmanı doktor muayene ediyor benim bebeğimde Allaha şükür kötü durum çıkmadı işallah sizlerde de kötü çıkmaz Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle
geçmiş olsun canım. bence de ıhlamur, bal, limon.. doğal şeylerden başka çok seçenek yok(
Kızlar selam ,
Bugün detaylı USG miz var.Nedense stres yaptım dua edin bizim için herkeşiyimiz tertemiz çıkar inşallah :)
naapsam bilemedim yaaaaa
sizce ?
çok geçmiş olsun bol C vitamini al ve öksürüğün çok fazla ise sana iki tane tarif verebilirim çok iyi işe yarıyor
1- bal ve toz zençefil sıcak su ile karıştırıp iç ( hem terletiyor hemde boğazı yumuşatıyor )
2- kara turupun içini kabak bigi oyup içine süzme bal koy ve turpun altında bir kaç tane delik aç turpun suyu ile balın süzülenbilmesi için bir - iki gece beklet ve günde 2-3 kaşık şurup niyetine iç süper iyi geliyor ben çok demedim hamile kuzenlerimede yaptık doktora danışarak doğal olduğu için hiç bir sakıncası yok
22 haftalık hamileyim ve çalışıyorum bunu içinde dısarı cıkıp alış veriş yapamaya çok zamanım yok genelde internette bazı siteleri takip ediyor ve oradan alış veriş yapıyorum bugunde prima bebek bezi kampanyası vardı ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım indirimli fiyat aralıklarını az cok biliyorum bugune özel daha fazla indirim yapılmıştı sitede ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım sizde daha erken mi yoksa almalımıyım ?
selam fıstıklar
bugün pek hızlı başladı girip slm veremedim kusura bakmayın
oğluşum hasta onu dr götürdük gelir gelmez dualarımızı bağışlayıp paylaştım (Allah kabul etsin inşallah )
şimdi çıkıyorum hem oğlumu hem eşimi doyurayım daha kahvaltı etmedik(
hepinizi öpüyorum![]()
kızlar günaydın hastaydım iki gündür raporluydum..
dualar tamamlandımı..
eğer tamamlanmadıysa 100 taneyi hemen okucam..kusurabkmayın netim olmadıgı için yazamadım.
birşey çıkmaz inşallah canım kendi üzüp strese sokma bebeklerin daha çok üzülür yoksa iyi düşün iyi olsunnnnmerhaba arkadaşlar. hayırlı cumalar. tüm hamişlerimiz ve bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. bizleri onlarla imtihan etmesin rabbim.
dün dr kontrolum vardı. ayrıntılı usg yapıldı. kızımın herşeyi normaldi. ama oğlumun kalbinin çevresinde bi beyazlık olduğunu söyledi.
tıp bilimindeki adını bilmiyorum ama kalpte odak ta diyolar. kreçlenme gibi bişey dedi.
bizi çocuk kardiyoloğuna gönderdi. ayrıntılı bakılsın diye.
çocuk dr u bunun tek başına bişey ifade etmediğini ama yanında başka bulgularada
raslanırsa o zaman ciddi problemlerin olabileceğini söyledi.
ben o zamana kadar iyiydim. ama doktor böyle deyince usg esnasında baygınlık geçirdim.
doktorda korktu. ve devam etmedi. ben nolur devam edelim ben iyiyim dedim ama yoruldun zaten olmaz diyip pazartesiye randevu verdi.
şimdi korku ve endişeyle pazartesiyi bekliyorum. kızlar lütfen bize dua edin herşey normal çıksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
selam fıstıklar
bugün pek hızlı başladı girip slm veremedim kusura bakmayın
oğluşum hasta onu dr götürdük gelir gelmez dualarımızı bağışlayıp paylaştım (Allah kabul etsin inşallah )
şimdi çıkıyorum hem oğlumu hem eşimi doyurayım daha kahvaltı etmedik(
hepinizi öpüyorum![]()
22 haftalık hamileyim ve çalışıyorum bunu içinde dısarı cıkıp alış veriş yapamaya çok zamanım yok genelde internette bazı siteleri takip ediyor ve oradan alış veriş yapıyorum bugunde prima bebek bezi kampanyası vardı ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım indirimli fiyat aralıklarını az cok biliyorum bugune özel daha fazla indirim yapılmıştı sitede ama alıp almama konusunda cok kararsız kaldım sizde daha erken mi yoksa almalımıyım ?