2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aterne,

oooooooooooooooooooooooooooooooooo
27. haftada 1 kiloyu geçiyor mu
maşallah şehzademize:nazar::nazar::nazar:

laternecim; abisi kardeşini hiç gördü mü
doktor ziyaretlerine götürüyor musunuz

evet tatlım ya artık gramlardan kiloya geçtik;darısı sırayla sizlerin başına inşallah:16:

abimizi de kontrollere götürüyoruz çok merak ediyor çünkü:34: her seferinde heyecanlanıyor ama tabi ultrason görüntüsü onu umduğu kadar tatmin etmiyor:49:

canlarım merhaba :)

bu aralar sık sık giremiyorum özleedim hepinizi

umarım iyisinizdir

bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.

bebiş 710 grm olmuş 34 cm boyu :nazar:

bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı :9:

kilo artışım normal herşey yolunda gidiyor çok şükür :nazar:

istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii :54:

kendinize we yiğenlere iyi bakın görüşmek üzereeee canlar :3:

kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim:16:
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı:16:
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu:16:

Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam:nazar::nazar::nazar:
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak:49:

Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ohh maşallah 1100 gr süper büyümüş artık :) Allahım 3 kiloları görmeyi nasip etsin hepimize sonrada doğsunlar artık hihi :1: :16:

Gule gule kullanin canim.

Yaaaa beni de ekleyinnnnnnnn :)

Yaptigimiz klasik kekin seker yerine peynir maydonoz ve tuz koyulmus hali, olculer ayni :)

Kuzum eger bebegin 1100 gramsa gobusun nerde, gobusun burdaysa bebisin nerde? Tu tu tu masallah:nazar:

fıstığım geçen hafta göbüşüm birden büyüdü;her zaman giydiğim geceliğimi yıkadım 4 gün sonra giymek istediğimde eskisi gibi değildi :(( makinede çekmiş gibiydi sanki:9:
yeni ayıma girerken vücudum birden ve gerçekten değişti;ilk fırsatta yeni resim eklerim bakalım göbüşümün yeni halini beğenecek misiniz:34:

fıstığım geçen hafta göbüşüm birden büyüdü;her zaman giydiğim geceliğimi yıkadım 4 gün sonra giymek istediğimde eskisi gibi değildi :(( makinede çekmiş gibiydi sanki:9:
yeni ayıma girerken vücudum birden ve gerçekten değişti;ilk fırsatta yeni resim eklerim bakalım göbüşümün yeni halini beğenecek misiniz:34:

benimde birden büyüdü şu 1 haftadır, aa göbeğine bak minicik diye dalga geçenler şimdi maşallah 6 aylık oldumu diyolar. kızım gösteriyo artık kendini :16:

umarım iyisinizdir

bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.

bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı :9:

istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii :54:

Maşallah bebişe:nazar::nazar::nazar:
Allah seni de bebişi de nazarlardan korusun inşallah:nazar::nazar::nazar:

umarım iyisinizdir

maşallah bebişine canım..
Benim pitpitlarimi artik kocis hissediyor. Yani simdi bunlar tekme mi oluyor?

deneyimli anneler bilir ama, bana bazıları yumruk gibi de gelio, hafif olanlara yumruk, sert olanlara tekme diyorum ben:)

Bu arada iyi pazarlar herkese:16::16::16::16:

Dün yeni doktoruma gittim sonunda, genç bir doktor, güleryüzlü sonunda doktorumu buldum galiba:))) 1 ay sonraya randevu verdi fakat şeker yüklemeni başka yerde yaptırabilirsin dedi, hastane oturdugum yere uzak çünkü. Sağlık ocağında yapıyorlar mıydı kızlar??? pazartesi önce sağlık ocağına sorcam, olmazsa ege'de yaptırcam.
Maşallah prensesim 543 gr olmuş. Tabi bende 70 kg olmuşum:((( Çok hızlı gidiyorum, ayda 2-3kgya düşürmen lazım dedi doktor. Artık dikkat etmem gerek:26::26::26:

Doğuma 3 haftaya kadar çalışcaklardan biri de benim. Eski kurumumdan ilişiğim kesilmedi, yeni kurumda daha göreve başlamadım. Başlar başlamaz da izin almak istemiyorum. Hem bebeğimin yanında daha fazla kalmak istiyorum. Mart sonuna kadar çalışıp izin alıcam Kısmetse yazı atlatıp eylül'de tekrar göreve başlarım diye düşünüyorum.

Kendinize ve prens/prenseslerinize iyi bakın öpücüklerrr:16::16::16::16:

Arkadaşım şeker yükleme ne demek? Şeker tahlili mi demek istedin?

biz burdan bu konuda bişe diyemeyiz de, ama mutlaka bi dra gitmelisin, adette görülen değişiklikler başka sorunlara işaret edebilir, senin sorunun kist gibi geldi ama, inşallah bi sorun çıkmaz, en kısa zamanda bi dra git bence,geçmiş olsun..

nuk aldım canım, netten baktığımda nuk u ve aventi tavsiye ediyolardı:)
inşallah süt gelir, bebiş de emer ama ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum inşallah
benim yeğen ne emzik ne biberon kullandı, ablam çok eziyet çekti, sürekli gece gündüz memede durmak istiyodu, uyusa bile yerine yatırınca uyanıyodu,(1 yaşını geçmişti)
biberonuda ne olur ne olmaz diye aldım işte:)
...

bende marc mutfak ın kokusuna bayılırım oldum olası, hamileliğimden beri kullanmamaya çalışıyorum:)

benim kuzenler oğlan ve ikizler, bizim ailede emzik kullanan, emzik aldırabildiğimiz tek bebeler onlar. şimdi 2 yaşındalar.
o kadar şirinler ki
emzik bir çocuğa ancak bu kadar yakışır

emzik acayip rahatlık sağlıyor hele bir de ikiziniz varsa, sıra beklicekseniz:1::1::1:

evet tatlım ya artık gramlardan kiloya geçtik;darısı sırayla sizlerin başına inşallah:16:

abimizi de kontrollere götürüyoruz çok merak ediyor çünkü:34: her seferinde heyecanlanıyor ama tabi ultrason görüntüsü onu umduğu kadar tatmin etmiyor:49:

inşallah aldığım kiloların birazı da bizim sıpanın almış olduğu kilolar olsa süper olur.

hamilelik takviminde;

"Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm."

gelişiminiz çok güzel gidiyor.Maşallah, Maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnsallah kizlar insallah 23. Haftamin ortasindayim daha 2-3 gundur oluyor pıtpıtlar, tak ettiydi artik canima :1:

benim sıpa da 23. haftada başladı kendini hissettirmeye. o kadar uzun bekledim o pıtpıtları . sonraki iki haftam da bu sebepten o kadar güzel geçti, dönüyor vuruyor, bazen belli noktalarda uzun uzun çalışıyor. zevkli, çok zevkli

Back
X