2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bendede durum aynı ben uzun konçlu çorap giydiriyorum üşümesin üstünü açsada diye kısaları hemen çıkarıyorda uzunu çıkaramıyo hemen :)

ya chicco alıcam ya dr browns chicco anne göğsüne daha çok benziyo gibi bakalım deniycez olmadı ikisinide alcaz hangisini beğenirse hanımefendi :)

Iyi fikir:) sanirim sicagi hic sevmicek pijamasinin altini bile cekistiriyor..heleki banyodan sonra giydirmek zulum..ciglik atiyor resmen

Herkese Merhaba;
Hamilelik sonrası kilolarınızdan kurtuldunuz mu? Ben 23 kilo almıştım ve hala 10 kg duruyor. Ne yapsam, ne etsem 1 gr bile veremiyorum. Üstelik benim yediklerimi başka biri yese zayıflar.
Emzirirken çok kilo vereceğimi söylemişti doktorum. Tık yok. Sizlerde durumlar nasıl?

Ben 10kg almistik dogumdan 2hafta sonra gitti..suanda toplam 17kg daha az hamilelik oncesine baka..fakat emzirmiyorum

ben de 19 kilo aldım ve 21 kilo gitti benden şimdiye kadar 55im ama 50 olmam lazım hamileliğe fazla kiloyla başladım ben.
16nisanda doğdu bebeğim 3 kilo şu an 7.600

Iyi fikir:) sanirim sicagi hic sevmicek pijamasinin altini bile cekistiriyor..heleki banyodan sonra giydirmek zulum..ciglik atiyor resmen

benim kızımı anlatıyorsun sanki :))) yıkanırken hiç ağlamıyo ama sıra giydirmeye gelince basıyo yaygarayı birde dediğn gibi ayaklarını havaya kaldırıp pijamasının altını çekiştirip duruyo çıplaklığı daha çok seviyo :))

bu arada ben 17 kilo aldım hamileliğimde doğumdan gelince 8 kilosu gitmişti sonraki 2 hafta içinde 3 kilo daha gitti şimdi öncesine göre 5-6 kilo fazlam var 50 ydim 55-56 geliyorum şimdi göze batan bir kilo değil hoşuma bile gidiyor aslında da göbek gerçekten can sıkıcı armut gibi duruyo önümde sanırım spor yapmak gerekte bu yorgunluk ve uykusuzlukta benimde ona mecalim yok :((

kızım 3,950 doğdu şimdi 7,500 çok şükür (sadece anne sütü)

benim kızımı anlatıyorsun sanki :))) yıkanırken hiç ağlamıyo ama sıra giydirmeye gelince basıyo yaygarayı birde dediğn gibi ayaklarını havaya kaldırıp pijamasının altını çekiştirip duruyo çıplaklığı daha çok seviyo :))

bu arada ben 17 kilo aldım hamileliğimde doğumdan gelince 8 kilosu gitmişti sonraki 2 hafta içinde 3 kilo daha gitti şimdi öncesine göre 5-6 kilo fazlam var 50 ydim 55-56 geliyorum şimdi göze batan bir kilo değil hoşuma bile gidiyor aslında da göbek gerçekten can sıkıcı armut gibi duruyo önümde sanırım spor yapmak gerekte bu yorgunluk ve uykusuzlukta benimde ona mecalim yok :((

emziren anneler spor yapamıyormuş diye okudum ben burda bilgin olsun.

Iyi gunler secgili anneler ben 15 nisanda dogum yaptim bebegimin kilo alimi yavasladi sizinkiler kac kil dogdular ve su anda kac kilolar endiseleniyorum benimki istahsiz biraz 4 kilo dogdu su an 6.6 gr dr son ay az aldigini soyledi siz ne yediriyorsunuz bebeginize simdiden sagolun

benim kızda 6.6ydı en son cuma günü, gören gelişmemiş diyo:14:
anne sütü + mama veriyorum
ek gıdaya başlıycam,

dondurma, çikolata yalatmıştım çok hoşuna gitti şimdi de şapur şıpur un helvası yalıyo:53:

ek gıdaya başlıycam,

dondurma, çikolata yalatmıştım çok hoşuna gitti şimdi de şapur şıpur un helvası yalıyo:53:
ooooo maşallah canım seninki yakında normal yemek yemeye başlar:52::52::52::52::52:
benim dr 6. aya kadar anne sütünde başka birşey verme diyor ama ben bu ay başlıcam biraz meyve suyu ve püresi tattırmaya
yoğurt verdim geçende beğenmedi:63:ek gıda işi çok zor diyor herkes inşallah çok zorlanmayız:26:
sağlıklı olmaları önemli canım boşver kilosu normal olsun yeter

ek gıdaya başlıycam,

zayıf olsun canı içinde olsun boşver milletin lafını.benimki de çok çok ağlardı doymuyor mama ver ver ver dediler ben doyduğunu ama huysuzluktan ağladığını biliyordum vermedim bak 5. aya yaklaşıcaz anne sütüyle.
üstelik ağıdıda kesilmeye başladı.
millete kalsa ohooooo

ek gıdaya başlıycam,

hey maşşallah :) ama bilgin olsun tatlı şeyler verince emmeyi istemez zamanla diyorlar bence meyve sebze yalat birde bu ayki kontrolümüzde bizim doktor 1 yaşına kadar şekerle tuzla tanıştırmayın dedi ben kavun karpuz falan yalatıyorum

Ben hamilelikte 14 kilo aldım. 10unu vermişim. Suan 54üm. Bebeğim 3400 doğdu suan 7500. sadece anne sütü alıyor.

Bende hamilelikte 15 kilo aldım ,5 kilo doğumda gitti şuan 10 kilo fazlam var ama bana fazla gelmiyor çünkü hamile kaldığımda normal kilomdan 5 kilo fazlaydım yani şuan 5 kilocuk fazlam var bebeğim 4 aylık 6400 kg 61 cm ....

Senin gobek armutmus yine benimkisi trabzon ekmegi gibi; (

Benim kizim 4kg dogmustu suan kac bilmiyorum persembe kontrolumuz var

ooooo maşallah canım seninki yakında normal yemek yemeye başlar:52::52::52::52::52:
benim dr 6. aya kadar anne sütünde başka birşey verme diyor ama ben bu ay başlıcam biraz meyve suyu ve püresi tattırmaya
yoğurt verdim geçende beğenmedi:63:ek gıda işi çok zor diyor herkes inşallah çok zorlanmayız:26:
sağlıklı olmaları önemli canım boşver kilosu normal olsun yeter

zayıf olsun canı içinde olsun boşver milletin lafını.benimki de çok çok ağlardı doymuyor mama ver ver ver dediler ben doyduğunu ama huysuzluktan ağladığını biliyordum vermedim bak 5. aya yaklaşıcaz anne sütüyle.
üstelik ağıdıda kesilmeye başladı.
millete kalsa ohooooo

hey maşşallah :) ama bilgin olsun tatlı şeyler verince emmeyi istemez zamanla diyorlar bence meyve sebze yalat birde bu ayki kontrolümüzde bizim doktor 1 yaşına kadar şekerle tuzla tanıştırmayın dedi ben kavun karpuz falan yalatıyorum

az önce kustu bebeğim yaaaa:5::5::5:

ben yerken her ağzıma götürüşte beni takip ediyo diye verdim,
yemek yerken çok acıklı bakıyo dayanamıyorum:27::27:

çorbayla başlamayı düşünüyorum, bi de dün bebelac elma şeftali püresi almıştım,
annemde unutmuşum,

şu üfleme olayı baya işime yaradı heee, kim dediyse Allah razı olsun

$20130827_155020.webp $20130827_155110.webp $20130827_154920.webp

Bakin teyzeleri kizimin cicileri:)

az önce kustu bebeğim yaaaa:5::5::5:

ben yerken her ağzıma götürüşte beni takip ediyo diye verdim,
yemek yerken çok acıklı bakıyo dayanamıyorum:27::27:

çorbayla başlamayı düşünüyorum, bi de dün bebelac elma şeftali püresi almıştım,
annemde unutmuşum,

şu üfleme olayı baya işime yaradı heee, kim dediyse Allah razı olsun

Kizimda yemek gorunce agzini aciyor hemen..uyutup yiyoruz cunki kendimi suclu hissediorum..sadece inek urunlerine dikkat ilerde alerji yapiormus.1yasina kadar yasak sut, jogurt fln

Back
X