merhaba arkadaşlar ben zeynep kamilde rapor için uğraşıyordum çok şükür yarın raporum çıkacak ve ilk adetimde tedavi başlayacak. Nİsanın 9-10 gibi adet oluyorum bir aksilik olmazsa başlayacağız ilaçlarım yazılacak rapor çıkınca. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin yardımcımız olsun. Ben 3,5 yıldır evliyim tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmuyormuş. Detaylı bilgi aldığımda hastaneden buradan bilgilendirme yaparım bizler gibi yüzlercesi burada deneyimlerimizi okuyor . :26:
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?
canım ben erken menopozum. en fazla 3- yada 4 yumurtam oluyo.ben bayan argınmax aldım. esımde sınırları aşan bı sorun yok. ama onada erkegını aldık
inşallah işe yarar cnm bende 4 aydır birsürü şey kullanıyorum baklım işe yarıycak mı
hangi merkezde yaptırıyorsun ilk kez mi deniyorsun?
engın oral bahececıde .bu 3. denemem olcak ınsallah bu kez yaşamına devam edecek bebegımız, 2 aylıkken kalbı durmustu 2. tupbebek denememızde
bebeğini kaybetten çok üzücü ama en azından hamile kalabilmen bir umut inşallah bu kez sağlıkla alırsın kucağına..
bende ilk denememi bahçeci umutta yaptırmıştım şimdi ikinci başka bir merkez inşallah hayırlı olur
neden bahcecı yı bıraktın kı cnm ?
merhaba canım. bizde de problem eşimdeydi sperm sayısı ve hızı düşüktü. Bahçeci doktorlarından Emre Beyde tedavi gördü eşim sonrada tüp bebek yaptırdk. bildiğim kadarıyla eşinin bi ameliyat geçirmesi gerek sonrasında tüp bebek deneyebilrsinz. Nerede yaşıyosunuz canım bilmiyorum ama emre Bakırcıoğlunu kesinlikle tavsiye ederim Allah onlardan razı olsun. Onlar sayesinde şuanda 6 aylık bi kızım var teyzesi :)))
skosee merhaba canım çok ozel değilse eşinin değerleri neydi ve nasıl bir tedavı uyguladı benim eşimdede sperm sayı duşukluğu hız ve yapıda problem yani hepsi( emre beye bizde tedavı oluyoruz..tup bebeği kime yaptırdınız
bende bilmiyorum tam olarak neden bıraktım, bizim embriyo gelişiminde sorun oldu toplam 17 yumurta toplandı benden ama iyi gitmedi 5. günü 1 kaldı oda 4. gün ile 5. gün arası bi durumdaydı oysa 3. gün 7-8 hücreli embriyolarım vardı aklımda biraz bu soru işareti olarak kaldı aslında acaba 3. gün transfer olsaydı olurmuydu diye
sonuçta onlar eldeki malzemeyle bu işi yapıyorlar hani memnun kalmadım desem yalan olur son derece iyi bir merkez aklımın hala bir köşesinde acaba yanlış mı yapıyorum merkez değiştirmekle diye bazen düşünmüyor değilim
bizim embriyolar gelişmeyince çok araştırdım neden olabilir diye bazen tedavi şeklinde değişiklik yapmak işe yarayabiliyormuş co kültür mesela şuan gittiğim merkezde var gebelik aşısı, embriyo tıraşlama falan bunlarda uygulanacak
yüce rabbim hepimize nasip eder inşallah...
şuanda nereye gıdıyosun cnm ? gerci allah nasıp ettıkten sonra hepsi bahane ama yınede tum detayları ıncelemek gerek
Mrh kızlarrrrr ben geldim.yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin tedavisi hayırlısıyla bitsin ve evlerimize bebişlerimizle dönelim insallh.ben bugun ilk iğnemi rabbimin izniyle yarım saat sonra vurmaya başlıyorum.çok heyecanlıyım kızlar ya cumartesi günü kontrole gideceğim dualarınızı eksik etmeyin.hepimiz anneliği okadar çok hak ediyoruz ki rabbim yüzümüze baksın kaderdaşlarım bizlerde hayırlısıyla anne olalım.mucizelerimiz gelsin.bizlerde buralarda paylaşalım başka insanlara umut olsun.mucize demişken bugun klinikte bir bayan geçen ay tüp bebek yaptırmış tutmamış bu ay kendiliğinden hamile kalmış o kadar çok sevindim çok duygulandım.mucize dedikleri bu olsa gerek.darısı hepimizin başına .başka başlayan oldumu tedaviye.uzun oldu kusura bakmayın.
benimde bir arkadaş tüp bebekten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı hep aklıma gelir o
cnm allah yardımcın olsun
cnm gnc dha nın aynı içerik olduğunu bilmiyordum neyse için rahat eder en azından aslında fazla birşey de kalmamış tüpe yanında dong quai da iyi olurdu aslında önce başlasan çok olumlu etkilerini gören var.. benimde rezervle ilgili bir sıkıntım yok ama embriyo gelişiminde problem oldu onun için kullanıyorum
hayıt suyu da çok iyi aslında alsan tohumunu iyi olur
ben omega3,dong quai, evening p., folibol,colastrum, dhea kullandım ayrıca hayıt suyu ve üzüm çekirdeği öğütülmüş kullanıyorum
inşallah faydası olur
omega3 ve hayıt kullansan iyi olur aslında faydanın nerden geleceği belli olmaz
inşallah rabbim yüzümüze bakar....
sagol canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim.bekliyorum seni ankarada insallah bir an önce hastalanırsın sende başlarsın canım benim hayırlısıyla
canım 1 ay kadar aslanpençesi, hayıt, adaçayı,çoban çantası, civan perçemi içtim..şimdi sadece hayıt, adaçayı, aslan pençesi içiyorum..hayıt tohumunu hergün havanda kendim eziyorum öle demliyorum..sonra folbiol, dhea kullanıyorum.duyduğum bildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum..inş tedavim güzel sonuçlanır.. olmazsa daha sonra omega3, dong quai de kullanırım.emeklerimz hayallerimiz boşa gitmez inş. hepimizin yüzü güler.:))
sperm sayısı 5 milyon morfoloji hızı %3 canım. eşim tese ameliyatı oldu emre bey yaptı ameliyatı. tüp bebeğide Güvenç bey yaptı cnım Güvenç Karlıkaya. SAkın ümidini yitirme Emre bey erkek sağlığı konusunda mükemmel bi doktor. Ayrıca Güvenç beyi de tavsiye ederim. canım Bahçeci genel olarak zaten çok iyi bi ekibe sahip ayrım yapmak inan çok zor. sadece iyi bi merkezdesin bu sana güven versin :))[
teşekkürler cevabın için bncede emre bey iyi bir doktor ama neden tese ameliyatı yaptılarkı sonuçta eşinde sperm varmış buna gerek yokki benım bildiğim kadarıyla 0 spermi olan erkekler için ameliyat yapıyorlar bnde bülent baysala gitmeseydim ya guvenç beyi yada mustafa behçeciyi tercih edecektim, ama eşimin kuzeni bulent baysal da tup bebek yaptırdı kadınla ilgili problemdı ve ilk seferde tutu. doktorun bize soylediği kadarıyla erkek kısırlıklarında tutma ıhtımalı kadın kısırlığına oranan daha yuksekmiş.
bu arada tup bebek tedavısı ne kadar merkezde
merhabalar bende nisan ayında başlayacağım Ege üniversitesinde çok heyecanlıyım ve sanırım birazda korkuyorum :) inşallah hayırlısı olur bebeğimizi Allahım bize nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?