- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.346
- 798
ya benim annemin işyeri var çok uzun günlerce bırakıp gelemez en azından haftasonu orda olmaıs lazım ben bi ayarlama yapiimm olmazsa hafta içi gelsin hafta sonu dönsün falan gibiBenım de annem 2,5 saatlık mesafede. Transfer olduktan sonra 1 saat yol sonunda eve varacagız. Hastaneye 1 saat uzaklıkta evimiz. Bunun dışında hıc bır sekılde kımıldamayı düşünmuyorum.Annem gelecek bana bakmaya. Imkanları yok mu sana gelıp baksalar? :44:
ya benim annemin işyeri var çok uzun günlerce bırakıp gelemez en azından haftasonu orda olmaıs lazım ben bi ayarlama yapiimm olmazsa hafta içi gelsin hafta sonu dönsün falan gibi
kızlar ben adet oldum sabah hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş hayırlısıyla güzel sonuçlanır benimde bebeğim gelir..:)
ana cidenmi hadi gözün aydın ben olmadım yha sanırım sabah ilaca başlicem 19 gibi regli olurum
evet canım adetmiş dünki gelen pembeler ama erken oldu ben geçen ay 12sinde olmuştum en erken 8inde bekliyodum senin günün geçtimi onun içinmi ilaç kullancaksın
benim geçen ay 4 dünde leke geldi beşinde gelmedi altısında başladı yani bugünkü güne ben geçen ay damla damla normel adetimle tam 21 gün adet gördüm biteli daha 15 gün filan oldu damlada başlasa doktor adetimi 6sında başladı için bugüne gördü eyer olmasan adet söktürücü verdi onu iç dedi karmaşık yani
bu durumlar insanın kafasını karıştırıyor düzenli adet olmayınca sende başla mademki ilaca biranönce gelsin adetin beklemek zor geçmiyo zaman bende bugün adetim kırmızıya dönünce doktorla konuşunca bi heycan bastı elim ayağım buz kesti uyuştu allahım bu yolda uğraşan emek veren herkese yardım etsin emeklerini hayallerini boşa çıkarmasın.
amin cnm bu arada leke gelirse çok az olursan adetin tam söktünde bir diye say dedi doktor 2 3 günü gel dedi
karam sen her ay böyle mi oluyosun yani uzun mu sürüyo yoksa sadece geçen aya özgü bi durmmuydu o?
canım inş en kısa zamanda adet olursun tedavin başlar hayırlısıyla.
ya aslında benim durumum karmaşk az anlatim biraz uzun olcak ama ben bundan yaklaşık 2 sene önce tmm birsee hiç bitmemece leke leke oldum hergün gittim her doktor bişi yok dedi tüm tahliller yapıldı rahim filmi filanda çekildi yok bişi bulunamadı sadece prolektinim yüksek çıkdı biraz ondandır dendi tedavi gödüm prolaktinim yok denicek seviyeye indi ama hala devam etti bitürlü bişi bulunamadı bana adet söktürücü vrdiama gününde gelir şaşmaz leke olarak başlar ben bisene gördüm bitmemece 21 çok az şükür ondan önceki ayda 1 dok içiyorum onu kesiliyo üc ay normel adet görüyorum gene başlıyo iki senedir böyle fsh de normel ondan önceki ayda 10 gün sürdü hiç kimse bişi bulamadı ama bu tüp bebek toktoruna başlince neden oldu anlaşıldı bi ilk yha senelerdir bilinemiyeni bu dok buldu benim sah benim sağ yumurtalımda çok küçük küçük rezer veler varmı olumamış yumurta fazşadan yani dok bana sen buyüzden leke görüyosun dedi düzeni bozulmuş dedi bunların olması bize tüp bebekde çok yardımcı olcak dedi ne anlama geldi onu bilemedim yani böle :he bu arada kis minyom piko hiç bişi yok rahim bile tertemiz şükürler olsun
inş bebeğim inş sanırım benimde 19 gibi başlicek tedavim ama dok bana polik asitle kor aspirin verdi nedeninide bilmiyorum
yardımcı mı olcakmış e süpermiş o zaman canam benim :) ben şundan ötrü sorduydum sen 15 gün oldu dedin ya biteli, normalde 28 gün falan ya bi döngü ay dur benim de kafam karıştıdemek ki normalde kaç gün sonra olman lazım normalde 1!hafta sonra falan di mi ? uykum geldi hesaplayamıyorum eet 15 ordan bi haftada adetini say 3 hafta eder 1 hafta sonra olcaktın aslında. ay bu lekelenmeler çok fena ya geçen ay bende de oldu reglimden 3 4 gün önce başladı sonra reglim çok kısa sürdü 3 günün ilki yoğun sonrası damla damla canımı sıkıyo bu regl durumu ameliyattan beri düzensiZ benimde
onlar fix menu canım bende içiyorumcorispin kanı sulandırsın için folik asiyte bebeğin bişeysi için unuttum valla gözüm şeşi 5 bakıyo yatar ben canam görüşürüz sonra
kızlar ben adet oldum sabah hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş hayırlısıyla güzel sonuçlanır benimde bebeğim gelir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?