nerde başlıyorsun canım kısa bilgi verirmisin listeye ekleyeyim seni
yani 4 gün gonal f 225 sonra ki 2 gün gonal f 150 lik iğne olucam. neye göre belirleniyo bu iğnlere hormn iğnesi mi yumurta iğnesi mi nedir bilen var mı?
Access senin ilk tüp bebek mi? Bu iğneler hormon iğneleri fsh içeriyor göbekten yapıldığı için hiç can acıtmıyor ama ben başkasına yaptırıyorum kendim cesaret edemiyorum
Kelebekafyonun muayenesi olmuş bugün şukur sorun yok her şey yolunda
evet benim ilk. benim fsh değerim ölçülmedi geçen ay amh bakılmıştı 2. 3 gibi bişeydi. bugünde 7 8 tane yumurtam varmış ona göre bu dozajı verdi. fsh ölçülmesi gerekiyo mu acaba dozaja karar vermeden.
kelebekafyona selam :)
cnm mutlaka bakılmıştır fsh çocuk olmuyor diye gidildiğinde ilk bakılan testlerden..yani illa tüp öncesi bakılması gerekmiyor benim önce yaptırmış olduğum vardı şuan bakılmadı..dozaj belirlemede önemli olan senin bugün gırdigin usg ye göre belirleniyor,225 ortalama bir doz genelde bunla başlanıyor..sen sadece iğne saatleri aynı zamanda yapmaya dikkat et yeter.. İnşallah rabbim nasip eder
merhaba ;
bugün 2. kontrolüm vardı ve 8 tane 10 mm lik yumurtam gözüküyor Gonal F 187i5 kullanıyordum 225 e çıkardı doktorum cuma tekrar randevum var sabırsızlıkla bekliyoruz yumuşlar büyüüsün diye :)
kaç gündür kullanıyosun iğneleri?
ben yeni başlıyorum iğnelerle bozdum kafayı şimdi
hiç korkma canım ben zaten insülin iğnesi yapıyordum o yüzden iğnelere aşinayım ama bu iğneler birazcık kalın uclu ama ne hikmetki hiç hissetmiyorsun gerçi benim göbektende olabilir yağlarım ilk defa işe yaradı :) 1 kere cesaret et sonrası geliyor zaten sonunda bebişini eline almak var cesaret diyorum cidden cok kolay
ya internette bi video gördüm bu gonal f leri kadın kalem gibi bi iğneyle yapıyodu, satılıyo mu o kalem iğnelern kullanan var mı?
aynen dediğin gibi bana gösterdikleri iğne bildiğin kalın uçlu şırınga yani ben hiç bakamam hep kafamı çeviririm eşim de gidio ben tek başıma nası ypıcam bana bi çare lazım
kızlar ben geldim, gonal-f 225 başlıyorum yarın ama iğnenin ucunu görünce cesaretim kırıldı nası yapıyosunuz bu iğneyi ya :26:
Yarın yine doktor günüm, bakalım hormon değerim nasıl acep
Opu gününü söyler sanırım dr.
Ayy hadi bakalım tedavi kervanına katıldın, hayırlı olsun. İlk iğneden ben de cok korkmuştum sağlık ocagına gıtmıştım hemşire yaptı. Hiç acımadıgını o zaman göreceksın. Ama en zoru insanın kendisine batırması. İstersen bi eczaneye de gıdebılırsın. Yapılınca cesaret alıp 2.iğnenı emınım kendın yaparsın.
Çatlama engelleyıcı iğneye başladım ben o biraz kalın,dün zor soktum( Kızartmışım hatta göbeğimi
kalem gıbı alan puregon. Ben ondan yapıyorum. Ama senın iğnen farklıymış.Onu hıc kullanmadım ben.canım hatırlıyorum hormon değerin yükselmişti galiba di mi ? inşallah normal değerdedir yarın iyi sonuçla gelirsin. ben de eczaneye giderim heralde eczane iyi fikirmiş. yarın ilkini gidip bahçecide yaptırıcam zaten sorucam o kalem gibi olan iğneleri.
Dün vurdum, bir de bugun vuracağım. 2 tane yani.çatlatma engelleyiciyi kaç tane olucan ?
nette gördüm ben ama belki türkiyede yoktur gonal f in kalem versiyonukalem gıbı alan puregon. Ben ondan yapıyorum. Ama senın iğnen farklıymış.Onu hıc kullanmadım ben.
Dün vurdum, bir de bugun vuracağım. 2 tane yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?