2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bugün evde pilates yapmaya başladım dvdden zaten arada yoga yapıyodum sağlıklı yaşıycam diye yakında saçım başım yeşericek yeşilaycılara döndüm

YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN GÖBÜŞLERİMİZ DOLSUN BU NİSAN AYI HEPİMİZE HAYIR GETİRSİN

herkese merhaba bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah. 2 aşılamam var sonuçlar negatif inş tüp bebekte hemen tutar ....

YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN GÖBÜŞLERİMİZ DOLSUN BU NİSAN AYI HEPİMİZE HAYIR GETİRSİN

Selam kizlar bende bugun basladim benide eklermisin listeye yasim 25 iki asilama yaptirdim negatif yeni tup bebege basladik hakkimizda hayirlisi

aycen listeyi ilk mesajına da kopyalasana cnm hem giren de görür hem biz de aramayız

Son düzenleme:
kızlar günaydın sabah sabah regl oldum 13 ünde falan olurum diodum erken oldum :26: eşim 4 gün yurtdışına gidiyo bu akşam. bahçeciyi aradım doktorumda 4 gün yurtdışına gidiomuş adalet mi bu ya kaldım böyle telefon bekliyorum dr. dan

canım merak etme ya! herşeyde vardır bir hayır. belki böylesi daha iyi olacaktır senin için. üzülme...

inşallah cnm şimdi aradılar bugün görücek beni doktorum iğnelere yarın başlarsın dedi, normalde 2. ya da 3. gün bakmıyolar mı? yarın bakamayacağı için ilk gün bakıyo inşallah fark yoktur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…