- 15 Şubat 2013
- 26.428
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.438
- 798
sonra toplama yapıcaklar di mi bi aksilik olmazsa ?kalem gıbı alan puregon. Ben ondan yapıyorum. Ama senın iğnen farklıymış.Onu hıc kullanmadım ben.
Dün vurdum, bir de bugun vuracağım. 2 tane yani.
nette gördüm ben ama belki türkiyede yoktur gonal f in kalem versiyonu
Sana anlatılmadı mı nasıl yapılacağı?
selam kizlar benimde 4nisanda transferim yapildi. 2. kalite 8hucreli 2embiryo kondu ins saglikla tutunmuslardir....
evet canım, toplama işlemı olacak inş.sonra toplama yapıcaklar di mi bi aksilik olmazsa ?
Hah tamam o zaman, hemşire anlatsın daha da kolay yaparsın.Endişelenme canım. Kolay olacak.ben yarın kliniğe gidicem ilk iğneyi orda hemşire yapıcak gerçi anlattı ama anlatmayla ben kendime güvenemedim pek
Günaydın cnm
Listeyi başa alman çok iyi olmuş accesle senin ellerinize sağlık..
Benimde yarın kontrolım var çok heyecanlıyım inşallah yolundadır herşey
kızlar günaydın sabah sabah regl oldum 13 ünde falan olurum diodum erken oldum :26: eşim 4 gün yurtdışına gidiyo bu akşam. bahçeciyi aradım doktorumda 4 gün yurtdışına gidiomuş adalet mi bu yakaldım böyle telefon bekliyorum dr. dan
aycen beni eklemeyi unutmuşsun listeye, yaş 31 erkek faktörlü, dondurulmuşlarla transfer yapıldı 8 nisanda , 2. deneme
herkese merhaba benimde 4nisanda transferim oldu 2tane bebis kondu ins. sıkica tutunmuslardir...
16nisanda test yapicam ins pozitif olur korkuyorum ....
kayseri acibadem hast. sorun sebepsiz infertilite 2bebis tfansfer edildi 16nisan test gunum
benımkı 1675 senınkı 92. İkimiz de ayarı tutturamadık ya ortası yok mu bunun of. kaç yumurtan varmış pekı canım? Bir de dozu arttırdı mı doktorun, benımkı azalttı.
Senınkini yukseltmış olabılır :44:
Cnm benim önceki tedavimde e2 sadece çatlatma iğnesi vurulacagım gün bakıldı kaçtı onu bile bilmiyorum ama dr um yumurta sayımla ilgili hep bilgi veriyordu ve aşağı yukarı tutmuştu verdiği sayı...gorulen yumurta sayın ne şuanda?
Ya aslında bu iş sayı işi değil az olsun bizim olsun yeterki...
ya internette bi video gördüm bu gonal f leri kadın kalem gibi bi iğneyle yapıyodu, satılıyo mu o kalem iğnelern kullanan var mı?
aynen dediğin gibi bana gösterdikleri iğne bildiğin kalın uçlu şırınga yani ben hiç bakamam hep kafamı çeviririm eşim de gidio ben tek başıma nası ypıcam bana bi çare lazım
canımcanım bende kendim yapamıyorum kayınvalidem yapıyo..sende yaptır birine iğnelerin ucu çok küçük ince hissetmiyosun zaten korkma rahat ol herşey güzel olcak inş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?