2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

selam kizlar benimde 4nisanda transferim yapildi. 2. kalite 8hucreli 2embiryo kondu ins saglikla tutunmuslardir....

Gonaller benimde 6 şırınga doz ,su şeklinde gerçi benim 1 sene oluyor alalı belki değişmiştir şimdi..bugun hafif bir şeyler hissetmeye başladım kasıklarımda inşallah hayırlı sonuçlar alırız

canım vardır bundada bir hayır

herkese merhaba benimde 4nisanda transferim oldu 2tane bebis kondu ins. sıkica tutunmuslardir...
16nisanda test yapicam ins pozitif olur korkuyorum ....

canım hayırlısı olur inşallah güzel güzel haberler alırız .bu arada hangi merkezde yaptırdın listeye ekleyeceğim seni

cnım ya walla tutturamadık napcaz böle bilmiyom inş güzel gelişir tedavimiz hayırlı haberimizi hepimizde alırız.ben bugün muayene olmadım kan verdim geldim.sonucu bana haber verceklerdi.yumurta sayısını perşembe öğrenirim artık çok değildir heralde 1 yada 2 tane vardır yumurtam pek kalmamış benim zaten çok oluşmaz.bugün doktor başka bi iğne daha yazmıştı çatlamayı önleyiciymiş tahlil sonucuna göre ya bugün başlatırız yada perşembe dedi.arayıp haber verdi hemşire iğneye başlama e2 yükselişe geçmiş gelişme var dedi.iğnelerimin dozunuda perşembe artırcakmış doktor.

yumurta sayımı bilmiyorum canım bugün muayene olmadım sadece kan verdim geldim perşembe öğreniriz artık 2 taneden fazla oluşcanı sanmıyorum yumurtamın.. dediğin gibi az olsun bizim olsun yeterki...:)

ins guzel guclu yumurtalar olur annesine sımsıki tutunannnn bebislerrrrr

allahim sen sesimizi duy dualarimizi kabul et bebek hasretimizi son buldur saglikli bebisler gonder bize

canım bende kendim yapamıyorum kayınvalidem yapıyo..sende yaptır birine iğnelerin ucu çok küçük ince hissetmiyosun zaten korkma rahat ol herşey güzel olcak inş..:)

canım bende kendim yapamıyorum kayınvalidem yapıyo..sende yaptır birine iğnelerin ucu çok küçük ince hissetmiyosun zaten korkma rahat ol herşey güzel olcak inş..:)
canım
eşime yaptırıcaktım işte o da gidiyo 4 gün yok belki eczaneye giderim

kizlar bende kullandim gonalf ince uclu siringaliydi acimiyo hic hemen giriyo derinin icine gobekten yapoyodum ben o daha etkili olurmus kol ve bacaga gore dr. soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…