2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

evet normalde yarın veya öbürgün bakması gerekiyor ama seni çağırdığına göre demekki olabiliyormuş. fark olacağını sanmıyorum. zaten ilaç dozları sürekli e2 ve yumurta takibi ile değişiyor. farklılık olsa dahi sorun çıkarmaz. stres yapma sakın. bence en önemlisi rahat ve sakin olman. doktoruna güven. iyi olur inş.

yoktur cnm sen içini ferah tut zaten ilk muayenede genel bi yapısına falan bakıyo bence okadar önemli degil ..ignelere baslayıp büyümeleri daha önemli ..hersey yolunda gider inş cnm takma kafana git görüş rahatlarsın zaten

sağolun kızlar inşallah sorun olmaz evet eskiden olsa direkt bi sigara içerdim şimdi onu da yapamıyorum iice kafayı çiziyorum saat 2 de randevum var bugün

Cnm hiç strese girme senin orda dosyan vardır usg durumun aşağı yukarı nasıl başlıycagın bellidir onun için 1-2. Gün çok fark etmez, ilk muayeneden 4-5 gün sonra çağırıyorlar genelde ozamana kadar doktorunda gelir rahat ol rabbim hepimizin yardımcısı olsun

adetın 1. yada 2. gunu muayene olabılıyor cnm . ığnelere 2. gun baslanıyo :) ınsallah hayırlı sonuçlar olsun ,
inşallah cnm inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alır yazarız buraya da valla hamile kalırsam gebelik testini çerçeveletmeyi düşünüyorum hatıra olarak

kızlar bençıkıyorum yavaş yavaş anca giderim akşama dönünce yazarım öptüm hepiizi byeeeee

arkadaşlar bugün iğnelerimin 4.günü sabah kontrele gittim kan verdim geldim şimdi arayıp haber verdiler e2 değerim 92.30 muş yükselme var dedi hemşire acaba normalmi düşük gibi geldi bana.

arkadaşlar bilen varsa cevap verirse sevinirim ben şimdi çıkıyorum iğnelerimin saati geldi.

arkadaşlar bugün iğnelerimin 4.günü sabah kontrele gittim kan verdim geldim şimdi arayıp haber verdiler e2 değerim 92.30 muş yükselme var dedi hemşire acaba normalmi düşük gibi geldi bana.

benımkı 1675 senınkı 92. İkimiz de ayarı tutturamadık ya ortası yok mu bunun of. kaç yumurtan varmış pekı canım? Bir de dozu arttırdı mı doktorun, benımkı azalttı.
Senınkini yukseltmış olabılır :44:

aycen beni eklemeyi unutmuşsun listeye, yaş 31 erkek faktörlü, dondurulmuşlarla transfer yapıldı 8 nisanda , 2. deneme

Cnm benim önceki tedavimde e2 sadece çatlatma iğnesi vurulacagım gün bakıldı kaçtı onu bile bilmiyorum ama dr um yumurta sayımla ilgili hep bilgi veriyordu ve aşağı yukarı tutmuştu verdiği sayı...gorulen yumurta sayın ne şuanda?
Ya aslında bu iş sayı işi değil az olsun bizim olsun yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…