- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.352
- 798
inşallah cnm şimdi aradılar bugün görücek beni doktorum iğnelere yarın başlarsın dedi, normalde 2. ya da 3. gün bakmıyolar mı? yarın bakamayacağı için ilk gün bakıyo inşallah fark yoktur ya.
sağolun kızlar inşallah sorun olmaz evet eskiden olsa direkt bi sigara içerdim şimdi onu da yapamıyorum iice kafayı çiziyorumsaat 2 de randevum var bugün
bahçeciye gidiyorum ben. sen nereye gidiosun ?sen hangi merkeze gidiyorsun cnm
bahçeciye gidiyorum ben. sen nereye gidiosun ?
bende bahceciye gidiyorum umuta sen demi umut yoksa fulyamı
inşallah cnm şimdi aradılar bugün görücek beni doktorum iğnelere yarın başlarsın dedi, normalde 2. ya da 3. gün bakmıyolar mı? yarın bakamayacağı için ilk gün bakıyo inşallah fark yoktur ya.
strese girdim
inşallah cnm inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alır yazarız buraya da valla hamile kalırsam gebelik testini çerçeveletmeyi düşünüyorum hatıra olarakadetın 1. yada 2. gunu muayene olabılıyor cnm . ığnelere 2. gun baslanıyo :) ınsallah hayırlı sonuçlar olsun ,
inşallah cnm inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alır yazarız buraya da valla hamile kalırsam gebelik testini çerçeveletmeyi düşünüyorum hatıra olarak
arkadaşlar bugün iğnelerimin 4.günü sabah kontrele gittim kan verdim geldim şimdi arayıp haber verdiler e2 değerim 92.30 muş yükselme var dedi hemşire acaba normalmi düşük gibi geldi bana.
kızlar bençıkıyorum yavaş yavaş anca giderim akşama dönünce yazarım öptüm hepiizi byeeeee
arkadaşlar bugün iğnelerimin 4.günü sabah kontrele gittim kan verdim geldim şimdi arayıp haber verdiler e2 değerim 92.30 muş yükselme var dedi hemşire acaba normalmi düşük gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?