2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bugun 5. Ignem yapilacak ayni zamands bugun cetroditeye baslamam soylendi..onceki tedavimde cetrodide ye daha gec basladim
Erken degilmi cetrodite icin kafam cok karisti

Bugun 5. Ignem yapilacak ayni zamands bugun cetroditeye baslamam soylendi..onceki tedavimde cetrodide ye daha gec basladim
Erken degilmi cetrodite icin kafam cok karisti

canım yumurta gelişimiyle alakalı bir durum. bu yüzden daha erken yapılmış olabilir. kafanı karıştırma hiç. rahat ol

canım yumurta gelişimiyle alakalı bir durum. bu yüzden daha erken yapılmış olabilir. kafanı karıştırma hiç. rahat ol

aslında biliyorum gelişimle alakalı ama folikuller 11, 9 diye soyluyordu doktor acaba erken mi oldu diye dusundun bide bugun adetimin 6. Gunu daha,ignelerden sonraki ilk kontrolum.. 150 dozla devam dendi...
sen neyaptin?

Kızlar doktordan çıktım kistim 1,4 cme küçülmüş 10 gün daha doğum kont hapına dewam etcem sona tüp bebek için iğnelere başlıycaz.soğan suyuda içiyim diyorum 10 gün?

Merhaba arkadaslar ben de aranıza yeni katılanlardaım...cumartesı yumurtlarım toplandı..15 yumurtadan saglıklı olan dollenen sadece 4 tane olmus ama bır tanesı 8 hucrelı olan transfer edıldı dun ... beklıyecegz bundan sonra...sanırım yumurtalarda bı probblm var dedı dr.um ıns tutra da tutmazsa sayet genetk aratstma yapacgz dedı...dualarınınza benı de alın 23 nısanda tehlıl verecegım ıns bana çifte bayram olur

Son düzenleme:

umarım çifte bayram yasarsın içini rahat tut su an sadece rahat olman önemli kendini dinlendir ... :)

sen de aramıza hosgeldin canım! 23 nisana kadar zaman senin için zor geçer ama en azından burada heyecanını bizlerle paylaşırsın. bildiğim kadarıyla 8 hücreli transferler daha iyi oluyor. inş sana sıkı sıkı tutunur ve kucağına almak nasip olur

aslında biliyorum gelişimle alakalı ama folikuller 11, 9 diye soyluyordu doktor acaba erken mi oldu diye dusundun bide bugun adetimin 6. Gunu daha,ignelerden sonraki ilk kontrolum.. 150 dozla devam dendi...
sen neyaptin?

canım bende de erken olmuştu ama zamanını hatırlamıyorum. sonuçta sorun olmamıştı. zaten kontrollü veriliyor.

merhaba...ben de tedaviye pazartesi başladım.bugün 3.iğnemi vurdum.2 iğnem daha var.cumartesi kontrole gidicem.bundan sonraki aşamalar neler.yine iğne var mı?kaç gün vb.yardımcı olursanız sevinirim.yalnızım eşim yurtdışında izin alıp gelecek.iyice kafam karıştı ya gelemezse diye korkuyorum.toplama gününe kadar aşamaları yazın lütfen erkenden söyliyim de iznini ayarlasın

Hepinizin kafalar karisti rabbim hepimize nasip eder insallah..
Ben cunartesi ignelere basladim bugun 5. Ignem ayni zamanda cetriditeye basliyorum bugun.. Cumartesi kontrol var buyuk ihtimal catlatma yapilacak pazarteside toplama diye tahmin edeliyor sonrasinda gelisime gore transfer

Ovitrella 2 tane olucakmis zamani gelince..onceki tedavimde 1 taneydi, 2 nedn acaba bilen varmi?

Ayseem yumurta toplama gunu esine gerek olucak daha var yani senin cumartesi muhtenel ignlere Devam edersin birkac gun daha var yani gerci Bu isler belli olniyo AMA..

ben geldımmmm, e2 hormonum 2247 cıktı. 4000 altında olması lazımmış. Çok şükür engel yok. Gece 03.45te çatlatma iğnemı vurulacagım acilde. Cuma gunu 14.30 da hastaneye gıdıyorum . Opu yapılacak.cok heyecanlıyım. Bir de doktorum yurtdışında olacakmış başka bir dr. yapacak opu.yu (
Ama transferde burada olurum dedı doktorum.

canım cetridite dediğin ne odamı iğne yoksa?bende c.tesi gidicem cuma son iğnem olacak zaten.o zaman ctesi bana da o ilaç-iğne ondan verir.o kaç gün sürer acaba?canım kaygılarım yüzünden çok stresliyim....

hayırlısı olsun hakkında inş.canım bu çatlatma iğnesi gece falan da olabiliyor mu?benim eşim yurtdışında ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaa

Hayirri olsun cnm insallah olumlu sonic alirsin
CNm cetriditeyi kacinci gun basladiin? Ovitreelle kac tane yapilicak?

Cetridite baskilayici cnm yumurtalar erken catlamasin diye
Bu igne durumlari belli olmiyor gelisime gore AMA erken senin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…