2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ozlemo248 nasılsın canım nasıl gidoyor tedavin

Iyi CNm sukur sorun yok simdilik, dun kontrol vardi iyi dedi Bu kez diger tedAvimde oldugu kadar yumurta yok 7 gorundu AMA ilaclarda yarisi kullandim insallah olur..

Umutun donmusla basari orani daha yuksek, benim yasadigin yerden bir arkadasim bizim tavsiyemizle gitmisti ..donmus embriyosuyla oglu oldu adida umut masallah cok tatli Allah hepimize nasip eder insallah

slm kızlar bende dün toplama işlemimi yaptırdım güzel gecti..inş sonuc güzel olur

inşallah her şey yolunda gider rabbim hayırlısı ile sanada ve tüm isteyen anne adaylarınada hayırlısı ile evlat sahibi eder.bu arada yumurta az olsun sağlıklı olsun canım benim son tedavimde 30 yumurtadan 2 adet yumurta sağlam bulabildiler 1 yumurta trasfer edildi hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim.bu arada tedavimde oshh oldum.şimdi 1 tane dondurulmuş yumurtam var rabbim onunla inşallah annelik duygusunu yaşatsın.bu arada arkadaşının oğlunada rabbim hayırlı evlat olmayı nasip eder.

slm kızlar bende dün toplama işlemimi yaptırdım güzel gecti..inş sonuc güzel olur

Kac yumurta toplandi cnm? Insallah guzul guzel bolunup kaliteli Sana tutunacak embriyo olurlar

Cok cikmis yumurta pko mu vardi sende..benimde onceki tevimde 17 yumurta vardi AMA son guns 1 tane anca kalabildi oda iyi degildi onemli plan kaliteymis
Simdi az coklugu hic farketmez yeterki olsun diyorum

13 tane toplandı cnm benim boylarıda iyiydi inş Rabbim nasip eder

Slm canım:)tedavin hayırlı olsun inş.çok heyecanlıdır demi bu dönem:)bende başlıycam 10 gün sona tüp bebeğe.arayıp hergün bilgi veriyolarmı embriyolar hakkında

cok sagol cnm :)) evet cok heyecanlı bir sürec benimde ilk tüp denemem..dün yumurta toplama yaptırdıgım için bugün bilgi verecekler kacı döllendi diye cnm sonrasını bilmiyorum :))

cok sagol cnm :)) evet cok heyecanlı bir sürec benimde ilk tüp denemem..dün yumurta toplama yaptırdıgım için bugün bilgi verecekler kacı döllendi diye cnm sonrasını bilmiyorum :))

İnş en az iki tanesi kaliteli döllenir:)ikiz olur belki:))canım bişey sorcam 5. Gün embriyosu dahamı iyi oluyo.

İnş en az iki tanesi kaliteli döllenir:)ikiz olur belki:))canım bişey sorcam 5. Gün embriyosu dahamı iyi oluyo.

inş cnm :)) ikizde olsa kabulum valla sacımı süpürge yaparım artık 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar burada ama doktorlar en iyisini bilir bence 3-4-5 onlar neye karar verirse onlar için o anda o iyidir ben güveniyorum doktoruma kacıncı gün cagırırsa ogün giderim ..sen kafanı bulnandırma 5.gün diye ..

Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye

yok canım pko lu değilim ilk denememde de 25 tane vardı ama 5 tanesi kalabildi 4 transfer edildi 1 tanesi kalmıştı

Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye

inş kalıcazz cnm bizdesen hangi merkezi hangi doktoru düşünüyorsun cnm bilgilerini ver aycen senide eklesin istersen

canım onlar ne düşünüyorlarsa düşünsünler seviceksen sev . ilk zamanlar bende öyleydim acaba bana acıyorlarmı yoksa çocuklarını nazar ederim düşüncesi taşıyorlarmı ama şimdi tam tersi neyle mutlu oluyorsan öyle yaşa bizler rabbim sevdikleri kullarınız bizi çok seviyoki bizi bu şekilde imtihan ediyor ben sabrın sonu selamettir diyorum biliyorum tüm isteyen kadınlara rabbim annelik duygusunu yaşatacak er yada geç umudumuzuz asla yitirmiyelim

arkadaşlar bana müsaade ben çıkıyorum bütün evimin işi duruyor.ütü yapılacak yemek yapılacak bitirip yine gelirim

inş kalıcazz cnm bizdesen hangi merkezi hangi doktoru düşünüyorsun cnm bilgilerini ver aycen senide eklesin istersen

Ben kırıkkalede yaşıyorum canım ama tedavimi ankarada yaptırıyorum.doktorumun özel muayenehanesine gdiyorum.mehmet erdem doktorum...tedavilerini genart tüp bebek merkezinde yapıyo...bilgilerimide veriyim canım.3 senelik ewliyim ilk tüp denemem olcak,sorun çikolata kisti.

canım bu sefer inşallah her şey yolunda giderde hayırlısı ile yavrunuza kavuşursunuz bu arada ilk tüp bebek mi?
İlk mi oluyor siz karar verin, benim fsh yüksek amh da düşük. Ege Üniye gittim, tüp bbek için başladık ama yumoşlar erken çatlayınca dr aşılama yapalım dedi ve aşılama oldum. Normalde tüp olacaktı yumurta toplanabilseydi. Şimdi gene tüp için tedaviye başladık.
Femara kullanıyorum şu anda. İlaç. Cuma günü de iğnelere başlayacağım, Gonal-F. Cumartesi Cetrotide olacak. 16 sı salı günü diğer randevum var.
Dua edin benim için.
Bu arada Nisanda kaç kişi var şu anda? Kaç hamişimiz var toplam? Hamişler dua etsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…