ozlemo248 nasılsın canım nasıl gidoyor tedavin
Iyi CNm sukur sorun yok simdilik, dun kontrol vardi iyi dedi Bu kez diger tedAvimde oldugu kadar yumurta yok 7 gorundu AMA ilaclarda yarisi kullandim insallah olur..
Umutun donmusla basari orani daha yuksek, benim yasadigin yerden bir arkadasim bizim tavsiyemizle gitmisti ..donmus embriyosuyla oglu oldu adida umut masallah cok tatli Allah hepimize nasip eder insallah
slm kızlar bende dün toplama işlemimi yaptırdım güzel gecti..inş sonuc güzel olur
canım hayırlı olsun .yumurtaların verimli olsun:)
slm kızlar bende dün toplama işlemimi yaptırdım güzel gecti..inş sonuc güzel olur
inşallah her şey yolunda gider rabbim hayırlısı ile sanada ve tüm isteyen anne adaylarınada hayırlısı ile evlat sahibi eder.bu arada yumurta az olsun sağlıklı olsun canım benim son tedavimde 30 yumurtadan 2 adet yumurta sağlam bulabildiler 1 yumurta trasfer edildi hamile kaldım ama 9 haftalık bebeğimi kaybettim.bu arada tedavimde oshh oldum.şimdi 1 tane dondurulmuş yumurtam var rabbim onunla inşallah annelik duygusunu yaşatsın.bu arada arkadaşının oğlunada rabbim hayırlı evlat olmayı nasip eder.
Kac yumurta toplandi cnm? Insallah guzul guzel bolunup kaliteli Sana tutunacak embriyo olurlar
Cok cikmis yumurta pko mu vardi sende..benimde onceki tevimde 17 yumurta vardi AMA son guns 1 tane anca kalabildi oda iyi degildi onemli plan kaliteymis
Simdi az coklugu hic farketmez yeterki olsun diyorum
Ovitrelleyi 2 kez yapan var mı? Bana 2 dediler şimdi
Slm canım:)tedavin hayırlı olsun inş.çok heyecanlıdır demi bu dönem:)bende başlıycam 10 gün sona tüp bebeğe.arayıp hergün bilgi veriyolarmı embriyolar hakkında
cok sagol cnm :)) evet cok heyecanlı bir sürec benimde ilk tüp denemem..dün yumurta toplama yaptırdıgım için bugün bilgi verecekler kacı döllendi diye cnm sonrasını bilmiyorum :))
İnş en az iki tanesi kaliteli döllenir:)ikiz olur belki:))canım bişey sorcam 5. Gün embriyosu dahamı iyi oluyo.
inş cnm :)) ikizde olsa kabulum valla sacımı süpürge yaparım artık5.gün embriyosu daha iyi diyorlar burada ama doktorlar en iyisini bilir bence 3-4-5 onlar neye karar verirse onlar için o anda o iyidir ben güveniyorum doktoruma kacıncı gün cagırırsa ogün giderim ..sen kafanı bulnandırma 5.gün diye ..
Kac yumurta toplandi cnm? Insallah guzul guzel bolunup kaliteli Sana tutunacak embriyo olurlar
Cok cikmis yumurta pko mu vardi sende..benimde onceki tevimde 17 yumurta vardi AMA son guns 1 tane anca kalabildi oda iyi degildi onemli plan kaliteymis
Simdi az coklugu hic farketmez yeterki olsun diyorum
Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye
Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye
inş kalıcazz cnm bizdesen hangi merkezi hangi doktoru düşünüyorsun cnm bilgilerini ver aycen senide eklesin istersen
İlk mi oluyor siz karar verin, benim fsh yüksek amh da düşük. Ege Üniye gittim, tüp bbek için başladık ama yumoşlar erken çatlayınca dr aşılama yapalım dedi ve aşılama oldum. Normalde tüp olacaktı yumurta toplanabilseydi. Şimdi gene tüp için tedaviye başladık.canım bu sefer inşallah her şey yolunda giderde hayırlısı ile yavrunuza kavuşursunuz bu arada ilk tüp bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?