2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

yolumuz aydınlık ve açık olsun inşallah bu yolda emek veren herkesi rabbim güldürsün ben de iğneme başladım 2.sini yaptım bile ...Allah yardımcımız olsun....hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar inşalah bu ay yüzümüz gülsün

hayırlısı olsun hakkında inş.canım bu çatlatma iğnesi gece falan da olabiliyor mu?benim eşim yurtdışında ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaa
teşekkur ederım aysem. tabı benım iğnem gece olacak. Biz acile gidip yaptıracağız. yumurta 36 saatte çatladığı için saati önemlı. Mecbur gece kalkıp gidecegız.
Hayirri olsun cnm insallah olumlu sonic alirsin
CNm cetriditeyi kacinci gun basladiin? Ovitreelle kac tane yapilicak?

Umarım ozlem,sağol canım.ben o söyledıgın ıgneyı kullanmadım puregon300 kullandım.catlama iğnesi de ovitrelle degıl. pregnyl. 2toz bir su karıştırılıp yapılacakmış

Merhba arkadaşlar,
Ben de salı gittim dr a. Cuma akşamüzeri Gonal-F e başlayacağım. O zamana kadar Femara diye bir ilaç almam gerekiyormuş. Hiç ümidim yok. Daha önce şubatta tüp diye başladık, yumoşlar eken çatladı, bu sefer de iğneye 5. gün başlıyor, 16 sında tekrar gideceğim ama sanırım o gün çatlamış bile olabilir yumurtalarım. Çok moralim bozuk daha tedaviye bile başlamadan umutszluk sardı beni. Ege Üniversitesinde tedavi görüyorum bu arada. Fsh ım yüksek olduğuiçin kullanıyormuşum bu ilacı, 14 fsh ım. Kullaan var mı içinizde femarayı.

Senin,uzun protokol mu oldu cnm?
Kiss protokolde genelde o iggene ve bir igne daha var..gun yaklastikca heyecan artiyor..

Benim asilamada erken catlamisti tup bebekte olmadi sukur..insallah sizinde olmaz rahat olun tedbir alinir mutlaka

Bugun 5. Ignem yapilacak ayni zamands bugun cetroditeye baslamam soylendi..onceki tedavimde cetrodide ye daha gec basladim
Erken degilmi cetrodite icin kafam cok karisti

canım bende cumartesi başladım iğnelere benimde 5.iğnem yarın kontrolum var bende yarın başlarım heralde cetrodite ye iğneyi aldık ama daha başlama dedi doktor benim yavaş gelişiyo heralde yumurtam.

gunaydin herkese nasilsiz kizlar

kasiklarim agriyo bugun adet olcakmis gibi sanci girip cikiyo ayyyy cok kotuuu
cok zormus cokkkkkk allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bebisleri sikica tutunsun ins.

canım listemizde varsın ama bilgilerin yok bize kısaca bilgilerini aktırımısın hangi hastanede tedavi görüyosun yaşın kaç v.b

canım bu sefer inşallah her şey yolunda giderde hayırlısı ile yavrunuza kavuşursunuz bu arada ilk tüp bebek mi?

canım hakkında neyse hayırlısı rabbim onu nasip etsin .rabbimin izniyle yavrunu kucağına alırısn bu arada hangi merkezdesin kaçıncı tüp bebeğin .

benimki 1 er saat arayla ölçüldü 1 saat 150- 2 saat 180 3 saat 190 çıktı

ayseeem tedavin hayırlı olsun aramıza hoş geldin kendinden bahsedermisin listeye alayım seni

accessdenied arkadaşımız geçici süre siteye girişi yasaklanmış bilgisi olan kendisiyle görüşen arkadaşımız varmı?

Wannabemummy canım senin transferin olmuşmuydu sonucu ne zaman alıcaksın yoksa yanlış mı hatırlıyorum

Özlemciğim senin nasıl bir tedbir alndı?

Cnm benim asilamada klomenle takiplerde erken catladi yumurta cok uzuldum hep..ilk tup bebegi yaptirirken gunu israrla anlattim doktoruma oda daha sik takip yapti cok sukur sorun olmadi..
Senin durum bellidir zaten doktora endiseni israrla anlat ona gore baskilayiciyi biraz zamaninda yapar insallah sorun olmaz..onceki tedavindekacinci gun catladi?

canım bende cumartesi başladım iğnelere benimde 5.iğnem yarın kontrolum var bende yarın başlarım heralde cetrodite ye iğneyi aldık ama daha başlama dedi doktor benim yavaş gelişiyo heralde yumurtam.

Cnm ilac prospektifine baktim genelde ignelerin 5. 6. Gunu baslaniyormus onceki tedabimde 7. Gun baslaninca ondan acaba yanlislik mi oldu dedim
Buarada biz ayni gun baslamisiz rabbim insallah nasip eder..kontrolden sonra durumu yaz cnn

Gunaydin herkeseee...

Access pasif gonuyor AMA dun stedeydi o sekilde bends anlamadim..

arkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan
QUOTE=aycen;29736957][TABLE="class: grid"]
listemizde çoğalır inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…