2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

tesekkur edrım benı de eklemıssınız insalllah 23 nısanda o kutucuga hamıle yazılması nasıp olur ben hakan şatıroğlu tüp bbbek merk. tedavı goruyrzm yasım 30.. tek tupum yok esımde de morfolojı bozuklugu var

Bende kullanmıştım ama 1 tane vurulmuştum.neden öle dedilerki sana???ayrı ayrı günlerdemi vurulcaksın,belki garanti olsun diye dedilerse

Aynı anda 2 tane yapılacakmış cnm..bana özel degıl merkezın herkese tercıhı öyle anladığım kadarıyla..

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bu ay histeroskopi ve laporoskopi ameliyatı olucam rahim perdesinden dolayı daha sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacaz. eşimde sperm değerleri düşük ameliyatımı ankara tıp fakültesinde olucam ama tüp bebek tedavisini nerde yaptırmalıyım karar veremiyorum.eşim bu konunun fazla duyulmasını istemediği için kimseye soramıyorumda.bana yardımcı olabilirmisiniz.. tüp bebek merkezlerinemi gitmeliyim devlet hastanelerinemi çok kararsızım. biran önce karar vermem lazım çünkü büyük ihtimalle mayıs ayında başlanacak tedaviye

merhaba canım hoşgeldin aramıza.. İnşallah tedavilerin güzel güzel sonuçlar verir ve gebelik haberini alırız canım. Sanırım Ankarada yaşıyosun canım. Bende İstanbulda yaşıyorum ve Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. bence tüp bebek merkezleri bu konuda çok iyiler. Devlet hastaneleri her zman gerekli ilgiyi göstermeyebilir. Bide özel merkezde olunca senin takip edilmen daha sağlıklı olur tabi maddi durum elveriyosa canım. Rabbim yardımcın olsun..

Canım bende ankarada yaptırıyorum.doktorum özel.mehmet erdem.tüp bebeğe başlıycaz bşzde.genart tüp bebek merkezinde yapcak doktorum

benimki 1 er saat arayla ölçüldü 1 saat 150- 2 saat 180 3 saat 190 çıktı

hmm benim baş ağrısıyla acile gitmiştim serum yedimdi ozaman 150 çıkmıştı açlık ama serum yedim içinmiş 150 2 gün sonra dahileye gittim açken 118 çıkdı dedimgibi doktor sınırda dedi ama ben sana madofin verim genede dedi yazaten bu ilaç hem çeker düzenleyici hemde yumurtalık geliştirici etkisi varmış çoğu kadın doğumcularda taviseye eder tüpbebek doktoruma başlince sordum içimmi die gebe kalana kadar kullan hem yumurtalıklarında gelişir dedi 190 da çokmuş güzelimya ilaç verdimi pekii??

Yâ Fettâh,

Ey büyük Allah’ım,

Sabahın ılık rüzgarı, hanemize koşarken, uzaklara hicret eden ak mintanlı gün, tepelerin üzerinden aşarken, vadilerin üzerinden devrile devrile akan berrak sular ırmağından taşarken ben ellerimi açtım, sana geldim. Kapına geldim. Üzerime kapanmış sandığım ihsan kapına geldim. Hüznün sarkacında asılı duran kederli yüreğimi sana getirdim. Yüreğim senin inayetinle durulmak ister. Senin merhametinin sığınağına geldim, uyumaya, durulmaya ve yeniden doğrulmaya... Ağır ağır yükleri taşıtmayan, belalı sulara girdiğimde boğulmama geçit vermeyen sensin. Kalbimi onaran sen.Tüm hüzünlerimi bıraktım zehrin avuçlarına, geldim. Kalbim, anahtarı sen de olan huzur kapısından içeri girmek diler. Bütün pişmanlığım, bütün kederim ve sana olan aşkımla geldiğim kapını, engin lütfunla aç Rabbim. Aç ki senin ikliminin sırrına ereyim, senin ateşinle yanayım.

ey merhamet edenlerin en merhametlisi yüce rabbim, bıze merhamet et, kılıtlı kapılarımızı rahmetinle aç, benımle bırlıkte bu yalvarışa katılanlara sağlıklı salih evlatlar nasip et. eyy dilediğine dilediğini veren rabbim, istiyoruz kapına geldık bizi geri çevirme MERHAMET MERHAMET MERHAMET ET

insallh canım.nisan ayı bizim ayımız olur insallah.
inşş dualarımız birr

hakkında hayırlısı arkadaşım üzülme bundada var bi hikmet diyelimm.

nedir bu morfolojiden çektiğimiz yhu bizimde sorun .. okuyunca tepki veremeden edemedimm..

canım ben tüp bebek merkezimden çok memnunum ama kayseride başarısıda yüksek . yalnız sen ankarada yasıyorsan eger en güzeli yaşadığın yerden bi merkez bakmak tabi. mağlum transferden sonra yolculuk sakıncalıymış .

lütfen bu kadar umutsuz olma. pozitif düşün ki pozitif olsun. her an herşey değişebilir. rahat olmaya çalış. psikoloji, stres çok önemli. karnına dokunarak bol bol ayetel kürsi oku ve üfle. inş. bu defa olur.

canım ben bugün başladım cetrotide ye 2 tane yumurtam görünüyo e2 ye bakıldı oda 221 çıktı doktor iyi dedi 180lerde olmasını bekliyoduk güzel yükselmiş dedi ymurta sayım az ama ben yinede umutluyum doktor hiç yumurta oluşmayabilirde demişti onada hazırlıklı ol demişti şimdi yumurtam var inş kalitelidir onlarda benim bebeğim olur cumartesi tekrar kontrol var.. aynı anda güzel haberleri alıcaz inş canım..:)

Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye

Kız ben de tam tersiyim bebek görmeyeyim 2 km öteden koşa koşa gidiyorum sevmeye. :) Herkes de diyor ki, inşallah senin de olur, çünkü çok seviyorsun bebekleri. Hatta bir arkadaşımın kızı, başka bir arkadaşın bebeği kucağımdan bırakır bırakmaz kollarını bana atı durunca, ve doğal olarak ben de kucağımdan indirmeyince benim bebek sanmış.Ama görseydiniz bebişin güzelliğini, yüzüme öyle baktı ki maviş gözlerini dikip dakikalarca ayırmadan, arkadaş ta, sen almasaydın ben diyecektim al artık oğlumu kucağına diye dedi.Bir de kollarıyla çırpınıyor kucağım gelmek için.
O yüzden, boşş veeeeerr milletin ne diyeceğini, kız kadınlar anlayışlı olur bu konuda, hele anne oldularsa daha da anlayışlı olurlar emin o, çünkü nasıl bir duygu olduğunu ve her kadının tatması gerektiğini onlar da biliyorlar. Acıma değil de, üzülür tabi insan hemcinsi adına,
ama elbette hiç kimse senin kadar üzülemez senin haline, ve unutma hiç kimse senin kadar acıyamaz sana. Canım, sakın yanlış anlama, seni şubat topiğinden de tanıyorum biliyorsun, ve söylediğin duyguları o kadar iyi biliyorum ki, ama inan ki biz boynumuzu büktüğümüz zaman , bebeklere uzaktan özlemle, hiç erişemeyeceğimiz varlıklarmış gibi baktığımız zaman, yani aslında kendimize acıdığımız zaman düşüyoruz acınacak bir hale. Anlatabilmişimdir umarım.
Bu arada Salı İzmire giderken bir kitap vardı elimde, Rus bir kadın yazarın kitabı, ''Bir erkek sevdim O yoktu'' diye. Kısa kısa kadın hikayeleri var içinde. Servise bindiğim zman, kaldığım hikayeden başladım okumaya. Yeni hikayeye başladım yani.Ve nerden okudum bilmiyorum, daha otobüse bile varmadan moralim alt üst oldu. Hikaye dr a gidip te menapoza girdiğini öğrenen hiç evlilik yapmamış bir kadınla başlıyor. İşte aynaya bakıyor, daha bir yaşlı görüyor kendini, belini bükülmüş gibi hissediyor falan.İnsanların ona acıyarak baktığını, erkeksi olduğu için onunla alay ettiklerini düşünüyor. Sonra o gece yatağa yatıyor, gecenin bir vakti bebek ağlamasıyla uyanıyor ve o kadar şiddetli ki ağlama bir türlü uyuyamıyor ama apartmanda bebeği olan yada olabilecek kimse yok. Ertesi sabah yöneticiye falan soruyor, kimse duymamış. Sonra ertesi gece aynı şey, artık insanlara sordukça tuhaf tuhaf bakmaya başlıyorlar. Ve anlıyor ki, o ses onun kendi içinden geliyor , ve ömrü boyunca her gece aynı saatte ağlayan bebeğine ninniler söyleyip susturmaya çalışıyor, eli karnında, karnını okşayarak uyutuyor bebeğini ömrünün kalanında. KArşıma çıkan hikayeye bakar mısınız? Servise bindim otogara gideceğim, o zamana kadar hiç böyle bir hikaye yoktu kitapta, ama o anda başladığım hikayede anlatılana bak, bitirdim hikayeyi, Allahım ben de mi böyle olacağım diye başladım ağlamaya. Ne sinir bozucu bir şey düşünsene sedef. Tedaviye başlamak çin gidyorsun ve böyle bir hikayeeeeeeeee.
Zaten öyle işlemiş ki bilinçaltıma, kitabı otobüste unutmuşum inerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…