Bende kullanmıştım ama 1 tane vurulmuştum.neden öle dedilerki sana???ayrı ayrı günlerdemi vurulcaksın,belki garanti olsun diye dedilerse
slm kızlar bende dün toplama işlemimi yaptırdım güzel gecti..inş sonuc güzel olur
Aynı anda 2 tane yapılacakmış cnm..bana özel degıl merkezın herkese tercıhı öyle anladığım kadarıyla..
Senin,uzun protokol mu oldu cnm?
Kiss protokolde genelde o iggene ve bir igne daha var..gun yaklastikca heyecan artiyor..
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bu ay histeroskopi ve laporoskopi ameliyatı olucam rahim perdesinden dolayı daha sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacaz. eşimde sperm değerleri düşükameliyatımı ankara tıp fakültesinde olucam ama tüp bebek tedavisini nerde yaptırmalıyım karar veremiyorum.eşim bu konunun fazla duyulmasını istemediği için kimseye soramıyorumda.bana yardımcı olabilirmisiniz.. tüp bebek merkezlerinemi gitmeliyim devlet hastanelerinemi çok kararsızım. biran önce karar vermem lazım çünkü büyük ihtimalle mayıs ayında başlanacak tedaviye
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bu ay histeroskopi ve laporoskopi ameliyatı olucam rahim perdesinden dolayı daha sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacaz. eşimde sperm değerleri düşükameliyatımı ankara tıp fakültesinde olucam ama tüp bebek tedavisini nerde yaptırmalıyım karar veremiyorum.eşim bu konunun fazla duyulmasını istemediği için kimseye soramıyorumda.bana yardımcı olabilirmisiniz.. tüp bebek merkezlerinemi gitmeliyim devlet hastanelerinemi çok kararsızım. biran önce karar vermem lazım çünkü büyük ihtimalle mayıs ayında başlanacak tedaviye
merhaba canım hoşgeldin aramıza.. İnşallah tedavilerin güzel güzel sonuçlar verir ve gebelik haberini alırız canım. Sanırım Ankarada yaşıyosun canım. Bende İstanbulda yaşıyorum ve Bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. bence tüp bebek merkezleri bu konuda çok iyiler. Devlet hastaneleri her zman gerekli ilgiyi göstermeyebilir. Bide özel merkezde olunca senin takip edilmen daha sağlıklı olur tabi maddi durum elveriyosa canım. Rabbim yardımcın olsun..
çok saol güzel dileklerin için Allah inş. hepimizin gönlüne göre verir. bende ilgi anlamında tüp bebk merkezini mantıklı buluyorum ama onlar hakkındada farklı farklı yorumlar duyuyorum para için saçma sapan tedaviler uyguladıkları ilaçlar kullandıkları para için ikinci üçüncü tüp bebek denemeleri yaptıkları felan.. çok kötü bi durumdayım anlayacağın ameliyat olucam 10 gün içinde hiç onu düşünmüyorum bile direk tüp bebege odaklandım ve hala bi karara varamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Canım bende ankarada yaptırıyorum.doktorum özel.mehmet erdem.tüp bebeğe başlıycaz bşzde.genart tüp bebek merkezinde yapcak doktorum
inş. güzel sonuçlanır tedavin canım. ne güzel sen kararını vermişsin :) sende yeni başlıyosun sanırım..
Ewet canım çikolata kisti var bende onu küçültüp 10 gün sona tedaviye başlıcaz inş
benimki 1 er saat arayla ölçüldü 1 saat 150- 2 saat 180 3 saat 190 çıktı
ben varım canım kendisiyle görüşüyorum bilgi alince iletirimaccessdenied arkadaşımız geçici süre siteye girişi yasaklanmış bilgisi olan kendisiyle görüşen arkadaşımız varmı?
inşş dualarımız birrinsallh canım.nisan ayı bizim ayımız olur insallah.
selam arkadaslar herkese aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz tedaviye baslayanlara simdiden hayırlı olsun bebişler gelsin inş
hoşgeldinn inşş kucaklarımız bebişle dolsun . bahar bebişleri yle
kızlar benim tedavi iptal oldu malesef yumurtalarım gelişmedi hic iki tane oldu oda yetersiz geldi doktora gore ayrıca rahimde polip gordu doktorum onu aldırdık operasyon gecirdim tup bebegi onumuzdeki aya erteledik ekstra masrafa girdik ama neyse hayırlısı olsun
tesekkur edrım benı de eklemıssınızinsalllah 23 nısanda o kutucuga hamıle yazılması nasıp olur ben hakan şatıroğlu tüp bbbek merk. tedavı goruyrzm yasım 30.. tek tupum yok esımde de morfolojı bozuklugu var
Merhba arkadaşlar,
Ben de salı gittim dr a. Cuma akşamüzeri Gonal-F e başlayacağım. O zamana kadar Femara diye bir ilaç almam gerekiyormuş. Hiç ümidim yok. Daha önce şubatta tüp diye başladık, yumoşlar eken çatladı, bu sefer de iğneye 5. gün başlıyor, 16 sında tekrar gideceğim ama sanırım o gün çatlamış bile olabilir yumurtalarım. Çok moralim bozuk daha tedaviye bile başlamadan umutszluk sardı beni. Ege Üniversitesinde tedavi görüyorum bu arada. Fsh ım yüksek olduğuiçin kullanıyormuşum bu ilacı, 14 fsh ım. Kullaan var mı içinizde femarayı.
Cnm benim asilamada klomenle takiplerde erken catladi yumurta cok uzuldum hep..ilk tup bebegi yaptirirken gunu israrla anlattim doktoruma oda daha sik takip yapti cok sukur sorun olmadi..
Senin durum bellidir zaten doktora endiseni israrla anlat ona gore baskilayiciyi biraz zamaninda yapar insallah sorun olmaz..onceki tedavindekacinci gun catladi?
Cnm ilac prospektifine baktim genelde ignelerin 5. 6. Gunu baslaniyormus onceki tedabimde 7. Gun baslaninca ondan acaba yanlislik mi oldu dedim
Buarada biz ayni gun baslamisiz rabbim insallah nasip eder..kontrolden sonra durumu yaz cnn
Öyle tabi canım bende doktoruma çok güveniyorum inş allahın izniyle bi hamile kalsak..çook imreniyorum etrafımdakilere.bebek bile sewemiyorum bana acıycaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?