2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşım ben dondurulmuşlarla deniyeceğim için güzel çözüllürse transfer olucak yani tedavim iptalde olabailir inşallah olmaz korkuyorum

bişicik çıkmicek hiçbişicik transferin olcak allahın izniyle busefer bebeşini kucağına alıcan

merhaba arkadaşlar kelebekafyonun herkeze selamı var düngece çatlatma iğnesini vuruldu yarın opu var duazlarınız bekliyor aycen beni listeye eklesin yarın op var diye diyo herkezi öptü

ayyy ne kadar güzel söyledin arkadaşım valla bizi bizden daha iyi kimse anlıyamaz

aynen öyle bidenem herkeze duam var kendimde içinde busefer inşlah dileyen herkesin bebeği olcak busene bizim senemiz 2013 tüpbebekde başarı oranı yüzde yüz

değmesin listemize hamiş kalalım bu topikte gelsin sağlıklı sıhatle

Kadavradan nakil ile hamile kaldı

DÜNYA TIP LİTERATÜRÜNE GİRDİLER

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan Derya Sert'e yapılan embriyo transferinde başarı sağlandı. Daha önce birçok ülke doktorlarının canlı vericiden denediği fakat başarılı olamadığı rahim naklini kadavradan alarak gerçekleştiren ve dünya tıp literatürüne giren ekip, geçen 31 Mart'ta embriyo transferi işlemini başlatmış, bunu 2 Nisan Salı günü kamuoyuna açıklamıştı.

Dünyada bir ilk
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Sert'e embriyo transferinin başarılı olduğu ve hamile olduğu bildirildi.

Antalya'da 8 Ağustos 2011'de 7 saat süren operasyon sonunda dünyanın ilk kadavradan rahim nakli yapılan 23 yaşındaki Derya Sert'in başlatılan embriyo transferinin ardından hamile kaldığı açıklandı. Sert, bu yolla hamile kalan ilk kadın olarak tıp literatürüne geçti.

Haberlerde görmüştüm canım. Çok ilginç değil mi yaaa Allahım senin mucizen işte...

Dun e2 ye baktirdim 1490 cikmis dun benim ignelerle 6. Gunumdu..yorumlayabilen var mi sonucu??????

Ya cok sasirdim Ben o Rahim nakli sonucu bekliyodum inanilmaz bit basari.. Rahim yok nakil yapiliyor transfer falan derken rabbim nasip editor...
Hepimiz icin umut olsun Bu hikaye

Dun e2 ye baktirdim 1490 cikmis dun benim ignelerle 6. Gunumdu..yorumlayabilen var mi sonucu??????

Şöyle söyliyeyim e2 değeri oluşan yumurtaların içerisinde folikül olup olmadığının bir göstergesi olarak sayılıyor. Buda her yumurta başına en az 200 değerin olması gerektiğini söyleniyor.. Yani 6. gün için iyi bir rakam ve EN AZ 6-7 yumurta olduğu kesin ve bu değer opu ya kadar artacak ama tabii dengeli şekilde. Benimde gününü tam hatırlamıyorum ama 900 civarında çıkmıştı aradaki tahlillerde sonra 1100 oldu en son bilmiyorum Benden 10 yumurta toplandı 8'i işleme girdi ve 5 tane embriyo oldu.

merhaba arkadaşlar, bende bugün yine aynı merkezde 3.tüp bebek tedavime başladım. Umarım bu son olur. Allah'ım her isteyene verir inşallah.

merhaba Kızlar

Bende sizin gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum :)) bu ay aşılama olucam inşallah ama tedavi görenlere bir sorum olacak ? Çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay oluyo klomen kullandım 5 cm kist yaptı sonrası adet olamadım 45 gün adet söktürücü kullandım adet oldum bu ayda durmak bilmiyo kanamam doktora gittim ara kanama denildi ..Tekrar adet olursam bu ay aşılama olucam ... Doktor klomen ile aşılama yapıcak iğne ağır gelir diye sizce ne yapmalıyım iğne ile mi klomen ile mi aşılama yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorum hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…