selam herkese
Dün ve bugün çarşı gezdik aşkımla bebeğimizin bütün kılık kıyafet olayını hallettik yani öyle umuyorum bitti sanırım:)
yoruldum ama yinede çok güzeldi acaip zevkli bebeğime alışveriş yapmak .
Yeşim bu arada o göğüs altında batma olayı bende de var bittim 2 gündür bitek yatınca geçio dediğin gibi sebebi ne bunun bilmiyorum doktora sorucam bidahaki gidişime sen biliomusun?
Cicilerimizin bazılarınıda paylaşalım teyzişlerle
Eki Görüntüle 533301 Eki Görüntüle 533300 Eki Görüntüle 533302
ayy olmazmı gamzecim.kuzenim hamileydi oglan dogurcak diye bi kasılmalar bi havalarr ay hayrete düşmüştüm.hiç daha önce onu böle görmediydim.
bugün onlada karşılaştık erkek oldugunu duyunca zaten hiç memnun olmadı yarım agız hayırlı olsun deyip geciştirdi
halbuki ben onun bebegi olacagını duydugumda cok mutlu olmuştum ve onada hissettirmiştim.
onunda 1 kızı vardı oglu olmuştu.ben ne kadar şanslısın ikisini tadıyorsun filan demiştim.bi çok dua etmiştim onlar için
ama onun bugünkü tavrı sinir bozucuydu.
anlamak güç insanları
cnm hayırlı olsun güle güle kullansın bebegin.hepside cok güzelll
ortadaki papyonlu şapkalının aynısından bende almıştım penye olanından :)seninki penye mi kadifemi?
ya şu cinsiyet konusu arkidişler ya deli oluyrum he kim sorsa cinsiyeti kız diyorum herkestten gelen ilk cevap OLSUN te allahım ya hayr mutsuz bi şekilde kız da demiyrum özellikle yeni soran bi insana güler yüzle kızım olcak diyrum olsun diyolar ya ....biri diyo olsun nasılsa kızında yok diyo biride olsun kızlar daha hayrlı oluyo diyo ,biride olsun ikinciisde erkek olur gibi cümlelere gerçekten uyuz olUYORUM hayr belli değil cinsiyetdicem de kimse yemez
selam herkese
Dün ve bugün çarşı gezdik aşkımla bebeğimizin bütün kılık kıyafet olayını hallettik yani öyle umuyorum bitti sanırım:)
Yeşim bu arada o göğüs altında batma olayı bende de var bittim 2 gündür bitek yatınca geçio dediğin gibi sebebi ne bunun bilmiyorum doktora sorucam bidahaki gidişime sen biliomusun?
ya şu cinsiyet konusu arkidişler ya deli oluyrum he kim sorsa cinsiyeti kız diyorum herkestten gelen ilk cevap OLSUN te allahım ya hayr mutsuz bi şekilde kız da demiyrum özellikle yeni soran bi insana güler yüzle kızım olcak diyrum olsun diyolar ya ....biri diyo olsun nasılsa kızında yok diyo biride olsun kızlar daha hayrlı oluyo diyo ,biride olsun ikinciisde erkek olur gibi cümlelere gerçekten uyuz olUYORUM hayr belli değil cinsiyetdicem de kimse yemez
ayy olmazmı gamzecim.kuzenim hamileydi oglan dogurcak diye bi kasılmalar bi havalarr ay hayrete düşmüştüm.hiç daha önce onu böle görmediydim.
bugün onlada karşılaştık erkek oldugunu duyunca zaten hiç memnun olmadı yarım agız hayırlı olsun deyip geciştirdi
halbuki ben onun bebegi olacagını duydugumda cok mutlu olmuştum ve onada hissettirmiştim.
onunda 1 kızı vardı oglu olmuştu.ben ne kadar şanslısın ikisini tadıyorsun filan demiştim.bi çok dua etmiştim onlar için
anlamak güç insanları
Sırt ağrım ve benn.. Çok tutkulu bi ask yasıyoruzbenim gibi sırt ağrısı çeken varmıbacakalrımda sırtımda deli gibi ağrıyor benim.salı günü randevum var minnoş oğlumu görünce geçer belki:26:
canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inş halı olarak gökkuşağı olanın deseni ve rengi daha güzel bence....Ben geldim
oğlumun odasını almaya gitmiştik aldık geldik uyku seti, halısı, büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3kapaklı dolabı
halıya karar veremedim 2sinide getirin eve seriyim hangısı guzel olursa o kasın dedik 15gune kadar gelcek:)
Eki Görüntüle 532923 Eki Görüntüle 532924 Eki Görüntüle 532925 Eki Görüntüle 532926
bı perdemiz kaldı ona da karar veremedim stor mu , desenli tül mü
maşallah hepsi çok güzel çok yakışacak bebişine...selam herkese
aminnnnnnn inşallah beni benim gibilerle karşılaştırsın rabbim ,seni ve senin gibileride benim kaynana gibilerle karşılaştırsın,hayatını zindana ceviren ,en güzel günlerini zehir eden insanla ugraşmak nasıl oluyormuş sende tad inşallahhh
sen benim neler cekltigimi biliyonmu da lagaluga yapıyon oturdugun yerden.
Allah sana bin beterini versin sende dut yemiş bülbül gibi bön bön bakın etrafına emi.
anlamak güç insanları
Dualara bak :) Senden de anne olacak.Anne şefkatinin insanlık sevgisinin zerresi yok senin içinde be. Senin yetiştireceğin de senin gibi nefret dolunun teki olacak eminim.
fARKINDA Mıısın herkes kötü, bi tek sen iyisin. Kuzenin bile sana düşman, ne hikmetse. Hayırlı olsun diyip geçiştirmiş de. Napacaktı, havai fişekler mi atacaktı. Hayırlı olsun denir geçilir. Dünya senin etrafında dünüyor ya, herkes sevinç çığlıkları atacaktı sanki. Kendine gel, yoksa daha çooook üzülür, milleti düşman bellersin. İnsanları anlamak güç değil, sende tuhaflık var.
cnm çok güzelmiş odanız Alahım sağlıklı sıhatli bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallahh :))Ben geldim
oğlumun odasını almaya gitmiştik aldık geldik uyku seti, halısı, büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3kapaklı dolabı
halıya karar veremedim 2sinide getirin eve seriyim hangısı guzel olursa o kasın dedik 15gune kadar gelcek:)
Eki Görüntüle 532923 Eki Görüntüle 532924 Eki Görüntüle 532925 Eki Görüntüle 532926
bı perdemiz kaldı ona da karar veremedim stor mu , desenli tül mü
selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?