2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın güzel anneler

elinize sağlık esracım, desenini merak etmedik değil yani:) bir ara dinlendiğinde çekip yollasan fikir olsa bizede..mobilyaları nereden alacaksınız ?
demekki çok koku yapıyor,biz daha ev bulamadık yerleşicezde kaplıcazda odasını poff..

gamze 1907 erkek bebekler içinde aynı şeyleri söylüyorlar canım merak etme :) erkek diyorum olsun severiz onuda ..olsun ikinci belki kız olur ..şaka mısınız diyesim geliyor :)

Son düzenleme:
anammm kuzumm kardeş kardeş giydiririz oğluşlarımızaa güle güle kullan sende bitanem :))

ayyyy ne güldüm sana yaaa yarıldım yanii yazık kız kocişineee sende az diilsin heeee :)))

Kızlar günaydınn

bebişin odasını aldık ama sonradan düşününce çok pahalı geldi bana ya.
Suntalem olan takımlar 1900-2000 civarıydı , komple kalın MDF olanlar 2500 dü.
Biz de 2500 olanı aldık ama battık tabi .

Sallanan ve büyüyen çekmeceli karyola
Kapaklı çekmeceli şifonyer
2 kapılı dolap

3 kapılısını alınca 2900'e geliyodu. 2 kapılı aldık.

Çok mu pahalı oldu sizce ? Ayşen bebe'nin ürünü.
:26:

Eki Görüntüle 532797 anneanemiz aldı 1 yaşına kadar yanımda yatırmak ıcın tavsıye ederım sallanıyoır az yer kaplıyor.

Güle güle kullanın canım çok güzelmiş

Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın bebeğinle

Ah yazık kıskanmalar başladı mı Napsın annesi. seni paylaşacak, babasını paylaşacak... Kabullenmek zor :)

Çok beğendim canım güle güle kullanın inşallah

Herkese günaydınlar.
Nasılsınız kızlar?
İnşallah günümüz hayırlı, bereketli, huzurlu, sağlıklı, sakin olur...
Dün sabah kalktım ütülerimi bitirdim
Temizliğimi yaptım
Yemeğimi hallettim
Sonra çarşıya çıktık...
Beşiğimizi aldık çarşamba günü kurulacakmış.
Yatak...
Cibinlik aldım
Ben böyle süslü güzel olsun istedim ama adam tek tip olur bunlar dedi. Kandırdı mı beni acaba
Olmazsa ben süsleyeceğim artık ne yapıyım.
Ağız kısmını ince beyaz güpür dikmek istiyorum. Birde birkaç yerine pembe kurdelalar
Alez aldım.
Nuk emzik ( İyi midir bu marka? )
Nuk tırnak makası.
Nuk burun aspiratörü.
Birde suluk

Hepsine 370 ödedik.
Uyku seti de alacaktım beğenmedim. Hiç duymadığım marka 120 dediler
Hemde beğenmedim :/
Başka bir yerden bakacağım onuda...

günaydın kızlar,
ya izne ayrılmak için ne cok günümüz var pofff canım sıkılmaya basladııı

günaydın canım;
sen ne zaman çıkıyor hesaplıyorsun gününü günlerimiz aşağı yukarı aynı.ben hesaplayamadım da :)

boşver önce pahalı gelirde 2. cocuk olunca kullanıyorlar ya cok iyi oluyor dert etme güle güle kullan

bu fiyata yatak + uyku seti + cibinlik de hediye. onu söylemeyi unuttum.

güle güle kullanın canım,ben hep bişeyi aldıktan sonra geriye bakıp düşünmem ,aldığının sevincini yaşa tatlım..

güle güle kullanın sizde,bende 1 tane nuk emzik aldım ama bilemedim silikon mu kauçuk mu olsun ..silikon aldım ama öyle etrafta ne çok gördüysem diye :) sen hangisini aldın ?
bencede 120 çok yaa ,nedir bu uyku setlerinin fiyatı böyle :)
ikeanın yatak koruyucularını almayı planladım ben,birde nevresim takımı..

Son düzenleme:

güle güle kullanın cnm maşallahh ne hamarat kadınsın :) ctesi sadece ev temizledim bittim yani..bel agrım azdı yine..maşallah sana

günaydın hanımlar, geçmişi okudum ne güzel herkes başlamış alışverişe maşallahh hepiniz güle güle, sağlıkla kullanın.
ben henüz bişey almadım. izne ayrılınca almayı düşünüyorum. 32. hafta gelse artık :)

dün misafirimiz vardı kahvaltıda. misafir agırladık önceki gün de temizlik yapmıştım. belim yine çok fena..napacm bilmiyorum şimdiden boyleyse ayakta kalamıyorum hiç

Hepinize hayırlı haftalar diliyorum...

Bebişleriniz için aldığınız her şey hayırlı olsun,Allah ım güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah...Hepside birbirinden güzel...

Bende cumartesi alışveriş yaptım,pazar günü full temizlik.Bir ara aldıklarımı sizinle paylaşırım inşallah...

canım hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin pahalı olsa da boşver zaten bir kez alıyorsun değer bence...

Bak teyzesi bak böyle bizimki. Aynısı bunun

Silikon canım
Evet canım çok pahalı. Sanki bir tek onlar satıyor :)

güle güle kullanın cnm maşallahh ne hamarat kadınsın :) ctesi sadece ev temizledim bittim yani..bel agrım azdı yine..maşallah sana

Ay teşekkürler canım.
Ne hamaratlığı ayol ev çok pislenmişti
Benimde belim çok ağrıdı malesef. Ama olsun içim huzurlu...

Son düzenleme:

cnm güle güle kullanın hayırlı olsun.
fiyatlardan benim cok haberim yok ama en son dodehimininin aldıgıyla kıyasladıgımda seninki 600 lira pahalı olmuş.
okudunmu bilmiyorum o da belis mdf takımı 1900 e almıştı galiba.
oda takımının linki varsa koyabilirmisin bakalım bi

anammm kuzumm kardeş kardeş giydiririz oğluşlarımızaa güle güle kullan sende bitanem :))

ayyyy ne güldüm sana yaaa yarıldım yanii yazık kız kocişineee sende az diilsin heeee :)))

sagol tatlım
kaynanatörün bana yaptıklarının yanında benimki cok masumane kalıyor.ama dedigin gibi olan eşime oldu:)

ay bunları ne sevimli tutacaklar ağızlarında yaa,çok heyecan verici..

haftaniz hayirli olsun. alisverisler fullgas devam ediyor masallah. ins kullanmak da ayni heycanla nasip olur herbirimize. ben de dün esimden bebek sekeri icin malzemeleri getirmesini istedim artik burada hastanede yapacagim süslemeleri. gerci benim bebek sekerlerimin sekeri olmayacak ama olsun=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…