2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın canım ooo bisürü hem gezmısın hem iş yapmısın kzı afferın sana :) güle güle kullan giysilerini :)

ehehe cidden dişçi koltuguna benzıo he bak doğru çağrısım :) canım bu arada mesja kutunu musaıt hale getırırmısın ? :)

canım hayırlı olsun çok sevindim inş sağ salim kucağına alırsın...

Ay o senin süperliğin canım benim.
Gel bir sarılayım sana
Teşekkür ederim canım. Sende güle güle kullan...
Tertemiz evini de, kıyafetlerini de :)

ya benimde bulantılar Allahım günah yazma :26::26::26::26: yetti canıma yok böle bişey ben ilk oğlumda böle olmuştum içim dışıma çıkıyo 6.haftadan beri ne yemek ne içmek bağırsaklarım midem birbirine giriyo açlıktan yiyemiyorum kusmalarımda cabası hee bide nazar boncuğum var grip (( hepsi birbirine karıştı ama yinede şükür ediyorum daha ne kötü günler gördüm ben bunlar neki diyip teselli veriyorum benim bu sefer iğneler işe yaradı çok şükür şimdi 16 gün sonra randevum var 2 li test için en büyük korkumuz plesanta previa olması şu 12. haftayıda sağ salim atlatırsak 3 de 1 ne koca bi oh çekicem :)) kan sulandırıcı iğnelerimi oluyorum baya işe yaradı sorun olmadı şimdiye kadar TSH yüksek çıktı onada ilaç kullanıyorum 12. hafdada onunda kontrolü var şeker yüklemesinide atlattım erkenden çok şükür :) kaldı tarama testlerim

saol canımm ..
sildim fazlaları canım gönder msjını

Ay o senin süperliğin canım benim.
Gel bir sarılayım sana
Teşekkür ederim canım. Sende güle güle kullan...
Tertemiz evini de, kıyafetlerini de :)

sarılalım valla gel bacım
valla temizlik gibisi yok yaa.. gidip bakıyom arada camlarıma seviyorum falan ne güzel oldu diye... delirdim mi nee

ah canım senınde içine oturmuş:) bizde dün aldık cukk diıye battık:)eşim sunta ıstemem dıye tutturdu bızde 2500 e karyola ve 3 kapılı dolap, yatagı, uyku setını aldık o da ne pazarlıkla.ama ıcıme sindi resim koyarım.krıstal lake dıye gecıyor.güle güle kullan sende.

Merhaba kızlar.Sizin hazırlıklarınızı keyifle takip ediyorum.Ama ben hiçbişey alamıyorum maalesef çünkü eşim izin vermiyo.Daha önce kayıplarım olduğu için eşim doğana kadar bişey almak yok diyo.Nasip olursa doğduktan sonrada kışın ortası zaten çıkamıycam öyle bekliyorum.Bakıp bakıp iç geçiriyorum şimdilik.Özellikle şu anne bebek çantalarına bayıldım.Sağlıcakla gelsinde artık sonra alırım inşallah.Hepinize keyifli alışverişler

ama ben çilek'in odasına bayılmıştım ve çok pahalıydı, 3000 küsürlere geliyodu. nasıl düştü o kadar.
Deli oldum şimdi,gidip iptal mi etsem bırrrrr

büyüyen yatak 3 kapılı dolap,uyku seti ve zorla hediye aldıgım kapı süsü:)uyku seti dantelli incili takıma cok güzel uymuştu ama sonradan kız için uygun geldi değiştiricem oğluma uygun bişey secerim.

Okurken tahmin ettim cnm Mamaroo kastettiğini çok güzel bu evet ama dediğin gibi çok pahalı, bizde hafta sonu gittik e-bebek 'e alışveriş yaptık bebek küvetidir detarjanlarıdır göğüs pedi lansinoh krem filan aldım göğüs ucu için.
Bide ev tipi ana kucağı beğendim işte onu alıcam bana çok kullanışlı gibi geldi.
[h=1]Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı[/h]Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

bacım nasıl becerdin o fiyata almayı valla tebrikler.pazarlıgı eşinmi yoksa sen mi yaptın:)
cok güzel fiyat indirmişsiniz

bu topiğin mesajlarına yetişebilmek imkansız..hiç iş güç olmaması lazım :) kime ne diyeceğimi unutuyorum genelde

aynen canım o değilde şu günlerde burnumda nescafe tütüyor valla,içime sinmiyor içmek...

gunaydın herkese...
canım 32+0 dan itibaren alıyosun. sata gore veriliyo. benim arkadas sezeryan olacaktı doktoru daha erken vermisti raporlarını yanmasın diye..ama benim dr yapmıyo oyle bisi.
doktora göre değişiyor sanırım bnm doktor artık kontrol ediyorlar kaıta ne girdiysek ona bakarlar dedi,doğru olanı bu dedi..ama ben hesaplıyorum SAT ıma göre erken hesaplamış oluyor,yalnışlık yapmadı umarım :)
evet bizde e-bebek mağazasını gezdik,eşimle onu gördük vay bee diyoruz..uzaydan inmiş gibiydi
paranın hesabını yapmayanlar için güzel tabi :) bizler için gereksiz bencede..
saol canım,aynı fikirdeyim bende..mobilyalar beyaz duvar kağıdı desenli renkli bişi olsun..fikirlerimiz aynı :)

çok sevindim ,gözünüz aydın..sağlıcakla alın kucağınıza inşallah..
canım sen iznini neye göre hesapladın. ultrasona göre mi sat a göremi yoksa doktorun mu söyledi ?
ben de hesap yapıyorum ama kafam karıştı biraz :S benim sat 27 nisan.. ultrasona göre dogum tarihi 22-23 ocak

benim doktorum hesapladı,en iyisi doktoruna hesaplattır bencede..

yine 2500'e 3 kapılısını almışsınız, biz 2 kapılıyı anca aldık. :)
Dolabın 1 kapısı 400 lira ediyo anasını satiyim, normal yatak odasından pahalı.
battık mı ne
:26:

battık mı ne

cnm anlaşılan senin içine dert olacak bu.iptal ettirme imkanın varsa ettir ,cilektekini yada belisten al sende.onlarda marka sonucta kalitelidir.
burda böle fiyatlar konuştukca sana sıkıntı basacak cünkü.
arzunun aldıgı lake mobilya oldugu için fiyatın yüksek olması normal
mdf yi 1600 e alanları görünce seninki bana cidden pahalı geldi tatlım.
dost acı sölermiş hevesinide kursagında bırakmak istemem ama belliki seninde hevesin kactı fiyatlardan sonra.

Son düzenleme:
battık mı ne

valla şifonyerı de alsaydım 850 de oydu onun yerıne dolap buyuk olsun dedım.ben daha makul bıseyler alalım dıyordum eşim bunu gördü o sırada telefonum caldı ben teldeyken bı baktım el sıkışıyorlar:)duvar kagıdını da bı secebılsem mobılya gelmeden ıyı olcak.allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize .
aherdo saol canım allah daha güzellerini senın bebişe nasip etsin...

Sırt ağrım ve benn.. Çok tutkulu bi ask yasıyoruz Çıldırtıyo beni:44:
benimde batmayla iliskim ayni off ya resmen oturamiyorum. yani biraz oturunca basliyor yine yatiyorum nasil olucak boyle
daha 12 hafta var yandik
hayirli olsun canim odaniz. en iyisi dedigin gibi erken yapmak boyle seyleri
biraz pahali olmus ama bebek mobilyalari genelde pahali oluyor gule gule kullan canim
kardesinede kullanirsin :)
ben simdiye kadar oda yapamadim kizima konar gocer yasadisimiz icin.
simdidde var odasi yatmiyor zlli :)

sanirim biraz basladik. bende su burun aspiratorunu merak ediyorudum c tesi denk geldi gordum aldim
agzinla cekiyorsun benim aldigimi. banyo sapkasida gordum ama lazim olurmu olmazmi emin olamadim:)
kizimda yuzune gelince agliyordu hala oyle zor oluyor banyolar suyu seviyor ama damla gelmicek yuzune
bende arkadan yikiyorum saclarini.
gozun aydin canim. ayrilik zor olur bende yasadim biliyorum. Allaha sukur bu gebelik o konularda rahat geciyor:)
canim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende onceki topigimi 6 ay arayla takip ediyorum:)
onlar bebislere kavustular haziranda nasip olsa bende haziran sonu alicaktim kucagima nasip degilmis
Allah simdikilere uzun saglikli omur nasip etsin

kizlar trden kolim gelmis:)
esim getirecek bu aksam. internetten aldigim pijamalarda geldi cok rahatlar valla iyi yapmisim almakta
birde denemek icin marketten hamile ic camasiri almistim oda cok rahat
popom buyudu sanirim digerleri biraz kesiyor yanlardan.

kızlar şunu da söyleyeyım.mdf dıyorlar ama sonra sırf mdf degılmı falan dıye detaylı sorunca ana gövde mdf gerısı sunta dıyorlar.haberınız olsun yanı sırf mdf yada lake degılse çok para vermeyın.belis de sunta var ve yarı mdf yarı sunta olmak üzere 2 tip var.full mdf yokmus adam öle dedı.çilek de 1.kalıte suntaymış.2 aydır baka baka uzman olduk:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…