günaydın ocak ayının güzel anneleriiiiiii :)))))
ve annelerinin karnında bir o yana bir bu yana yuvarlanan, zıp zıp zıplayan, annelerine varlığını hissettiren hissetirmeyen tüm bebişlerr
nasılsınız iyi misiniz bakalım???
hafta sonu ara ara cepten girdim gizliden baktım napıyosunuz diye.. her zamanki gibi maşallahınız vardı :))) cepten yazamadığımdan sadece okudum..
ben c.tesi yaydım kendimieşimin işi vardı dışarda o gelene kadar dinlendim önce sonra kalktım güzel bir yemek yaptım. eşim geldi dışarı cıktık dolaştık..
bana bir eşofman alt aldık gebe mağzasından.. cok güzel kızlar tavsiye ederim.. kumaş pantolon gibi duruyor..
bir de lcw dan bir eşofman alt aldım, normal eşofman gerçi ama cok güzeldi yeri, bilekleri de manşetli, fermuarlı yeşil belki gören alan da olmuştur.. slim fit kesimi pantolon gibi cok cok rahatt ohh :))))) bir de mavi hırka aldım oh.. bu hafta sonu da bana calıştı eşim.. avm de cok güzel bir flemenko gösterisi vardı.. kızlar harika dansediyordu.. oturduk az onu izledik.. sonra bir adam cıktı offfffffff o neydi yaaaaa kızlar solladı valla hepsini ekarte etti.. halbuki kenarda öle ritim tutan bir adamdı başta.. bütün herkes coştu alkış kıyamet.. süperdi yani. hem yorgunluk attık hem de güzel bir gösteri izlemiş olduk :))))) bu arada o kadar gürültüye alışık olmayan benim oğluşum başladı tepiklemeye bu ne yaaaaaa diye :)) kalktık sonra gittik evimize güzel yemeğimizi yedik tv falan akşamı bitirdik..
pazar da temizlik yaptık eşimle oh camlarım tertemiz olduu.. dayanamadım ben de sildim kızdı eşim ama napimm.. mutfağımı da temizledim bir yandan ıncık cıncık şeyler vardı yağlıklar, tuzluklar vs. yıkadım hepsini temiz temiz oldular :))) ay yazarken yoruldum ha
günaydın canım.. cicileri güle güle kullan canım, sıcacık giysin inşallah cimcimee oh :))
bu arada ben bu anakucağını görünce dişçi koltuğu görmüş gibi oldum ne yalan sölimmdirek onu cağrıştırdı yani.. hehehe
herkese kocaman slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum malesef gebeliğim boş gebelik olmuştu buraya yazamadım ocak annesi olucaktım fakat yeniden hamile kaldım şu anda 9+5 hamileyim çok şükür herşey yolunda kan pıhtılaşma sorunum vardı iğnelerle durumu kurtardık kısmetse mayıs annesi olucam herkesi öpüyorum
günaydın ocak ayının güzel anneleriiiiiii :)))))
ve annelerinin karnında bir o yana bir bu yana yuvarlanan, zıp zıp zıplayan, annelerine varlığını hissettiren hissetirmeyen tüm bebişlerr
nasılsınız iyi misiniz bakalım???
hafta sonu ara ara cepten girdim gizliden baktım napıyosunuz diye.. her zamanki gibi maşallahınız vardı :))) cepten yazamadığımdan sadece okudum..
ben c.tesi yaydım kendimieşimin işi vardı dışarda o gelene kadar dinlendim önce sonra kalktım güzel bir yemek yaptım. eşim geldi dışarı cıktık dolaştık..
bana bir eşofman alt aldık gebe mağzasından.. cok güzel kızlar tavsiye ederim.. kumaş pantolon gibi duruyor..
bir de lcw dan bir eşofman alt aldım, normal eşofman gerçi ama cok güzeldi yeri, bilekleri de manşetli, fermuarlı yeşil belki gören alan da olmuştur.. slim fit kesimi pantolon gibi cok cok rahatt ohh :))))) bir de mavi hırka aldım oh.. bu hafta sonu da bana calıştı eşim.. avm de cok güzel bir flemenko gösterisi vardı.. kızlar harika dansediyordu.. oturduk az onu izledik.. sonra bir adam cıktı offfffffff o neydi yaaaaa kızlar solladı valla hepsini ekarte etti.. halbuki kenarda öle ritim tutan bir adamdı başta.. bütün herkes coştu alkış kıyamet.. süperdi yani. hem yorgunluk attık hem de güzel bir gösteri izlemiş olduk :))))) bu arada o kadar gürültüye alışık olmayan benim oğluşum başladı tepiklemeye bu ne yaaaaaa diye :)) kalktık sonra gittik evimize güzel yemeğimizi yedik tv falan akşamı bitirdik..
pazar da temizlik yaptık eşimle oh camlarım tertemiz olduu.. dayanamadım ben de sildim kızdı eşim ama napimm.. mutfağımı da temizledim bir yandan ıncık cıncık şeyler vardı yağlıklar, tuzluklar vs. yıkadım hepsini temiz temiz oldular :))) ay yazarken yoruldum ha
maşallah canım, enerjiye bak yaa.. süpersin sen :)))
aldıklarınızı da güle güle kullanın inşallah..
nuk en iyisi diye biliyorum ben.. bana da arkadaşım hediye almıştı cinsiyet belli olduktan sonra..
silikon sanıryorum bizimki de..
canım ınsallah yetısıceksın ben de kasım annelerındeydım bebegımı kaybetmıstım sımdı onalrın doğurmasına
az kaldı onlardan sorna da ben ınsallahh....yetıseyım dedım ama ııh bu kadar yetıstım ancak ehehe :)
ee o kadar bulantıdan sonra kız tabii ki anamı ağlattı cadı
günaydın canım ooo bisürü hem gezmısın hem iş yapmısın kzı afferın sana :) güle güle kullan giysilerini :)
ehehe cidden dişçi koltuguna benzıo he bak doğru çağrısım :) canım bu arada mesja kutunu musaıt hale getırırmısın ? :)
Ay o senin süperliğin canım benim.
Gel bir sarılayım sana
Teşekkür ederim canım. Sende güle güle kullan...
Tertemiz evini de, kıyafetlerini de :)
Kızlar günaydınn
bebişin odasını aldık ama sonradan düşününce çok pahalı geldi bana ya.
Suntalem olan takımlar 1900-2000 civarıydı , komple kalın MDF olanlar 2500 dü.
Biz de 2500 olanı aldık ama battık tabi .
Sallanan ve büyüyen çekmeceli karyola
Kapaklı çekmeceli şifonyer
2 kapılı dolap
3 kapılısını alınca 2900'e geliyodu. 2 kapılı aldık.
Çok mu pahalı oldu sizce ? Ayşen bebe'nin ürünü. :26:
numarası yok
yanı belis doğa deyip aldık katalogtada öyleydi zaten
inci biraz daha kız modeli taşlı felan fiyat farkıda var sette 300civarı
taşlı şeyler sevıyorsan ve bbeğin kızsa düşünebılırsın ama benım hoşuma gıtmedi
beyaz alma sebebim sadelik zaten
geri kalan şeyleri renklı alıp odaya renk vercem[/QUOTE
cnm ya bende sade olsun istiyorum oyüzden inciyi seçmiştik bizim bebekte erkek ya sen demesen taşlı olduğunun farkında değildik ya nasıl kalitelimi takım benim senin gibi yakından bakma imkanım yok sipariş vercez ne çıkarsa şansa ama seninde aynı modeli beğenmen bana fikir oldu
kalitesini beğendim canım
çekmeceler de dolaplarda hemen kapanmayandan ,çarpmıyor yani yavaşça kendi kapanıyor
ahşabı da kaliteli
baya mağaza gezdim okuyanlar bılır siteelre de baktım ben ce güzel
cnm güle güle kullanın hayırlı olsun.
fiyatlardan benim cok haberim yok ama en son dodehimininin aldıgıyla kıyasladıgımda seninki 600 lira pahalı olmuş.
okudunmu bilmiyorum o da belis mdf takımı 1900 e almıştı galiba.
oda takımının linki varsa koyabilirmisin bakalım bi
canım ben 1600e yatak uyku seti halı buyuyen beşik 3kapılı dolap ve şifonyeri aldım,mdf benımkide
ama boşver bebiş için verılen paraya bakmıyoruz doğana kadar rahtaça harcarız doğduktan sonra bz masrafı felan olacak bu kadar rahat alış veriş yapamayız
:)
canım güle güle kullanın sağlıkla sihatle eskitsin odasını bebişin
Ama bence pahalı canım yaa,bak şöle söliyim sana bizde c.tesi günü Çilek'e gittik Safari modelini görmüşsündür mutlaka.
Büyüyen karyola(beşik yatağı ve büyüdükten sonraki yatak+uyku seti+yatak koruyucu dahil) + 2 kapılı dolap ve şifonyer 2.300 dü fiyat adam bize 1.800 kadar düştü hemde Çilek bana çok iyi geldi fiyatı bakalım alabilicezmi bilmiyorum ama alacak olursam bunu alıcam kesin
Günaydınnn :)
ay iyiki 2 gün girmedık foruma oku oku canım cıktı :) okudukça daha da yazıyosunuz hee :)
ben bu haftasonu güüüya dinlenecektim cumartesı gunu eve git kahvaltı hazırla ye pazara cık
eve geç gel bi de balık ayıkla pişir ye dınlen derken saat oldu 23,00
sofrayı öylece bırakıp yattım naısl belim agrıyodu sonra pazar gunu kalktık kahvaltı yaptık
eşimin işleri vardı bizde kardeşimle ikeaya forum istanbula fln gittik gezdık dolandık öylee :)
e bebek e gittik forum istanbulda magazası var ayy orda bi anakucagı vardı yenı doğmuş bebegı olan bi kadın vardı
yatırdı ona Allah ım bebek ağlıodu nasıl birden tebessüm etmeye basladı ama değişik sallıyo böle yanlara doğru değil
netten fotosunu bulursam ekleım çok güzeldi yaa bebısde maşallah cok tatlıydı :)
öle itşe dinlene dinlene gezdım dun ama belım cok agrıdı artık anladım kı uzun uzun gezmeler bitio benım ıcın
bebısde yeter dinlen dercesine tekmeledi durdu yatınca da coştu uyutmadı zilli
teyzemiz bize ciciler aldı cumartesi günü yarın ekelrım ınss öle iştee :) rüzgar gibi gecti haftasonu :)
buldum işte burda yalnız çok pahalı yaa :S
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com
canım ben 1600e yatak uyku seti halı buyuyen beşik 3kapılı dolap ve şifonyeri aldım,mdf benımkide
ama boşver bebiş için verılen paraya bakmıyoruz doğana kadar rahtaça harcarız doğduktan sonra bz masrafı felan olacak bu kadar rahat alış veriş yapamayız
:)
aynen canımAyyy şaka gibi ya deseydin parke ne ki bebiş yaparken kaçtı göbee deseydinnn ağır işler nyaptırıom deseydin ayy sinir oldum
ah ah bana da aynı şeyleri söyluyolar bi de daha önceden kayıplarım oldugu ıcınde aman dursunda
aman yasasında canım dımı ama ehe ehe ehe filan boğazlayasım geliyo sanki ben zarar verıyorum cocuga laflara bak
acısını da eksikliğini de yaşayan benim bi de milletin lafıı
günaydın canım hayırlı olsun güle güle kullanın
2500 bana da pahalı geldi aslında ama öyle karar vermıssınız almıssınız iade şansı yoksa düşünüp canını sıkma :)
selam canım çok güzeller güle güle kullanınnn :)
sizde güle güle kullanın canım :) kendını de es gecmemısın heeebebısı uyutup çay keyfı yapcan dımı :)
günaydın canımm :)
doktora göre değişiyor sanırım bnm doktor artık kontrol ediyorlar kaıta ne girdiysek ona bakarlar dedi,doğru olanı bu dedi..ama ben hesaplıyorum SAT ıma göre erken hesaplamış oluyor,yalnışlık yapmadı umarım :)gunaydın herkese...
canım 32+0 dan itibaren alıyosun. sata gore veriliyo. benim arkadas sezeryan olacaktı doktoru daha erken vermisti raporlarını yanmasın diye..ama benim dr yapmıyo oyle bisi.
evet bizde e-bebek mağazasını gezdik,eşimle onu gördük vay bee diyoruz..uzaydan inmiş gibiydiGünaydınnn :)
ay iyiki 2 gün girmedık foruma oku oku canım cıktı :) okudukça daha da yazıyosunuz hee :)
ben bu haftasonu güüüya dinlenecektim cumartesı gunu eve git kahvaltı hazırla ye pazara cık
eve geç gel bi de balık ayıkla pişir ye dınlen derken saat oldu 23,00
sofrayı öylece bırakıp yattım naısl belim agrıyodu sonra pazar gunu kalktık kahvaltı yaptık
eşimin işleri vardı bizde kardeşimle ikeaya forum istanbula fln gittik gezdık dolandık öylee :)
e bebek e gittik forum istanbulda magazası var ayy orda bi anakucagı vardı yenı doğmuş bebegı olan bi kadın vardı
yatırdı ona Allah ım bebek ağlıodu nasıl birden tebessüm etmeye basladı ama değişik sallıyo böle yanlara doğru değil
netten fotosunu bulursam ekleım çok güzeldi yaa bebısde maşallah cok tatlıydı :)
öle itşe dinlene dinlene gezdım dun ama belım cok agrıdı artık anladım kı uzun uzun gezmeler bitio benım ıcın
bebısde yeter dinlen dercesine tekmeledi durdu yatınca da coştu uyutmadı zilli
teyzemiz bize ciciler aldı cumartesi günü yarın ekelrım ınss öle iştee :) rüzgar gibi gecti haftasonu :)
buldum işte burda yalnız çok pahalı yaa :S
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com
saol canım,aynı fikirdeyim bende..mobilyalar beyaz duvar kağıdı desenli renkli bişi olsun..fikirlerimiz aynı :)sağol canım benim. fotoğraflarını yollarım gün içersinde dinlenmek gibi bi lüksüm yokki çalışıyorum. mobilyalarımızı aldık ama henüz gelmediler. Belisten aldık. doğa takımı. heryeri bembeyaz olanı. o yüzden biz de odayı duvar kağıdı ve desenli tülle renklendirmeyi düşündük. takım gelmeden de duvarları kapladık. atıcam fotoları senin için. Bekle
markası ne acaba merak ettim. ben belis aldım mdf olanı 2000 tl. yatağı ve uyku seti hediyeli. ve taksitli. suntalem olan 1400 dü.
çok sevindim ,gözünüz aydın..sağlıcakla alın kucağınıza inşallah..herkese kocaman slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum malesef gebeliğim boş gebelik olmuştu buraya yazamadım ocak annesi olucaktım fakat yeniden hamile kaldım şu anda 9+5 hamileyim çok şükür herşey yolunda kan pıhtılaşma sorunum vardı iğnelerle durumu kurtardık kısmetse mayıs annesi olucam herkesi öpüyorum
canım sen iznini neye göre hesapladın. ultrasona göre mi sat a göremi yoksa doktorun mu söyledi ?
ben de hesap yapıyorum ama kafam karıştı biraz :S benim sat 27 nisan.. ultrasona göre dogum tarihi 22-23 ocak
ah canım senınde içine oturmuş:) bizde dün aldık cukk diıye battık:)eşim sunta ıstemem dıye tutturdu bızde 2500 e karyola ve 3 kapılı dolap, yatagı, uyku setını aldık o da ne pazarlıkla.ama ıcıme sindi resim koyarım.krıstal lake dıye gecıyor.güle güle kullan sende.
Eki Görüntüle 533513 Eki Görüntüle 533514 Eki Görüntüle 533515 Eki Görüntüle 533516 büyüyen yatak 3 kapılı dolap,uyku seti ve zorla hediye aldıgım kapı süsü:)uyku seti dantelli incili takıma cok güzel uymuştu ama sonradan kız için uygun geldi değiştiricem oğluma uygun bişey secerim.
yine 2500'e 3 kapılısını almışsınız, biz 2 kapılıyı anca aldık. :)
Dolabın 1 kapısı 400 lira ediyo anasını satiyim, normal yatak odasından pahalı.
battık mı ne :26:
yine 2500'e 3 kapılısını almışsınız, biz 2 kapılıyı anca aldık. :)
Dolabın 1 kapısı 400 lira ediyo anasını satiyim, normal yatak odasından pahalı.
battık mı ne :26:
benimde batmayla iliskim ayniSırt ağrım ve benn.. Çok tutkulu bi ask yasıyoruzÇıldırtıyo beni:44:
hayirli olsun canim odaniz. en iyisi dedigin gibi erken yapmak boyle seylerigünaydın anne adayları....
dün kızımın odasının 2 duvarını kapladık duvar kağıdı işlemi ne kadar zormuş yaw hafife almışım.
2 gibi başladık bittiğinde saat 8 di. tabi aralarda dinlendik ama bittim resmen şu an bacaklarım çok ağrıyor güya ben pek bişey yapmadım eşim sağolsun
ama anlamadan yorulmuşum. ama güzel oldudeğdi yani . bi de acaip koku yapıyor erken kaplamak iyi oldu anca çıkar kokusu odadan yapıştırıcının. mobilyalar için de söylüyorlar ya bebek doğmadan 2 ay önce alın die. yani hepsi kokulu şeyler havalandırmak lazım odayı bebiş gelene kadar.
biraz pahali olmus ama bebek mobilyalari genelde pahali oluyor gule gule kullan canimKızlar günaydınn
bebişin odasını aldık ama sonradan düşününce çok pahalı geldi bana ya.
Suntalem olan takımlar 1900-2000 civarıydı , komple kalın MDF olanlar 2500 dü.
Biz de 2500 olanı aldık ama battık tabi .
Sallanan ve büyüyen çekmeceli karyola
Kapaklı çekmeceli şifonyer
2 kapılı dolap
3 kapılısını alınca 2900'e geliyodu. 2 kapılı aldık.
Çok mu pahalı oldu sizce ? Ayşen bebe'nin ürünü. :26:
sanirim biraz basladik. bende su burun aspiratorunu merak ediyorudum c tesi denk geldi gordum aldimGüle güle kullanın canım çok güzelmiş
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullanın bebeğinle
Ah yazık kıskanmalar başladı mıNapsın annesi. seni paylaşacak, babasını paylaşacak... Kabullenmek zor :)
Çok beğendim canım güle güle kullanın inşallah
Herkese günaydınlar.
Nasılsınız kızlar?
İnşallah günümüz hayırlı, bereketli, huzurlu, sağlıklı, sakin olur...
Dün sabah kalktım ütülerimi bitirdim
Temizliğimi yaptım
Yemeğimi hallettim
Sonra çarşıya çıktık...
Beşiğimizi aldıkçarşamba günü kurulacakmış.
Yatak...
Cibinlik aldım
Ben böyle süslü güzel olsun istedim ama adam tek tip olur bunlar dedi. Kandırdı mı beni acaba
Olmazsa ben süsleyeceğim artık ne yapıyım.
Ağız kısmını ince beyaz güpür dikmek istiyorum. Birde birkaç yerine pembe kurdelalar
Alez aldım.
Nuk emzik ( İyi midir bu marka? )
Nuk tırnak makası.
Nuk burun aspiratörü.
Birde suluk
Hepsine 370 ödedik.
Uyku seti de alacaktım beğenmedim. Hiç duymadığım marka 120 dediler
Hemde beğenmedim :/
Başka bir yerden bakacağım onuda...
gozun aydin canim. ayrilik zor olur bende yasadim biliyorum. Allaha sukur bu gebelik o konularda rahat geciyor:)herkese günaydınn.hafta sonu eşim fgeldi hasret giderdik.gezdik biraz.10 gündür yoktu,hiç değişmemişsin diyor:))yani karnın hiç büyümemiş dedi.gerçi son 20 gündür hiç kilo almamışım.aslında en çok kilo alınan zamanlara geldik.yani ben diğerlerinde en çok bu aylarda kilo almaya başlamıştım.bende senin yokluğundan boğazımdan lokma geçmedi dedim eşime:))inşallah bebeğim kilo alıyodur.haftaya kontrolüm var.bakalım büyümüşmü...
canim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende onceki topigimi 6 ay arayla takip ediyorum:)herkese kocaman slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum malesef gebeliğim boş gebelik olmuştu buraya yazamadım ocak annesi olucaktım fakat yeniden hamile kaldım şu anda 9+5 hamileyim çok şükür herşey yolunda kan pıhtılaşma sorunum vardı iğnelerle durumu kurtardık kısmetse mayıs annesi olucam herkesi öpüyorum
cnm anlaşılan senin içine dert olacak bu.iptal ettirme imkanın varsa ettir ,cilektekini yada belisten al sende.onlarda marka sonucta kalitelidir.
burda böle fiyatlar konuştukca sana sıkıntı basacak cünkü.
arzunun aldıgı lake mobilya oldugu için fiyatın yüksek olması normal
ama mdf yi 1600 e alanları görünce seninki bana cidden pahalı geldi tatlım.
dost acı sölermiş hevesinide kursagında bırakmak istemem ama belliki seninde hevesin kactı fiyatlardan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?