2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay bide yazmazsam çatlamayayım tontirikçim iyisin yinede arkadaşta bizim guruptaymış ama aylarca yazma birisi ailesiyle ilgili sorun paylaşmış yaz okişiye katılmazsın içinden bunebiçim insan ne biçim gelin dersin ama saldırmak ne
ayrıca seninkinin de geyik olduğunun hepimiz farkınayız eğer o iş inada binse neler yapılır oğlan hiç yollanmaz anasına şuan hamilelikte var iki ağlanır tamam
hem şunada kızıyorum biz bu bayram benim aileme gideceğiz kaynanacım heryıl ki gibi çalışmalarına başladı ama buyıl bende istemiyorum hem doktorumuzda çok ılımlı bakmadı ama eşim çok seviyor ve istiyor gidemicez söyle annene dedim ama ozaman da hergüne plan koyacak ve bize gelecek eşimde söylemicem onlar gitti sansın dedi ama olurda biyerde görse uğraş gelin neler yapıyo oğlumu saklıyo diye uğraşamam annele söyle bilsinler dedim bide bana kızıldı ve küsüldü bazen oğullar bazı şeylerden bıkıyor ve istemiyor ama gelini, suçlamak okadar kolayki

yani bizde kocişle garibiz eğer gizli saklı iş yapacaksa giderim bende annişime biraz ayaklarım şişer arabamız yok otobüste napayım enazından bayramım güzel geçer

Slm arkadaşlar naber nasılsınız

Güya en son dün gece girmiştim üzerinden çok zamanda geçmedi ya ama ne kadar yazılmış beee:) gözlerim kaydı valla oku oku....

Canım hayırlı olsun cicileriniz hepside çok güzel .Güzel günlerde sağlıkla giysin inş...

Canım sonradan resminide gördüm ve çok begendim.Bende bişiyi aldıktan önce begenerek alıp sonra vesvese yaparım hep ama belli bi süre sonra iyiykide almışıma döner bu.Eğer önce içine sindi begenerek aldıysan vazgeçme derim.Yinede sen bilrsin tabi..Hayırlı olsun bu arada canım.

Çok sevindim canım.Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirmeyide nasip etsin inş..

Harikaaaaaaaa..Çok begendim valla beyazın asaleti de bu olsa gerek..Ben yapamıyorum böle takım filan küçük bi beşiğe bile çok sığdırıcam belki.Ama böyle takımlarıda görünce içimde gitmio deil Hayırlı olsun canım.Güle güle kullansın bebişin inş...

Çok güzeller canım beyaz tulumda çok cici bu arada..Ayakkabılarda dediğin gibi rahat bişiye benzio.Sende bebişinde güle güle kullansın canım...

mobilya alacaklara bir tavsiye daha vermek istedim su bazlı boya ile boyanmış olsun,boyalı ürünler..tabi bunu sorsanız öyle derler mobilyacılar ama..

canım çok güzel maşallahh..güle güle giyin :)

Bizim aldığımız komple mdf lake dedi adam. ne demekse :) ondan mı pahalı acaba :)

daha ucuz düşünürseniz ana gövde sunta , sadece kapaklar ve asansörü mdf yapalım dedi.

Eşim de onu istemedi, hiçbir yerini sunta istemem dedi. bir taşınmada elimizde kalır falan dedi.

komple mdf lake olanı aldık.

Çilek o yüzden daha uygun demek kii. tamam şimdi rahatladım ben :)

güle güle kullan canımm.. cok güzel hepsi de.. :)) işini biliyosun sen yaa, pazarlık falan süpersin..
bu arada ben sahrayı gözden kacırmışım heralde ya sabah yazdı demişsin ya ayıp oldu kıza da soryyyyy sahracımm

canım çıkanda olucak sanırım ulaşamadıkların var ben biraz geç kaldım ama benide eklermisin eksiklerden birinin yerini tamamlamış olurum en azından, mesaj atarım sana isim, adres yeterli dimi

eklerim canım sen müdavimlerdensin maşallah :)))))) ad soyad ve adres yeterli canım.. bekliyorum..

canım senemi yazdım sana özelden....milsa da gecen hafta online idi o gelir yani :)

özfer ve sahraya haber edıyorum ben :)

sahra yazmış ya sabah ben gözden kacırmışım, tontirik söledi.. ama özferi cok oldu görmüyorum ben..

iade yapmak zorundalar cnm
senin tüketici haklarına göre iade etme şansın var.
10-20 liralık bişi degilki amann olsun boşver muhatap olmaya degmez diyecen
2500 lira boru degil

ben 2 yıl önce yüzüm için sebamed nemlendirici aldım.alırkende adama dedimki bakın cildim cok hassas alerji yapıyor bana kremler buda yapmasın dedim
adam yok kesinlikle yapmaz bilmem bu anti alerjik falan filan bisürü şey söledi.
bak alerji yaaparsa getiririm dedim tamam dedi
akşam yatmadan cildime sürdüm sabah bi kalktım cildim harita gibi olmuş.kabarmış cildim bide kaşıntı vardı
kremi aldım gittim adamın yanına.bakın sizin övdügünüz krem beni ne hale getirdi dedim.
adamda tamam başka bişiyle degiştirelim dedi yani bu kadar kolay.
degişim istemiyorum para iademi istiyorum dedim.para iadesi yapamıyoruz dedi.sebep dedim oranın kuralı buymuş
benim başka bişiye ihtiyacım yok para iadesi yapın yüzüme iyi gelecek başka krem alacam dedim.adam inatla iade yapmıyor
bende kartını istedim ne yapacaksınız dedi.hemen kaymakamlıga gidip tüketici haklarına şikayet dilekcesi yazacam sizin hakkınızda dedim
adam tutuştuu tamam gelin iadenizi yapcam dedi kuzu kuzu.bende aldım paramı gerilee gerile cıktım magazadan
bu satıcılarda cok üçkagıtcı.malı satalım yeterki memnun kalmazlarsa degişim yaparız para kasada kalır diye düşünüyorlar ama avuclarına tuz döküp yalasınlar ,enayi degilim ben.

çekirdkçim içine sindiyse bende bişey alır sonra heryerde fiyat sorarım kocişte delirir ya alma yada alınca bitir kapa der huyumuz böyle takımın güzel sende beğendiysen ve maddi olarak zorlanmıyacaksan kocanda haklı bak biz dolabımı 2söktük 3cüye odadan odaya geçti ama çok zorlandık mobilyacının da canı çıktı biraz maddi olarak düzelsek bi duvardan duvara dolap yptırmak istiyorum kısmet bakalım

fesleğencim sabah senmi uyku setini yazmıştın 120 diye tacın şuara 110 ama çıkartırıp ellemdim buay sade fiyat soruyoruz bidahaki ay dedim nevresimleri orjınalsa 52 ki çarşafı lastikli normal nevresimleride 24 tlydi enazından taç dersen bak bi canım gerçi özdileğinde duydum ama daha bakmadım oraya

bide ayşe bayramda listeyi sende girmeyenleri alta kaydırsan hiç bebiş cinsiyeti girmeyen dahi var çıkarmada alta al barik :)ay kaybeden varsada rabbim tez zamanda doldursun göbişlerini inşallah

ay_she cim sana zahmet sorabilirsen çok sevinirim nasıl hesaplayacakmışısız.. bnm sat 27 nisan, ultrasonda 22-23 ocak görünüyo

tamam canım bu akşam gidince ıns sorayım :) ben de merak edıyorum zati

güle güle kullanın canım güzel gözüküyorlar :)

anneler bu arada faceden de iletişim kuruyo musunuz? :) kullanıosanız eger eklemek isterim ben de :)

güle güle kullan bitanemmm bence normal aldıgın fiyat çok gezdik bizde fiyatlar hep böle
güle güle kullan cnm maşşallahh eksikler baya tamamlanmış :))
sagol tatlım
kaynanatörün bana yaptıklarının yanında benimki cok masumane kalıyor.ama dedigin gibi olan eşime oldu:)
ayyy yerim seni yaaaaa :))
kuzumm güle güle kullan aldıklarınıı kendinide boş geçmemişsin heeee :)))
ohh ayşee baya gezmişsin hee :)) ee ıkea gittin kesin kararmı hansvik serisi :)) ohh cicilerininde güle güle giysin kuzuucun :))
anamm o ne beaaaa ayşe kız biz bu paraya hem beşik hem dolap aldık ne kadar pahalı...
kuzumm çok güzelmişşş ben çok beğendimm gülü güle kullansın bebeişin inşallahhhh
kızlar bişey sorucam şeker yüklemesine açmı gidiliyor tokmu?
perşembe günü gidicem de...
aç gitmelisin cnm önce açlık şekeri için kan alıyolar sonra yüklüyolar :))
cnmm çok sevindimm hadi gözün aydın Allahım bu sefer sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah... güzel haberlerinin bizlede paylaş :))
anamm herkez gezmiş yaaaaa bi ben mi kaldım böleee eğitim falan mahvoldu haftasonum (( aldıklarınıda güle güle giy kuzuumm :))
ohh ne güzell benimde yavaş yavaş artık ev tamizliğine girmrm lazım camlar ve duvarlar için birini tutsam kalanları yavaş yavaş ben halletmeliyim öok işim var çokkk :))
cnm en azından bi iki bişey alabilirsiniz artık baya büyüdük erken doğumuda düşünmeli bence ...
çok şıkmış cnm güle güle kullanın inşallahhh :)))
hemennnn gönderiyorum özelden :)
güle güle giy kuzum aldıklarını :)) kıskandınn dimiiii oğluşumun tulumunu güle güle giysinler inşallahhhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…