2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Çok sağol canım yaa bebeğim hateketsiz olsaydı bi dakka bile durmazdım ama okadar fazla hareketliki çevremde okadar hamıle gördüm böylesini hiç görmedim düz duvara tırmanıyo resmen tabi aynı oranda canımıda acıtıyo allaha şükür yarım saattir uyudu da bende biraz rahatladım ama haklısın yarın sabahı bekliyeyim tabi aynı şekilde olmazsam. Yarında aynı olursam hemen gideyim olmazsa

sanırım herkesi bir telaş sarmış , benide dahil.. tansiyonum inşli çıkışlı , biraz moralim bozuk ..
doğum yapan arkadaşa da hayırlı olsun diliyorum. Allah analı babalı büyütsün inş..

kızlar bebişlere hazırlık neler aldınız en basitinden ? başlıklar mısınız benim için
bir de hastane için bize lazım olan şeyler ?
kafam durdu basmıyor. unutulan varsa hatırlanır da . bi liste yapsak çok fazla detay olmayan..?

.

Aaaaaaa aceleci kuzu hemen annemimi görim demiş yerim yerim.tatlım çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu oldun Allah amalı babalı büyütsün .sen ve bebişko iyiyseniz gerisi mühim değil.sağlığına ve oluşuna dikkat et çok öpüyorum

Canım inAnki benim aklımdan boşanmak hayatı garantiye almak hiç geçmemişti.ama nasip işte insan yarını hiç planlıyamıyor. Ben sanayide çalışırken herkes çok savruk olduğumu düşünüyordu böyle bi hadi bakalım ev sahibi ol diye beni oyuna getirdiler .evim arabam evlenmeden önce vardı.evlenince işi bıraktım eşim için Antep'ten Erzurum'a geldim -30derecrleri gördüm aman dedim kocam kıymetli,kayınpederimle birlikte yaşadım kaprisini çektim aman dedim kocam kıymetli,kocam ilgisizdi soğuktu aman alışma devresi dedim doktorlar hep böyle dedim,aaaaa bi baktım adam boşanmış iki tane kuzeni var biri teyzesinin kızı biri halasının kızı baktım onlara prenses gibi davranıyor eeee demek ki bana böyleymiş .benim kabahatim ne ezik olmamak mı. İnan ki evimde olmasa bizimkiler yine aynı şekilde gelin beni alın diye imdat sireni çaldığımda gelirlerdi. Bizde kız kıymetlidir, hayatta da insanın bi duruşu olmalı ben sevdiğimden olağan şeyleri görmezden geldim.ama git lafına ve defalarca tekrarlanmasına onurum müsaade etmedi. Yinede biliyormusun annemlerin beni almaya gelecekleri sürede evi topladım çamaşır yıkadım bulaşık yerleştirdim ve iki tencere yemek yaptım ocağın üstüne bıraktım.allah merhameti ve sevgiyi gönlümüzden eksik etmesin. Ben insanlığımdan memnunum ama eşime kolaylıklar diliyorum

Herkesin ağzında bi epidural normal doğum meselesi var cuma günü doktor kontrolüm var bi sorucam artık hangisi en doğrusu gibilerinden.

Gelinlik imalatı yapıyoruz ama Allah için ben yeteneksizin tekiyimdir .annemin becerileri benimde sanayi bilgilerimi kombinledik. Ortaya güzel bişi çıktı.prenses etek bu senede oldukça kılıçtan gibi ama eskisi gibi sert tüllerden değil aksine uçuş uçuş hayal tüllerden pazar günü katalog çekimlerimiz var buraya bi model resmimizden koyayım

Hatta yapım aşamasında olan bi tane ekleyim dedim ayşecim nasıl olmuş fikrini almak isterm

Eklentiler

• $image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 77

canım kimse boşanmak için evlenmiyor herkes huzurlu yuva için çıkıyor yola ama yol boyunca kimin başına ne geleceği belli değil işte ben annemin hayatında yaşadığım olaylardan belkide hep ihtimaller ve olabilirliklerle yürüdüm temkinli olmaya çalıştım. ama senin yaşadıklarında herkesin başına gelebilecek şeyler fakat gidişat herkesde aynı olmayabilir seni taktir ettiğim yönde bu duruşun her insan senin gibi dik güçlü duramayabilir. ailen tabikide her durumda yanındadır ama bekarken aldığın yaptığın bir güvence senin dik durmandada evliliğin boyuncada eşinin davranışlarında etkili olabilir. inşallah eşin hatasını anlar kendine çeki düzen verir ve yuvan kurtulur . huzurlu mutlu olursun. zaten şunu gösterdin ben sesizde güçlüyüm ben saygıyı hakediyorum. insanlarda taviztavizi getirirya aslında sevdiğin için bir çok hataya katlanırsın ama bunların biriktiğini bir yerde patlayacağını farketmezler genelde erkeklerde olur daha düz mantık baktıklarından genlerinde olmadığından mı bilmiyorum. inşalalh mutlu huzurlu ggünler senin olur.

ayyy yerim ben senin kızını yaaaa :)) ayy bende öleyim yaaa oyuzden yakın yerlere gidiyorum yada avm ye :)))
cnm benim hiç moralini bozma bol bol su iç hiç bişi olmicak merak etme sen güzel haberlerini bekliyoruz ...
cnmmm çok sevindimmmm kzuumm Allahım analı babalı büyütsün inşallahhh ...

cnm dualrımız seninle güzel haberlerle gel inşallahhh...

öncelikle risk yaşayan hanımlar geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerimizi gerisi önemli değil :)

oyy bir bebişimiz daha oldu he bahtı güzel olsun hayırlı ömrü olsun inşalalh

geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. İnşallah biraz daha sabreder bebeğin.

hocaya gittikten sonra düzeldi sanırım dimi canım

evet canım hocaya gittikten sonra düzeldi Allah razı olsun ondan hep dua ediyorum yıllarca neler çektim

bi ben bilirim bi Allah bi kere evde yalnız kalamazdım korkardım devamlı hastalanırdım acile koşardık hep

garip garip şeyler çıkardı ama okundugumdan beri çok iyiyim...

Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın bak o kadar hatsanede durdun gelmedi eve cıkınca geldı yaramaz ehehe :)

sağlıkla büyüsün ınsallahhh doğum hıkayenı beklıyoruzz :)

Kızlar bişey sorcam çok kafamı karıştırıyor. Siz bebeğiniz hareket ederken titriyormuş hissine kapılıyormusunuz...

evet canım benımkı de yapiyo öyle ama nedne oluyo bılmıyorum :S

canım erken doğum rıskım yok ama nst konusunda sunu söylemek ıstıyorum doktorum söyleıd gecen hafta

bir nst nın gecerlılık süresi 18 ile 24 saattir yani 3 gun once nst de idim bişey yoktu demek şu an bişey olmadıgı

anlamına gelmıyormus nst nın gecerlılık süresi varmış bilgin olsun ıns ciddi bi durum yoktur...benım de cok kasılmam vardı dün akşam

şimdi daha ıyıym hamdolsun :)

Hatta yapım aşamasında olan bi tane ekleyim dedim ayşecim nasıl olmuş fikrini almak isterm

eheuehu estff :)
herkesın yetenegı baska :) güzel olan ne bılıo musun annenın ebeyken bu ıse baslaması ve bu kadar zamandır
devam ettirmesi yani bu biçki dikiş işi kolay bişey değil helekı gelınlık yanii...herkes hep en mükemmelini bekler :)
çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık Allah hayırlı bereketli kazançlar versin inşallahh :) Gelinlikleriniz yeni çiftlere uğur olsun :)

Son düzenleme:
gunaydınn
btlkubra suyun azalmıs..endise etme. kızımda benim de azalmıstı. doktorumun dedigi su icmek birebir etkilemese de sen yine de bol su ic ve en onemlisi bol bol dinlen...ben boyle yaparak normal sınıra ulastırmıstım o zaman

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız bakalım

ya ben kaç gündür gazman gibiyim :))) felaket gazım var suçluyu biliyorum aşureden oluyor ama yemeden de duramıyorum :))

MaşAllah canım ya.. Baya halletmişsiniz eksikleri. Aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanın canım. Bencede izne ayrıl canım. İyice ağırlaştık dinlenmeye çok ihtiyacımız var.

çok sağol canım, çocugumun bişeyi yok derken haftasonu hallettik saolsun kocam da ben de yorulduk ama degdi,agırlaşınca çok zor oluyo çunku.. kesinlikle benim hem vücut hem de beyin için dinlenmeye ihtiyacım var.

Kalbimde çarpıntı

Çatı kemiğimde ağrı

Karnımda kasılmalar

Midemde gaz

Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı

canım geçsin inş da kavuşalım yavrularımıza ama bunlar daha iyi günleriniz diyenler de var :)) yeni bebek sahibi olanlar öyle diolar

bilimsel açıklamasının uyku felci oldugunu biliyorum ben de. vücut uykuya dalma pozisyonundayken anlık uyanıyo ama beyin uyanmıyo..sonrasında da halüsülasyon görülüyo gibi bi açıklama yapmıştı arkadaşım. ben inanıyorum boyle şeylere..daha önce hiç yaşamadım ama yaşayanlardan ürkünç bişey oldugnu duydum. Allah kimseye yaşatmasın. bol dua bol ayetlkürsi.

canımmm geçmiş olsun, iy ki annen başında allah razı olsun ondan. sen iyi ol bebişin iyi olsun da gerisi boş )

canım allah yardımcın olsun inş iyi haberler alırsın. haber ver bize mutlaka.

hehehe çok güldüm. anammm hepimiz çişli raziye olduk bnm soğuktan da çişim fazla geliyo :/

cnm cok gecmiş olsun.evde istirahat ediyorsundur diye düşündüm.hayırlısıyla kucagımıza alırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…