Çok sağol canım yaa bebeğim hateketsiz olsaydı bi dakka bile durmazdım ama okadar fazla hareketliki çevremde okadar hamıle gördüm böylesini hiç görmedim düz duvara tırmanıyo resmen tabi aynı oranda canımıda acıtıyo allaha şükür yarım saattir uyudu da bende biraz rahatladımTatlımm belki okumuşşundur yazdıklarımı ben o erken doğum riski olanlar grubundanım.
Benim doktorum tedbirci bir doktor açıkçası ve işini şansa bırakmıyorç Bu aylarda ağrılar normal diye düşünme, farklı hissettiğin bir durumda hemen çık gel dedi.
Mesela bir gün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim ve panik oldum. teL açtım hemen gel dedi, gittiğimizde hiçbir sorun yoktu. Ama başka şeylerden de kaynaklanabilir dedi. Yine olursa yine gel diye de ekledi.
Karnımda sertleşmeler vardı, öylesine doktora sordum. Nst ye bağladı sncılar yüksek çıktı.
Şimdi gün aşırı nst ye sokuyor beni. Bence normaldir diye düşünme doktora git, önemli haftalardayız cnm.
Belki hiçbirşe yoktur, ama için rahatlar en azından..
.cnm sakın kendini üzme.bebeğin 35.haftalık gayet iyi haftası.sen iyi düşün ki iyi olsun.
size güzel haberlerim var.oğlum bugün dünyaya geldi.32.haftayı doldurdu ama daha fazla sabredemedi:)
çok şükür iyi.biraz küvezde kalıcak ama herşey yolunda çok şükür.
Allah sizlerinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
oğlum aralık bebişi oldu ama ben yine de burdaym:)
zor zamanlarımda çok destek oldunuz.çok tşk ederim hepinize.
fırsat buldukça yazarım yine.
ne güzel yapmışsın essira zamanında ev alarak
bazen eşimle konuştuğumuzda olurda ayrılırsak boşanırsak ne yaparsın diye konuştuğumuzda dediğim şey şimdi senin yaşadıkların bende bekarken ev almıştım şuan kiracı oturuyor kendi oturduğum evi alırken eşim o evi satıp daha az kredi çekelim teklifini yapmıştı onay vermemiştim şimdi anlıyorumki iyiki onay vermemişim dünyanın hali belli değil başıma yarın ne geleceği belli değil kendimi sağlama almamız gerçekten önemli birşeymiş eğer olurda boşanırsam bir gün gideceğim ev babamın evi değil kendi evim olacak ve kimseden birşey istemeyeceğim kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum bunun aslında ne demek olduğunu şimdi senin yaşadıklarından ders alabiliyorum beni yanlış alama lütfen ama belkide geleceğim olarak gördüm yaşadıklarını ama gücün yaptıkların duruşundan dolayı çokta taktir ediyorum
canım kesinlıkle zaten normal doğumun güzelliği bi yana kolaylıgı da ekstra güzel zaten bir kere
normal doğum yaptım o sebeple açılmam da daha kolay olurmuş ama işte sonradan aarstırmada cıkan rahatsızlıklar vs vs
riskler var diye işte bilmiyorum doktor düşünme bunları şimdi dedı ben de öyle yapıyorum hayırlısı bakalım
düşünmeyınce kafam rahat oluyo eheheh :) ama tamamen normal doğum taraftarıyım :)
ayy ne güzeel gelinlik yapıyosunuz hee dıkmek süslemek ne güzeldir valla en iyisini yapmıssınız bazen giysi piyasasına
bakıp ben dıksem daha guzel şeyler dıekrım diyorumçok da mutevaziyimdir
dikiş dikebilsemde giysi dikme konusunda ne bi tecrubem ne de eğitimim var ama dikenler ne güzel şeyler dikiyolar :) helal olsun becerene
bu arada bu sene prenses etek ne modaydı yaa siz de iyi sattınız mı piyasanın ıcındesınzı ne de olsa :)
Canım inAnki benim aklımdan boşanmak hayatı garantiye almak hiç geçmemişti.ama nasip işte insan yarını hiç planlıyamıyor. Ben sanayide çalışırken herkes çok savruk olduğumu düşünüyordu böyle bi hadi bakalım ev sahibi ol diye beni oyuna getirdiler .evim arabam evlenmeden önce vardı.evlenince işi bıraktım eşim için Antep'ten Erzurum'a geldim -30derecrleri gördüm aman dedim kocam kıymetli,kayınpederimle birlikte yaşadım kaprisini çektim aman dedim kocam kıymetli,kocam ilgisizdi soğuktu aman alışma devresi dedim doktorlar hep böyle dedim,aaaaa bi baktım adam boşanmış iki tane kuzeni var biri teyzesinin kızı biri halasının kızı baktım onlara prenses gibi davranıyor eeee demek ki bana böyleymiş .benim kabahatim ne ezik olmamak mı. İnan ki evimde olmasa bizimkiler yine aynı şekilde gelin beni alın diye imdat sireni çaldığımda gelirlerdi. Bizde kız kıymetlidir, hayatta da insanın bi duruşu olmalı ben sevdiğimden olağan şeyleri görmezden geldim.ama git lafına ve defalarca tekrarlanmasına onurum müsaade etmedi. Yinede biliyormusun annemlerin beni almaya gelecekleri sürede evi topladım çamaşır yıkadım bulaşık yerleştirdim ve iki tencere yemek yaptım ocağın üstüne bıraktım.allah merhameti ve sevgiyi gönlümüzden eksik etmesin. Ben insanlığımdan memnunum ama eşime kolaylıklar diliyorum
ayyy yerim ben senin kızını yaaaa :)) ayy bende öleyim yaaa oyuzden yakın yerlere gidiyorum yada avm ye :)))kızımla dışarı cıktıgımızda hava güneşliydi fakat cok soguktu.çişim geldi çatlıcaktım koşturarak eve geldim
kızım sinir oldu bana .annecim ne çok çişin geliyor ,bıktım senin bu çişinden dedi zilli.ay gülemedimde ,gülsem altıma işicektim
dilide papuç kadar kime cektiyse
ben bidaha cıkmam dışarı.cıkarsamda bol wc si olan avm lere giderim :) valla banada gına gdeldi bu çiş olayından.kızımada hak veriyom
cnm benim hiç moralini bozma bol bol su iç hiç bişi olmicak merak etme sen güzel haberlerini bekliyoruz ...Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
cnmmm çok sevindimmmm kzuumm Allahım analı babalı büyütsün inşallahhh ...cnm sakın kendini üzme.bebeğin 35.haftalık gayet iyi haftası.sen iyi düşün ki iyi olsun.
size güzel haberlerim var.oğlum bugün dünyaya geldi.32.haftayı doldurdu ama daha fazla sabredemedi:)
TZEYNO.........
Gözün aydın canım.... İnşallah biz de sağ salim alırız bebeklerimizi... Çok heyecanlandım haberi alınca...
BTLKÜBRA.....
Geçmiş olsun, tespit edilmiş olmasına sevin bence...Haftası gayet güzel.... Benimde suyum azalmış, yarın kontrole gidicem.. Kanamalarım oldu bol miktarda.. Kanım 11,5 ten 9,9 a düştü.. Allah'tan kansız değildim..
Bu arada toplam16 gün hastanede yatıp çıktım.... 9 günü yoğun bakımda... Bana da dua edin kızlar... Son haftalarımı hayırlısıyla evimde geçireyim...
Zaten 36 dolsa hiç beklemeyecek doktorlar.
Kızlar bişey sorcam çok kafamı karıştırıyor. Siz bebeğiniz hareket ederken titriyormuş hissine kapılıyormusunuz...
Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
hocaya gittikten sonra düzeldi sanırım dimi canım
cnm sakın kendini üzme.bebeğin 35.haftalık gayet iyi haftası.sen iyi düşün ki iyi olsun.
Kızlar bişey sorcam çok kafamı karıştırıyor. Siz bebeğiniz hareket ederken titriyormuş hissine kapılıyormusunuz...
İyi akşamlar kızlarrr
Benim erken doğum riski olan arkadaşlara sorum olacaktı. Ben en son kontrolume geçen hafta gittim nst de filan bi sorun çıkmadı ortalama 15-20 lerdeydi ama şu bi kaç güdür iyi değilim. Özellikle bu gün bebeğim haddinden fazla hareketli bir dakika bi durmuyo karnım kasılıyo kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum kasıklarımda sancı hissediyorum özellikle bu akşam yaşadım bu saydıklarımı acile gideyimmi yoksa bu yaşadıklarım normalmi hiç bilemedim normalde konrtolum ayın 8. De siz aile giderken neye göre gidiyorsunuz şimdi ağrılarım biraz azaldı ama hala bacaklarım uyuşuk acile gideyimmi gitmiyeyimmi bilemedim :44: ayın 8 ine daha çokkkk var bana akıl verin kızlar yaaaa
Herkesin ağzında bi epidural normal doğum meselesi var cuma günü doktor kontrolüm var bi sorucam artık hangisi en doğrusu gibilerinden.
Gelinlik imalatı yapıyoruz ama Allah için ben yeteneksizin tekiyimdir .annemin becerileri benimde sanayi bilgilerimi kombinledik. Ortaya güzel bişi çıktı.prenses etek bu senede oldukça kılıçtan gibi ama eskisi gibi sert tüllerden değil aksine uçuş uçuş hayal tüllerden pazar günü katalog çekimlerimiz var buraya bi model resmimizden koyayım
Hatta yapım aşamasında olan bi tane ekleyim dedim ayşecim nasıl olmuş fikrini almak isterm
MaşAllah canım ya.. Baya halletmişsiniz eksikleri. Aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanın canım. Bencede izne ayrıl canım. İyice ağırlaştık dinlenmeye çok ihtiyacımız var.
Kalbimde çarpıntı
Çatı kemiğimde ağrı
Karnımda kasılmalar
Midemde gaz
Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı
bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasındaçok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:
Hala öksürüyorum ama ilk günlere göre daha az.
Annemde kalıyorum canım, misler gibi bakıyor bana Allah razı olsun.
Saat başı birşey taşıyor bana,Sütümü yumurtamı muzumu cevizimi :)
Sırf bebiş erken gelirse toparlak olsun diye :)
Bu gidişle ben iyice toparlak olucam :)
Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
kızımla dışarı cıktıgımızda hava güneşliydi fakat cok soguktu.çişim geldi çatlıcaktım koşturarak eve geldim
kızım sinir oldu bana .annecim ne çok çişin geliyor ,bıktım senin bu çişinden dedi zilli.ay gülemedimde ,gülsem altıma işicektim
dilide papuç kadar kime cektiyse
ben bidaha cıkmam dışarı.cıkarsamda bol wc si olan avm lere giderim :) valla banada gına gdeldi bu çiş olayından.kızımada hak veriyom
cnm cok gecmiş olsun.evde istirahat ediyorsundur diye düşündüm.hayırlısıyla kucagımıza alırız inşBenimde suyum azalmış, yarın kontrole gidicem.. Kanamalarım oldu bol miktarda.. Kanım 11,5 ten 9,9 a düştü.. Allah'tan kansız değildim..
Bu arada toplam16 gün hastanede yatıp çıktım.... 9 günü yoğun bakımda... Bana da dua edin kızlar... Son haftalarımı hayırlısıyla evimde geçireyim...
Zaten 36 dolsa hiç beklemeyecek doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?