2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
allah allah hiç haberim yok çek sevindim heyecan yaptım ne ara sen hastahaneye gittinde doğuma girdin.....sancın falanmı geldi canım ...allah analı babalı büyütsün çok mutlu oldum yaa

Allah analı babalı büyütsün güzel bir haber

ah cnm benim öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun..sevinçli olduğuna göre şükür bebeğin sağlıklı demekki cnm...darısı başımıza diycem ama zamanında gelsin minnoşlar yaaa bu ocak bebekleride çok fena çıktı sabırsız çıktılar valla eşşek sıpaları topik adına öpüyorum seni

TEBRİK EDERİM Allah analı babalı büyütsün.

sürekli hareketli olması iyi olduğunun göstergesi canım, ne kadar hareketliyse bebek o kadar iyimiş..benim de çok hareketli geceleri özellikle, uyutmuyo o derece

geçmiş olsun canım. iyi ki farkedip doktora gitmişsin hemen.. benim de balık maceram oldu birkaç ay önce, balıktan olabileceği sonra geldi aklıma ama Allah'tan atlattım

geçmiş olsun, bebeğin için biraz daha dikkat etmen gerekecek yediklerine..inşaallah doğumdan sonra da rahatlayacaksın

Canımm senin yazını okuyunca bütün alıntıları unuttum.. Başta yanlış mı okudum diye tekrar tekrar baktım ekrana.. Canım benimm gözün aydın.. Rabbim cc evladına da sana da sağlık sıhhat versin.. Beraber nice hayırlı uzun ömürler geçirirsiniz inşAllah.. Ayy nasıl heyecanlandım canım yaa..

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün çok şaşırdım görüncee, ne acele etti böyle oğluşun nasıl iyi mi peki? çok heycanlandım birden okuyuncaa :18::18:

cnm çok geçmiş olsun inş yarın güzel haberlerle dönersin..Üzme sakın kendini....

AAAA çok tuhaf oldum yaaaaaa ..:44:Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsün.... Aceleci oğluşunun geliş öyküsünü çok merak ettim şimdi.Bi ara anlartırsın inş sende oğluşunda iyi olunda...İnş en kısa zamanda da yanında olur cnm...Tekrar gözün aydın Çok heyacanlandım yaaa...Yavaş yavaş dökülücez desenize....

oyyyyyyyy bi bebiş daha gelmiş ailemizze,hoşgelmişşşşşşşş. Tzeyno gözünüz aydın,sağlığı yerindeymiş oğlunun.Sağlıkla bir an önce gelsin evinize inşallahhh.sabırsız çıktı yeniyıl çocukları.Allahım herkese hayırlı doğumlar versin.

Ayyyy canım çok tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün işallah doğum hikayeni sabırsızlıkla bakliyoruz rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin işallah

Tatlım benzer şeyleri yaşayan birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Sıkma canını sakın, kendini de bebeğini de strese sokma.

Dualarımız seninle, hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın...

Tzeyno cok tuhaf oldum ama saglikli olmaniza cok sevindimm. Kac kilo dogdu bebiş? Gorebildin mi sen? Cigerleri nasil? En kisa zamanda yaz lutfen !!

canım endişelenme vaktinde gelir inşallah bebiş iyi haberlerini bekliyoruz

canım gözünaydın çok şaşırdım çokta heyecanlandım nasıl ani oldu öyle Allah analı babalı büyütsün ,ama çok merak ettim nasıl başladı doğum? tecrübelerini paylaş lütfen bizimle öptüm cnm bebişide senide

Ay canım benim okuyunca inanamadım. Şok oldum ya....

Ama sanırım sen de bebeğin de iyisin. Çok çok sevindim.

Rabbim ikinizi de kurtardı çok şükür. Oyy kuzucuğa kurban olurum.

En yakın zamanda bize yaz lütfen.

ERKEN DOĞUM ADAYI BİR SÜRÜ ANNE ADAYI VAR VE EMİNİM HEPİMİZ SENİN YAZDIKLARINA GÖZ KULAK KESİLİCEZ

Allah nazardan korusun bebişini.

TZEYNO.........
Gözün aydın canım.... İnşallah biz de sağ salim alırız bebeklerimizi... Çok heyecanlandım haberi alınca...

BTLKÜBRA.....
Geçmiş olsun, tespit edilmiş olmasına sevin bence...Haftası gayet güzel.... Benimde suyum azalmış, yarın kontrole gidicem.. Kanamalarım oldu bol miktarda.. Kanım 11,5 ten 9,9 a düştü.. Allah'tan kansız değildim..
Bu arada toplam16 gün hastanede yatıp çıktım.... 9 günü yoğun bakımda... Bana da dua edin kızlar... Son haftalarımı hayırlısıyla evimde geçireyim...
Zaten 36 dolsa hiç beklemeyecek doktorlar.
Kızlar bişey sorcam çok kafamı karıştırıyor. Siz bebeğiniz hareket ederken titriyormuş hissine kapılıyormusunuz...

cnm çok geçmiş olsun sanada dua edicem cnm senin için umarım yolunda gider herşeyde vaktinde gelir kuzucuk
bende de oluyor cnm aynen dediğin gibi karnım titriyor bir süre sanmıyorum endişe edicek bir durum olduğunu ben daha öncede merak edip bakınmıştım biraz birçok kişi yaşıyor bunu

Canım benim korkma bebişimin zaten riskli sınırı geçmiş Doğum olda bile ki sanmıyorum bir kaç gün dinlendiler seni sonra serum felan normale dönderirler.hKjından hayırlısı dualarım senin için

cnm öncelikle hakkınızda hayırlı olsun..o titreme olayını bende yaşıyorum..benim bebeğimde yapıyor öle yaramazlıklar korkma,ama o an napıyo bilmiom

İyi akşamlar kızlarrr
Benim erken doğum riski olan arkadaşlara sorum olacaktı. Ben en son kontrolume geçen hafta gittim nst de filan bi sorun çıkmadı ortalama 15-20 lerdeydi ama şu bi kaç güdür iyi değilim. Özellikle bu gün bebeğim haddinden fazla hareketli bir dakika bi durmuyo karnım kasılıyo kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum kasıklarımda sancı hissediyorum özellikle bu akşam yaşadım bu saydıklarımı acile gideyimmi yoksa bu yaşadıklarım normalmi hiç bilemedim normalde konrtolum ayın 8. De siz aile giderken neye göre gidiyorsunuz şimdi ağrılarım biraz azaldı ama hala bacaklarım uyuşuk acile gideyimmi gitmiyeyimmi bilemedim :44: ayın 8 ine daha çokkkk var bana akıl verin kızlar yaaaa

Tatlımm belki okumuşşundur yazdıklarımı ben o erken doğum riski olanlar grubundanım.

Benim doktorum tedbirci bir doktor açıkçası ve işini şansa bırakmıyorç Bu aylarda ağrılar normal diye düşünme, farklı hissettiğin bir durumda hemen çık gel dedi.

Mesela bir gün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim ve panik oldum. teL açtım hemen gel dedi, gittiğimizde hiçbir sorun yoktu. Ama başka şeylerden de kaynaklanabilir dedi. Yine olursa yine gel diye de ekledi.

Karnımda sertleşmeler vardı, öylesine doktora sordum. Nst ye bağladı sncılar yüksek çıktı.

Şimdi gün aşırı nst ye sokuyor beni. Bence normaldir diye düşünme doktora git, önemli haftalardayız cnm.

Belki hiçbirşe yoktur, ama için rahatlar en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…