2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşalahh canım, inş benim oğluşumda büyümüştür:) çok saoll canım...

vallahi çok iyi almışsın 30 a ya .....oyy kuşum allah razı olsun alıp göndermiş kadar oldun

olabilir imanı kuvettli genelde allahıma şükürler olsunki yaptığım dualar tuttuğum dilekler kabul olyur hatta arkadaşalrım bana der bana dua etsene senin duaların kabul oluyo die ama allah bilir

diyrum nerden biliyosun kabul olduğunu e ben okdar edyrum olmuyo diyo bende pes etme sürekli iste dua ibadet et diyrum
yani imanı kuvvetliden kastım bu

evet o duyaı yazdım canım sağolasın

kızımla dışarı cıktıgımızda hava güneşliydi fakat cok soguktu.çişim geldi çatlıcaktım koşturarak eve geldim
kızım sinir oldu bana .annecim ne çok çişin geliyor ,bıktım senin bu çişinden dedi zilli.ay gülemedimde ,gülsem altıma işicektim
dilide papuç kadar kime cektiyse

ben bidaha cıkmam dışarı.cıkarsamda bol wc si olan avm lere giderim :) valla banada gına gdeldi bu çiş olayından.kızımada hak veriyom

Güzel anneler ve pıtırcıkları herkese selamlar..

Bir kaç gündür bakamıyorum neler kaynattınız kim bilir. Geçmişe bir göz atayım... Öpüyorum hepinizi..

Kızlar selam. Dün doktor kontrolüm vardı,kızımı görmeye gittim..Prensesim iyidi çok şükür. doktor teyzesine kızımın idrar torbama çok baskı yaptığını ve gece sürekli tuvalete kalkmaktan uyuyamadığımı söyledim, buna biraz daha sabretmem gerektiğini söyledi, bu durumun normal olduğunu bebeğin kanala yerleşmeye çalıştığını baskının bu yüzden olduğunu söyledi.. ne yapalım sabredecez :) 34+3 teyiz, kızım doğum pozisyonunda çok şükür haftası ile uyumluymuş, kilosu da 2569g olmuş..haftaya salı yada çarşamba nst ye çağırdı artık. benden böyle.. ha bu arada dün akşam kızım ondan şikayetçi olmamın intikamını aldı bendenn, gece gene uyuyamadım :S

Canım çok geçmiş olsun,bozma moralini,iyi düşün ki iyi olsun.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

95 iyi bence sabahlıklı imiş hem takımlar pahalı oluyor biz 110 tl ye aldık ama çok beğenmiştim napim

bir gece evden başka bir yerde kalabilecek durumun varsa titan ve kokulu bir zirai ilaç alıp karıştıcak eşin maşrapada her yere dökecek kapı pencereyi de kapatacak bir gece bir daha olmaz ama yaparken butlaka ağzını falan tülbentle kapatsın :))

canıııım korkma sakın hayırlısı olsun erken de sayılmaz şimdi ama inşallah biraz daha durur bebişin dualarımız sizinle

yerim ben onuuuu yaa ısırırım o dilli düdüğü kız çocukları ayrı bir tatlı oluyor oğlum olacağı için çok sevinçliyim ama kız da isterdim
bakalım bakarsınız bir mucize olur oğluşum olduktan sonra iyileşirim sonra belki bir tane de kız verir Allah bana kim bilir...
Allah çocuklarımızı bağışlasın bize...

canım geçmiş olsun üzme kendini çok şükür ki bebeğin büyümüş artık dualarımız seninle canım sen üzülürsen oda üzülür annesi

slm kızlar kımse bebıslern ısımleınden söz etmıyo herkes ısmı belırledı mı ben hala karar vermedım azra mı belınay mıbı fıkır verın baska tavsıyelerınz varmı...

slm kızlar kımse bebıslern ısımleınden söz etmıyo herkes ısmı belırledı mı ben hala karar vermedım azra mı belınay mıbı fıkır verın baska tavsıyelerınz varmı...

Canım ben evlendikten 3-4 ay sonra rüyamda görmüştüm kaç tane bebğimin olacağı ve cinsiyetleri söylenmişti,rüyamda ilk bebğim erkekti ve benimde oğluşum olacak Allah'ım nasip ederse,adınıda rüyamda söylendiği gibi Batuhan koymayı düşünüyoruz

cnm benim varya mark_ha.com lohusa.shop çorap içgiyim...vs daha bisürü site hepsini gezdim.grdüm daha uygun olduğunuda ama birini ayrı diğerini ayrı siteden alsaydım da kargo parası verip aynı paraya gelicekti düşüncesiyle başka siteden aldım..kısa kollu geceliğimde başka sitelerde 50-60 arası değişiyo ama ben 48 tlye aldım onuda

ah cnm onu hersene yapıyoruz gidip annemde kalıyoruz..evimin kuytu köşeleride tabletlerle dolu..duvar köşelerinede hep domestos sıkarım.ve daha 1,5 ay önce badana yaptım ben..komşualr ve apartmanla alakalı bişey bu...kapıcıma söyledim bugün ilaçlanıcak apartman..tek bir böceğe bile tahammülüm yok okadar temizlik yapmışım dikkate tsin elalem evine dimi ama yaa
...aslında buldum internetten çaresini kalorifer böceklerinin tek çaresi borik asitli pudra şekeriymiş..borik asit ile pudra şekerini karıştırıp koyucakmışsın..onu yiyince patlıyolarmış

cnm ilk sayfaya bak orda liste var.karar verenlerin bebeklerinin adı yazıyor cnm

Son düzenleme:

güzel ısım allah kucagına almayı nasıp etsın sence azra ismı mı guzel belınay mı tsk

geçmiş osun canım, endişelenme herşey yolunda olur inşallah.ALLAH bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım benim ya.. İnşAllah yarın gittiğinde güzel haberlerle dönersin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim..
Dualarımız seninle. Ne olur üzülme..

çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile kucagına alırsın inş,hiç bişey olmaz inş.yarın güzel haberlerini alırız
dualarımdasın

çok geçmiş olsun canım..bozma moralini..inş güzel haberler alırız senden yarın..

ah cnm benim dualarımız seninle..doktoruna güven ve korkma tatlım..hakkınızda hayırlısı olsun,rabbim bebeğini sana seni bebeğpine bağışlasın..

Canım çok geçmiş olsun,bozma moralini,iyi düşün ki iyi olsun.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

canım geçmiş olsun üzme kendini çok şükür ki bebeğin büyümüş artık dualarımız seninle canım sen üzülürsen oda üzülür annesi

geçmiş osun canım, endişelenme herşey yolunda olur inşallah.ALLAH bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
Kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürederim inş yarın güzel haberlerle gelirim eve geldiğinden beri kaç bardak su içtim bilmiyorum valla inş işe yarar kızımın kalp atışalrıda normale döner bu gece hayırlısıyla bi geçseydi hepinize tekrar çok teşekkürederim durumdan haberda edicem sizi öpüyorum sizleri ii geceler :))

cnm sakın kendini üzme.bebeğin 35.haftalık gayet iyi haftası.sen iyi düşün ki iyi olsun.

size güzel haberlerim var.oğlum bugün dünyaya geldi.32.haftayı doldurdu ama daha fazla sabredemedi:)

çok şükür iyi.biraz küvezde kalıcak ama herşey yolunda çok şükür.

Allah sizlerinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

oğlum aralık bebişi oldu ama ben yine de burdaym:)

zor zamanlarımda çok destek oldunuz.çok tşk ederim hepinize.

fırsat buldukça yazarım yine.

canım gözün aydın rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşalah iyi haberlerinizi bekliyoruz kendine iyi bak

Canım haberine ağladım çok duygulandım.
Allah bağışlasın YaRabbim, darısı başımıza...
Nasıl oldu anlatsana müsait olunca canım...

btlkubra geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…