bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasındaçok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:
Hamiş arkadaşlarım, Türk Max ta blr tane dermatoloji Uzmanı çıktı. Birazdan gebelikte oluşan çatlaklarla ilgili yapılabilecekler hakkında bilgi vericek. Benim gibi çatlayan annelere duyurulur :)
günaydın kızlar ve minik melekler..
nasılsınız bugün???
biz sabahtan iş görmezlik raporu için gittik hastaneye.. aldık da çok şükür.
oğlumu da gördüm bahane ile :)) uyuyordu melek oğlum.. pozisyonu da tam fotoluktu..
dr çekti, yüzü de belliydi baya, ne güzel bir bebek bu, maşallah dedi..
gerçekten de öyle güzel görünüyordu ki yüzü. bir ara gözünü açıp kapatmış ama ben anlamadım hiç..
biz özel dr umuzda bile böyle net güzel görememiştik yüzünü, kısmet işte..
kendi dr um gibi bu dr da babaya benziyor dedi :))))
usg çıktısı sabahtan beri düşmüyor elimden işyerinde herkese gösterdim
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş fotosunu herkesin gözüne sokmuş
önümüzdeki hafta salı son günüm işte.. ondan sonra oğlum ile yeni hayatım başlıyor..
kızlar ya siz bilirsiniz benim öksürükten beri geçmeyen bir bel ağrım var sol kalçamın üstünde belim sağlam değildir zaten takılacak diye korkuyorum
havlu, kuşak, korse işe yaramıyor
acaba yakı yaksam mı
benim dr a sordum yakının ne olduğunu bilmiyor siz bilirsiniz yakıyı ama korkuyorum kasları gevşetir de erken doğuma sebep olur mu?
bilen varsa söylesin lütfen
selam canım biz iyiyiz şükür..kızımla işe geldik çalışıyoruz..senden böyle güzel haberler almak ne güzel..az kaldı demek iş yerinde son günlerini geçiriyorsun..hayırlısı olsun canım..evet hepimiz yeni bir sayfa açıyoruz hayatımızda Rabbim hayırlı eylesin inş..
ay ne kadar heyecanlı elinden düşmez o resim inanırım..biz en son doktora gittiğimizde kızım uykuda poz verdi bize tontiş tontiş yanaklarıyla..bizimde elimizden düşmüyor..evde masanın üstünde sabah akşam öpüp konuşuyoruz onunla..ay hayırlısıyla gelselerde sevsek koklasak evlatlarımızı..
Hamiş arkadaşlarım, Türk Max ta blr tane dermatoloji Uzmanı çıktı. Birazdan gebelikte oluşan çatlaklarla ilgili yapılabilecekler hakkında bilgi vericek. Benim gibi çatlayan annelere duyurulur :)
eşler daha doğmadan bebeklere yapılan masrafa tantana ediyor kıskanıyorlar galiba, biraz da hayatımız değişecek korkusu,daha dün yeni bebek sahibi olan bir komşu çift hayatınız şöyle değişecek böyle olacak diye konuştular benimle halbuki böyle bakmamak lazım bizim hayattaki en önemli görevimiz her canlı gibi neslimizi en iyi şekilde sürdürmek. şimdiki insanlar hem çok bencil hem çok tahammülsüz, sabırsız malesef bu eşlerimiz için de geçerli...
benimki hastalandığımdan beri bana karışmıyor ne istersem alıyorum, yapıyorum mutlu olayım diye gülümsüyor sadece ama öncesinde çok laf ediyordu bizim zamanımızda var mıydı sanki ne gerek var diye ben de gıcık oluyordum valla...
Ayy tatlım izledim şimdi. Gebelik sonrası henüz çatlaklar kırmızıyken müdahale edilebilir diyor, ilk 8 ay içinde müdahale edilirse geçermiş. Doğum sonrası artık çare arıcaz.. :/bizde yok türkmax digitürkte var değil mi neyse sen izle de yaz bize
günaydın arkadaşlarr
berbat bi gece geçirdim.ilk kez nefes darlıgı yaşadım.canım cıkıverecek gibi geldi. eşim devamlı okudu yastıgımı yükseltti resmen oturur vaziyette uyumaya calıştım.
mide bulantım oldu ve karnımda kaskatı oldu.kasık agrım felaketti
tam uykuya dalıyom çişim geliyorrr
oturdum agladım gece gece.eşimede rahat vermedim ,adam zaten geç geldi , cok yorgundu bide ona üzüldüm uyutmadım diye.
sen yeterki iyi ol ben hiç uyumayım diyor ,o öle dedikce benim daha cok aglayısım geldii hıçkıra hıçkıra agladım rahatladım :)
ofss daha 2 ay var.son dönemlerde ne yapcaz bilmiyorum
kızımda ben daha rahattım ya.bu koca pipili beni mahvettii.
kızım cok sakindi karnımdaykende.dogdugundada uslu bi bebekti
anammm bu bebenin hiç dur duragı yok ,dogdugundada böle olursa ayvayı yedik biz
günaydın kızlar,
geçmişi okuyayım dedim 10.30 olmuş saat
bgn sabah eşimle gelirken kısa bi atraksiyon yaşadık( küstüm ona
ya benim bi haftasonum var bebek için alışveriş yapabileceğim. hafta içi malum zaten işteyiz. internetten de bişey sipariş etmiyorum.
haftasonu bi iki magazaya gittik tavsiye üzerine o da beklediğimiz gibi çıkmadı. eşim de dedi ben sana demiştim. ben de tamam dedim ama en azından aklımızda takılı kalmadı yani gezdik gördük.
bu haftasonu da annem gelicek dedim ki eminönü gidelim, orda dedim bebek şekelrleri falan çok çeşitliymiş, ucuzmuş hem de annemlerle gezeriz.
bana bi atarlandı. sonra konu iyice uzadı da uzadı. normalde netten alışveriş yapma diyen adam nettende alırız illa ki gitmek mi lazım zaten bi sürü şey aldık bu ay diye kızmaya başladı.
tamam dedim ben de ama çok içerledim yani fazlaca uzadı konu halbuki ben tamam gitmeyelim demiştim.
aglamaya başladım ama bu konudan değil. içim dolmuş elimde olmadan aktı yaşlar.
hemen agla zaten boyle yapıosun gitmeyince hemen aglıosun falan demeye başladı. halbu ki alakası yok. bi de ben evli bayanmışım illa ki annemle mi alışveriş yapmam gerekiomuş.
ama çok bozuldum yani tabi ki anneme sorcam onun fikrini alıcam, başka kime sorcam.
indim arabadan, kırıldım yani. bi de işyerine şiş suratla geldim, Allahtan kimse farketmedi.
sonra aradı işyerimden. özür diledi. yani ne gerek var, bunca şeye anlamıyorum. sabah sabah sinirimi zıplattı.
Güzel annler hepinize dualarınız için çok teşekkürederim biraz önce geldim doktordan nts ye baglandım bebeğimin kalp atışaları iyiy çok şükür bide ultrasonla baktı dün o kadar çok su içtimki suyum bi tık artmış ama hala riskli doktorumuz eger 37. Haftada olsaydın hiç beklemez alırsım bebeği ama daha küçük 1 hafta dursa kar dedi bu arada 4 gün gerilemiş kızım ama endişencek bişey yokmuş bundan sonra iki güne bir gidicem nts ye herhangi bi kalpte ritim düşüklüğünde hemen yatış olcak hayırlısı olsun hiç kalkmıcakmışım devamlı yat dedi evdeyim şindi yatıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın
günaydın kızlar ve minik melekler..
nasılsınız bugün???
biz sabahtan iş görmezlik raporu için gittik hastaneye.. aldık da çok şükür.
oğlumu da gördüm bahane ile :)) uyuyordu melek oğlum.. pozisyonu da tam fotoluktu..
dr çekti, yüzü de belliydi baya, ne güzel bir bebek bu, maşallah dedi..
gerçekten de öyle güzel görünüyordu ki yüzü. bir ara gözünü açıp kapatmış ama ben anlamadım hiç..
biz özel dr umuzda bile böyle net güzel görememiştik yüzünü, kısmet işte..
kendi dr um gibi bu dr da babaya benziyor dedi :))))
usg çıktısı sabahtan beri düşmüyor elimden işyerinde herkese gösterdim
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş fotosunu herkesin gözüne sokmuş
önümüzdeki hafta salı son günüm işte.. ondan sonra oğlum ile yeni hayatım başlıyor..
bu arada tzeyno doğum yapmış alıntıdan gördüm gecmişe bakamadım..
allah analı babalı büyütsün inşallah.. kasım annesi oldu tzeyno :)))
doğum hikayeni bekliyoruz canım müsait olduğunda yaz mutlaka..
nilhans bebek hareketlerini ben de titreşim gibi hissediyorum bazen evet..
ardarda seri olarak vuruyor heralde :)))
bu arada sen nasılsın iyi misin, bir ara hastaneye yattığını duydum burdaki arkadaşlardan??
evde misin şimdi napıyosun???
saol canım inşallah, sağlıklı bir şekilde gelsinler dünyaya başka bişey istemem..
allah herkesi kavuştursun evladına, isteyenlere de nasip etsin aratmasın hiç..
aynen ben de elimden düşürmedim hatta bi ara gözlerim doldu onu severken.. hep merak ediyosun ya nasıl bişey kime benziyor diye, bu resimle resmen oğlumla tanışmış gibiyim..
Elif Hafsa gibi Ömer'in yanakları da tombiş tombişöyle tatlı ki, gözler de kocaman :))) yuvarlak bir yüzü var oğlumun.. cok güzel yaa..
günaydın canım geçmiş olsun.. eeee artık böle gecelere alışmak zorundayız bende dün gece nefes alamıyomuş gibi oldum uyandım.. ve kızımın içerde çok hareketli olduğunu farkettim, daha önceden hareket ederken canım yanmıodu ama dün gece nereye dayansa bıçak gibi bir sancı saplandı üç beş saniye sonra gitti.. bu durum gece iki saat falan sürdü ve eşimde uyuyamadı aynı eşin gibi.. hastaneye gidelim die de tutturdu.. korkma dedim ayak ağrılarıdır.. o ne dio bende dedim böle denir halk arasında doğumdan önce olurmuş, suyum falan gelmeden iki sancı için gecenin bu saatinde gidemem hastaneyeo da dio aşkım herşeyi de öğrenmişsin eeee napim kaç tane anne bebek kitabı okudum hazır olmak için yoksa benim panik kocaya kalırsak doğuma kadar yüz kere falan hastaneye gideriz nese sonra geçti sancım nefes almam da rahatladı yattım uyudum sabah kalktım hiçbişeyim yok.. ama sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum bi sızıntı var mı die.. kızım yine çok hareketli sürekli dönüo, vuruo ama sancım yok Allaha şükür..
durmicaklar ayşecim senin ne güzel ilk bebek bari uslu olmuş yormamış seni, biz napalım daha ilk bebek içerde halay başı çekio sanki yavrum hiç dur durağı yoksen en azından acemiliğini atlatmışsın ikinciye tecrübelisin, biz eşimle iki acemiyiz bi de üstüne kendi biraz panik bu sağlık konusunda hemen hastaneye götürmeye çalışır, Allah bize kolaylık versin artık :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?