2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım bana da oluodu çok fazla ve ağlayıp dua ederek uyanıodum.. her gece yatarken felak ve nas surelerini okumamı sölemişti bir hoca artık olmuo şükür.. aklında bulunsun yatağa girdiğinde oku bunları ohhh mis gibi uyursun..

Hamiş arkadaşlarım, Türk Max ta blr tane dermatoloji Uzmanı çıktı. Birazdan gebelikte oluşan çatlaklarla ilgili yapılabilecekler hakkında bilgi vericek. Benim gibi çatlayan annelere duyurulur :)

yalnız kızlar var ya son haftalara girerken topic de bir telaş bir panik havası var, herkeste ağrılar, uykusuzluk, rahatsızlık hissi, nefes darlığı, ağlama krizleri falan

sona yaklaştık gerçekten de

kızlar doğuruyor muyuz ne?

hadi bakalım biraz daha sabır...

Hamiş arkadaşlarım, Türk Max ta blr tane dermatoloji Uzmanı çıktı. Birazdan gebelikte oluşan çatlaklarla ilgili yapılabilecekler hakkında bilgi vericek. Benim gibi çatlayan annelere duyurulur :)

bizde yok türkmax digitürkte var değil mi neyse sen izle de yaz bize

kasım ayı bitti sayılır, takriben 15 gün sonra yavaş yavaş doğum haberleri almaya baaşlicaz bence
sağlıkla inş

kızlar ya siz bilirsiniz benim öksürükten beri geçmeyen bir bel ağrım var sol kalçamın üstünde belim sağlam değildir zaten takılacak diye korkuyorum
havlu, kuşak, korse işe yaramıyor

acaba yakı yaksam mı

benim dr a sordum yakının ne olduğunu bilmiyor siz bilirsiniz yakıyı ama korkuyorum kasları gevşetir de erken doğuma sebep olur mu?

bilen varsa söylesin lütfen

günaydın kızlar ve minik melekler..

nasılsınız bugün???

biz sabahtan iş görmezlik raporu için gittik hastaneye.. aldık da çok şükür.
oğlumu da gördüm bahane ile :)) uyuyordu melek oğlum.. pozisyonu da tam fotoluktu..
dr çekti, yüzü de belliydi baya, ne güzel bir bebek bu, maşallah dedi..
gerçekten de öyle güzel görünüyordu ki yüzü. bir ara gözünü açıp kapatmış ama ben anlamadım hiç..
biz özel dr umuzda bile böyle net güzel görememiştik yüzünü, kısmet işte..
kendi dr um gibi bu dr da babaya benziyor dedi :))))
usg çıktısı sabahtan beri düşmüyor elimden işyerinde herkese gösterdim
görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş fotosunu herkesin gözüne sokmuş

önümüzdeki hafta salı son günüm işte.. ondan sonra oğlum ile yeni hayatım başlıyor..

bu arada tzeyno doğum yapmış alıntıdan gördüm gecmişe bakamadım..
allah analı babalı büyütsün inşallah.. kasım annesi oldu tzeyno :)))
doğum hikayeni bekliyoruz canım müsait olduğunda yaz mutlaka..

nilhans bebek hareketlerini ben de titreşim gibi hissediyorum bazen evet..
ardarda seri olarak vuruyor heralde :)))
bu arada sen nasılsın iyi misin, bir ara hastaneye yattığını duydum burdaki arkadaşlardan??
evde misin şimdi napıyosun???

selam canım biz iyiyiz şükür..kızımla işe geldik çalışıyoruz..senden böyle güzel haberler almak ne güzel..az kaldı demek iş yerinde son günlerini geçiriyorsun..hayırlısı olsun canım..evet hepimiz yeni bir sayfa açıyoruz hayatımızda Rabbim hayırlı eylesin inş..
ay ne kadar heyecanlı elinden düşmez o resim inanırım..biz en son doktora gittiğimizde kızım uykuda poz verdi bize tontiş tontiş yanaklarıyla..bizimde elimizden düşmüyor..evde masanın üstünde sabah akşam öpüp konuşuyoruz onunla..ay hayırlısıyla gelselerde sevsek koklasak evlatlarımızı..

canım yakıyı biliyorum ben fena yakıyo gercekten gebelikte kullanımı nasıl olur bilemem. yine de sen bilirsin.
sana nacizane tavsiyem, saf zeytinyagı varsa onu ısıt cezvede. birisi agrıyan tutulan yeri baya bi masajlasın zeytinyagıyla sonra sıcak su torbası veya ütüyle ısıtmış bi bezle orayı sıcak tutucak şekilde kapat canım.
ben 2 ay önce tutulmuştum 3 gün devinemedim, kalçadan belden, bu şekilde iyi gelmişti.

arkadaşlar cevaplar için çok sağolun böyle olumlu şeyler duymak gerçekten çok iyi geliyor bende beklicem artık dönmesini meleğimin ama dr sanki dönmez artık der gibi konuştu birde minik bir hafta önden geliyor 34. hafta gibi tabi Allahtan umut kesilmez beklicem 35. haftada yeni bir dr gidicem artık.. asliiirfan canım inş. senin minikte döner.. en azından normal doğum için şansımız olur...

saol canım inşallah, sağlıklı bir şekilde gelsinler dünyaya başka bişey istemem..
allah herkesi kavuştursun evladına, isteyenlere de nasip etsin aratmasın hiç..

aynen ben de elimden düşürmedim hatta bi ara gözlerim doldu onu severken.. hep merak ediyosun ya nasıl bişey kime benziyor diye, bu resimle resmen oğlumla tanışmış gibiyim..
Elif Hafsa gibi Ömer'in yanakları da tombiş tombiş öyle tatlı ki, gözler de kocaman :))) yuvarlak bir yüzü var oğlumun.. cok güzel yaa..

kızlar ya benim mi gözümden kaçtı bilmiyorum ama delikız nickli arkadaşımızda girmiyor kaç gündür topiğe ikizlere hamileydi dimi o yanlış bilmiyorumdur umarım

canım sen izle ben şuan izleyemiyorum bize de bilgi verirsin )

haklısın canım. tabi ki kolay değil evlat sahibi olmak, bakımı büyütmesi vs.. ama bunları bilerek ve isteyerek bişeylere karar vermiyomuyuz zaten.
benim eşimde hiç karışmıodu sağolsun haftasonu falan hiç ses etmedi ama içine atmış bgn patladı . :)) megersem için için sıkılmış.

merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı okuyorum :126:
genelde herkeste sorunlar aynı, bende çok kötü bir gece geçirdim anca sabaha karşı uyuyorum iki gecedir her tuvlete kalktığımda rahmimde ve karnimda karıncalanma gibi bir hisle uyanıyorum, bu da yeni adetimiz :26:

seni çok iyi anlıyorum canım..sanırım artık sona geldikçe hepimiz benzer sorunlar yaşayacaz gibi..elden bişey de gelmiyo, ben gece yatağa girmekten korkuyorum artık bu gece ne olacak nasl geçecek diye

boşveer takma canım, erkekler işte ya anlamıyorlar ya anlamak istemiyorlar..sonra jeton düşünce farkediyorlar hatalarını ama kalp kırmış oluyolar bi kere.. sen bebişini düşün kimse için canını sıkma

canım geçmiş olsun, iyi olmana çok sevindim. doktorun dediğini mutlaka uygula, dinlen mümkün olduğunca hiç kalkam şunun şurasında ne kadar kaldı ki bebeğin için dayan.. sıvı da bol tüket dualarımız seninle

maşaallah oğluşunaa, Allah nazarlardan saklasın

tontirik cim, gecmiş olsun akşam rahatsızlanmışsın.. bebişlerimiz büyüdükçe akciğere baskı yapıyorlarmış, o yüzden de nefes almakta zorlanmamız normalmiş canım.. zor da olsa günler geciyor bir şekilde.. daha dün gibi değil mi mide bulantıları falan, ilk trimester..
bak şimdi yaklaştı doğumumuz.. inşallah gececek bu günler de..

ne güzel anlayışlı, duyarlı bir eşin var.. allah sizi birbirinize bağışlasın canım.. yavrularınızı da..

BeyrkA cım eşlerimiz bazen düşüncesizce davranıp kalbımızı kırabiliyorlar.. biz de tabi her zamankinden daha hassas bir dönemdeyiz. seni cok iyi anlıyorum. ama aramış özür dilemiş bak.. boşver uzatma. uzadıkça uzuyor çünkü böyle konular. neticede alışveriştir, yapılır yani bir şekilde. küçük şeylerden küslük yapmamak lazım diye düşünüyorum ben. bak essira neler yaşadı.. o hepimize bir örnek bence.. çok da sağlam durdu, ailesi de ayrıca takdire şayan gerçekten..

sen sadece bebeğini düşün bence.. boşver gerisini.. o iyi olsun herşey alınır, olur biter..

amin canım..yerim ben onların yanaklarını canım..yok o hafta bu hafta derken sona yaklaştık ve heyecan arttı, artıyor..artık sabırsızlıkla beraber meraklı bir bekleyiş var..hem özlem hem korku var..çünkü bilmediğimiz daha önce hiç yaşamadığımız duygular hakim..bebeğimize kavuşmayı dört gözle beklerken, acaba nasıl doğum yapacağım düşüncesi var..zaman yaklaştı ve gitgide yaklaşıyor..Allah' ım Anne olmayı isteyen herkese nasip etsin..

Dün geceden beri çok fenayım asit ağzıma kadar geldi artık. Gaviscon da bir fayda vermiyor. Bir mide hapına başlamayı düşünüyorum. Böyle bir yanma görmedim hayatımda. sırtımda midemden enseme kadar tuz ruhu dökülmüş gibi yanma var.

Hastane çantası için sonunda listemi yaptım. Şimdi bebek kıyafetlerini yıkayıp, 1-2 eksiği satınalmam kaldı. Ne olur ne olmaz erken gelirse diye bilgisayara düzgün birşekilde kaydettim kocam hazırlasın diye neyi nereye koyacağına kadar

Tam 1 ay sonra doğurmak istiyorum

ben de dün gece eşim uyurken elini göbeğime koydum. bir süre sonra panikle telefonu ver telefonuuu diyor. ne oldu dedim. rüya görüyor sandım. bebek çok oynuyor hastaneyi arıyacam demez mi. yat zıbar dedim yahh

Son düzenleme:
gezmeye gidicektim ne güzel kargo gelicekmiş geceliklerim geliyor inş. olurda geri göndermem aaamiiiinnnnnn
valla gidiyom gezmeye bunlar 4'te falan anca gelir..gelirsede gelir iş çıkışı kocam gitsin alsın yauw misafirlikte mamalar vardır şimdi kaçarmı yemişim kargosunu öptüm sizleri kuzularım.bu gece 3 kere kalktık wc'ye.akar yerim aşağıya geldi döşek atsam olacak banyoya valla uyu uyan gına geldi valla ,,bi çıksın bu velet ısırıcam tototsunu ağlatıcam sonrada bağrıma basıcam ikide çimdik bacaklara oyyyy nası kıyarım pamuk oğluşuma ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…