2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bence kullanılır.kas ve eklem agrılarını giderir diyor özelliklerinde.
kasların gevşemesiyle erken dogum olsa ozaman magnezyumda erken doguma sebep olurdu
o da kas agrıları ve kasılmaları gideriyor biliyorsun.

kendi doktorunun bilgisi yoksa başka doktora daha sorsan cok iyi olur cnm.yalnış yönlendirme yapmak istemem.
gecmiş olsun bu arada

canım semtimi sormussun ben batıkentte oturuyorum...ulus metroyla yakın:)

hayirli ugurlu olsun canim bebisin:) herseyin yolunda olmasina cok sevindim bir an once evine de gelir ins bu arada kasim annesi olmussun tzeynocum:)

reputuble Allah şifa versin canım
ben de zaman zaman çekiyorum çok kötü gerçekten
mide yanması sıkıntısı çeken arkadaşlar sağ tarafınıza yatmayın, mide borsu sağ tarafta oldugu için reflüyü artırıyo

kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)

ewt düğme gibi oldu benimki

benim eşimde azcık biyerim agrısa hemen hastaneye gidelim der.ben gerek yok der sakinleştiririm onu.sanada gecmiş olsun cnm.nefes alamamak cok igrenc bişi ya.

cnm inan ben ilk bebekte bile öyle tecrübeliydim ki.eşim sadece 1 kez uykusuz kaldı bebek yüzünden.o da ben rahatsızdım eşim ilgilenmişti
genelde gece saati kurar kalkardım.kızım uyurken onu emzirir ,altını degiştirirdim.terlediyse sırtına bez koyar yatardım
eşimin ruhu duymazdı.
banyosunu yalnız yaptırırdım v.s.. eşim daha 1 yıldır kızımla ilgileniyor
Allaha hamd olsun ilk bebegim olmasına ragmen cok güzel üstesinden geldim .kızımı hiç hasta etmedim bebekliginde.
ilk kez bebek sahibi olsanızda ,annelik içgüdüsü size dogru olanı gösteriyor acemilik filan kalmıyor

cnm eşinle aranızda kaç yaş var? genelde eşinin sözümü gecer evde?

bence erkek ve kadını ilgilendiren konular ayrıdır.mesela ben nasıl eşimin araba işi için sanayiye gidip onun işine burnumu sokmuyorsam, alışveriş konusundada onun burnunu sokmasına müsade etmem
biz kadınlar erkeklere fazla söz hakkı veriyoruz bence.sen çalışan kendi paranı kazanan bi kadınsın
neden kendine bu kadar müdehale edilmesine izin veriyorsun.bu seni cok yıpratır cnm

bebek alışverişinden erkek milleti ne anlasın yaw.hem anlamıyorlar hemde tantana yapıyorlar.ya çenelerini kapayıp alınanların parasını paşa paşa ödesinler
yada otursunlar evde kaşınarak maç izlesinlerr
ayy sinirlendim yahuu.femiinistligim tuttuu yine

tontirik cim, gecmiş olsun akşam rahatsızlanmışsın.. bebişlerimiz büyüdükçe akciğere baskı yapıyorlarmış, o yüzden de nefes almakta zorlanmamız normalmiş canım.. zor da olsa günler geciyor bir şekilde.. daha dün gibi değil mi mide bulantıları falan, ilk trimester..
bak şimdi yaklaştı doğumumuz.. inşallah gececek bu günler de..

ne güzel anlayışlı, duyarlı bir eşin var.. allah sizi birbirinize bağışlasın canım.. yavrularınızı da..

BeyrkA cım eşlerimiz bazen düşüncesizce davranıp kalbımızı kırabiliyorlar.. biz de tabi her zamankinden daha hassas bir dönemdeyiz. seni cok iyi anlıyorum. ama aramış özür dilemiş bak.. boşver uzatma. uzadıkça uzuyor çünkü böyle konular. neticede alışveriştir, yapılır yani bir şekilde. küçük şeylerden küslük yapmamak lazım diye düşünüyorum ben. bak essira neler yaşadı.. o hepimize bir örnek bence.. çok da sağlam durdu, ailesi de ayrıca takdire şayan gerçekten..

sen sadece bebeğini düşün bence.. boşver gerisini.. o iyi olsun herşey alınır, olur biter..

öyle canım sabah kızgındım ama şimdi geçti :) ama azcık nazlancam hamileyim ben

evet canım tabi ki ya ben alışverişinde değilim zaten alacagım 30 tane şeker en fazla yorgunluktan stresten birbirimize patlıyoruz

eskisi gibi değil ama pırtlamadı henüz canım

ben de dün gece eşim uyurken elini göbeğime koydum. bir süre sonra panikle telefonu ver telefonuuu diyor. ne oldu dedim. rüya görüyor sandım. bebek çok oynuyor hastaneyi arıyacam demez mi. yat zıbar dedim yahh
benim kocamda cok ödlek bebek hareketleri konusunda
elini koyuyom anında cekiyor,ben korkuyorum diyorrr :))
kalıbına bakanda bişi sanır,dogmamış bebegin tekmesinden korkuyor koca adam:130:

canım semtimi sormussun ben batıkentte oturuyorum...ulus metroyla yakın:)
hımm bende k.örendeyim.tek dolmuşluk mesafe:)
burda baya ankaralı arkadaş var inş görüşmekte nasip olur.

Tontirikkk

bizim seninle doğum gunelrımız aynıydı 18 ocaktı ne oldu neden değişti seninki ?????

evt canım ya bana da öle gelıo ocaga kadar çogu doğurucak sanırırm

inşallah hakkında en hayırlısı olur canımmm :)

Canım gebelıkte yakı yakmak "bence" doğru değil...tamamen kasları gevsetıyor

evet kaslarımız gevsesın ama bırden değil yavas yavas olmalı bence azbiraz dayan ve yapma yakı türü bişey...

kızlar ya benim mi gözümden kaçtı bilmiyorum ama delikız nickli arkadaşımızda girmiyor kaç gündür topiğe ikizlere hamileydi dimi o yanlış bilmiyorumdur umarım

canım delikız öle hergun gelmıo ara ara gelıo bişe yotkr ınss :)

benım gerıldı ama düğme gibi çıkmadı :)

Son düzenleme:
benim kocamda cok ödlek bebek hareketleri konusunda
elini koyuyom anında cekiyor,ben korkuyorum diyorrr :))
kalıbına bakanda bişi sanır,dogmamış bebegin tekmesinden korkuyor koca adam:130:

benım kociş hareketlerinden korkmuyo da usg de yüzünün fotosu verılıo ya ondan korkuyo

böyle uzaktan silüet gozuksun tamam ama ayrıntılı gözü burnu gozukuyo yaa bakmıo o fotolara

çocugumdan sogutcaksıznı beni dio antin kuntin işleer.

Son düzenleme:

Canım bu yaşadıklarının aynısını bende yaşadım. Nefes almada sıkıntım var geceleri kasıklarım çok ağırıyor ve karnım kasılıyor. Yakın zamanda gittim doktora ve bir sorun çıkmadı. Ağrılar düzenli aralıklarda olursa hemen gelirsin demişti. Ama sıkıntın devam ederse doktora git derim ben. Biz dayanamayıp 1 hafta önce gittik. Daha 8 ine var. Biraz erken gitmende bir sakınca olmaz tam tersi için rahat eder canım.

Geçmiş olsun canım. Bozma moralini inşAllah normale döner tansiyonun canım. Rabbim cc hepimizin sıkıntılarını, rahatsızlıklarını gidersin.

Güzel yürekli arkadaşım benim yaa.. O halde bile onu düşünüp yemeğini bile yapmışsın.. Zorlu bir imtihandan geçiyorsun ve maşAllah imtihanının üstesinden de geliyorsun canım. Bu sıkıntılarını hayırlısıyla geride bırakacaksın ve sonun aydınlık olacak inşAllah canım benim.. Eşinde bin pişman olup hatasını anlayacak tabi anlamak yetmez.. Hatasını telafi etmek için elinden geleni yapacak..

Süpersin canım ya.. Yazını okuyunca hani filim fragmanı okur gibi müzik eşiliğinde okudum canı Bana da ocak anneleri aralık ayında patır patır doğuracak gibi geliyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.. Rabbim cc evlatlarımızı sağ salim, vaktinde kucağımıza alalım inşAllah..

çok geçmiş olsun canım ya.. Zorlu bir gece atlatmışsın. Rabbim cc birdaha yaşatmasın inşAllah. Gece olunca sıkıntılar daha çok artıyor bende de. Yatağa girince gece mesaim başlıyor yine diyorum.

Kıyamam ya.. Ya ben hep diyorum zaten bizim hormonlarla beraber erkeklerin hormonları da değişiyor. Acayipleştiler iyice.. Ben de arada eşime diyorum hamilelik hormonların tavan yaptı heralde diye..
Sıkma canını kuzum ya. hepsi aynı bunların. Bir anları bir anlarına uymuyor. .halden de anlamıyorlar bazen. ama bak hatasını anlamış arayıp özür de dilemiş..
Bebişin için üzülme canım.

Canım daha doğuma vakit var. Son hafta hatta son gün bile dönen bebekler oluyormuş. Hakkında en hayırlı ne ise o olsun canım. DOktorunu dinle senin için en uygun yöntem ne ise onu söyler zaten..

Tontirikkk

bizim seninle doğum gunelrımız aynıydı 18 ocaktı ne oldu neden değişti seninki ?????

cnm benim sat a göre dogumum 25 ocak görünüyor
usg de 1 hafta önde cıkıyor ilk aydan bu yana.devletteki doktorum 18 ocak demişti.kendi özel doktorum sat a göre baz alalım şimdilik dedi.21 -25 ocak dedi
kendi doktorumun tarihine göre hareket ediyorum artık.hayırlısı bakalım ne zamaan gelcekler

Son düzenleme:

ahaha ay çok güldüm
koskoca adamlara bak

eheueheue amiiin ecmain inş...

anladım canım....

benim de ileri dr da satı öne çektıydı 20 li haftalarda

ben gene de satıma göre takip ediyorum

Benimki çok komik oldu. Heralde bugün yarın çıkar. Böyle toplandı falan. Ah ah o bikini içinde dümdüz gözüken göbeğim şimdi harita gibi çatlaklarla dolu, göbek deliği desem bugün yarın fırtlar... Tek düşündüğüm bebeğim.... O iyi olsun da, umrumda değil çatlaklarım. Evlat çok başka birşeymiş....

hadi bakalım güle güle kullan canım geceliklerini..boşver git gezmeye kargolar bir şekilde eline ulaşır canım..bebek olunca öyle ha deyince gezemeyeceğiz..
ah ah şu tuvalet sorunu bir bitse..bende eşime lavaboyu yatak odasına mı taşısak diyorum..o da benimle dalga geçiyor istersen sana lazımlık alalım geceleri git gel helak oluyorsun ben çok üzülüyorum diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…