- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
fomb ve Reputable face kullanıyormusunuz?
reputuble Allah şifa versin canım
ben de zaman zaman çekiyorum çok kötü gerçekten
mide yanması sıkıntısı çeken arkadaşlar sağ tarafınıza yatmayın, mide borsu sağ tarafta oldugu için reflüyü artırıyo
ewt düğme gibi oldu benimki
kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)
Kıyamam ya.. Ya ben hep diyorum zaten bizim hormonlarla beraber erkeklerin hormonları da değişiyor. Acayipleştiler iyice.. Ben de arada eşime diyorum hamilelik hormonların tavan yaptı heralde diye..
Sıkma canını kuzum ya. hepsi aynı bunların. Bir anları bir anlarına uymuyor. .halden de anlamıyorlar bazen. ama bak hatasını anlamış arayıp özür de dilemiş..
Bebişin için üzülme canım.
cnm eşinle aranızda kaç yaş var? genelde eşinin sözümü gecer evde?
bence erkek ve kadını ilgilendiren konular ayrıdır.mesela ben nasıl eşimin araba işi için sanayiye gidip onun işine burnumu sokmuyorsam, alışveriş konusundada onun burnunu sokmasına müsade etmem
biz kadınlar erkeklere fazla söz hakkı veriyoruz bence.sen çalışan kendi paranı kazanan bi kadınsın
neden kendine bu kadar müdehale edilmesine izin veriyorsun.bu seni cok yıpratır cnm
bebek alışverişinden erkek milleti ne anlasın yaw.hem anlamıyorlar hemde tantana yapıyorlar.ya çenelerini kapayıp alınanların parasını paşa paşa ödesinler
yada otursunlar evde kaşınarak maç izlesinlerr
ayy sinirlendim yahuu.femiinistligim tuttuu yine
kızlar bunlarda benim kıfafetlerim nasıl bi bakın yorum yapın:)
Dagi DB9360 | Dagi Ekoseli Lohusa 0 Yaka Pijama Takm DB9360
https://www.hamile.co/dagi-pijamagecelik-sabahlik-esofman/dagi-ekose-hamile-sabahlik
ay can kızlar nasılsınız bakem. ben dün gece ölüyorum sandım.bundan sonra doğum çantasını arabaya koyacam yaa. korktum valla akşam ne yediysem çıkarttım mide yanmasından öldüm gaviskon içtim süt içtim banamısın demedi. geri yattım baktım resmen zehir akıyor ağzımdan uykuda kendi asidinden boğulan kadın olacaktım.sonra bi daha yatmadım o saattir ayaktayım valla. bugünde matbaada bi kaç işim vardı yürüyerek gidim dedim sanki bana dağ tırmandım gittiğim geldiğim yol 500 metre değil yahu.bugün fenalardayım anlayacağınız.
ay can kızlar nasılsınız bakem. ben dün gece ölüyorum sandım.bundan sonra doğum çantasını arabaya koyacam yaa. korktum valla akşam ne yediysem çıkarttım mide yanmasından öldüm gaviskon içtim süt içtim banamısın demedi. geri yattım baktım resmen zehir akıyor ağzımdan uykuda kendi asidinden boğulan kadın olacaktım.sonra bi daha yatmadım o saattir ayaktayım valla. bugünde matbaada bi kaç işim vardı yürüyerek gidim dedim sanki bana dağ tırmandım gittiğim geldiğim yol 500 metre değil yahu.bugün fenalardayım anlayacağınız.
Canım güzel de emzirirken nasıl olacak düğmeli falan alsaydın keşkekızlar bunlarda benim kıfafetlerim nasıl bi bakın yorum yapın:)
https://www.hamile.co/dagi-pijamagecelik-sabahlik-esofman/dagi-ekose-hamile-sabahlik
kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
kızlar bunlarda benim kıfafetlerim nasıl bi bakın yorum yapın:)
ohhh çok geçmiş olsun canım benim..verilmiş sadakanız varmış..gerçekten ucuz kurtulmuşsunuz..emniyet kemerinde takılı
değilmiş..gerçekten Allah korumuş..iyi bare eşin kavga etmemiş adamla, birde başına bela alırdı falan..siz bir sadaka verin canım benim,
bir çocuk bir fakir sevindirin bana kalırsa..
ohhh çok geçmiş olsun canım benim..verilmiş sadakanız varmış..gerçekten ucuz kurtulmuşsunuz..emniyet kemerinde takılı
değilmiş..gerçekten Allah korumuş..iyi bare eşin kavga etmemiş adamla, birde başına bela alırdı falan..siz bir sadaka verin canım benim,
bir çocuk bir fakir sevindirin bana kalırsa..
Canım siz bir sadaka verin bence. Ya da evde istersen 3-5 yakınınla Yasin okuyun, dua edin. Rabbim kaçtır koruyor sizi. Allah korusun ya. Geçenlerde yine olmuştu hatırlıyorum. çok geçmiş olsun canıM....kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk bizgittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı kiadama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi. ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye.. ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
canımm gecmıs olsun bence de bi sadaka verin allah korumuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?