2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
fomb ve Reputable face kullanıyormusunuz?

ben kullanıyorum ama foruma yazdığım öbür konulardan dolayı deşifre olmak istemem

sağol canım. çok fena bazen deliriyorum. hele kızartma türü ya da az baharatlı yediysem. sağ sol değil, ayakta bile geliyor asit.

kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)

değişik bir hal aldı göbeğim, etrafı pırtladı ama ortası hala ufak bir çukur

aynen canım bildiğin o hamile sanki bana dio benim yerime koy diye ama kendi beni hiç düşünmüo ki sabah fenaydım gerçekten üzüldüm ufacık bişey için uyuz oldummm yani.

2 ay büyük benden canım. genelde ikimzin de söz hakkı vardır ama eşim her zmn temkinli aşırı ileriyi düşünen bi insan olduğu için bazı şeylerde uyuşmuyo fikirler. alışverişi de beraber yaparız ben buralarda yeni oldugum için. oyle tek başıma bi çıkayım gezeyim olayları olmadı yanii. netten alışveriş yapmama kızar zaten. yaptırmaz da. sorma ben de çok sinirlendim, üzüldüm bi de annemle mi almak zorundaymışım. annem zaten memelkette ne aldım ki bgne kadar onunla birlkikte, zaten kadını ayda yılda bir görüyorum yaa hem fikir almak fena bişey mi şaştım kaldım.

ay can kızlar nasılsınız bakem. ben dün gece ölüyorum sandım.bundan sonra doğum çantasını arabaya koyacam yaa. korktum valla akşam ne yediysem çıkarttım mide yanmasından öldüm gaviskon içtim süt içtim banamısın demedi. geri yattım baktım resmen zehir akıyor ağzımdan uykuda kendi asidinden boğulan kadın olacaktım.sonra bi daha yatmadım o saattir ayaktayım valla. bugünde matbaada bi kaç işim vardı yürüyerek gidim dedim sanki bana dağ tırmandım gittiğim geldiğim yol 500 metre değil yahu.bugün fenalardayım anlayacağınız.

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..mide yanması gerçekten çok kötü..

geçmiş olsun canım.. bu mide yanması öldürcek bizi aynen.. beni de gecen gece uykudan uyandırdı nasıl bir yanmadır o öyle.
gaviskon artık etki etmiyor bana da hatta midemi bulandırıyor kusmak geliyor içimden..
ne yesem yanıyorum .. bir kaç gün geçmişti allahım dünya var dedim ama geri geldi benimki de. bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım.

kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz

gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..

cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki

adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.

ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..

ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..

Ben bugün dr a gittim.10 günde bebişin biri 100,biri 200 gr almış sadece.Dr um demişti ama 30.haftadan sonra tek bebek gibi kilo almaz diye,doğru çıktı.Normalde tek bebeğin alacağı kiloyu bizde iki bebiş alıyor.Ne diyelim sağlıklı olsunlar,zamanında doğsunlarda inşallah...Dr um 10 Ocak tan önce doğurmaya gelme,yoksa küvözde kalırlar dedi.İnşallah ozamana kadar bebişlerim doğmazlar ve büyürler.Henüz çok küçükler çünkü.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Annelik,daha bebek ana rahmine düştüğü an başlıyor ve bir ömür boyuda Allah hayırlı ömürler verirse devam ediyor.Gerçekten de ne kadar mükemmel annelerimiz,ne kadar fedakar.Daha dünyaya gelmeden bebişler,attığımız adım bile onlar için.Allah ım hepimizin yavrularını bağışlasın ve hiçkimseyi annesinden ayırmasın.Amin...

Kızlar bende merak ettim delikızı.En son onunla yazışmıştık burda,ben cevap yazdım ama tekrar görmedim hiç.Girse muhakkak bana cevap yazardı diye düşünüyorum.İkizler ve kendisi de iyidir inşallah...

tzeyno;
Canım ya oğlun senin hasretine daha fazla dayanamamış, erken gelmiş galiba, maşallah sağlığı da yerindeymiş. Allah analı babalı sağlıklı büyümek nasip etsin bebeğine, size de ahyırı evlat olur inşallah...

Tontirik;
geçmiş olsun canım. sorma ben de bu sabah fenalaştım, eşimi gönderdikten sonra ben de hazırlanıp işe gidicektim ama nerdeeee sani göğsüme kocaman bir taş oturttular, nefes alamıyorum, sırtıma ağrı girdi, çarpıntım başladı. 1-2 saat yatmak zorunda kaldım, kalkamadım, annemi çağıramadım, hem ev uzak hem de bugün aşure yapacaktı, eşim zaten arabayla 1 saatlik mesafede çalışıyor. neyse biraz toparlandım, anneme gittim, ama araba kullanmak çok zor oldu. İşe öğleden sonra anca gelebildim, şimdi de benim kızçem içerde oryantal yapıyor :s
bu son 8 hafta çalışmama gerekli bişey galiba, boşunamı zorluyoruz acaba bişeyleri

ohhh çok geçmiş olsun canım benim..verilmiş sadakanız varmış..gerçekten ucuz kurtulmuşsunuz..emniyet kemerinde takılı

değilmiş..gerçekten Allah korumuş..iyi bare eşin kavga etmemiş adamla, birde başına bela alırdı falan..siz bir sadaka verin canım benim,

bir çocuk bir fakir sevindirin bana kalırsa..

Btlkubra! Dualarım seninle canım. Hayırlısı olsun inşallah sen ve bebeğin hakkında.
tzeyno! oğlun ömürlü olsun, çok güzel bi hayatı olsun, analı babalı büyüsün inşallah! Darısı bizim de başımıza!
Nilhans! ben kitap okurken bi titriyorum, anam noldu diyorum?! tabi ki oğlum çıkıyo cevap. Baya bi titreşimliyiz biz de canım merak etme!Hatta ben tekme gibi şeylerden ziyade titreme seyirme hissediyorum. Hıçkırdığı zaman anca işte tekmemsi hissediyorum.
Tontirikçim, ben de bu nefes darlığını yaşamıştım bi gece, berbat bişeydi. Geçmiş olsun. ağlamak bazen iyi gelir, boşaltmışsındır içini. Bundan sonrası rahat geçer umarım.
jalejale! ben beğendim canım. İnşallah bunları giyip güzel pozlar çekinmek de nasip olur bebişinle.Güle güle giy canım.
essiracım dikkat et kendine, geçmiş olsun sana da.

Son düzenleme:

saol canım benim.. eşime söylücem bu akşam dediğin gibi bir fakir sevindirmek lazım..

eşim en cok bana ve oğlumuza bişey oldu diye üzüldü ve tepki verdi o kadar. hata kendisinde olsa özürünü dilerdi..
karşısındakinden de aynı şeyi bekledi ama adam diklenince iyice sinirleri bozuldu..
arabaya bindi karnımı okşuyor, beni okşuyor.. bişey yok di mi çok korktun mu diye diye öldü bitti adam..
usg de de ömer i sağlıklı hatta uyurken görünce içi rahatladı..

Canım siz bir sadaka verin bence. Ya da evde istersen 3-5 yakınınla Yasin okuyun, dua edin. Rabbim kaçtır koruyor sizi. Allah korusun ya. Geçenlerde yine olmuştu hatırlıyorum. çok geçmiş olsun canıM....

canımm gecmıs olsun bence de bi sadaka verin Allah korumuş....

kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…