cnm bnm ilk doğumumda kızım a 37+4 te sezeryan oldum 3300 denilmişti 3150doğdu . 100-200 farkediyor.en gevezemiz ayşeymiş
gevezelik konusunda aslında ona rakibim
açın bir konu konuşalım ula
bakın aklıma geldi bile bir konu
doğum yapanlara sormak lazım ,doğumda bebişler ultrasondaki kilolarından biraz az çıkabiliyorlarmış ,acaba öylemi oldu tamı tamına tuttu mu ? :44:
hangi ayşe bacım :))buralar iyice boşaldı, önceden 30sayfadan az olunca şaşırırdık, şimdi 5i geçince şaşıyoruz
ayşe bi gittin o gun bugündür bomboş forum
İyi akşmalr kızlar naber nasılsnız
Bu ocak annelerinin hepsi birden aut oldu, herkes doğurmuş gibi bi hal almış topik şimdiden:) Hadi hayırlısı bakalım.....
Biz iyiyiz kızımla çok şükür.2 gündür yürüyüş yapıorm kızım tekrar dönsün die ama hala başı yukarda hissediyorumson 10 günüm..10 güne kadar dönmezse sezeryan....Dua ediyorum dönsün die ama dönmezsede başka çaremiz yok katlanıcaz ameliyata...
Doğum yapan arkadaşların gözüaydın,Allah analı babalı büyütsün inş....Darısı bizlerin başına...
Ben çok fazla giremiorum nete biliyorsunuz annem gelmişti onla zaman geçiyoruz genelde...
Hepinizi öpüyorummm Görüşmek üzere....
bence herkes doğurmadı da doğum sendromuna girdiİyi akşmalr kızlar naber nasılsnız
Bu ocak annelerinin hepsi birden aut oldu, herkes doğurmuş gibi bi hal almış topik şimdiden:) Hadi hayırlısı bakalım.....
Biz iyiyiz kızımla çok şükür.2 gündür yürüyüş yapıorm kızım tekrar dönsün die ama hala başı yukarda hissediyorumson 10 günüm..10 güne kadar dönmezse sezeryan....Dua ediyorum dönsün die ama dönmezsede başka çaremiz yok katlanıcaz ameliyata...
Doğum yapan arkadaşların gözüaydın,Allah analı babalı büyütsün inş....Darısı bizlerin başına...
Ben çok fazla giremiorum nete biliyorsunuz annem gelmişti onla zaman geçiyoruz genelde...
Hepinizi öpüyorummm Görüşmek üzere....
demekki doğru ,o zaman benim 36 ya gelmem şart ki 3 e yaklaşsınlarcnm bnm ilk doğumumda kızım a 37+4 te sezeryan oldum 3300 denilmişti 3150doğdu . 100-200 farkediyor.
bence herkes doğurmadı da doğum sendromuna girdi
bu topikte erken doğuran çokya doğuranı gören bana da bulaşır diye kaçıyor mu ne
demekki doğru ,o zaman benim 36 ya gelmem şart ki 3 e yaklaşsınlar
herifim geldi gidiyorum ,çay koymuştum portakallı kurabiye ile peynirli milföy var ,yemek isteyen koşsun
cnm bnm ilk doğumumda kızım a 37+4 te sezeryan oldum 3300 denilmişti 3150doğdu . 100-200 farkediyor.
hangi ayşe bacım :))
diger ayşede yok görünürde izne ayrıldı galiba.
kızlar burda çoğu kadın doğumda kolaylık sağlasın ve açılma hızlı olsun diye gebeliğin son haftalarında rasperry leaf tea (ahududu yaprağı çayı) ile evening primrose oil (çuhaçiçeği yağı) hapı içiyor. Ebe de çayı tavsiye etti, ben de içmeyi düşünüyorum. Trde böyle birşeyden bahsetti mi doktorlarınız?
bu arada aman 36 haftayı geçmeyenler denemesin erken doğum olur mazallah.
evet diğer ayşe de yok, vala biraz bişeyler okudum bazı haksızlıklar yapılmış.bizz burada bu kadar toplanmışız burayı bukadar sahıplenmişiz ama bazı arkadaşlarımıza haksızlık yapılmış. o yuzden de çpğu kişi soğudu gelmiyor artık, ne guzeldi oysa..hele bu ara daha çok ıhtıyacımız var birbirimize her kes bır telaşa girdi,korku endişe panık, paylaşsak birbirimizle belkı daha kkolay geçecek bu gunler
8aydır tanıdığım insanların yerıne bambaşka nıkler geldi,ve sankı 8aydır burda gibi yazıyorlar şaşıyorum
Ocak anneleri iptal
Merhaba,
Kızlar benim yine tecrübelerinize ihtiyacım varÇoğunuz hafta olan benden öndesiniz belki aranızda bu durumu yaşayanlar vardır.
Bikaç gün önce yazmıştım akıntım var suyum mu geliyor acaba diye, bugün kontrolde doktorum bebeğin suyu azalmış dedi, 8 cm olarak ölçtü suyu.. amniosure testini yaptı suyum gelmeye devam ediyor mu diye ama negatif çıktı sonuç, şu anda bi akıntı yok. Ama idrarımdaki enfeksiyon hala devam ediyormuş, 2 farklı antibiyotik verdi ki bunlardan biri agmentin, yani baya ağır bi antibiyotik. Hem onu kullanıcak olmak beni üzdü, hem de daha bugün 32. haftamıza girdik suyun gelmesi için çok erken
Aranızda suyu azalan var mı arkadaşlar? internette bikaç kişinin bu sebeple sürekli kontrol altında olmak için hastaneye yattığı yazıyordu, benim doktorum haftaya kontrole çağırdı, çok endişeliyim :26:
hu huuu ne olmuş buraya böle.in cin top oynuyor.
12.12.12 tarihini kaçırmamak için toplu dogummu yaptınız yaw
ben 10 gündür annemdeydim baya dinlendim iyi geldi bana.
bel ve bacak agrım var cok zorlanıyorum
2 gündürde sol kasıgıma bıçak saplanıyor sanki ,hareket edemiyorum.
hayırlısıyla bi dogursaydıkk
ben netten okumuştum daha önce
suni sancıya gerek olmadan kendi sancımızın başlaması için hurma , ahududu yapragı çayı faydalı olurmuş.
evening primrose oil de rahim agzını yumuşatıyor.yag olarak kullanılcaksa rahim agzına masaj yapark uygulanmalı
yada tabletini alıp içilebilir.
bende solgarın bu tableti var şuan.ne zaman içmeye başlamam gerektigini bilmiyorum.senin ebe bu konuda bişi söledimi?
bence herkes doğurmadı da doğum sendromuna girdi
bu topikte erken doğuran çokya doğuranı gören bana da bulaşır diye kaçıyor mu ne
demekki doğru ,o zaman benim 36 ya gelmem şart ki 3 e yaklaşsınlar
herifim geldi gidiyorum ,çay koymuştum portakallı kurabiye ile peynirli milföy var ,yemek isteyen koşsun
evet diğer ayşe de yok, vala biraz bişeyler okudum bazı haksızlıklar yapılmış.bizz burada bu kadar toplanmışız burayı bukadar sahıplenmişiz ama bazı arkadaşlarımıza haksızlık yapılmış. o yuzden de çpğu kişi soğudu gelmiyor artık, ne guzeldi oysa..hele bu ara daha çok ıhtıyacımız var birbirimize her kes bır telaşa girdi,korku endişe panık, paylaşsak birbirimizle belkı daha kkolay geçecek bu gunler
8aydır tanıdığım insanların yerıne bambaşka nıkler geldi,ve sankı 8aydır burda gibi yazıyorlar şaşıyorum
ben netten okumuştum daha önce
suni sancıya gerek olmadan kendi sancımızın başlaması için hurma , ahududu yapragı çayı faydalı olurmuş.
evening primrose oil de rahim agzını yumuşatıyor.yag olarak kullanılcaksa rahim agzına masaj yapark uygulanmalı
yada tabletini alıp içilebilir.
bende solgarın bu tableti var şuan.ne zaman içmeye başlamam gerektigini bilmiyorum.senin ebe bu konuda bişi söledimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?