Canım rahim ağzını yumuşatan tabletin adını verebilir misin? Bir doktoruma sorayım ben de..
Kesinlikle ben de seninle aynı duyguları hissediyorum. 2. ayımda geldim buraya. Son zamanlarda gerçekten hiç tanımadığım insanlar var. Yine de forumda takılıyorum. Ama eskileri ben de çok özlüyorum.
Kızlar bugün hastanede kontrolüm vardı. NST sonucum cıllop gıbı :) oglusum Poyraz bebegım de 3059 kg olmus Allah'ıma sukur. Rahım uzunlugum kısalmıs yıne. Ama kac oldugunu sormayı unuttum. Doktorum artık artık her an gelebılır, ama gelmeyebılır de. Bıraz yukarıya cıkmıs dedı :) nıdılatı bıraktım. Rabbıme sukurler olsun artık yatmama da gerek yok. Cık dısarıya, gez alısverıs yap dedı :) Cok mutluyum. 26. Haftadan berı erken dogum rıskım vardı, yavrum 35+3te su an. Artık cıksın gelsın, basımın ustunde yerı var :)))
yok cnm dışlamak anlamında sölemiyor arkadaşlaryeni gelenler bu kadar güzel dışlanırdı..tebrik ediyorum arkadaşlar
Kızlar merhaba...bugün arkadaşlarla günümüz vardı, değişik bi şey duydum sizle de paylaşayım dedim. Bi arkadaşımın anneannesi söylemiş ona, hatta yapmışlar da...yere dik oturup bacaklarını çapraz olarak ayaklarının üstüne koy demiş, koyamamış arkadaşım, anneannesi de o zaman 10 güne kalmaz bebek doğar demiş, 1 hafta sonra doğum olmuş.bende de denedik ,ayaklarım gerildi üst üste koyamadım. belki batıl inanış gibi de olabilir ama sizle de paylaşayım dedim...deneyin de konuşalım derim :))
arkadaşlar bunu tam anlayamadım nasıl yere dik oturmak popo üstü oturmak mı kastediliyor acaba?
aaa bnede bi hafta yoktum ,o sırada herhaşde bi şeyler mi oldu ?
bende saf saf bu kızlar doğurdu herhaşde diyorum ?
ne oldu ?
geçmişi okumıyayım ?
kızlar iyi akşamlar
ana kucağını sipariş verdim bugün. bu arada e-bebekte prima premium care bebek bezinde 3 gün sürecek indirim var bilginiz olsun. aldığım ev tipi ana kucağı aşağıda.
Eki Görüntüle 576865 Eki Görüntüle 576865
Kızlar merhaba...bugün arkadaşlarla günümüz vardı, değişik bi şey duydum sizle de paylaşayım dedim. Bi arkadaşımın anneannesi söylemiş ona, hatta yapmışlar da...yere dik oturup bacaklarını çapraz olarak ayaklarının üstüne koy demiş, koyamamış arkadaşım, anneannesi de o zaman 10 güne kalmaz bebek doğar demiş, 1 hafta sonra doğum olmuş.bende de denedik ,ayaklarım gerildi üst üste koyamadım. belki batıl inanış gibi de olabilir ama sizle de paylaşayım dedim...deneyin de konuşalım derim :))
arkadaşlar bunu tam anlayamadım nasıl yere dik oturmak popo üstü oturmak mı kastediliyor acaba?
en gevezemiz ayşeymiş
gevezelik konusunda aslında ona rakibim
açın bir konu konuşalım ula
bakın aklıma geldi bile bir konu
doğum yapanlara sormak lazım ,doğumda bebişler ultrasondaki kilolarından biraz az çıkabiliyorlarmış ,acaba öylemi oldu tamı tamına tuttu mu ? :44:
hayırdır sen niye yoktun 1 haftadır.
sen sezeryan için gün aldınmı?
Güle güle kullan CNm B'nde aynısını aldım zevklerimiz aynıymış)dogum tarıhlerımızde aynıymış bu arada nasılsın normal mi düşünüyorsun dogumu ??
Herkese Merhaba arkadaşlar
Güzel keyifli huzur verici bir gün olsun inş....
Hadi hayırlısı cnm Allah sağlıkla ,kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin....
Gelecek gibi yapıp annesini kandıranlardan oldu senin oğluşunda cnm :) Çok şükür ki en güzel haftalara ulaşmayı nasip etti Allahım...Daha da beklicek gibi..P.tesini de geçicek inş annesi...
Kızz sen nerdesinnnn:)
Eve çıkanların hepsi kayboldu valla...Kendimden biliyorum ama evdeyken daha fazla işin gücün oluyor olmazsa bile sen çıkartıosun illa bişiyler...Herşey yolunda olsunda gerisi önemli deil tabikide....Benim kızda tekrar yukarı döndü cnm 2 haftaya kadarda dönmezse doğum olacak.Üzülüyorum ama hayırlısı olsun diyorum artık napiym..Senin kontrollerde iyi geçer inş...Ama arada gir yinede haberlerini ver özletme kendini.....
yaw bende mi bi gariplik var ?
nerde bu millet ..ben arada girip yazıyorum ama hiç tanıdık yok ya
doğurdular mı acaba ?
Mehmetderya aglattın canım beni şimdi kuzumun yanına gidip kokusunu içime çekicem
ayshe bacım nerde bu millet yawwww....
aaaaaa ama olmaz ki böleee :))))))))))))
evet evet aldım ..
24 aralıkyusuf yusufffff
yok cnm dışlamak anlamında sölemiyor arkadaşlar
hani 8 aydır sohbet ettigimiz insanlar şuan yok yeni arkadaşlar geldi onlarlada hemen samimiyet kurulmuyor o anlamda sölendi sanırım
ben kendi adıma yeni insanlarla tanışmayaa herzaman acıgım.sonucta herkesin burdaki amacı belli ,paylaşımlarımız duygularımız ortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?