selam kızlar bugün bende doktordaydım vee bu hafta dogurursun dedi cumaya kalmaz yavas yavas yürüyüs yap yormadan dedi :)
Canım geçen gün aklıma düştün. Oğluşuma hazırladığım anı defterine, senin gönderdiğin kartları da yapıştırdım.
Çatı muaynenin iyi geçmesine çok sevindim.... Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah.
Doğurursan mutlaka haberini yaz bize canım.
Çok öpüyorum seni
doğum hikayemi paylaştım arkadaşlar :)
arada okuyorum yazdıklarınızı, dua ediyorum
Allah hepinizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kurtarsın inş
selam kızlar bugün bende doktordaydım vee bu hafta dogurursun dedi cumaya kalmaz yavas yavas yürüyüs yap yormadan dedi :)
kızlar yarın 11 de sezeryan olucam.4.sezeryan olacağı için bayağı riskliymiş o yüzden spinal anesteziyi kabul etmedi hem kadın doğumcum hemde anestezi uzmanı.genel olucak o yüzden.dua edin bana ve bebeğime.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam.hepinizi öptüm..
ben doğuralı tabi m hafta oldu,eskilerden kimseyok ama olsun :))
genel anestesi sezeryan iledoğum yaptım ,allah isteyen herkeze istediği vakitte nasip etsin :)
h,ç korkmayın :)annem bi hafta öcessinden uyuyamamış ben ise nasıl oldu bilmiyorum ama anneciğim ğzlmesin diye rahat girdim ,ameliyatthanede gerçi yusuf yusf oldum ama ayıllırken yarı baygın uyanmak istemedim hiç ,çok şükürki şak diyedeaçtım gözlerimi :)
papatya aynı gün sezeryana girdik :))
nasılsın toparlandın mı? bebeğin nasıl?
nasi;
nerelerdesin,çok oldu senı görmedim...
vala saç boyatacak duymadım bu aralar...
4.ayda baya konuşmuştuk bu konuyu
kımı bebğim için çirkın gezeyım ne olacak dedi
kımı saçta kımyasal vucuda geçmez dedi
kısacası herkesın kendı gorusu oldu
doğurunca yaz 2013 ocak anneleri dokuz doğuruyor bölümüne :)
aherdo
canım Ayşeden dun haber aldık, eşi hala yoğun bakımda ama durumu bıraz daha ıyı sanırım... Ayşe eşini yoğum bakımda gorunce fenalaşmış tabı kolay deil ama dun bıraz daha olumlu haberler aldık...
hayırlısı olsun canım ama sen yine de çok beklentiye girme. benim doktorum da aralık 27 ye kalmaz doğurursun demişti hala bekliyorum. öle söyleyince insan daha çok beklenti içine giriyor biliyorum, beklemek daha sabırsız bi hal alıyo
bence çok güzel bi model bunu ne kadara ve nerden aldın canım sitede fiyat yazmıyor keşke siyahı da olsaymış
bana da senin gibi çatın dar sezeryan dedi ben de hep normal istemiştim ama normal yapan çatısı dar birini duydum bebek sıkışmış kanalda 4 aylıkken vefat etti Allah muhafaza ben de riske atmak istemiyorum doktor bana 11 ocak dedi kızlar hem heyecanlıyım hem de sanki hiç olmyacakmış gibi durgun
nasi;
nerelerdesin,çok oldu senı görmedim...
vala saç boyatacak duymadım bu aralar...
4.ayda baya konuşmuştuk bu konuyu
kımı bebğim için çirkın gezeyım ne olacak dedi
kımı saçta kımyasal vucuda geçmez dedi
kısacası herkesın kendı gorusu oldu
doğurunca yaz 2013 ocak anneleri dokuz doğuruyor bölümüne :)
merhaba canim . haklisin . insaallah bundan sonra sik sik gelerim . 5 gun sonra kizim geliyor ...........hala saclarima ne yapacagim bilmiyorum......
bu arada turkcem pek iyi degir ......yanlisim olsa kusura bakmiyin
slm kk.:)22 aralık akşamı miralim dünyaya geldi erken oldu sancılar erken başladı çatı dardı hemen sezaryana aldılar oğlum çok sıkışmış ama maş.tosun gibi aslanım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?