Bugün kavga gunu galibakızlar aksam eşimle kötü bir kavga ettim.çok ağladım.sonra bir duş alıp sakinleşmeye çalıştım.ve sanırım ilk kez bebeğimi hissettim.bu diğer hissettiğimi sandıklarımdan çok baskaydı.içerden dışarı doğru bir vurma gibiydi.ilkini duydum yok değildir dedim.5-6 saniye sonra bidaha oldu.kalp atışlarımmı acaba dedim ama çok düzensiz şekilde tam on iki kere hissettim sonra kesildi.ve ben en son gebelik testi yaptığımda bu kadar heyecanlandım.kalbi duracak gibi oldu.ne güzel bir duyguymuşş allahım şükürler olsun
Tesekkurler cnm. Medilife evime yakın. Orda sanem hanıma gideyım. Sana da anlatırım gidince.
Kizlar yaa fotolari nasi yukluyosunuz banada anlatin
günaydın kızlar 3 gündür siteye giremedim.yıllık iznimden almıştım bir gün 2 günde hafta sonu biraz dinlendim.
kızlar ben daha bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum.nedendir acaba?
günaydın kızlar 3 gündür siteye giremedim.yıllık iznimden almıştım bir gün 2 günde hafta sonu biraz dinlendim.
kızlar ben daha bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum.nedendir acaba?
günaydın herkese
ne güzel ya herkes bebişkolarının hareketlerini hissetmeye başlamış
ben henüz hissedemedim neden acaba
ilk bebeğim oldugu için sanırım:26:
günaydın herkese
ne güzel ya herkes bebişkolarının hareketlerini hissetmeye başlamış
ben henüz hissedemedim neden acaba
ilk bebeğim oldugu için sanırım:26:
Günaydın kızlar
sabah direk hastaneye gittim heyet raporu ıcın sımdı geldım işe
yolda bebısım ıkı kez daha kıpraştı şimdi durgun :) bu haftaalrdakı hareketlerle
ilerki haftalardaki hareketler çok farklı ya :)
bir de benım kuyruk sokumum çok ağrıyo böle bi sorun yasayan var mı daha önce bu sebepten dr a
gitmiştim ortopedist kilo alımına dıkkat et demişti o zaman ama daha kılo almadım ben çözemedım :S
böle bi agrı yasayan var mı ?
Günaydın canım epeydir yoktun... Nasılsın?
Günaydın kızlar
yolda bebısım ıkı kez daha kıpraştı şimdi durgun :) bu haftaalrdakı hareketlerle
bir de benım kuyruk sokumum çok ağrıyo böle bi sorun yasayan var mı daha önce bu sebepten dr a
gitmiştim ortopedist kilo alımına dıkkat et demişti o zaman ama daha kılo almadım ben çözemedım :S
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?