Günaydın canım epeydir yoktun... Nasılsın?
Bende minik bir şeyler hissediyorum bazen ama bebeğim mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum...
Bu arada çok nadir olmak üzere evet o bölgede ağrı hissediyorum ama uzun sürmüyor...
Heyet raporunu ne için aldın Ayşecim?
hamdolsun canım iyiyim ama mide bulantılarım hala devam ediyo malesef
sen nasılsın? eşinle problemlerin varmış sanırım. Hala annende misin?
ayşe bu arada senin bulantıların geçti mi?
günaydın herkese
ne güzel ya herkes bebişkolarının hareketlerini hissetmeye başlamış
ben henüz hissedemedim neden acaba
ilk bebeğim oldugu için sanırım:26:
günaydın canım.. ben de gün içinde çok yorulduysam akşamları çok ağrım oluo belimde ve kuyruk sokumumda.. bende daha kilo almadım.. belki seninki de yorgunluktandır.. biraz dinlenmeye çalış.. hayırdır bu heyet raporu olayı nedir?
ohh ne güzel başladınız hissetmeye bende daha tık yok(
kuzum çok yürüdüğümde yada iş yaptıgımda yoruldugumda bendede çok ağrı oluyo kuyruk sokumumda(
Hepinize günaydın kızlar umarım bu gün çok güzel geçer hepimiz için:)bu arada sultandan hala haber yok dimi umarım iyidir...
Günaydın kızlar
sabah direk hastaneye gittim heyet raporu ıcın sımdı geldım işe
yolda bebısım ıkı kez daha kıpraştı şimdi durgun :) bu haftaalrdakı hareketlerle
ilerki haftalardaki hareketler çok farklı ya :)
bir de benım kuyruk sokumum çok ağrıyo böle bi sorun yasayan var mı daha önce bu sebepten dr a
gitmiştim ortopedist kilo alımına dıkkat et demişti o zaman ama daha kılo almadım ben çözemedım :S
böle bi agrı yasayan var mı ?
günaydın benim de ilk bebişim ve 17 haftam bitti ama bende daha hissetmedim canım.. bu arada bulantı sorunu bende de var daha bu sabah zor attım kendimi lavaboya.. inşallah böyle devam etmez..
ya tam olarak gecmedı hala sabahalrı koku hassasiyetım oluyo
ve bulantım varkend tıksındıgım seyelrı hala yıyemıyorum maalesef....gecenkınde ne güzel 16 hafat deınce bıtmıstı
bu sefer bıtmedı bende 9 ay sürecek diye korkmaya basladım :S
günaydın canım ya ben yorulmasamda oluo sankı yorulunca daha beter oluyo tabı ı bak hep ayakta durayım sorun yok
oturdugum zaman baslıo agrı...bugun doktoruma danıstım işte aslında normal hamılelıkte yorulma fln dedı....
bel ağrıalrın da baslar yakında hazır ol dedi...ben bualntıdan dolayı kılo vermsıtım ya o verıdkelrımı aldım yanı tam basladıgım
kılodayım onun ıcın kılo almadım sayıyorumama dun cok yoruldum cidden canım bıraz dıkkat edeım bakalım gecer ıns...
heyet raporu clexane için canım özelde bisürü para ıstemsılerdı devlettede sır vardı bu doç a gittim ya muayeneye
iğnem bitmıstı yazar mısınız demıstım heyet raporu yapalım ya hallederım ben pazartesı gel dmeıstı hastaneye
gitim adam yarım saatte cıkarttı raporu yaaAllah ım ıyı kı cıkmıs karsıma su adam :)
dara düşünce allah yardım edio canım işte çok sevindim.. bende bulantılar ve kusmalar yüzünden 6,5 kilo vermiştim daha 1,5 kilosunu geri aldım bende ondan almadım sayıyorum.. sen kilodan bahsedince aklıma geldi, kilo almadım diye de çatlak kremlerine falan hiç bakmamıştım.. ama herkes dördüncü ay bitti artık kullanmaya başla yine de dio.. sizin önerdiğiniz kullandığınız bişeyler var mı kızlar?
ayşecim aynı benim şikayetlerden bahsediyorsun resmen kuyruk sokumum batıyo ya oturmak problem kalkmak problem bi de bel ağrım var benim hamilelikten önce hiç ağrımazdı üstelik geçen hafta 2 gün rapor aldım ama yok şuan yine aynı ağrılar napcam bilemiyorum walla
he ya onu dıcektımm benım göbeğim büyüyo sankı yanı son bı hafta ıcınde baya buyudu ama kıloma yansımadı yanı
kilo sabit ama göbek şişiyo gaz flndır dıyorum ama yok gaz değil...çatlak için canım bol bol su iç herhangı bir nemlendirici ile
nemlendir....bu olayın piyasası çok fena biliomusun çatlak engellıo diye fahiş fiyata uyduruk kremelr satılıo o tuzaklara düşme
nemlendırıcılere guvenemıosan hanı karnıam sürücem vs die bebe yagı al ohh temızz ben gecenkınde de kullanmsıtım bu seferde
öle yapıcam nıveanın bebe yagını aldım ben...eğer tyenın kuru ve esnek değilse çatlar yapacak bişey yok yanı cildi nemlendırmek laızm..
buna ragmen 9 ay catlamayaıp bakın ben x kremı kullandım 39. haftadayım çatlamadım dıyende var zaten doğuma kadar catlamamıssa
doğum yaparken garantı çatlar...çatlak olursa doğumdna sonr akılo verıp plates yaparak göbeğini 10 numara toplayabılrısın kzıkardeşim öle
yaptı sımsıkı oldu vücudu :)
[/url]
he ya onu dıcektımm benım göbeğim büyüyo sankı yanı son bı hafta ıcınde baya buyudu ama kıloma yansımadı yanı
kilo sabit ama göbek şişiyo gaz flndır dıyorum ama yok gaz değil...çatlak için canım bol bol su iç herhangı bir nemlendirici ile
nemlendir....bu olayın piyasası çok fena biliomusun çatlak engellıo diye fahiş fiyata uyduruk kremelr satılıo o tuzaklara düşme
nemlendırıcılere guvenemıosan hanı karnıam sürücem vs die bebe yagı al ohh temızz ben gecenkınde de kullanmsıtım bu seferde
öle yapıcam nıveanın bebe yagını aldım ben...eğer tyenın kuru ve esnek değilse çatlar yapacak bişey yok yanı cildi nemlendırmek laızm..
buna ragmen 9 ay catlamayaıp bakın ben x kremı kullandım 39. haftadayım çatlamadım dıyende var zaten doğuma kadar catlamamıssa
doğum yaparken garantı çatlar...çatlak olursa doğumdna sonr akılo verıp plates yaparak göbeğini 10 numara toplayabılrısın kzıkardeşim öle
yaptı sımsıkı oldu vücudu :)
ben de bılemıyorum canım ne yapsam agrıyo bel ağrım yok yani yorulunca bel ağrım oluo ama genel olrk yok
sadece kuyruk sokumum batıo öle bi agrı...
canım şimdi okudum çok narin bi kemıkmış kolay inciniomuş gebelıktede rahıma rkaya yaslandıkça oluyomus
bellede alakalı oldugundan ve bel yapısı gebelıkte dğeiştiğinden dolayı her gebenın karsıalstıgı bi problemmıs direk kıloylada alakası
yokmuş benım öncekı gebelıgımde de vardı doğumdan 2-3 ay sonra gecmıstı agrısı ancak....
elle yapılan bi tedavisi varmış ama öle yazıyo yazı burada Kuyruk sokumu arsna elle tedavi - Hrriyet Salk
kk da da şöle bi konu açmışlar http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...066-kuyruk-sokumu-agrisi-cekiyor-musunuz.html
ayşecim merhaba, bel ağrısını okuyunca yazayım dedim, benim de belim fenaa ağrıyo yorulunca, biraz ayakta kalayım eğilerek bi iş yapayım hemen belime vuruyor.. hafta sonu halam dedi ki kız bebek bele ağrı yapar e senin de kızdı :))))))) ay benim de mi kız acepp :)) allahım böle her duyduğumuza yorum yapıyoruz karşılaştırma falan komik geliyor sonra düşününce ama napim elimde değil işte :))) merak, merak , merakk :))
hamdolsun canım iyiyim ama mide bulantılarım hala devam ediyo malesef
sen nasılsın? eşinle problemlerin varmış sanırım. Hala annende misin?
ne güzel canım zaten az az baslar :)
ben karıstırmıyorum şöle ki :) su haftaalrda bebegın hareketını göbek deliğinden biraz aşağıda hissetmemız gerekır
ve elimizi koyarak hıssedemeyız elini koyarak hıssettiğini söyleyen ya damarı hıssetmsıtır ya bagırsagı çunku eline degecek kadar
hızlı sert vuramaz bebek zaten bu haftaalrda genelde vurma değilde kayma benzeri hareketler olur...bunalrı bilirsen daha kolay
ayırt edersın canım :) Ya ben merdıvenden dusmsutum ya o zamandna berı agrıo gecer die düşündum gecmedı sımdı tekrar mı
gitsem ortopediye bılemedım...canım clexane kullanıyorum ya doktorum rapor için çağırdı iğne raporu için
günaydın canım ınsallah :)
yaa sultanı ben de çok merak edıyorumcidden su kaybı vardıda hastaneye mı yatırdılar acaba ???
dara düşünce allah yardım edio canım işte çok sevindim.. bende bulantılar ve kusmalar yüzünden 6,5 kilo vermiştim daha 1,5 kilosunu geri aldım bende ondan almadım sayıyorum.. sen kilodan bahsedince aklıma geldi, kilo almadım diye de çatlak kremlerine falan hiç bakmamıştım.. ama herkes dördüncü ay bitti artık kullanmaya başla yine de dio.. sizin önerdiğiniz kullandığınız bişeyler var mı kızlar?
doktorum çatlak için lierac krem önerdi kullanan var mı, bide internette krem ve jel olarak iki türlü,bilgisi olan varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?