- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
benim bildigim yumurta 22-24 mm ulaştıgında kendiliginden çatlar
insallah canım ya 1yıldır ıstıyoruz ama olmuyor maalesef bu ay umudum var bakalım ama hayırlısı belkı bu topıkte benım yasadıklarımın aynısını yasayarak hamıle kalan vardır dıye yazdım umarımda cıkar :))
cnm aklımız sizdeydi iyi olmana çok çok sevindim inşallah bidaha böle bi problem yaşamazsın :))
amin kimse yaşamasın mutlu huzurlu bir şekilde alalım bebişlerimizi.:9
aa nie ole olduki acaba benimde 3 gün ileri çıkmıştı ondan sonraki konrollerdede hep gününde çıktı bidaha gittiğinde tekrar baktır istersen :))
bende bugün hastaneyi arıcam bakim bu hafta hangi gün izne çıkıyo olmadı perşembe yada cuma ordaysa gidicem testler için :))
allah beterinden saklasın canım.ama gercekten merak ettik neyseki sende bebeğinde iyisiniz.su geri kalan 5 6ayida bir atlatsak hayirlisiyla.
kızlar bebek sepeti araken buldum bayıldım bi bakın bakalım siz ne düşünüceksiniz baya orjinal olmuşlar
BebishBox Bebek hediyeleri - Giyilebilir Bebek buketleri, kekleri, sepetleri - %100 pamuklu bebek giysileri
bende epidural normal düşünuyorum ama ıgne felc hıkayelerı bıtmıyo cevremde.sezeryana da bı ton sey söyluyorlar ee agzımdan mı cıkarayım yada leylekler getırsın dıyorum.eşimde dıyo normal dogurma genıtalın şaftı kayıyormus allahım herkes kendı derdınde:)
bende epidural normal düşünuyorum ama ıgne felc hıkayelerı bıtmıyo cevremde.sezeryana da bı ton sey söyluyorlar ee agzımdan mı cıkarayım yada leylekler getırsın dıyorum.eşimde dıyo normal dogurma genıtalın şaftı kayıyormus allahım herkes kendı derdınde:)
sağolun canım tahmin ettim.evet ya 5-6 ay kaldı.buarada hastanede kaldığım sürece hep erkek bebek doğdu.eşimde diyorki ayyy napıcaz herkes erkek doğuruyor.bizim oğlana kız bulamazsak napıcaz diye şimdiden derdine düştü adam biz 5-6 ay diyoruz.adam 30 yıl sonrasını düşünüyor.
canım sadece stress yapma ve ıslan ay anlamışsındır demi kaygan olsun ona dikkat et inşallah bu hayırlı günlerde
Slm kızlar haber bekliyosunuz biliyorum.ama hastaneye yatırdı doktorum beni ancak yazabildim.öncelikle bende bebişte iyi.doktor önce ultrasondan sonrada jinekolojik baktı.suyuda gördü.bir test yapılması gerektiğini söyledi.bunun içinde hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.böyle bir kit veriyorlar o bebeğin suyumu yoksa idrar filanmı diye ortaya çıkarıyor.ama kontrol altında yapılıyor.eczanede o kiti aramıştım piyasada yok.baya sıkıntıdan sonra enfeksiyona bağladı doktorum.bebeğin suyundada bir azalma olmadı onuda kontrol ediyorlar.çooook şükür.neyse fitil verdi.enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olur dedi....geçmişi okuyamadım ama merak ettinizi biliyorum .ancak yazabildim.umarım herkes iyidir.(böyle bir problem yaşayan olursa lütfen gitsin çoook önemli tesbit edilmesi lazım.doktorum durup dururken öyle su gelmez dedi.mutlaka nedeni olmalıymış.)
insallah canım ya 1yıldır ıstıyoruz ama olmuyor maalesef bu ay umudum var bakalım ama hayırlısı belkı bu topıkte benım yasadıklarımın aynısını yasayarak hamıle kalan vardır dıye yazdım umarımda cıkar :))
eşin herhangi bi test yaptırdımı?
eşin herhangi bi test yaptırdımı?
yok canım ya yapmadık test falan ama doktorum sperm tahlılı ıstedı ramazanlık oldugu ıcın yaptıramadık maaleesef ramazanlık bı gecsın hayırlısıyla bakıcaz.
Keşke sen haklısın deyince bizde işler bitse... Sen istersen ayaklarına kapan, bizimki konuşur da konuşur. Dün de sözde iftara dışarı çıktık, bir ton laf işitip iftar saati tek başıma eve döndüm. Yanlış anlamayın, yanından ayrılan da ben değildim. Çok sinirliymiş, iftardan sonra görüşelimmiş. Öylece kalakaldım düşünebiliyor musunuz? O sırada da annem arar, ablam arar, çaktırmamak için canım çıktı.
Slm kızlar haber bekliyosunuz biliyorum.ama hastaneye yatırdı doktorum beni ancak yazabildim.öncelikle bende bebişte iyi.doktor önce ultrasondan sonrada jinekolojik baktı.suyuda gördü.bir test yapılması gerektiğini söyledi.bunun içinde hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.böyle bir kit veriyorlar o bebeğin suyumu yoksa idrar filanmı diye ortaya çıkarıyor.ama kontrol altında yapılıyor.eczanede o kiti aramıştım piyasada yok.baya sıkıntıdan sonra enfeksiyona bağladı doktorum.bebeğin suyundada bir azalma olmadı onuda kontrol ediyorlar.çooook şükür.neyse fitil verdi.enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olur dedi....geçmişi okuyamadım ama merak ettinizi biliyorum .ancak yazabildim.umarım herkes iyidir.(böyle bir problem yaşayan olursa lütfen gitsin çoook önemli tesbit edilmesi lazım.doktorum durup dururken öyle su gelmez dedi.mutlaka nedeni olmalıymış.)
valla gebe kalamamanda sıkıntı nedır bılmıyorum ama bende pko vardı doktor hamile kalamazın cok zor dedı ben soğan kürü yaptım keınlıkle işe yaradı tabi önce allah isterse oluyorda.onrakında incir kürü yapıcaktım gerek kalmadı hamile oldugumu öğrendım ibrahım saracoğlunun sıteınde ıkısınde detaylı anlatılıyor yapacakan bende anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?