hakkında hayırlısı olsun.inş cok fazla beklemeden bebegine kavuşursun
ama sana tavsiyem doktor kontrolü dışında klomeni kesinlikle kullanma
klomen yumurtalarını büyütüyor ve çatlamadıgı zaman kiste dönüştürüyor
birde kist için ugraşma yani.
igne yapılıp uyuşturuluyor dikiş atılırken.sen agrı acı hissetmiyorsun ama oranın dikildigini düşünmek bile cok kötü hissetmeni saglıyor.
ınsallah canım yaa canım zaten doktor solemeseydı hıc kullanmazdım kullanalı 5ay oldu ama cok sukur kıst falan olusmadı zaten tak dedı artık ılacı falan da kullanmıcam
canım ben 1yıl once bır dusuk gecırdım o yuzden teste gerek duymadık 3ay korunduk sonra tekrar cocuk dusunduk acıkcası 7aydır ıstıyoruz..5aydır klomen kullanıyorum bu ay basladık canım yumurta takıbıne 1hafta sonra gorucez catlayıp catlamadıgını allahım bır umut ıste ya olumlu yaklasmaya calısıyoruz ama hayırlısı 2gundur esıme kecı bıynuzu pekmezı ıcırıyorum 4yemek kasıgı umarım yeterlıdır..ayrıca canım bu kürü nasıl uyguluyorsun gercekten faydası var mı?
Slm kızlar haber bekliyosunuz biliyorum.ama hastaneye yatırdı doktorum beni ancak yazabildim.öncelikle bende bebişte iyi.doktor önce ultrasondan sonrada jinekolojik baktı.suyuda gördü.bir test yapılması gerektiğini söyledi.bunun içinde hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.böyle bir kit veriyorlar o bebeğin suyumu yoksa idrar filanmı diye ortaya çıkarıyor.ama kontrol altında yapılıyor.eczanede o kiti aramıştım piyasada yok.baya sıkıntıdan sonra enfeksiyona bağladı doktorum.bebeğin suyundada bir azalma olmadı onuda kontrol ediyorlar.çooook şükür.neyse fitil verdi.enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olur dedi....geçmişi okuyamadım ama merak ettinizi biliyorum .ancak yazabildim.umarım herkes iyidir.(böyle bir problem yaşayan olursa lütfen gitsin çoook önemli tesbit edilmesi lazım.doktorum durup dururken öyle su gelmez dedi.mutlaka nedeni olmalıymış.)
Tuğbacım evraklarıma baktım evet 18 ağustosta randevumuz var,yani arife günü...
birşey dicem kızlar,önceki gittiğim hastanede bebeğin günleri daha ileriydi,
ayın 22 sinde 12+4 günlük ve 5,6 mm idi
şimdiki hastanede ayın 28 i olmasına rağmen hala 12+4 günlük 6,2 mm çıktı..
o an doktora başka bişi sorarken yanlış anladım sandım ve geri sormayı unuttum..çarşamba kan sonucunu almaya gittiğimde sorucam tabiki de..
böyle olanlar var mı ,büyümedi desem boyu uzamış, ve sağlıklıydı gayet :44:
bende devam ediyordum saymaya ki ultrason çıktısında farkettim..yoksa 14.haftam olması lazım,ilk ultrasona göre..
Katılıyorum sana Canim kesin benim psikolojim esime gecmis durumda alinganliginda bu kadarı yani
ıkınıyorsun ve bebiş geliyor:)) ay inşallah oyle bi seferde olur:))) ççok güzel yazmışsın valla...
bende epidural normal düşünuyorum ama ıgne felc hıkayelerı bıtmıyo cevremde.sezeryana da bı ton sey söyluyorlar ee agzımdan mı cıkarayım yada leylekler getırsın dıyorum.eşimde dıyo normal dogurma genıtalın şaftı kayıyormus allahım herkes kendı derdınde:)
sağolun canım tahmin ettim.evet ya 5-6 ay kaldı.buarada hastanede kaldığım sürece hep erkek bebek doğdu.eşimde diyorki ayyy napıcaz herkes erkek doğuruyor.bizim oğlana kız bulamazsak napıcaz diye şimdiden derdine düştü adam biz 5-6 ay diyoruz.adam 30 yıl sonrasını düşünüyor.
slm canim rica etsem benide ekleyebilirmisin size yazmistim ama bilgilerim eksikti galiba simdiden cok tesekkür ederim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle kucagina alirsin insallah canim..3. bebegim almanyada oturuyorum 10.01.2013 cinsiyeti belli degil daha ismide belli degil yasim 30
Ay ne gldüm beeeeee:):) Karnımı ağrıttın gülmekten arzu :) Daha dün gece eşim de beni sinir ediodu aynı konuda.O bebek orda çıkcak ve o kadar genişleyecekse seninle artık işimde olmaz dio.Bende dikiş filan atıolar anlatıroum öyle OOO bide dikişli ha o zaman sende iş bitmiş oluo napsakki dio gıcıkkkk
kızlar oraya doğumda sonra nasıl dikiş atıyolar ya acımıyo mu incecik bi yapı sonuçta:26:
ay ben evliliğimizin ilk ayında vajinismusla uğraşmıştım da şimdi böyle şeylerden korkuyorum hala
bu sabah oldu canım ama oruc oldugumuz ıcın aksamı beklıcez ınsallh catlamaylada ılgılı bı sıkıntı yoktur
cnm kırmızı yazdıgın yere istinaden yazıyorum
epiduralde daha sancıların yeni başlamışken yani sanki hafif adet sancıları gibi sancıların varken igne oluyorsun.
ve bu sancılar cok şiddetli hale geliyor açılmaların arttıkca.ama sen igneyi 3 cm acıklık varken oldugun için o şiddetli sancıları hissetmiyorsun.
bu arada doguma giderken açılman 9-10 cm filan olması gerekiyor
arkadaşlar epidural felç riski var vs diyip strese sokmayın lütfen, benim gibi zaten epidural normale karar vermiş olanları da düşünün.
epiduralde uzun süreli bel ağrısı ve uzun süreli baş ağrısı riski var ama ne kadar işinin ehli biri yaparsa risk o kadar azalıyor.
Slm kızlar haber bekliyosunuz biliyorum.ama hastaneye yatırdı doktorum beni ancak yazabildim.öncelikle bende bebişte iyi.doktor önce ultrasondan sonrada jinekolojik baktı.suyuda gördü.bir test yapılması gerektiğini söyledi.bunun içinde hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.böyle bir kit veriyorlar o bebeğin suyumu yoksa idrar filanmı diye ortaya çıkarıyor.ama kontrol altında yapılıyor.eczanede o kiti aramıştım piyasada yok.baya sıkıntıdan sonra enfeksiyona bağladı doktorum.bebeğin suyundada bir azalma olmadı onuda kontrol ediyorlar.çooook şükür.neyse fitil verdi.enfeksiyon ilerlerse sıkıntı olur dedi....geçmişi okuyamadım ama merak ettinizi biliyorum .ancak yazabildim.umarım herkes iyidir.(böyle bir problem yaşayan olursa lütfen gitsin çoook önemli tesbit edilmesi lazım.doktorum durup dururken öyle su gelmez dedi.mutlaka nedeni olmalıymış.)
kızlar bebek sepeti araken buldum bayıldım bi bakın bakalım siz ne düşünüceksiniz baya orjinal olmuşlar
BebishBox Bebek hediyeleri - Giyilebilir Bebek buketleri, kekleri, sepetleri - %100 pamuklu bebek giysileri
normal dogum yapmayı düşünenlere benim nacizane tavsiyem kesinlikle ıkınma ve nefes alma tekniklerini iyice ögrenin
bu teknikleri iyi bilirseniz hem bebegi cabuk itersiniz hemde cok sancı cekmezsiniz
en önemliside yırtıgınız olmaz.3-4 dikişle dogumu atlatırsınız.
mesela dogum anında cocugun başı cıkarken ıkınmamalısınız.ıkınırsanız cok fazla yırtıgınız olabilir.zaten o sırada doktor kesi atıyor.
nette bi cok ıkınma ve nefes alma teknigi ile ilgili yazı var
en faydalı olanını kopy yapıyorum.bunlara bol bol çalışın evde
:."Doumda NefesTeknikleri,Kolay Doum Douma Yardm" e-gebelik.net..:
ayşee sen bu hamileliğinde çok turşu yedinmi yada turşu aşerdinmi salatalık turşusu :)
normal dogum yapmayı düşünenlere benim nacizane tavsiyem kesinlikle ıkınma ve nefes alma tekniklerini iyice ögrenin
bu teknikleri iyi bilirseniz hem bebegi cabuk itersiniz hemde cok sancı cekmezsiniz
en önemliside yırtıgınız olmaz.3-4 dikişle dogumu atlatırsınız.
mesela dogum anında cocugun başı cıkarken ıkınmamalısınız.ıkınırsanız cok fazla yırtıgınız olabilir.zaten o sırada doktor kesi atıyor.
nette bi cok ıkınma ve nefes alma teknigi ile ilgili yazı var
en faydalı olanını kopy yapıyorum.bunlara bol bol çalışın evde
:."Doumda NefesTeknikleri,Kolay Doum Douma Yardm" e-gebelik.net..:
izini yok galiba canım işte sen al randevunu..bende hiç anlamadım cihazın günleri yalnış hesaplama olasılığı var mıdır acaba..bilemedim ki SAT ı yakaladık diye sevinirken yine mi uğraşıcam poff..
ne çok uğraşmışsınız canım,inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsınız ,bu kez sağlıcakla gelir dünyaya..
bnmde ploraktinim yüksekti doktor olmaz şimdi dedi bizde olmad diye koyverdik süpriz yaptı bize :)
ne güldüm yaaa...
canım çok geçmiş olsun geçmişten eklentiden okudum sonucu..inşallah bundan sonra korkutmasın Rabbim..
ben yanlış duyum almışım demek ki.. cünkü ağrı eşiği düşük ve normal doğum yapmak isteyen biri olarak normal epidurale sıcak bakıyordum.. söylediklerin icimi rahatlattı.. doğum ile ilgili dr umuzla konuşacaz tabi doğum yaklaşınca ondan da bilgi alıcam. ama şu da beni rahatsız ediyor ; dr un son anda doğuma dahil olması. yani ebeler herşeyi yapıyor, son anda dr geliyor.. umarım benim dr um böyle yapmaz..
Buarada tontirik senin bebisin cinsiyet bellimi?
ben yanlış duyum almışım demek ki.. cünkü ağrı eşiği düşük ve normal doğum yapmak isteyen biri olarak normal epidurale sıcak bakıyordum.. söylediklerin icimi rahatlattı.. doğum ile ilgili dr umuzla konuşacaz tabi doğum yaklaşınca ondan da bilgi alıcam. ama şu da beni rahatsız ediyor ; dr un son anda doğuma dahil olması. yani ebeler herşeyi yapıyor, son anda dr geliyor.. umarım benim dr um böyle yapmaz..
bende epidural normal düşünuyorum ama ıgne felc hıkayelerı bıtmıyo cevremde.sezeryana da bı ton sey söyluyorlar ee agzımdan mı cıkarayım yada leylekler getırsın dıyorum.eşimde dıyo normal dogurma genıtalın şaftı kayıyormus allahım herkes kendı derdınde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?