Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Neyse ki hasta olduğum gün annemler bana geldi, yemekten temizlik alışverişe her şeyi halleti canım annem babam. Bugün iyiyim çok şükür. Kendi doktorumla konuştum, asıl önemli olan idrar kültürü, onu yaptır dedi. Yarın da onu yaptıracağım inşaallah. Çünkü kullandığım antibiyotik zayıf bir ilaçmış, ona göre başka ilaç yazacak galiba. Aman kendinize dikkat edin Hiç ihmal etmeyin. Bende hiç yanma filan yoktu, sadece kıvamlı akıntım vardı, bir de tuvalete sık gidiyordum. Meğer enfeksiyon varmış. Benim kolay kolay ateşim çıkmazdı, demek ki bünye zayıf düşüyor hiiç bana bir şey olmaz demeyin :)
Mantar sanırım bende de var ama şu an çok rahatsız etmediği için onu da söylemedim doktora, üst üste bir sürü ilaç kullanmayayım dedim. Artık sirke, karbonat filan yapacağım herhalde. İnşaallah hepimiz atlatırız.
Bıdığa bak sen ne var ne yok hüüp diye çekmiş demek senden

İnşaallah bir an önce düzelirsin canım, her şey yoluna girer. Hastanede olmak sıkıcı ama en azından her gün takibin yapılıyor, hemen eve gönderseler bu sefer de sen sürekli endişe içinde olursun acaba her şey yolunda mı diye. Umarım değerlerin normale döner ve sağlıklı sıhhatli evine dönersin bir an önce.
snaada çook geçmiş olsun insan normal zamanda bu kadar takmıyo.ama karnımızdakiler olunca iş değişiyo.ne zor bişey insan kendinden önce onu düşünüyo.rabbim nerde hasta varsa şifa versin.
Valla ilk deneme için bence süper canım. Benimkiler hala poşette duruyor :)