Benim üçüncü çocuğum ama istemeden olmadı.. Takvim yöntemi riskli canım ama çok da korkulu rüya haline getirme 10. çocuğun değil ya... Olursa da zor bile olsa sabrı da beraberinde gelir... Tabii tedbirini almak lazım...
Hemen olan arkadaşlarım var benim de ve iyi ki olmuş diyorlar... Kıskançlık problemi olmuyor, arkadaş olabiliyorlar diyorlar..
Benim çocuklarımın arası 4 yaş, hem kıskançlık çok oldu, hem de büyükler küçükleri arkadaş olarak görmüyor, ikisini de ayrı oyalamak gerekiyor, birbirlerini oyalayamıyor...
Hakkında hayırlısı olsun canım...
canım ben 2. çocuk hiç düşünmüdum kazayla falan olursa başımın üsütne ....ama kız olduğu için eşim bi tane daha yaparız falan çıtlatyo bakalım çok isterse belki.. hani bide oğlumuz olur falan diyo bende gülüyrum ama bu hemen olmaz yani biraz büyüsün meleğim ....
günaydın kızlar :)
size eşimle neden tartıstıgımızı anlatayım :)
şimdi ben ütü yaptım gömlekleri askılara astım yatak odam yukarıda o an üşendım merdıvenın korkuluguna taktım askıalrı...
yatmaya giderken akşa m eşim gördü aa çok güzel olmuş bu giysiler burda kalsın dedi ben d eolru mu canım toz olru bısey olur
dolaba asıcaz ben yatarken cıakrırız die cıakrmadım dedım
yok dedi burd akalıcak hayrı kalmıycak dedim kalıcak kalmıycak derken başladık bağrışmaya yani :)
eşimin söylediği lafları duysanız ölürsünüz gülmekten ama o an gülüncek gibi değil tabıı :) neymsı efendım
nükleer tesısmıymıs uranyum üssümüymüş burası da hersye yerıne konmayınca patlama mı olcakmıs tutturmsuum
bi tertip düzen o o nalrın orda kalmaısnı ıstıyomuş fln tabıı bu bunalrı sölerken ben gittim dolaba astım eşim astı suratını
yattı ben de yattım susuyoruz böle suratalr asık...bak küs uyumayalım dedim
eşim de aa küsmüyüz dedi..e suratınıa ısosun deıdm kırıldım ben nedne olsun aşkım orda kalsın demıson kırk yılın bası bişey
demısım dedi e ama mantıklı bsıey sölede öle diim dedim derken sustu döndü arkasını kalktım askıalrı aldım gittim eski yerıne
astım yataga gerı döndüm...aşk olsun ben böyle hesaplar yapmıyorum bunalrı dert etmek ıstemıyorum eften püften şeyelrden huzursuzluk cıkarmak ıstemıyorum ama sen körüklüyosun
durduk yere benı uzuyosun ben bunalrı dusunmek zorunda mıyım dedim ağladım baya o da özür diledi bebısımız napio
kızım anneyı küstürdüm ayıp mı yapmış baban senin dio fln ama çok gıcık oldum işte dün...sonuç gömlekler hala merdıvenın
korkuluğunda asılı duruyo pasaklı benım kocam napimm![]()
ayyy ayşe

Günaydın kızlar
Dün doktora gittim.
Bebeğimizde bir sıkıntı yok şükür.
Elhamdülillah.
Kanama yapabilecek bir sebep göremedi...
Yalnız rahim ağzı uzunluğu mu ne 3,5 cm den aşağısı riskli sayılırmış benim ki 3 cm miş.
Erken doğuma sebep olabilirmiş...
Progestan verdi.
7. aya kadar kullanacaksın dedi...
İlişkiye az girilecek dedi.
Ayakta fazla kalmak yok istirahat dedi...
Tetanoz aşısını vurdurmayacaksın dedi. Vurdurdum dedim. O zaman 2. doza gitme dedi.
Sabah eczaneye gittim ilaç almaya
Eczacı: Günde 3 kere içecekmişsiniz. Çok mu sizin düşük riskiniz dedi?
Anlamadım.
Doktoru arıyorum ulaşamıyorum. Günde 3 fazla mı normal mi?
Hakikaten düşük yada erken doğum riskim çok fazla da bana mı söylemek istemedi doktor?
Bilemedim. Kafam karıştı.
Bugünde hareket etmiyor pek...
Kendimi veremedim hareketlerine ya da bilemedim.
yatabilme imkanın varsa yat canım yoksada yaratmaya çalış...
suç bol iç canım ilişkiden de uzak dur tabii
kısaca kendini nolur yormamaya çalış
üzülme sakın kötü de düşünme
allah yardımcın olucak ve hiçbişey olmıcak
Canım, koskoca adam Ayşe'nin dediği gibi oturup ağlayınca (ben ne yaptım diye), bir kez daha destek olmaya karar verdim.
Birbirimizi bu hale getiren,kışkırtan sebepleri oturduk konuştuk.
"Daha 1 senelik evliyiz, temelimiz biraz sarsıla sarsıla oturacak, seni de bebeğimizi de çok seviyorum,bana kendimi düzeltmem,eğitmem ve öfke kontrolümü sağlayabilmem için bir şans ver" dedi.
Ben de verdim.
Ama tekrarlanırsa,affedemicem. o da bunu çok iyi biliyor artık.
heh şöle siz birbirnizi seviyosunuz ya bence sevgi varsa herşey hallaolur....
gerçekten önemli bu sevgi valla da billaada çok sevindim aşkınıza bebeğinize evliliğinize sahip çıkmana