2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yeşim bebğinin cinsiyeti netleşmiş heralde.hayırlı olsun hadi.belirsizlik çok kötü bişey.insan biranönce netleşsin istiyor tabii.

cnm herbişeyleri pahalı ki bu sıpaların,valla eşimle geçen sıpamıza altlı üstlü takım aldık 30 tlye ,eşim diyoki bune yahu biz bu çocuğu üniverstye zor göndeririz söyliim diyo:1: duuur dedim erken pes ettin hacıı,daha çoook paralar harcıcaz,Allah kocişlere çook para versin inş.:9:

aynen öyle canım..masraf çok valla Allah yardımcımız olsun..almadan olmuyorda bakalım..ben abartmamayı düşünüyorum zaten..ilk bebek bir sürü hediye gelecek..mevlütten sonra gelen hediyeleri eledikten sonra alışveriş yapmayı planlıyorum..

bende 1 aydır var bazen topallıyorum resmen dokorum kalçan genıslıyor ondan dedı yanı kıbarca kıçın büyüyor kojaaaman popon olcak demek ıstedı:)

ay varya benim zaten kalçalar geniş hepten genişlerse ne yaparım ben ya....

kızlar ya ben az önce göbek deliğimin 3 parmak üstünde falan güm diye bir hareket hissettim
Sizce bu bebişmi ya aslında altta olsa kesin bebiş derdimde 23. haftamın içerisindeyim ya
daha erken herhalde oralarda hissetmek için diye düşündüm, o gümden sora bir ikihareket daha
oldu belkide yemek yemiştimondandır:) bilemedimki sizce bebekmi???

bebeğinin hareketleri canım onlar..artık daha sık ve net hissedeceksin..

Kızlar ben şöyle bir şey almayı düşünüyorum...

Georgia 3 Kapılı Gardırop -

Georgia 4 Çekmeceli Şifonyer -

Birde beşik...

Büyüyünce de sadece karyola alacağım. Böylece iki iki masrafa girmem diye düşünüyorum ama.

Acaba çok mu adidir. Çok ucuz çünkü...

görüntü güzel canım ama adimidir değil midir bilemem..en iyisi git yerinde bak öyle al canım..en azından için rahat olur..içine sinerse alırsın yoksa başka birşey bakarsın..

canim babada korece yok bende burda basladim ogrenmeye 3. seviyedeyim henuz
birde korece konusursam turkce iyice gider hem benim telaffuzum ne kadar dogru olur. burda zaten anadil
korelilerden ogrensin ogrenecekse. zaten uzatmalari filan cok benzetiyor :)

o zaman uzmanlardan öğrenmesi en doğrusu..ama siz evde sürekli türkçe konuşmaya özen gösterin..evde türkçe kreşte korece ikiside karışmamış olur..

kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)

her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)

gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı

usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi

bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği için :nazar::nazar: ölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem

böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar

beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh :nazar:

gözün aydın canım maşallah senin kızına:nazar::nazar::nazar::nazar: herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim..

yine baykuş gibi ayaktayım uyuyamadım,geçen bi arkadas yazmıştı hatırlayamadım kimin yazdığı aynı onun dediği gibi boğazımdan mideme kadar bir yanma hissi,nasıl anlatsam sanki naneli şeker yutmuşum gibi,midem kaynıyor gibi değişik bi olay.halkında dediği gibi benim velet saçlanıyor sanırım:9: inşallah çok saçlı olur bebişim:16: kolumu kaldıramıyorum bi yandan tetanoz aşısı olduk malum bugün.buarada aklım doğumda geri sayım başladı sayılır bana göre 3,5 ay sonra hepimiz çatır çatır doğurucaz,aklımda doğum falan derken uyku tutmadı yine beni,yarın olsun annecimle hem bebişime hem bana bişeyler almaya gidicez.düğünler var bu kadın elbise ister :119::1:
he buarada pazartesi bursaya gidicem renkli doopler için orda kapalı çarşıya falan bakıcam eğer beğenemezsem oğluşuma bu hastane çıkışını almayı düşünüyorum minnoşuma.5li set ama bitek bunu beğenebildim.çok renkli bişey olsun istemiyorumda.ona uygun battaniye de buldum ben internetten..bakalım beğenicekmisiniz
Eki Görüntüle 509818 Eki Görüntüle 509819
buda nette arayıp tarayıp bulduğum battaniye
Eki Görüntüle 509820

hepsi çok güzel..ben çok beğendim..ben bebeklerde beyazı çok seviyorum çok yakışıyor..hepten melek gibi oluyorlar canım..

kızlarr günaydınnn :))
bu ara bende bi duygusallık başladı sormayın gitsin insan hareketli şarkıda ağlarmı sabah serviste uyuymadım bari müzik dinliyim dedim hareketli şarkıda ağlamaya başladım Allah sonumuzu hayır etsin :)))
pazar günü doğumgünüm ilk defa bebeişimle geçiricez :)) bakalım babamız bişiler yapıcakmı biraz odundur kocam benim bugünlere pek deger vermez ama bu sene farklı olur inşallahh :))

ay canım benim kıyamam sana..bu aralar bende çok duygusalım herşeye ağlayasım var..bu günlerde geçecek elbet..

karnım büyümeye başladı yavaştan :1:
e artık büyüsün de dimi haftaya 5.aya giriyorum artık hamiş kıyafeti giyeyim yaaaww:1:

maşallah sana iki bebekle halen göbişin yok:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın.inşallah herkes iyidir.dün doktora gittim.bebeğim iyiymiş ama suyu tam sınırdaymış .azalmış yani bayağı.zaten akıntımda çok.kaçak oluyor heralde.su az içiyodum doktorum çok su içmelisin dedi.artık mecburen çok içicem.geçen bi arkadaşım 1.5 ay önce doğum yaptı bebeğin suyu azalmış diye.gözüm korktu valla.bebeğim 617 gr.olmuş bu arada.

ooo canım suyu ihmal etme canım..bol bol su iç gerisi düzelir inş..

kızlar benim de resmen 1 haftada çıktı önceden yüzüstü bile yatabiliyordum şimdi alaturka wc ye bile oturamıyorum, karnım kaşınıp duruyor bir de ben çok yorulmaya başladım şimdiden böyle olursa son zamanlarda ne yapacağız sanırım ekimden sonra iptal olacağız biz :1:
bir de ben acı yemekten delireceğim resmen dün mantı yedim ayıptır söylemesi yanında 6-7 tane de cin biber yedim ama halimi göreceksiniz çok komik yaa

ay ne güzel acı yiyorsun ve midene dokunmuyor..maşallah sana :nazar::nazar::nazar: ben az bişey baharatlı yiyeyim midem taş kesiliyor..doktor bana metsil verdi kurtarıcım oldu..rahatsızlandım mı hemencecik alıyorum..

Kızlar benim kızımın adıda elif olacak galiba:) Orkide senin kıza adaş gelicek sanırım.Tam kesin değil bu ismi hiç düşünmemiştim Ece Efsa geçiyordu aklımdan ama daha başka isimlere bakmamıştım bile.Dün akşam eşim kayınvalidemle konuştu onun fikrini rızasını birazda almak istedi.Siz bilirsiniz ne isterseniz o olsun söylenmesi kolay Kuranda geçsin dedi sadece.Eşim illa bi isim söyle filan deyince elif isterim ama yine siz bilirsiniz dedi.EŞimde elif olsun mu o zaman dedi.Bende olsun ama elifin yanında bi isim daha olsun istiyorum.Uzun bi isim deil vberaber söylenebilcek bi isim...Akşamdan beri düşünüyorum ELif .... ne olsa ???:44::44::44:

hadi bakalım hayırlısı olsun canım..biz ikinci isime karar verdik..Allah yardımcın olsun canım..

maşallah sana iki bebekle halen göbişin yok:nazar::nazar::nazar::nazar:
..

var var göbüş ama çok değil hepsi o :1:
artık şişmeye başlıyorum galiba karnım gerilmeye başladı

bu arada daha inş. doğuma çok var millet endişelenmeyin daha isim isim çok zamanımız var
ben de ayrıntılı ultrasona gireceğim haftaya inş.
ozaman %100 kesinleşsin biz de artık isim olayına başlarız:1:
bi kaç ihtimalimiz var bizim de ama iki tane olduğu için cinsiyetten emin olmak istiyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah kahvaltı yapmadım,mısır gevreği sütle geçiştirdim;kgsyi doldurmak için bankaya gittim,bekle bekle tam bana sıra geldi ,önümdeki kadıncağız para çekicekti baya bi yüklü ,bende ayakta durduğumdan galiba kulaklar başladı tıslamaya ,anladım bayılıcam ,kadına elimle dokundum çekti elini anlamadı :))))))))))))))
konuşamıyorumda :P

tekrar bi dokundum ,sen bayılıcaksın galiba dedi :)))))))))))çimden çok şükür dedim :Pgüvenliği çağırdılar,güvenliğin kollarında bi koltuğa oturdum sağolsunlar kolanya ve su kendime getirdi :)bir daha kalhvaltı yapmadan adım atmıcam :)))
zaten bayılırken en çok hidssettim bebeği güp güp :)))

anası kendinden geçiyor kızan içerde diskotek havasında leylim leyyyy

yorumlar icin teşekkür ederim canlarım..
fesleğencim aynı durumdayız iştee.. ben de anlam veremiyorum ama umarım iyidir bebeklerimiz, allaha emanetler canım..
chekirdekk cim inşallah sen de hissedeceksin, yakındır diye düşünüyorum..
ocwmays cok güldüm ya tarzan benzetmene, hem de plasenta elinde hayal ettim kücük tarzanı :)))))

merhaba kızlar

artık çok sık giremiyorum takip edemiyorum.okusam bile bitirene kadar yazacaklarım aklımdan gidiyor.hamilelikte herşey değişiyor hormonlardan dolayı.sağ gözümde bulanıklık başladı.doktor hamilikten hormonardan dedi.film istedi göz bebeğimde su toplanmış.bu kadar görmen bile mucize dedi.sol gözü kapattığım zaman hiçbişe göremiyorum bulanık hep.bilgisayrdada çok fazla kalırsam baya yoruyor.stres yapma dedi bişe falanmı oldu dedi.sınavlar vardı bütünlemelere çalışamadım ona biraz canım sıkıldı.bide doktora canım sıkılmıştı çapadaki.ondan sonra oldum.hiç bişe vermedi.doğumdan sonra düzelir düzelmese gözden anjiyo yapıp ilaç vericez falan dedi.1 ay sonra tekrar geld dedi.

hiçbir hazırlık yapmadım ,isme karar vermedik,güya netten araştırıp liste yapacaktım falan ama gözüm böle olunca bişe yapamıyorum fazla.eşimle avmye gittik.ilk defa çıtçıtlı badiler,çorap,önlük ,eldiven aldık kızımıza.şu kpss sınavıda geçsin ufaktan bbaşlarız hazırlıklara.

arkadaşlar bebek hareketlerinden bahsetmiş.biizm kızda bazen gündüz hiç hareket etmiyor .gece olduğunda ayaklanıyor yatsam bile beni uyutmuyorum.geçen hiç harekethissetmedim yapmadığım kalmadı.sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik hemşire gaytet iyi dedi.uyuyodur yada çok hareketli değildir sen duyamazsın dedi.hareket halinde hiç duyamazsın dedi.telaş etme takıntı haline getirme dedi ama bana çapadaki doktorum kandaki pıhtılaşmaya meyilden ötürü bebeğinin kalbi heran durabilr deyince .insanın elinde olmuyor.iğne coraspin kullanıyorum dedim.ama %100 çzüm değil dedi.her gebelikte var bu tehlike ama seninki daha farklı diyor.sürekli hareketleri kontrol et diyor.bide o kadar rahat söylüyorki karşısında insan değilde taş varmış gibi

sabah kahvaltı yapmadım,mısır gevreği sütle geçiştirdim;kgsyi doldurmak için bankaya gittim,bekle bekle tam bana sıra geldi ,önümdeki kadıncağız para çekicekti baya bi yüklü ,bende ayakta durduğumdan galiba kulaklar başladı tıslamaya ,anladım bayılıcam ,kadına elimle dokundum çekti elini anlamadı :))))))))))))))

tekrar bi dokundum ,sen bayılıcaksın galiba dedi :)))))))))))çimden çok şükür dedim :Pgüvenliği çağırdılar,güvenliğin kollarında bi koltuğa oturdum sağolsunlar kolanya ve su kendime getirdi :)bir daha kalhvaltı yapmadan adım atmıcam :)))

ay canım ya ucuz atlatmışsın..kahvaltı yapmadan dışarı çıkılırmı..artık bebekler büyük mısır gevreği ara öğün bizim için kahvaltı değil..Allahtan fark etmişsin ve zamanında müdahale yapılmış..dikkat et kendine canım..

bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır

ben isim olarak muhammed e cok soguk bakiyorum cok agir bir isim. tabi herkesin fikrine saygiliyim.
teyzem ogluna koymustu cok yaramaz bir cocuk oldu ve suandada cok dine yakin yasadigini soyleyemem
yani agir gelebiliyor isim ben buna inaniyorum cunku cok mubarek bir ad.
hele tek iyice agir gelir diye duymustum en azindan siz cift koyucaksiniz.

Kızlar benim kızımın adıda elif olacak galiba:) Orkide senin kıza adaş gelicek sanırım.Tam kesin değil bu ismi hiç düşünmemiştim Ece Efsa geçiyordu aklımdan ama daha başka isimlere bakmamıştım bile.Dün akşam eşim kayınvalidemle konuştu onun fikrini rızasını birazda almak istedi.Siz bilirsiniz ne isterseniz o olsun söylenmesi kolay Kuranda geçsin dedi sadece.Eşim illa bi isim söyle filan deyince elif isterim ama yine siz bilirsiniz dedi.EŞimde elif olsun mu o zaman dedi.Bende olsun ama elifin yanında bi isim daha olsun istiyorum.Uzun bi isim deil vberaber söylenebilcek bi isim...Akşamdan beri düşünüyorum ELif .... ne olsa ???:44::44::44:
elif cok guzel :) ben cok begeniyorum .
adiyla yasasin kizin .yanina bencede naz guzel olur birbirini tamamliyor

yeşim bebğinin cinsiyeti netleşmiş heralde.hayırlı olsun hadi.belirsizlik çok kötü bişey.insan biranönce netleşsin istiyor tabii.
sagol canim nihayet oldu degismez artik herhalde %100 demedi inatla dr ,ama testislerini esime gosterdi
bende pipisini gordugumu dusunuyorum.

canim gecmis olsun dikkat et guzle yap kahvaltiyi ben 2 dilim ekmek yemeden kalkmiyorum
aslinda daha cok yicem ama cok yiyince hazimsizlik oluyor
peynir yumurta domates zeytin ye mutlaka bir misir gevregiyle olurmu ya. ben onu kahvaltidan sonra tatli niyetine
diyorum hehe:)
merhaba kızlar

artık çok sık giremiyorum takip edemiyorum.okusam bile bitirene kadar yazacaklarım aklımdan gidiyor.hamilelikte herşey değişiyor hormonlardan dolayı.sağ gözümde bulanıklık başladı.doktor hamilikten hormonardan dedi.film istedi göz bebeğimde su toplanmış.bu kadar görmen bile mucize dedi.sol gözü kapattığım zaman hiçbişe göremiyorum bulanık hep.bilgisayrdada çok fazla kalırsam baya yoruyor.stres yapma dedi bişe falanmı oldu dedi.sınavlar vardı bütünlemelere çalışamadım ona biraz canım sıkıldı.bide doktora canım sıkılmıştı çapadaki.ondan sonra oldum.hiç bişe vermedi.doğumdan sonra düzelir düzelmese gözden anjiyo yapıp ilaç vericez falan dedi.1 ay sonra tekrar geld dedi.

hiçbir hazırlık yapmadım ,isme karar vermedik,güya netten araştırıp liste yapacaktım falan ama gözüm böle olunca bişe yapamıyorum fazla.eşimle avmye gittik.ilk defa çıtçıtlı badiler,çorap,önlük ,eldiven aldık kızımıza.şu kpss sınavıda geçsin ufaktan bbaşlarız hazırlıklara.

arkadaşlar bebek hareketlerinden bahsetmiş.biizm kızda bazen gündüz hiç hareket etmiyor .gece olduğunda ayaklanıyor yatsam bile beni uyutmuyorum.geçen hiç harekethissetmedim yapmadığım kalmadı.sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik hemşire gaytet iyi dedi.uyuyodur yada çok hareketli değildir sen duyamazsın dedi.hareket halinde hiç duyamazsın dedi.telaş etme takıntı haline getirme dedi ama bana çapadaki doktorum kandaki pıhtılaşmaya meyilden ötürü bebeğinin kalbi heran durabilr deyince .insanın elinde olmuyor.iğne coraspin kullanıyorum dedim.ama %100 çzüm değil dedi.her gebelikte var bu tehlike ama seninki daha farklı diyor.sürekli hareketleri kontrol et diyor.bide o kadar rahat söylüyorki karşısında insan değilde taş varmış gibi

gecmis olsun canim ilk defa duydum boyle birseyi
acaba seker filan mi var oda gozu etkiliyormus olcum yapmismiydin? ins normale donersin canim.

cnm hepsine bayıldım,piyasaya göre uygunlarda ,150 tllik bi takım var orda chiccoda 200 tl dediler geçen hafta bana.internetten alışveriş yapması daha karlı anlıycanız

ayşecim cok sevindim herşeyin yolunda olmasına. doğum tarihini öne cekmiş dr ama bu bebişlerin ne yapacağı belli olmaz, ne zaman hazır olurlarsa o zaman gelsinler sağlıklı bir şekilde inşallah :)

selam aslıcıım..mide yanması halk arasında bebeğin saclanmasına yorulsa da bilimsel acıklaması farklı.. bebişler büyüdükce ve yukseldikce yukarı doğru mideye baskı yaparmış, ve mide kapakcığının acılmasına ve mide asıdinin yemek borusundan yukarı doğru cıkmasına sebep olurmuş.. bende de aynı sıkıntı var malesef. cok yersem ya da baharatlı acılı şeyler yersem yanıyorum resmen :(((

ayrıca bu hastane cıkışına bayıldım ben.. ben de böyle sade bişey istiyorum. renk olursa da cook acık mavi olabilir belki ya da başka bir renk..

canım muhammedin yanına ben en cok ali ve emin isimlerini yakıştırıyorum.. tabi daha bir cok isim bulunabilir.. enes, emir, mustafa .. vs..
yanına ne koyarsan koy yakışacaktır.. aslında büyük yük bu.. muhammed ismini taşımak büyük sorumluluk canım. umarım layıkıyla taşır ismini.. biz de ömer koyucaz nasipse.. kayınpederimin ismi. aynı zamanda da hz.ömer (ra) 'in ismi.. umarım benim oğlum da layıkıyla taşır ismini. onun gibi adaletli, büyük adam olur..

korkma canım benim, su iç.. bol bol.. ben de günde 2 litre icmeye calışıyorum. sürekli elimin altında. dr özellikle uyarmıştı az iciyorum deyince.. dikkat ediyorum artık. allahın izni ile hiç bişey olmaz canım.

ay maşallah sana :)))) öyle birden atak yapıyo işte bebişler. benim de 20.haftada oldu o pat diye büyüme. herkes noldu sana dedi ama büyüyo yavrum napimm :)) bu arada acı demişsin.. ben de acı yemek icin ölüyorum cok seviyorum. dr um da yiyebilirsin bebeğe zararı yok dedi ama mide yanmamdan dolayı yiyemiyorum malesef. sen yiyebiliyosan ye vallaha tadını cıkar. ben eskiden yemeğe doğrardım o kıl acılardan, bir de yanında yerdim.. oof of özledim ya acı yemeyii :)))))
tatlım markası aziz bebe hastane çıkışının,bebefixde ve e-toker isimli sitede var.aynısının mavili olanlarıda mevcut.beğendiysen dışardan bulamazsan fikir olsun sanada,ben bulamazsam bunalrı alıcam valla,içime bunalr sindi.oğluşum zaten melek ogün tam bir melek gibi gözüksün istiyorum kuzucum:16:

ah kıyamam cnm çook geçmiş olsun.aç kalma bidaha üzme bünyeni,bebişlerimizin vitamine kalsiyuma herbişeyciklere ihtiyacı var hem tatlım:1: ne kendini ne onu aç bırakma bidaha.:20:üstüne çalışıyomussun.benimde açlıktan bayılmalarım meşhurdur.aç dışarı çıkamıyorum normalde bende

Son düzenleme:
yaklaşık olarak 10 gündür hissediyorum bebeğimin hareketlerini. yani gün içinde belli zamanlarda hep hissediyodum. ama son iki üc gündür günde bazen bir iki kez cok hafif hissediyorum.. neden böyle oldu anlamadım. aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama siz bebeğim şöyle hareketli, böyle hareketli, şunu yedim durmadı, beni uyutmadı dedikce ister istemez kıyas yapıyorum.. benimki neden böyle az hareket ediyo, bazı gün hic hareket etmiyor.. salı günü dr randevumuz var. ama o güne kadar nasıl durucam bilmiyorum :44::18:
cnm benim çok normal böle olması hiç takma kafana geçen gün 2 gün boyunca hiç hissetmemiştim ama sonra kıpraşmaya başladı bizimkiler keyfine göre hareket ediyo annelerine şaka yapmayı seviyolar :))
ay canım benim kıyamam sana..bu aralar bende çok duygusalım herşeye ağlayasım var..bu günlerde geçecek elbet..

cnmm yaa valla dokunsan ağlıcak moddayım nie böle oldum anlamadım ama yeni başladı böle diildimm :((

ayy cnm geçmiş olsunn çok dikkat et kendine Allah korusun dışarda yürüyo olsan... bu arada yazının sonuna gülmekten öldüm :))
merhaba kızlar

ayy nasıl doktor bunlar yaaa nasıl böle konuşuyolar anlamıyorum karşısındaki taş sanki... sen hiç üzme kendini cnm allahın izniyle hiç bişecik olmadan kucağına alıcaksın inşallahh... sen detaylı ultrasona girdinmi orda damarlarına baktılarmı pıhtılaşma varmı diye ???

Son düzenleme:
selam kızlar hızlı hızlı geçmişi okudum gündem baya çeşitlenmiş.
tetanoz aşısını bende yaptırmak ıstemıyorum ama bı yandan tırsıyorum saglık ocagı doktoruna sor ızın verırse yaparız dedı 23.haftamda.
büyüyen beşik bende alıcam kısmetse valla büyümüş halıne benım eşim sıgdıysa herkes sıgar gayet karyolaydı.ama çilek tavsıye etmıyorum çünkü suntadan yapılmıs ve fıyatı 2400 dü.suntaya okadar para vermem şahsen.
bursada olup da çarşıya bebeiş alışverısıne gıdeceklere bakırcılar carsında bebeler sarayını tavsıye ederım hersey var ve her marka uygun fıyata.bende hastane cıkısını ekru rengı ıstıyorum 1 tane yeter.dıgerlerını kendım takım yaparım dedım
pijama takımı özdilekten begendım cok güzellerdı kayınvalıdem saten alacan dıye tuttursada ben penye alıcam üzerıne polar sabahlık.ama sabahlıgı oyshodan begendım yumusacıktı malum kışın gece ıkıde bır kalkıcaz üşümemek ıcın ıdeal.
buarada ayşe sen cok sık gıdıyorsun doktora yada ben cok az gıdıyorum benımkı ayda bır sen sankı 10 gunde bır mı gıdıyorsun?

kızlar yarım yaglı süt ıcmeyın sonra doğum yapınca sütümüz az gelırmıs kesınlıkle tam yaglı hatta mumkunse gunluk süt alın.
bıde su tüketımı coooook önemlı bırısı gunde 1 lt ıcıyoırum demıs asırı az.bebegın suyu 3 saatte bır degısıyor eger su ıcmezssenız bebek yterınce gelişemıyor çok yemek yemekten daha önemlısı cok su.ben rahat 4-5 lt ıcıyorum.1 litrelık şişem var elımde onla gezıyorum ne kadar ıctıgımı de hesaplayabılıyorum

canım iyiyim çok şükür..bugün işler yoğun topikte adapte olamadım o yüzden..sen nasılsın?
iyi canım napim oğluşumun hareketlerini hissetmeye calışıyorum... pıtpıt yapsın istiyorum hep, anne burdayım, ben iyyim düşünme beni desin istiyorum :(((
ben de faturaydı, yemek faslıydı, hayırlı cumalar telefonlarıydı derken saat kac oldu ya :))

cnm benim çok normal böle olması hiç takma kafana geçen gün 2 gün boyunca hiç hissetmemiştim ama sonra kıpraşmaya başladı bizimkiler keyfine göre hareket ediyo annelerine şaka yapmayı seviyolar :))

cnmm yaa valla dokunsan ağlıcak moddayım nie böle oldum anlamadım ama yeni başladı böle diildimm :((

umarım bişey yoktur tek korkum o canım insan merak ediyor yavrusunu göremiyoruz da öyle sık sık :(((
salı gününü bekliyorum, gidelim de görelim oğluşumuz ne durumda. bu sefer cd de vericek, bi önceki randevuda cinsiyeti belli olcak diye heyecandan unutmuşuz ikimiz de söylemeyi, biraz gec söyleyince bir sonrakinde vereyim hatırlatın demişti :)) umarım yine unutmayız :1:

bu arada duygusallık hali normal, ağlayacak gibi olmasam da ben de herşeye kafa yoruyorum, herşeyi farklı yorumluyorum.. alınganlığım üstümde.. bir de cabuk sinirleniyorum :((( napalim gececek inşallah. ben asıl LOHUSALIK tan korkuyorum canım yaaa :(((
Toplanacaklar başımıza yok öyleydi böyleydi herkes bişey sölücek.. ben cenemi nasıl tutucam onu duşunuyorum valla kara karaa:18::44::30:

gecmis olsun canim ilk defa duydum boyle birseyi
acaba seker filan mi var oda gozu etkiliyormus olcum yapmismiydin? ins normale donersin canim.

ayy nasıl doktor bunlar yaaa nasıl böle konuşuyolar anlamıyorum karşısındaki taş sanki... sen hiç üzme kendini cnm allahın izniyle hiç bişecik olmadan kucağına alıcaksın inşallahh... sen detaylı ultrasona girdinmi orda damarlarına baktılarmı pıhtılaşma varmı diye ???

teşekkür ederim canım .netten falan baktım normal diyor.etrafımdada soruyorum normal hamilelikte oluyor diyorlar.şekeri falan ölçtürmüştüm önceden bişe çıkmadı.işallah.

bilmiyorum canım iyice taşlaşmışlar orda .kendi başlarına gelse sanki bu kadar sakin olabilrlermi .o gün çok kötü oldum hastanenin içinde ağlamay başladım bianda sinirlerim boşaldı ama kızım beni durdurdu nasıl tekmelemeye başladı.kendi doktoruma gittim söyledim.oda sen onu kafana takma allah ne nasip ettiyse o olur dedi .normal gebelikte bile insanların başına gelebiliyor böyle bişe dedi.bunu bilemeyiz dedi biz önlemimizi aldık dedi sen sadece dua et dedi.bebeğinde gayet iyi dedi.herşey yolunda gidiyor dedi.2hafta önce girdim canım herhengi bişe çıkmadı herşey normal şükürler olsun.işallah allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Back
X