Şu "ayına göre karnın çok çıkmış" cümlesine benzer bi dolu saçmalığı söyleyenleri alıp bi kazana atıp yakasım var o derece!
Ya sanırsın tıp falan okumuşlar, ne bilim her kadının her ay standart bi gelişimi falan var sanıyolar ne bilim işte çok sinirleniyorum!
Birincisi karşında konuştuğun bi hamile, ekstra dikkat edersin yani. Çıldırıyorum ben cahil insanlara!
Canım karnın gayet normal! Çok da güzel maşallah! Hiiiiiç dert etme. Benimkini görsen hele! Çekcem foto da ne zamandır makineye elim gitmedi. Bu hafta tatile çıkcaz ya orda çekerim buraya koyarım artık. Yahu bi de çıkmış olsa sana ne, çıkmamış olsa sana ne allam deli etcekler beni!

Benim iş yerinde de iki üç zevzek var, bikaç kere hamileliklerini anlattılar, sanki ben sormuşum gibi.
Neymiş biri 8 ay hiç kilo almamış, hep kusmuş, hastanedeymiş. Diğerinin de karnı 7. aya kadar çıkmamış, 7. ayda ilk kez hamilelik kıyafeti almış. Arkadaşım 7-8 ay kustuysan, kilo verdiysen, senin bünye manyaksa, beni niye kendine uydurmaya çalışıyosun?!
Bikaç kez bana, senin hemen karnın çıktı, çok çıktı, çok kilo aldın başta, ben hiç kilo almamıştım imaları gelince, ahanda tutmayın beni dedim!

En sonuda yapıştırdım lafı. Senin hamilelik normal geçmemiş zaten, hep kusmuşsun. Ben allaha şükür hiç kusmadım, kilo alımım da normal oldu. Zaten 8 ay hastanede yatmaktansa kilo almayı tercih ederim dedim. Sen kendi örneğini heryerde anlatırken dikkat et, çünkü standart olan seninki değil haberin olsun dedim. Şimdi gelip de bi yorum yapamıyo. Hayır hamile kaldım diye işyerindeki her kadının hamilelik hikayesini dinlemek zorunda mıyım kardeşim?????????:2::2::2:
Evet canım su çok önemli ya! Ben de içiyorum 2,5-3 lt. Çok önemli su olayı! Ben en son gittiğimde ayrıntılıya bakan kadın, amniyotik sıvı subjektif şekilde azalmıştır diye not düşmüştü. Gerçi kendi doktorum, "subjektif demiş, yani onun görüşü, bana göre sıkıntı olcak bişey yok ama sıvı alımını artır" demişti. O yüzden ben yine de tedbir olarak devamlı içiyorum suyumu.