merhaba kızlar
artık çok sık giremiyorum takip edemiyorum.okusam bile bitirene kadar yazacaklarım aklımdan gidiyor.hamilelikte herşey değişiyor hormonlardan dolayı.sağ gözümde bulanıklık başladı.doktor hamilikten hormonardan dedi.film istedi göz bebeğimde su toplanmış.bu kadar görmen bile mucize dedi.sol gözü kapattığım zaman hiçbişe göremiyorum bulanık hep.bilgisayrdada çok fazla kalırsam baya yoruyor.stres yapma dedi bişe falanmı oldu dedi.sınavlar vardı bütünlemelere çalışamadım ona biraz canım sıkıldı.bide doktora canım sıkılmıştı çapadaki.ondan sonra oldum.hiç bişe vermedi.doğumdan sonra düzelir düzelmese gözden anjiyo yapıp ilaç vericez falan dedi.1 ay sonra tekrar geld dedi.
hiçbir hazırlık yapmadım ,isme karar vermedik,güya netten araştırıp liste yapacaktım falan ama gözüm böle olunca bişe yapamıyorum fazla.eşimle avmye gittik.ilk defa çıtçıtlı badiler,çorap,önlük ,eldiven aldık kızımıza.şu kpss sınavıda geçsin ufaktan bbaşlarız hazırlıklara.
arkadaşlar bebek hareketlerinden bahsetmiş.biizm kızda bazen gündüz hiç hareket etmiyor .gece olduğunda ayaklanıyor yatsam bile beni uyutmuyorum.geçen hiç harekethissetmedim yapmadığım kalmadı.sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik hemşire gaytet iyi dedi.uyuyodur yada çok hareketli değildir sen duyamazsın dedi.hareket halinde hiç duyamazsın dedi.telaş etme takıntı haline getirme dedi ama bana çapadaki doktorum kandaki pıhtılaşmaya meyilden ötürü bebeğinin kalbi heran durabilr deyince .insanın elinde olmuyor.iğne coraspin kullanıyorum dedim.ama %100 çzüm değil dedi.her gebelikte var bu tehlike ama seninki daha farklı diyor.sürekli hareketleri kontrol et diyor.bide o kadar rahat söylüyorki karşısında insan değilde taş varmış gibi
canım geçmiş olsun ah bu doktorlar onlar için günde kaç tane ama işte bizi hiç düşünen yok gözünde düzelir inşallah dahada canını sıkma hiçbirimizin ki garanti değil Allaha emanet hepsi dün anlattılar son ayda kordonu boğazına dolamış düğüm yapmış bebek bende bugün eşin işi nedeniyle mutsuzum hem artık hiç bişeyi takmıcam bebişim baştan beri neçok şeye üzüldü diyorum hem çıkıyo illa bişeyler aman sağlık olsun herşey düzelir hayatta
bu arada hepinize selamlar annişler ve kuzucukları