1 haftada toparlanıyorsun canım ama ameliyattan sonra kendini çokda zorlamadan hareketli olmaya bak. ben epidural sezeryan oldum 10 saat hiç kalkmadan yattım dikişin üstüne kum torbası koydular ama canını acıtmıyor estetik olduğu için koyuyorlarmış. beni dikiş acısından daha zor durumda bırakan şey omuzlarımın ve sırtımın ağrısı oldu, ameliyat hanede üşümüşüm ama yok öyle bir ağrı , ameliyattan sonra ben üşümüyorum filan diye triplere girme sakın özellikle omuzlarını iyi ört sık sık sıcak su torbası koyunca geçiyor, ben ağrıı hisseder hissetmez basıyodum kaynar sıcak su torbasını iyice sarıyorduk omuzlarımı iöyle gçti. hasta bezi ilk günlerde gerekli oluyor mutlaka al bi kere seni yatağına koyarken istiyorlar zaten, sonra kanamanın azalması durumuna göre pede geçersin ha bide hasta bezini kilot giib olandan değil yandan yapışan bebek bezi gibi olandan al.bu arada dikişlerde 10 gün içinde filan alınıyor dikişin iki yanında ip oluyor düğümlü, düğümün birini kesip çekiyorlar 2 saniye sürüyor :) hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun başka sorun varsa cevaplayabilirim