2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
Bende 31+4 günlük hamileyim 6 kilo aldim. Bu hafta sonu doktora gideceğim 28 haftalikken bebeğim 1150 gr idi bakalım şimdi ne kadar oldu.

benim bebişte erkek çok haraketli çok az kilo almışsın çok güzel ya ben 16 kilo aldım 34 haftalığım şuan ama 43 kiloyla hamile kalmıştım

bende 30.haftamdayım toplam 7 kilo aldım bebeğim şuan 1450 gr kızım olucak işallah :))doğumum şubatta nasipse

az kilo almışsın :) 34 haftalığım 16 kilo aldım
bebişim 32. haftamda 1825 gr dı.hayırlı doğumlar diliyorum

kimse yokmu hiç yanında sana yardımcı olcak.ilk zamanlar biraz yanında kalan olsa iyi olur ama yoksada endişelenme allah yardımcın olur inşallah ...

tecrübeli olarak malesef yok canim. ama ev islerinde destek olarak halamin kizi gelecek. bide eltim var burda oda yeni evli bebek bakiminda tecrübeli degiller onlarda ama ev islerinde yardim edecekler saolsunlar. bakalim Allah büyük canim ya elbet bi kolaylik verecektir :))
bu arada kizim iki hafta önce 952 gr. sali randevumuz var bakalim ne kadar olmus. bende seker cikti sekeri cikan varmi baska?

112 idi benim şekerim normaldi.allah yardımcın olur inşallah canım yardım edeninde varmış artık herşey elimizn altında tecrübeli birine ihtyaç yok istediğimiz herşeyi öğreniyoruz

Merhaba kızlar bende 13 şubatta oğlumu kucağıma alacağım Allahın izni ile inşallah bizde 34+6 günlüğüz yarın 35 haftalık olacağız. herşeyimiz hazır yıkandı ütülendi. geçen hafta çarşamba oğlum 2300gr dı. boyu da en son 24 aralıkda öğrenmiştim 44cm di. sıkı durun tam 20 kilo aldım 46 ile hamile kaldım 66 kilo oldum nasıl olduğumu sormayın inanın hiç bir fikrim yok neyse bunlar verilecek şeyler çok şükür oğlumun sağlığı yerinde göbeğimde ve belimde çatlak yok basenlerimde de küçüklükten kalma var yani çok şükür ilk hamileliğimde bu kiloya rağmen henüz çatlak sahibi olmadım umarım olmamda Allahım hepimizi bi avazda kurtarsın ve meleklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhh

çok güzel.benimde songün 27 ocak inşallah sağsalim kavuşuruz bebişlerimize :)

son 16 gün :))) zaman nasılda geçiyor günler geçmek bilmezken

Merhaba bende Ocak 24 doğuruyorum inşallah sorun çıkmaz ise tam tamına 25 kg aldım :s ) 50kg ile hamile kalmıştım
Gün sayıyorum herseyımız tamam inanılmaz i heyecan var

Merhaba bende Ocak 24 doğuruyorum inşallah sorun çıkmaz ise tam tamına 25 kg aldım :s ) 50kg ile hamile kalmıştım
Gün sayıyorum herseyımız tamam inanılmaz i heyecan var

sende bendensin 21 kilo aldım 43le hamile kalmıştımç. çatlak oluştumu benim karnımda yok ama kalcamda var .sezeryanmı olacaksın.imza panelinde 25 gün var yazıyo doğumuna.

sende bendensin 21 kilo aldım 43le hamile kalmıştımç. çatlak oluştumu benim karnımda yok ama kalcamda var .sezeryanmı olacaksın.imza panelinde 25 gün var yazıyo doğumuna.

Ben regli üzerine görmüşüm oyuzden bir hafta gibi önden gidiyor hamileliğim
B'nde 50 ile hamile kaldım zayıf olanlar daha cok kilo alıyormuş önce kendine alıyor diyorlar da ben bu kilolu Halim'den cok sıkıldım diyebilirim zormuş yani :)) çatlak mevzusuna gelince karnım kocaman olmasına rağmen hiç yok ama dediğin gibi benimde kalçamda ve göğüsümde çok fazla lierac kullandım ama sadece karnım çatlamadı
Doumdan sonra kalçamdakiler için biryere görünmeyi düşünüyorum tedavisi varsa ıyı olur rahatsız oluyorum çünkü

göğsüm büyümedi benim çatlakta olmadı, ama kalçam benimde canımı sıkıyor dediğin gibi doğumdan sonra bi çaresine bakcam :)

o değilde ben göbek deliğimden korkuyorum şu an dışarı fırlamış durumda ve doğumdan sonra sanki geri içeri girmycekmiş eski formuna ulaşamycakmış gbi bir his var içimde korkunç gorunuyor şu an :S :

:) benimde öyle girer tekrar merak etme :) ben aynı kiloma geri dönemem sanıyorum.birde yüzüstü yatmaya hasret kaldım :)

:) benimde öyle girer tekrar merak etme :) ben aynı kiloma geri dönemem sanıyorum.birde yüzüstü yatmaya hasret kaldım :)

yüz üstü yatmayı bırak ben ağaca falan cıkıcam bi doguruyım o kadar özledımkı hoplayıp zıplamak istiyorum resmen valla cok asosyalleştim şaka bi yana eşimde benle beraber ona da uzuluyorum neyseki az kaldı :))

normal doğumun ağrısının şiddetini merak ediyorum ve endişeleniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…