2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
senin hiçbişey kalmamış sezeryanmı olacaksın.senmi istiyosun sezeryanı?

evet canm ben istedim sezeryanı sonrasında da bebişin baş çevresi buyuk yanı yumurta kafa çıktı ultrasonda oyuzden de sezeryan netleşti benim için aynen bişey kalmadı gun sayıyıorm heyecanla :) sen normal olucaktı dimi

benim şafakta 3 canıııım
çok heycanlıyııııım sen nasıl hissediyorsun :)

korku heyecan hersey var anlatamamm :s son gece nasıl uyuycagımı dusunuyorum dogum sabah 9 da :) senınde mı sezeryan asıl sen ne hıısedıyosun benım yıne fazladan 1 gunum var

korku heyecan hersey var anlatamamm :s son gece nasıl uyuycagımı dusunuyorum dogum sabah 9 da :) senınde mı sezeryan asıl sen ne hıısedıyosun benım yıne fazladan 1 gunum var

hahaha :)
Yok canım ya benimki normal doğum olacak ama prenses doğum sancımı son ana kadar çekip kızım gelmeye hazırlandığında belden ağrmı kesicekler ilk doğumum olduğu için bu yolu seçtim ama belli de değil tabiki prensesim 3.650 kilo 5 gün önce muane oldum eğer 4 kilo olursa çatın müsade etmez sezeryana almak zorunda kalırız dedi öylede olursa gine belden yaptrcm epidural yani ilk ben görmek istiyorum kızımı :) ama inş normal doğum yaparım
Doktorum dedi çarşamba günü son gün bebeğinin günü dolmuş oluyor biliyorsunki bebeğin günü dolunca içeriye kaka yapma yada kalbinn durması gbi problemler olabliyor ALLAH korusun tabi..
Eğer çarşamba gününe kadar kendiliğinden sancın başlamassa doğum yapmassa çarşamba erkenden gel suni sancı verelim dedi yani çarşambaya kadar doğum yapmassam süslenip püslenip kızımı doğurmaya gidicem bakalım kısmet hiç birşeyde hissetmiyorum yani bel ağrımoluyor kasık ağrım oluyor ama hiç doğurcak gbi değilim pek nazlı çıktı benim sıpam
Çarşambaya kalır diye düşünüyorum senin bebişin cinsiyet ne bu arada :) ve isim ne düşünüyorsunz :)

kendinmi istiyosun sezeryan olmayı yoksa mecburimi.doğum tarihini bilmek değişik bişeydir senin yerinde olsam şimdiden uyuyamam rüyalarıma girer çok heyecanlı.3 günnnnn çok az bi süre rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.benim 7 günüm var zamnında doğarsa tabii .bende çok heyecanlıyım ama senin gibi günümü tam bilmediğim için senin kadar heyecan olmaz.bebişin resmini koy doğunca

masallah kılosu falan super :) evet günün dolması bazı problemler yaratıyormus ama ınsallah normal dogurursun hıc bellı olmuyor belkı 1 saat sonra doguma bıle gıdebılırız :)
cmtesı gunu persembeyı bulamayabılır dedı doktor rahmın cok yumusamıs demişti bana da
erkek canım doruk koyucaz ısmını siz nne koyucaksınız

ben geceler boyu dusundum sezeryan mı normal mi dıye ınan ama sezeryana karar verdım kı bebısın kafası da buyuk oldgu ıcn sezeryan en hayırlısı oldu :) aynen kalbim çarpıyor hastaneye gıdıcegım sabahı dusundukce doktorumla son goruşmemız cmtesı idi elime reçete verdı sen sabah 7:3 gbi hastanede ol bu receteyı ver hemşirlere ben de 8 gbi gelirim dedı adamı dinlerken gözlerim doldu resmen sarılıacaktım nasıl bır korku sardı anlatamam ya bırde ınsan dıyorkı persembe gununden sonra 3 kişiyiz artık bunun heyecanı yetıyo aslında eve yenı bırısı gelıcek cok degısık bır duygu
amin canım hepimizin dogumu hemen olsun bir çırpıda ınsallah dogsun koyarım hemen fotosunu ::)

amin canım çok saol :)
tabiki doğar doğmaz atıcam resmni prensesmin :)
bu arada albümlerimden kızımın bi kaç kıyafetnn resmne bakablirsnz hepsini babannesi yaptı annem çok az bi ücretle yapıp satıyor beğendiğinz olursa haberm olsun tatlım diğer kıyafetlernnde resmni çekerm :)
ve bende çok heycanlıyım saatler geçmyr resmen normalde şu 3 gün çoktan geçmişti bence

dimiii biri daha gelicek eve birden hiç beklemedğn bir anda tabi bekliyorsunda ama değişik bir duygu farklı bir his onu banyo yaptrması emzirmesi giydrmesi sarlıp kokusnu içine çekmek çok değişk birşey olacak :)
ALLAH olmayan isyeten herkeze tatdırsın bu duyguyu annelik duygsu gbi bir duygu yok bence :)
bu arda sigra kullananz varmı ? :/

aynen allah olmayanlara da nasıp etsın bu duyguyu
ben fena sıgara içicisiydım kı sıgarayı da cok severdım hamıle oldgumu ögrendım 3 gün içinde (bebegıme bıseu olur korkusundan) bıraktım canım sıgarayı daha da başlamam nasıl içimişim ben onu dıyorum

gelir geliiiiiiiir :)
acaba doğduktan sonra bizi yordugunda keşke braz dha içerde kalsaydı dcekmiyiz kızlaaar

Diyecekmişiz herkes aynı şeyi soyluyor. ama onu öpmek koklamak varken niye diyeyim diyorum. hem bu son zamanlar cok da rahat değiliz ki yatamıyosun uyuyamıyorsun sonucta.

ALLAH analı babalı büyütsün canım :) doruk ismi çok güzeeel :)
Bizim prensesimizin adıda İKRA CEYLİN olucak canım :)

Enaaaaam aynı ben ben ben bennnn
Bende hamile olduğumu bilmiyordum sadece hissettim iç güdüsel olarak dedm sgara zararlı şimdi bebek dşünüyoruz madem yazık gnah yavrma ki bende severek içiyordum yani yalan söylemym bazen canm istiyor bi elmi uzatyrm dha içmeden midem bulanıyor kalbime bir sızı griyor çok kötü birşey yapmş gbi hssedyrm kendmi hmne brakıyorm 4 5 aydrda elmi srmyrm yani canm istemyr
dha benmkide 1. ayını dha doldurmadn braktım bende çok şkür böylesi dha iyi :)

Diyecekmişiz herkes aynı şeyi soyluyor. ama onu öpmek koklamak varken niye diyeyim diyorum. hem bu son zamanlar cok da rahat değiliz ki yatamıyosun uyuyamıyorsun sonucta.

yeterki sağsalim kucağımıza alalım herşeye değer acısıyla tatlısıyla.ben şuandada uyuyamıyorum zaten karnımdan sağa sola dönemiyorum sabaha kadar kaç kez wc ye kalkıyorum.bebeğim doğsun onun kocusu onu yüzüne bakmak zaten onu izlemek varken uyumak istemem ben :))

aynen canım eminimki kızım doğduktan sonra daha rahat oturup kalkıcam ve uyucam
inanırmısn 4 gündr uykusuzum ya tam uykuya dalıcam wc koşuyorm çıkıyrm 1 şişe su içiyorum sonra tekrar sabaha kadar böyle gündz braz uyursam işte onuda yapamıyorumda neyse gözmü kapatıp gözmü dnlendriyorum ve gözlermn altı mosmor oldu artık bide mantar var hamlelğmn 5. ayından beri son 1 haftadr kullandığm ilaçlarda yaramıyor kaşıncı yanma acısı derkn perişan oluyorm valla kızımm şimdi çektriyor doğduktn sonra çektrmez inşşş :)

ilk bebek ya eliöiz ayağmza gricek yaa ben kendmi bliyorum elim ayağım titrer banyo yaptrrken emzirirken altını değiştirken falan sizi çok merak ediyorummm nasıl halletcksnz işlernzi ilk zamanlarrr
öğrencez artıkııın napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…