- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
-
Enaaaaam aynı ben ben ben bennnn
Bende hamile olduğumu bilmiyordum sadece hissettim iç güdüsel olarak dedm sgara zararlı şimdi bebek dşünüyoruz madem yazık gnah yavrma ki bende severek içiyordum yani yalan söylemym bazen canm istiyor bi elmi uzatyrm dha içmeden midem bulanıyor kalbime bir sızı griyor çok kötü birşey yapmş gbi hssedyrm kendmi hmne brakıyorm 4 5 aydrda elmi srmyrm yani canm istemyr
dha benmkide 1. ayını dha doldurmadn braktım bende çok şkür böylesi dha iyi :)
hamile olmadan önce günde 4-5-6 dal rahat içiyordum bazen 2 günde bir paket hamiğle olduğumu öğrenince bırakmak zor oldu ama bıraktım arada eşim içerken bikaç fırt çekiyordum yinede vicdanım rahat etmiyordu.amaaa bazen okadar canım sıkılıyorkiiii öyle canım çekiyoki ne yalan sölüyüm 1 dal içiyorum.arkadaşım doğum yaptı 15 gün çnce o günde 3 dal içti hep ama bebeği sağlıklı hiçbi sorunu yok.onu öyle görünce bende son 1 haftadır canım çok çekiyo yaaagünde 1 dal içiyorum
evet canm ben istedim sezeryanı sonrasında da bebişin baş çevresi buyuk yanı yumurta kafa çıktı ultrasonda oyuzden de sezeryan netleşti benim için aynen bişey kalmadı gun sayıyıorm heyecanla :) sen normal olucaktı dimi
benim normal görünüyo bi aksilik olmazsa.dr bana sezeryan yapmıyoruz isteğe göre dedi bi sorun olmazsa normal olur dedi.bu cuma son kontrole gitcem sancı gelmezse kontrol altında bi hafta daha beklicez yine sancın gelmezse suni sancı vercez açılma olmazsa sezeryan yani en son çare sezeryn
Anladım tatlım sen gine iyiymiş ben günde 2 paket içiyordum
yani akşam 2. paketnn yarı kalmış oluyordu oda diğer sbah 12 ye kadar yetişmiyordu bile benm brakmam çok iyi oldu ve bliyormusunuz herkez diyor doğumdan sonra lohusalık dneminde o 1 ay içinde sigaraya başlamassan bir sıkıntı olmaz diyorlar doğmdan snra o 1 ay bize ölüm gibi olcakmş çok canımz isticekmş ama iradeli olmamız lazım nede olsa emzrcez bebeğmzi ve allah korusn astım kulağa bast geliyor ama bundan ölenler var :S
sgarada başta astım hastalığı yapıyor bebişlrde yetşkinlerde..
ben hiç denemedm canm braktktn snra 1 yada 2 defa içtm yarısında midem bulandı istfra ettm içmedm bak bahsednce ağzıma tadı geldi resmen ama yok yani yemezlerrr içmem kızımı tertemz sgra kokmadn öpmek koklamak istiyorm ikmzde mis kokmalıyız :)
Kızlar ben de uyuyamıyorum gündüz bazen cok fena uyku bastırıyor onda da sanki ayıp olacak bu saatte uyunur mu diye dusunmekten uykuya dalamıyorum. kapı calar da bu saatte uyuyo musun derler diye. normalde takmam ama asıl takmamam gereken dönemde her şeyi kafama takıyorum. belki de gercekten uyuyabilsem uyuyacağım bahane benimki de. enerji toplayın bol bol dinlenin yazıyor her yerde hiçbir iş yapamadıgım halde uykusuzluktan dolayı yorgunum
ilk doğumundu dmi canım ve prenses doğummu düşünüyorsun yoksa direk normal doğummu ?
helal olsun valla 2 pakaetten sonra birden bırakmışsın.bende bebeğime sigara solutmak istemem.perdelerimi halılarımı yıkadım sigara sinmiştir diye.eşime evde sigara içirmiyorum sadece balkon veya mutfakta içiyor oda bırakmak istiyo bebek doğunca
ewt ilk doğumum normal olcak kısmetse epidurali araştırdım bende.herkes diyo sonradan bel ağrısı oluyor yaptırma diyor.birde belden altı uyuşuyo tehlşkeli diyende var.ve zaten acılma olana kadar yine sancı çekicekmisiz zaten. bende düşündüm okadar sancıdan sonra çıkartırım hissederek doğururum daha iyi dedim.
Vallahi canım düşünme onları bak ben uykusuzum temizliğe vruyorum kendnmi psikobat gibi bu havada balkon falan yıkıyorum banyo yıkıyorum nasıl şeyse bu hamile psikolojisi
yani gündüz uykun gelnce uyu sen hamlesn ya kimse birşey dyemez yani msafirin yanındada oturduğun yerde uyuyup kalsan elnde olan birşey değil hamilesiiiiiin :)
Vallahi canım düşünme onları bak ben uykusuzum temizliğe vruyorum kendnmi psikobat gibi bu havada balkon falan yıkıyorum banyo yıkıyorum nasıl şeyse bu hamile psikolojisi
yani gündüz uykun gelnce uyu sen hamlesn ya kimse birşey dyemez yani msafirin yanındada oturduğun yerde uyuyup kalsan elnde olan birşey değil hamilesiiiiiin :)
benm eşimde brakmak istiyor canım o 12 yıldır içiyor ve bebeğmz için bırakmayı denedi 15 gün hiç içmedi kilo fln aldı güzel oldu sonra motor kazası yaptı bunalıma girdi işten çıkarttılar tekrar başladı şimdi toparlıyoruz kendmzi çok şkür geçen gün 171 i aradı kzımı öperken gzel kokmak istiyorum dedi :)
benden dha heycanlı eşim dört gözle beklyruz prensesi hayırlısıyla bi gelseydi artık :)
ilk bebek ya eliöiz ayağmza gricek yaa ben kendmi bliyorum elim ayağım titrer banyo yaptrrken emzirirken altını değiştirken falan sizi çok merak ediyorummm nasıl halletcksnz işlernzi ilk zamanlarrr
öğrencez artıkııın napalım
aynen canım ben de temizliğe vurdum. her an giderim hastaneye evim tertemiz olsun diye. ama gecen balkon yıkayıp banyo temizlediğim gün belim o kadar agrıdı ki eşimin kulaklarından alev fışkıracak sandım cok kızıyor.
bu çarşamba annem gelecek doğum için öğreticek biraz bişeyler :) 1 ay kalsa yanımda yeter bana
arkadaşlar sizde şişlik oldumu benim ellerim ayaklarım son bi haftadır şişti
olmazmı canım ya ellerm balon gbi oldu ayaklarm balon gbi oldu gıdığım çıktı birde
afedersn özel blgemde balon gbi oldu mantar akıntı derkn :S
doğm yapsaydm hayrlısıyla kurtulsaydm bu acılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?