2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

hamile olmadan önce günde 4-5-6 dal rahat içiyordum bazen 2 günde bir paket hamiğle olduğumu öğrenince bırakmak zor oldu ama bıraktım arada eşim içerken bikaç fırt çekiyordum yinede vicdanım rahat etmiyordu.amaaa bazen okadar canım sıkılıyorkiiii öyle canım çekiyoki ne yalan sölüyüm 1 dal içiyorum.arkadaşım doğum yaptı 15 gün çnce o günde 3 dal içti hep ama bebeği sağlıklı hiçbi sorunu yok.onu öyle görünce bende son 1 haftadır canım çok çekiyo yaaa günde 1 dal içiyorum

Anladım tatlım sen gine iyiymiş ben günde 2 paket içiyordum
yani akşam 2. paketnn yarı kalmış oluyordu oda diğer sbah 12 ye kadar yetişmiyordu bile benm brakmam çok iyi oldu ve bliyormusunuz herkez diyor doğumdan sonra lohusalık dneminde o 1 ay içinde sigaraya başlamassan bir sıkıntı olmaz diyorlar doğmdan snra o 1 ay bize ölüm gibi olcakmş çok canımz isticekmş ama iradeli olmamız lazım nede olsa emzrcez bebeğmzi ve allah korusn astım kulağa bast geliyor ama bundan ölenler var :S
sgarada başta astım hastalığı yapıyor bebişlrde yetşkinlerde..
ben hiç denemedm canm braktktn snra 1 yada 2 defa içtm yarısında midem bulandı istfra ettm içmedm bak bahsednce ağzıma tadı geldi resmen ama yok yani yemezlerrr içmem kızımı tertemz sgra kokmadn öpmek koklamak istiyorm ikmzde mis kokmalıyız :)

benim normal görünüyo bi aksilik olmazsa.dr bana sezeryan yapmıyoruz isteğe göre dedi bi sorun olmazsa normal olur dedi.bu cuma son kontrole gitcem sancı gelmezse kontrol altında bi hafta daha beklicez yine sancın gelmezse suni sancı vercez açılma olmazsa sezeryan yani en son çare sezeryn

Kızlar ben de uyuyamıyorum gündüz bazen cok fena uyku bastırıyor onda da sanki ayıp olacak bu saatte uyunur mu diye dusunmekten uykuya dalamıyorum. kapı calar da bu saatte uyuyo musun derler diye. normalde takmam ama asıl takmamam gereken dönemde her şeyi kafama takıyorum. belki de gercekten uyuyabilsem uyuyacağım bahane benimki de. enerji toplayın bol bol dinlenin yazıyor her yerde hiçbir iş yapamadıgım halde uykusuzluktan dolayı yorgunum

ilk doğumundu dmi canım ve prenses doğummu düşünüyorsun yoksa direk normal doğummu ?

helal olsun valla 2 pakaetten sonra birden bırakmışsın.bende bebeğime sigara solutmak istemem.perdelerimi halılarımı yıkadım sigara sinmiştir diye.eşime evde sigara içirmiyorum sadece balkon veya mutfakta içiyor oda bırakmak istiyo bebek doğunca

Vallahi canım düşünme onları bak ben uykusuzum temizliğe vruyorum kendnmi psikobat gibi bu havada balkon falan yıkıyorum banyo yıkıyorum nasıl şeyse bu hamile psikolojisi
yani gündüz uykun gelnce uyu sen hamlesn ya kimse birşey dyemez yani msafirin yanındada oturduğun yerde uyuyup kalsan elnde olan birşey değil hamilesiiiiiin :)

ilk doğumundu dmi canım ve prenses doğummu düşünüyorsun yoksa direk normal doğummu ?

ewt ilk doğumum normal olcak kısmetse epidurali araştırdım bende.herkes diyo sonradan bel ağrısı oluyor yaptırma diyor.birde belden altı uyuşuyo tehlşkeli diyende var.ve zaten acılma olana kadar yine sancı çekicekmisiz zaten. bende düşündüm okadar sancıdan sonra çıkartırım hissederek doğururum daha iyi dedim.

benm eşimde brakmak istiyor canım o 12 yıldır içiyor ve bebeğmz için bırakmayı denedi 15 gün hiç içmedi kilo fln aldı güzel oldu sonra motor kazası yaptı bunalıma girdi işten çıkarttılar tekrar başladı şimdi toparlıyoruz kendmzi çok şkür geçen gün 171 i aradı kzımı öperken gzel kokmak istiyorum dedi :)
benden dha heycanlı eşim dört gözle beklyruz prensesi hayırlısıyla bi gelseydi artık :)

iyi dşünmüşsün canım oda mantıklı ama benmki kilolu braz ondan sezeryan bile diyeblirler yani .

ben hamile kalmadan önce çok tembeldim hamilelik bana bi enerji verdiki anlatamam.hergün temi<lik yapıyorum çeşit çeşit yemek yapıyorum.senn gibi balkon banyo yıkıyorum.evde pasta kek eksik olmuyo kocam diyo sen hep hamile ol :))9

aynen canım ben de temizliğe vurdum. her an giderim hastaneye evim tertemiz olsun diye. ama gecen balkon yıkayıp banyo temizlediğim gün belim o kadar agrıdı ki eşimin kulaklarından alev fışkıracak sandım cok kızıyor.

geçmiş olsun.171 i araması hoşuma gitti bebek için demesi :)

bu çarşamba annem gelecek doğum için öğreticek biraz bişeyler :) 1 ay kalsa yanımda yeter bana

benm eşimde öyle valla canım geçen gn balkon yıkarken ayağm kaydı uzaktydı ordan nasıl uçtu geldi tuttu beni bilmyrm eli ayağı titredi korkudan adamın :S

arkadaşlar sizde şişlik oldumu benim ellerim ayaklarım son bi haftadır şişti

bu çarşamba annem gelecek doğum için öğreticek biraz bişeyler :) 1 ay kalsa yanımda yeter bana

ben o konuda şanslıyım kayınvaldemle yaşıyorm canm :)
ve nasıl heycnlı vrya tam çocuk hastası 3 tane kzı evli üçnnde çocugu yok dşünmyolar dha 1 tanesid bekar o grmcemlede beraberz ztn :)
ilk torn çok kymtli çok heycnla bekliyorlr :)

arkadaşlar sizde şişlik oldumu benim ellerim ayaklarım son bi haftadır şişti

olmazmı canım ya ellerm balon gbi oldu ayaklarm balon gbi oldu gıdığım çıktı birde
afedersn özel blgemde balon gbi oldu mantar akıntı derkn :S
doğm yapsaydm hayrlısıyla kurtulsaydm bu acılardan

olmazmı canım ya ellerm balon gbi oldu ayaklarm balon gbi oldu gıdığım çıktı birde
afedersn özel blgemde balon gbi oldu mantar akıntı derkn :S
doğm yapsaydm hayrlısıyla kurtulsaydm bu acılardan

son günlerin bişey kalmadı bebişler doğsun hepsi geride kalcak inşallah

Kızar bısey sorurcam ya benım karnımda kalın bır kahverengi çizgi var ok bunda sıkıntı yok olurmuş özellıkle erkek bebekte.&#128532;
Bunun dışında kafamı kapatıp sadece goguslerımı görseniz belgesellerdeki afrıkalı kadınlar gibi oldum kapkara ve yuvarlağı büyüdü + koltuk altım karardı + vajınamda aynı şeklide bu üçüne ayak uyduruyor

Sizde de boylemı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…