- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
-
çok yakındır o vakit :)
ben çok yemek yiyorum ya.kek yapıyorum börek yapıyorum sürekli bişiler atıştırıyorum nasıl bi iştahtır bu
slm kızlar benimde doğumuma 20 gün var ama en fazla 10 güne gelicek kuzum bu hafta açılma falan yoksa sezeryan alıcaz muhtemelen bebeğim tontiş diye 4 geçerse normal olamıycak hepimize rabbim hayırlı kolay doğum nisp etsin inş
benimdeeeeeeeeee soooon *8* gün. kızlar nefes aldıkça kasık bölgemde kasılma oluyor neden acaba sizde de olan var mı?
slm kızlar benimde doğumuma 20 gün var ama en fazla 10 güne gelicek kuzum bu hafta açılma falan yoksa sezeryan alıcaz muhtemelen bebeğim tontiş diye 4 geçerse normal olamıycak hepimize rabbim hayırlı kolay doğum nisp etsin inş
ilk defa duyuyorum göbüşte ki çizgiyi. neden olur ki
bu sabah saat 5 ten beri sancım aralıklı devam ediyor.sanırım bebeğim geliyo artık şimdi hastaneye gitcez
olanlardan haberdar et bizi de
2 gün önce sezeryanla doğum yaptm.bende normal olsun istemiştim normal doğum sancısıda çektim 3 saat.ama dayanılır gibi değildi daha fazla dayanamadım sezeryan dedim.şimdi olsa hiç okadar acı çekmeden hemen sezeryan derdim.şuan rahatım allaha şükür.ben katlanırım acıya diyen normal yapsın tabii ama o sancıyı çekmeden bilemiyormuşsun bunu anladım
2 gün önce sezeryanla doğum yaptm.bende normal olsun istemiştim normal doğum sancısıda çektim 3 saat.ama dayanılır gibi değildi daha fazla dayanamadım sezeryan dedim.şimdi olsa hiç okadar acı çekmeden hemen sezeryan derdim.şuan rahatım allaha şükür.ben katlanırım acıya diyen normal yapsın tabii ama o sancıyı çekmeden bilemiyormuşsun bunu anladım
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevndm senn adına nasıl bir duygu bizmki 6 günlk oldu muaneye gdiyoruz şmdi :)
çok güzel bi duygu ama bebeğim ağlayınca kalkamıyorum kucağıma alamıyorum birinin yardımı olmadan.sezeryan çok fena normal olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum.o sancıyı çektiğim için şimdi olsa yine sezeryan isterdim.senin sezweryanmı oldu durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?