2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
benimdeeeeeeeeee soooon *8* gün. kızlar nefes aldıkça kasık bölgemde kasılma oluyor neden acaba sizde de olan var mı?

ben çok yemek yiyorum ya.kek yapıyorum börek yapıyorum sürekli bişiler atıştırıyorum nasıl bi iştahtır bu

Valla bana yasaklandı ozellıkle tatlı /: bende normalde hıc anlamadığım yemeklerı yapmaya başlamıştım aç gözlülükten dunyanın cesıt yemegını ögrendım :))
Bu arada son 2 gunüm :) bugun eşimin aılesı gelıyo

slm kızlar benimde doğumuma 20 gün var ama en fazla 10 güne gelicek kuzum bu hafta açılma falan yoksa sezeryan alıcaz muhtemelen bebeğim tontiş diye 4 geçerse normal olamıycak hepimize rabbim hayırlı kolay doğum nisp etsin inş

Âmin canm senı n daha varmış o :)

benimdeeeeeeeeee soooon *8* gün. kızlar nefes aldıkça kasık bölgemde kasılma oluyor neden acaba sizde de olan var mı?

çok nadir arada oluyo.ben fazla oturunca ayağa kalktığımda oluyo.birde yatakta sağa sola dönerken oluyo.ve yatınca nefes almakta zorlanıyorum aldığımnefes ciğerlerime gitmiyo sanki

sanada hayırlı doğumlar canım.benimde çok az kaldı bu hafta sancım olmazsa dr bi hafta daha bekleriz yine olmazsa suni sancı vercez dedi sezeryan demedi hiç

bu sabah saat 5 ten beri sancım aralıklı devam ediyor.sanırım bebeğim geliyo artık şimdi hastaneye gitcez

2 gün önce sezeryanla doğum yaptm.bende normal olsun istemiştim normal doğum sancısıda çektim 3 saat.ama dayanılır gibi değildi daha fazla dayanamadım sezeryan dedim.şimdi olsa hiç okadar acı çekmeden hemen sezeryan derdim.şuan rahatım allaha şükür.ben katlanırım acıya diyen normal yapsın tabii ama o sancıyı çekmeden bilemiyormuşsun bunu anladım

Canım ya geçmiş olsun ama o can havliyle herkes sezeryan der. benim kuzenime bırakmamıslar normal yaptı

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevndm senn adına nasıl bir duygu bizmki 6 günlk oldu muaneye gdiyoruz şmdi :)

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevndm senn adına nasıl bir duygu bizmki 6 günlk oldu muaneye gdiyoruz şmdi :)

çok güzel bi duygu ama bebeğim ağlayınca kalkamıyorum kucağıma alamıyorum birinin yardımı olmadan.sezeryan çok fena normal olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum.o sancıyı çektiğim için şimdi olsa yine sezeryan isterdim.senin sezweryanmı oldu durumun nasıl

Evet canım sezeryan oldum vajinal enfeksiyon var dediler banada işte çocuğa geçmesin diye sezeryan dediler bende ilk gün çok sıkıntı yaşadım özellikle ayağa klkarken yürrken fln hastanede gezdrdiler sondam çıktıktan sonra çok ağrım vardı ama çok şkür ilk gün kalktım btün hastaneyi gezdm ogün yardımla kızımı emzirdim diğer gün kucaklayp öpe koklya emzrdm kzımı brde çok şkür akıllı benm sıpa annesinn acı çektğini hisseder gbi çok huysuzlanmıyor karnı doyuyor altı temzlenyr saatlrce uyuyor resmni atarm şmdi doğm anında çekilenide nazar değer dye korkuyorm
KAç kilo doğdu sennki tatlım sen nasılsın şuan ağrın sızın varmı ben bugün muane oldum çok iyi dediler kızımda 6 gnlk oldu brazdan bir haftalık olacak prenses :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…