- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
-
Kızar bısey sorurcam ya benım karnımda kalın bır kahverengi çizgi var ok bunda sıkıntı yok olurmuş özellıkle erkek bebekte.
Bunun dışında kafamı kapatıp sadece goguslerımı görseniz belgesellerdeki afrıkalı kadınlar gibi oldum kapkara ve yuvarlağı büyüdü + koltuk altım karardı + vajınamda aynı şeklide bu üçüne ayak uyduruyor
Sizde de boylemı ???
kahverengi çizgi bendede var ama diğer kararmalar yok.sadece çizgi var o çizgi birleşince doğum olur diyolar nekadar doğru bilmiyorum benim göbek çizgim birleşmek üzere
Nereyle bırleşiyormuş o çizgı ki
Benımkı otoban çizgisi gibi bi göğüs aramdan geçmediği kaldı çünkü 
göbek deliğinin altından gelen cizgi ile göbek üstünden cizgi aynı hizaya gelince diyorlar
Yok tatlım benımkı birleşmiş tık yok :))
Yakın tabı 4 gün kaldı
Insanın vücut dengesı acayıp degısıyormus bunu kararmalarımdan ve kılolardan anladım 77 kıloyum su an gecen aksam aynaya bakarak ağladım resmen kendımle hıc alakam yok 50 kg ile başlamıştım hamılelıge 
43 ile hamile kaldım şuan 64 kliloyum bende kendime inanmıyorum.korse aldım doğumdan sonra hemn takıcam ve bebeğin 40 ı çıksın spora başlıcam akşam 2 saat giderim bebek rahat durursa tabii :)
Sanırım zayıf olanlar cok kılo alıyomuş ıyı sevındım kendıme yakın kılo duyunca özguvenım yerıne gelıo
Ben spor salonu uyelıgımı yenılemıştım 1yıllık parasını da ödedim 1ay gıttım 2.ay hamıle oldugumu öğrendim böyle trajik bir durumda var tabı sonra bıraz gıttım yüzdüm falan saçma sapan koca göbekle yok ayağım kayacak yok düşüncem derken ondan da soğudum hıc gıtmedım eşim de artık senın spor işin bitti dıyor bana :)
bende aynen hemen başlamam lazım spora tabı dedıgn gibi bebiş izin verirse
sokaklarda koşar :)sam eşimde belkı acır tekrardan bı salona yazılırım
bende bu yazdan bişey anlamadım kayacam düşecem diye denize gittim ordada doğrudüzgün eğlenemedim.arkadaşlar adalara gitti orayada gidemedim.bu yaz bebişle acısını çıkarcam ama hasta etmem inşallah :)
Birde uyuyabılsem cin gibiyim dogurcakmym acaba :s 
hahaha :)
2 günüm kaldı tatlım yaaaaa
Burdaym halabenımde 3 gün bugün evımı temizletıyorm detaylı son hazırlıklar bakalım ...
hergün temizlik yapıyorum ben detaylı :)
Valla iyi yapıyosun ben sadece evi supurüyüm belim kopacak gibi oluyo yerleri silmeye ve toz almaya gücüm kalmıyor oyuzden bıraktım bu işleri :) Sadece yemek yapıyorum
Ben valla oturdum yerde kalmamıyorum bırde uyuyorum orda
Son...3 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?