- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
arkadasım, sen niye gideceksin ki
orası sabit başlık kimsenin tekelinde değil, isteyen herkes paylaşımda bulunabilir,
hiç kimsede gerginlik istemiyorum yok yok böyle gibi tavırlar içine giremez
ya ben tekrar aynı şahısla aynı muhabbeti yaşamak istemiyorum
böyle insanlar sürekli arıza çıkarırlar
kaldıki arıza çıkardıkları yukarda munire nin yazdıklarından da belli .
munire gayet olgun bir şekilde cevap verdi ...
ama bazıları malesef kendini birşey sanıyor
ben orda olursam beni germesini ve saçma sapan hareketlere girmesini istemiyorum
benm için bebeğim önemli
burada yalnız kaldığım da ben başka topiklerim de var benim
ama saçma insanların saçma yazılarını okumaya gerek yok
canım katılıyorum münire olgunca davranmış takdir ettim kendisini
sonuçta herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, baktık olmuyor devam ederiz burdan bende seninle kalırım dediğin gibi hiç gelemiyorum bu tarz şeylere durduk yere sinirleniyorum ne gerek var
hayır bir de sadece bir kişi ona destek vermiş ,diğer herkes beni desteklemiş yani kimin haklı olduğu ortada açık ve net
buna rağmen hala bu tavırlara devam ediyor
konuşmalar hep iğneleyici
insanı kışkırtıyor
millet orda hamileliğini yaşama derdinde
birileri de egosunu tatmin etme derdinde
sanırım bazı insanlar hayatta bi baltaya sap olamamış gelip burda bi konu sahibi olunca kendini bişey sanıyor
bi iş yaptım sanıyor
onu bunu tehdit ediyor
başkası adına konuşmaya ukalalık yapmaya kalkıyor
hazır yeri gelmişken ben onun listesinde filan olmak istemiyorum
listede olmadan yazarsam oraya yazarım
listede olmak şartmı listede olmada yazılmıyormu konuya
delikız1982 canım arkadaşımtopiğin hayırlı-uğurlu olsun tatlım
inşallah bende 2013 annelerinden olurumvalla aya güne bakmam buraya gelirim bol bol sohbetler ederiz hem sizlerin deneyimlerinizden yararlanmış olurum hepinize hoş sohbetler, paylaşımlar diliyorum tüm hamiş arkadaşlarıma sıkıntısız keyifli gebelik diliyorum ve bol dualarınızı bekliyorumm
hoş buldum tatlım aynen yaa biz ayrılamayız kişifaaammmm hoşgeldin sefalar getirdintabiki gel gelmeden olurmu hiç sen hele hamiş kal ben kolundan sürükleye sürükleye getiririm buraya
güzel dileklerin için teşekkürler darısı başına inş.hem de ikiz
sağolasın mandişküpeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim şimdi gördüm farkettim
sağolasın mandiş
bu arada benimki ikiz ,muhtemelen aynı dönemde doğururuz seninle
erken doğum oluyorya ikizlerde
sağolasın ALLAR RAZI OLSUNküpeli çok ama çok sevindim anlatamam yani Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizede isteyen herkesede versin Rabbim
kız küpeliiiii ayağımımı sürttüm ne inşallahhh dualarımız kabul olmuşturda her iseyenin olur bebişi ne demek olduğunu sende bende iyi biliriz
hemde ikiz ehuuu biri kız biri erkek olurmuş tek seferde bitirirsin işi oğlun oğlumun asker arkadaşı olur kızın da kardeşi :)))
küpeliiiii nasıl duygu varmı bulantın filan cuma ben gördüm benimkini kıpır kıpır kolları bacakları anammm ne güzel duygu Allahım her isteyene yaşatsın
sağolasın ALLAR RAZI OLSUN
ALLAH isteyenin kucağını boş bırakmasın
Darısı isteyenelrin başına inş.
ay hariak bir duygu
cumartesi kalp atışlarını dinledim
ay o görüntü süper
fasulye gibiler ama kalp nasıl atıyor pıt pıt pıt
ne mucize YRABBİ ..
bende hiç bi nane yok valla ,hiç hamile gibi değilim
ikizlerde daha çok oluyormuş ama şu zamana kadar bende hiçbirşey olmadı çok şükür..
inş. olmaz da ...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
deme kimseye yok diye bende 7. haftada aynıydım işyerinde herkese diyordum yok bişiy diye bana deme nazar değer dediler tınlamadım anam 8. haftada görüyordum ne demek olduğunu bir kaç güne sende de olur inşallah olmaz rahat geçirirsin de deme kimseye küpeli
finduk benimkinin adı senindike kiraz olsun bir dalda iki dene
hoşgeldin ..Ben de bir Şubat (belki Ocak sonu) annesi olarak, hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar diliyorum.
:)
AminnnBen de bir Şubat (belki Ocak sonu) annesi olarak, hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar diliyorum.
:)
hee sorma olabilir valla doğru diyorsun
ama 8.haftada başlasa da 4 haftas sürüyor sonra geçiyor sanırım
sende ne var peki şimdi bulantımı kusmamı
tamam kirazlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?