2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

hoşgeldin
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
kalp atışını duyduktan sonra gidersin

ula tamam da bi sürü tahlil istediler demişsin ,tahlil istememişlerki sadece kan tahlili istemişler hepsi o ,onu ben zaten yaptırdım ,keseyi gördüm kalp atışını duydum ,onların yapacaığı birşey kalmadı yani ,sadece karrt doldurturlar bana hepsi o ..

ne bileyim küpeli iki tüp kan aldılar tahlil kağıdında bir sürü tahlil ismi vardı anlamam ben hee sana kart doldurcaklar bir aşı edecekler :)))

istediğin zaman git ama çok uzatma kalp atışını duy öyle gidersin bence tam havaya giriyor insan onu duyunca

teşekkür ederim arkadaşlar
ALlah hepimize kucağımzıda göstersin sağlıcakla

kalp atışlarını nasipse duyunca hemen gideyım
sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle

delikızzzzzzz yakaladım senii
benide aranıza alırsanız sevinirim doktorum 2 şubat dedi doğum tarihine ama dün gittiğimde 29 ocak diyor bakalım nolcakhayırlısı olsun hepimiizn hakkında...fazla nete giremiorum annemler bende arasıra bakarım size

ne bileyim küpeli iki tüp kan aldılar tahlil kağıdında bir sürü tahlil ismi vardı anlamam ben hee sana kart doldurcaklar bir aşı edecekler :)))
tamam bi ara gideirm ben de

teşekkür ederim arkadaşlar
ALlah hepimize kucağımzıda göstersin sağlıcakla

kalp atışlarını nasipse duyunca hemen gideyım
sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle
amin inş.

aferin nerelerdesin sen
uuzn zamandır aklımdasın ama yoksun buralarda
yaa o tarihler oynar
hadi hayırlısı ..
sen yine de gir arada boş bırakma ..

Baslıgı gorunce yazmak ıstedım.

2012 subat annesı olarak hepınızı tebrık edıyorum.
ınsallah hamılelık surecınız cok guzel gecer ve saglıklı bır sekılde meleklerınızı kucagınıza alırsınız.

teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN
sen kucağına almışsın çok şükür
sıra bizde inş.
darısı başımıza

Benide aranıza alınnn
Bende 3 tüp bebek 3 kürtajdan sonra doğal hamileyim 5+2 sorunumuz eşimin 2 milyon spermi var bendede 3 ve 17 kromozomlarımda translokasyon
sen istersin de seni aramıza almazmıyız cadı
gel bakalım hoşgeldin .
bu topik sana da uğur getirecek eminim
Yine şubat annesi olacağım inş.

hoşgeldin sanırım kardeş geliyor
sen de kendini anlatabilir misin acaba bir tanıyalım seni :44:

selam delikız naber, nasıl gidiyo hamişlik,

ben bu topiğin linkini facede grupta paylaştım haberin olsun seininde, diğer topicte paylaşıma bulunmak istemeyenler için, mesela ben

ben memleketteyim internet yok burda uzak kaldım epeydir, bu arada bebeğimi gördüm tekrar herşey yolunda kalbini dinledim birkez daha artık 8.haftanın içindeyim

bu arada kasığımda kıl dönmesi olmuş enfeksiyon olmuş, genel cerrahiye göründüm alınması gerek dedi, lokal anestezi iğnesi yaptı gebeliğimi söylemiştim zaten sakıncası olmadığını hafif bir uyuşturucu olduğunu söyledi, bu arada kendi doktorumlada konuştum yaptırabilirsin dedi, neyse yaptırdım alındı şükür, yaptırmasaydım ilerde daha büyük sorunlara yol açardı muhtemelen, neyse şimdilik kaçıyorum birkaç gün sonra dönüyorum evime internete kavuşucam hayat böyle çok anlamsızmış

aleyküm selam hoşgeldin alya..
valla iyi gidiyor hamişlik çok şükür bir sıkıntım yok
inş. böyle devam eder
sende bulantı vs varmı bende yok da
ben zaten kese ve kalp atışını görmüştüm
2 temmuza randevu aldım tatile çıkmadan önce görüneceğim inş. doktora sonra da 2 hafta tatil düşünüyorum inş.
link vermene sevindim ,sanırım diğer topikten sen de vazgeçtin
maş.bebişe darısı başıma inş.
bende kasıkta batmalar oluyor rahim büyümesindenmiş sanırım onun dışında bir sıkıntım yok
çok geçmiş olsun ama kolayca halletmişsin çok şükür
baştan yaptırman bence de iyi oldu
evet yaaa insan nette birşeyler paylaşmayınca iyice geriliyor ,zaman geçmiyor
tamam burayı boş bırakma her zaman beklerim

ooo kalabalıklaşmışız hoşgeldiniz hepiciğiniz kızlar ve bebişleri

küpeli ocakta annesi olacakken şubat anneleriyle takılır oldum yoksa benim oğluşum geçmi gelecek :))

merhaba arkadaşlar dün doktora gittim normalde 7 hafta 2 günlük kalp atışını duymak için gittik ama çok az geldi ses doktor yetersiz dedi.sorun olabilir dedi.haftaya tekrar gideceğim.başına böyle bi sorun gelen var mı acaba bilgilendirirse sevinirim

ayrıcada 1 haftadır lekelenme var.progestan fitil olarak kullanıyorum.

ooo kalabalıklaşmışız hoşgeldiniz hepiciğiniz kızlar ve bebişleri

küpeli ocakta annesi olacakken şubat anneleriyle takılır oldum yoksa benim oğluşum geçmi gelecek :))
evet her geçen gün artıyor
eee cazibeme dayanamıyorsun ne yapayım

hoşgeldin
belki dha yeni olduğu için olabilir bazıları geç olabiliyor
inş. bir sıkıntı olmaz
aklına kötü şeyler getirme
RABBİM yardımcın olsun

hoşgeldin
belki dha yeni olduğu için olabilir bazıları geç olabiliyor
inş. bir sıkıntı olmaz
aklına kötü şeyler getirme
RABBİM yardımcın olsun[/QUOTE]

aminn tşk ederim inş bişey olmazda yinede insan tedirgin oluyor tabi

selamlar misafirlerim hala bende yani annemler bayağı iş yaptılar geleli boş durmadılar

sizlerde ne var ne yok:26:

selamlar misafirlerim hala bende yani annemler bayağı iş yaptılar geleli boş durmadılar

sizlerde ne var ne yok:26:

as. ne iş yaptı annenler anlat bakayım
bu arad sen kaç haftalık hamilesin şu takvimlerden yap da rahatça görelim
bulnatın bişeyin var mı
annenler niye sendeler bu arada

as. ne iş yaptı annenler anlat bakayım
bu arad sen kaç haftalık hamilesin şu takvimlerden yap da rahatça görelim
bulnatın bişeyin var mı
annenler niye sendeler bu arada

halı yıkadılarben yırttım tabi hastanede yattıktan sonra annemlere gitmiştim yeni doğum yapan kardeşim in 40 ı çıkmıştı mevlütü vardı belki sölemişimdir onun için gitmiştim dönüşte annemle diğer kızkardeşim ve 2 yeğenimle benim eve geldik onlara da değişiklik olsun die yeğenimin biri 3 biri 6 yaş içerisindeşu an erkek olanı tepemde

ben kaç haftalığım :26:7 + 5 idi en son ben fazla kendimi kaptırmak istemiyorum takvimlerinizi okudum hep çok etkilendim ağladım Rabbim ne büyük bir kez daha kendi içimde yaşadım şükürler olsun ona bulantım oldu ama doktorumun demesine göre fazla etkilenmemişim ilaç vermedi o yüzden

fırına kek vercez geliyorum hemennn

Son düzenleme:
en son derken bugün mü 7+5 sin
aa çok yakınmışız ben de 6+6yım
niye yaa sen de takvim yap
iyi temizliği yaptırdın kurtuldun
ohh bana da bana da yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…