- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
hoşgeldinarkadaşlar merhaba
ben de5+3 haftalık hamileyim
çok şükür kseyi gördük
10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
o da nasi olur inşallah
aile hekimliğinden bahsetmişsiniz
ben de duymuştum bunu ama kalp atışıını görmeden gitmelimiyim
yoksa bekleyeyim mi?
cevap verirseniz sevinirim
ula tamam da bi sürü tahlil istediler demişsin ,tahlil istememişlerki sadece kan tahlili istemişler hepsi o ,onu ben zaten yaptırdım ,keseyi gördüm kalp atışını duydum ,onların yapacaığı birşey kalmadı yani ,sadece karrt doldurturlar bana hepsi o ..anam açık yazdım daha ayrıntılı nasıl yazayım :)))
ilk gittiğimde tahlil yaptılar ben evde kandim baktım hamiş olduğumu gördüm yarın sabah sağlık ocağına gittim onlarda kan tahlili yapıp hamile olduğumu gördüler sonra kadın doğum doktoruna gittim sağlık ocağındaki yapılan tahlille kadın doğum doktoruda ultrosona koydu keseyi gördü bbir ay sonra tekrar çağırdı cuma günü tekrar gittim bir ay dolmuştu herbişiyini gördük bebişin kadın doğum doktorundan çıkınca tekrar sağlık ocağına gittim çünkü ilk gittikten bir kaç hafta sonra aradılar gel dediler bende doktor randevu tarihimi söyledim o gün gelirim dedim tamam dediler neyse cuma doktordan çıkınca gittim kart doldurdular hesaplamalar bilgiler verdiler aşı tarihinde tekrar gel dediler bu kadar dahada açık nasıl anlatayımmmm kirazların annesi
evet gidiş zor küpeli bende
hoşgeldin
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
kalp atışını duyduktan sonra gidersin
ula tamam da bi sürü tahlil istediler demişsin ,tahlil istememişlerki sadece kan tahlili istemişler hepsi o ,onu ben zaten yaptırdım ,keseyi gördüm kalp atışını duydum ,onların yapacaığı birşey kalmadı yani ,sadece karrt doldurturlar bana hepsi o ..
istediğin zaman git ama çok uzatma kalp atışını duy öyle gidersin bence tam havaya giriyor insan onu duyunca
teşekkür ederim arkadaşlarhoşgeldin
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
kalp atışını duyduktan sonra gidersin
ula tamam da bi sürü tahlil istediler demişsin ,tahlil istememişlerki sadece kan tahlili istemişler hepsi o ,onu ben zaten yaptırdım ,keseyi gördüm kalp atışını duydum ,onların yapacaığı birşey kalmadı yani ,sadece karrt doldurturlar bana hepsi o ..
tamam bi ara gideirm ben dene bileyim küpeli iki tüp kan aldılar tahlil kağıdında bir sürü tahlil ismi vardı anlamam ben hee sana kart doldurcaklar bir aşı edecekler :)))
amin inş.teşekkür ederim arkadaşlar
ALlah hepimize kucağımzıda göstersin sağlıcakla
kalp atışlarını nasipse duyunca hemen gideyım
sağlıklı hamilelikler geçirmemiz dileğiyle
delikızzzzzzz yakaladım senii
benide aranıza alırsanız sevinirimdoktorum 2 şubat dedi doğum tarihine ama dün gittiğimde 29 ocak diyor bakalım nolcak hayırlısı olsun hepimiizn hakkında...fazla nete giremiorum annemler bende arasıra bakarım size
Baslıgı gorunce yazmak ıstedım.
2012 subat annesı olarak hepınızı tebrık edıyorum.
ınsallah hamılelık surecınız cok guzel gecer ve saglıklı bır sekılde meleklerınızı kucagınıza alırsınız.
sen istersin de seni aramıza almazmıyız cadıBenide aranıza alınnn
Bende 3 tüp bebek 3 kürtajdan sonra doğal hamileyim 5+2 sorunumuz eşimin 2 milyon spermi var bendede 3 ve 17 kromozomlarımda translokasyon
Yine şubat annesi olacağım inş.
aleyküm selam hoşgeldin alya..selam delikız naber, nasıl gidiyo hamişlik,
ben bu topiğin linkini facede grupta paylaştım haberin olsun seininde, diğer topicte paylaşıma bulunmak istemeyenler için, mesela ben
ben memleketteyim internet yok burda uzak kaldım epeydir, bu arada bebeğimi gördüm tekrar herşey yolunda kalbini dinledim birkez daha artık 8.haftanın içindeyim
bu arada kasığımda kıl dönmesi olmuş enfeksiyon olmuş, genel cerrahiye göründüm alınması gerek dedi, lokal anestezi iğnesi yaptı gebeliğimi söylemiştim zaten sakıncası olmadığını hafif bir uyuşturucu olduğunu söyledi, bu arada kendi doktorumlada konuştum yaptırabilirsin dedi, neyse yaptırdım alındı şükür, yaptırmasaydım ilerde daha büyük sorunlara yol açardı muhtemelen, neyse şimdilik kaçıyorum birkaç gün sonra dönüyorum evime internete kavuşucam hayat böyle çok anlamsızmış
evet her geçen gün artıyorooo kalabalıklaşmışız hoşgeldiniz hepiciğiniz kızlar ve bebişleri
küpeli ocakta annesi olacakken şubat anneleriyle takılır oldum yoksa benim oğluşum geçmi gelecek :))
merhaba arkadaşlar dün doktora gittim normalde 7 hafta 2 günlük kalp atışını duymak için gittik ama çok az geldi ses doktor yetersiz dedi.sorun olabilir dedi.haftaya tekrar gideceğim.başına böyle bi sorun gelen var mı acaba bilgilendirirse sevinirim
ayrıcada 1 haftadır lekelenme var.progestan fitil olarak kullanıyorum.
selamlarmisafirlerim hala bende yani annemler bayağı iş yaptılar geleli boş durmadılar
sizlerde ne var ne yok:26:
as. ne iş yaptı annenler anlat bakayım
bu arad sen kaç haftalık hamilesin şu takvimlerden yap da rahatça görelim
bulnatın bişeyin var mı
annenler niye sendeler bu arada
en son derken bugün mü 7+5 sinhalı yıkadılarben yırttım tabi hastanede yattıktan sonra annemlere gitmiştim kardeşim in 40 ı çıkmıştı mevlüt belki sölemişimdir dönüşte annemle diğer kızkardeşim ve 2 yeğenimle benim eve geldik onlara da değişiklik olsun die yeğenimin biri 3 biri 6 yaş içerisinde şu an erkek olanı tepemde
ben kaç haftalığım :26:7 + 5 idi en sonben fazla kendimi kaptırmak istemiyorum takvimlerinizi okudum hep çok etkilendim ağladım Rabbim ne büyük bir kez daha kendi içimde yaşadım şükürler olsun ona bulantım oldu ama doktorumun demesine göre fazla etkilenmemişim ilaç vermedi o yüzden
fırına kek vercez geliyorum hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?