2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

Allah muhtaç etmesin ama kullanan var.
ilk çocuğumda biraz araştırmıştık 7 sene önce daha yeniydi. yaptıran arkadaşlarım oldu biz yaptıramadık. fiyatlar yüksekti. o zamanlar yaklaşık 7-10 yıl saklayabildiklerini söylemişlerdi. şimdi zaman uzamış olabilir. 2. çocuğumda bağışladık. ihtiyacı olan birine uyarsa kullanılsın istedik. şimdi 3. ye hamileyim ve yine bağışlamak istiyorum. bence bağış arttıkça ihtiyaç olduğunda bulmak kolaylaşacaktır.

evet zamanı uzamış 15 yıl saklanıyormuş 2.500 dolar civarı alınması 100 dolarda yıllık bedeli diye okudum bir yerlerde
Allah kimsenin evladına hastalık vermesin
ben bağışlamaktan çok kendisi içi saklama yolunu düşündüm ama eğer saklayacak bir ortamım olmazsa yerlere akıp gideceğine tabiki bağış olması çok daha iyi birine derman olur birinlerinin yüzü güler
fiyatlar yüksek ama düşünsene bir hastalık verdimi Allah onuntedavisi için çok daha fazlasını harcamıyormuyuz kök hücrede bütün kanser türlerinin tedavisinde kullanılmasıda dikkatimi çekti ama örneklerini bulamadım gerçekten işe yarıyormu bozulma ihtmali varmı
ilgin için teşekkür ederim bu arada

selam hanımlar

geçenlerde buramı yazdım bilmiyorum kakao yağıyla ilgili birşeyler eğer bu topikse o kakao yağı değil badem yağıymış :))

selam arkadaslar
bende aranizda yeniyim
ismim elif
fransada yasiyorum 26 yasindayim 2. bebisim subat bebisi olucak insallah ..
oglum 2010 agustos dogumlu bu minigimede Rabbim omur verirse subat yada mart dogumlu olucak ..

selam hanımlar

geçenlerde buramı yazdım bilmiyorum kakao yağıyla ilgili birşeyler eğer bu topikse o kakao yağı değil badem yağıymış :))
ne ile ilgiliydi mandiş bu yağ
selam arkadaslar
bende aranizda yeniyim
ismim elif
oglum 2010 agustos dogumlu bu minigimede Rabbim omur verirse subat yada mart dogumlu olucak ..

hoşgeldin
RABBİM tamamına erdirsin inş.

selam arkadaslar
bende aranizda yeniyim
ismim elif

hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

ne ile ilgiliydi mandiş bu yağ

hoşgeldin
RABBİM tamamına erdirsin inş.

çatlaklarla ilgili küpeli burada konuşmadıkmı biz onu ya hamilelikte oluşan çatlakları önlemek için badem yağı

Kızlar merhaba,

Benden varım sizinle

hoşgeldin

merhaba arkadaşlar
bende aranız yeni katıldım
Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım
şuan 7 haftalık hamileyim
Allahım hepimize sağlıklı bi hamilelik dönemi sonunda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba hoşgeldin
ALLAH tamamına erdirsin
amin inş.

25 yaşındayım
istanbulda oturuyorum
4 yıllık evliyim
eşimin askere gitmemiş olmasından dolayı bebek düşünmüyorduk
eşim bu sene mayısta kısa dönem olarak bitirdi askerliğini
gelince korunmadık hiç ve rabbim ilk aydan nasip etti bebeğimizi
bulantılarım var geçen hafta 2 gün hastanede yattım serum taktılar aşırı bulantı ve halsizlikten dolayı
bu hafta daha iyiym çok şükür bir haftada 3 kilo vermişim doktorum çok fazla olduğunu söyledi
zofer verdi bulantım için her sabah aç karnına bi tane dedi ama ben yarım içiyorum
inş. onu içmemede gerek kalmaz doktor bebeğe şuan zararı yok dedi ama ben hiç içmek istemiyorum
ama çalıştığım içinde mecbur içiyorum
böyle işte cumartesi günü kalp atışlarını gördük kuzumun
bi aksilik olmazsa 1 ay sonra görüşelim dedi doktorum

çok şanslısın ne güzel ilk ayda elde etmişsin
RABBİMtamamına erdirsin inş.
bulantı işi zor tabi ama inş. en yakın zamanda geçer
nerde çalışıyorsun
maş. ne güzel inş. böyle devam eder

hoşgeldin sefalar getirdin topiğimze
topik giderek yoğunlaşıyor ne güzel

Çok teşekkürler canım:)
Valla diğer topikle kaynaşamadım bişeyler eksik kalıyor.Zaten senin gitmenden de hoşlanmamıştım.

hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

çatlaklarla ilgili küpeli burada konuşmadıkmı biz onu ya hamilelikte oluşan çatlakları önlemek için badem yağı

hoşgeldin

Çok teşekkürler canım:)

Sen de hoşgeldin arkadaşımm

inş. Ya amin
özel sektördeyim bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum
sen ne iş yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…